ataktesfones@gmail.com

Πέμπτη, 12 Ιανουαρίου 2012

Ισίδωρος Πόσδαγλης : Οι συγκλονιστικές προβλέψεις ενός πατριώτη οικονομολόγου - Λόγιος Ερμής

Τέτοιες μέρες είναι καλό να θυμόμαστε αυτά που οι άλλοι έχουν ξεχάσει.

Ήταν Γενάρης του 1952, όταν ο Ισίδωρος Πόσδαγλης ολοκλήρωνε το πόνημά του"Πατριωτική Οικονομική Πολιτική", ένα μικρό βιβλιαράκι που "κάποιοι" φρόντισαν να εξαφανιστεί. Αντίτυπά του μοιράζονταν από χέρι σε χέρι μέχρι και τα τέλη της δεκαετίας του 1980, περίπου τρεις δεκαετίες μετά την πρώτη του έκδοση από τις οικονομικές εκδόσεις "Μπιστιρλή", το γνωστό στους μυημένους εξειδικευμένο εκδοτικό οίκο που από τις αρχές του αιώνα εξέδιδε τα πλέον προχωρημένα επιστημονικά συγγράμματα για λίγους και εκλεκτούς. Ποιος ήταν ο Ισίδωρος Πόσδαγλης;  

PSI Το διαβόητο κούρεμα του Ελληνικού χρέους

PSI-CDS Δύο έννοιες που όπως όλα δείχνουν έχουν σκοπό οι "σωτήρες " μας να της γράψουν πάνω στην ταφόπλακα της Ελλάδος.
Αν δεν τους βγει το PSI ενεργοποιούνται τα CDS.Σε CDS πόνταρε η οικογένεια παπανδρέου, σίγουρα κέρδη, σαν να κλέβεις εκκλησία.
Με στοιχεία ο Π.Καμένος κατήγγειλε το παπανδρεϊκό λόμπι για το ποντάρισμα Η Ελληνική δικαιοσύνη όμως είναι και κουφή.
Αν δεν πληρώσεις χαράτσι θα επέμβει η "Ελληνική" δικαιοσύνη.Ύφεση που οδηγεί στην εξαθλίωση και ενεργοποίηση των CDS, απλά πράματα, σίγουρα κέρδη.
                                                       
                                                             ΠΑΣΟΚ

Που είσαι Ιερώνυμε?

Σαν Χριστιανοί Ορθόδοξοι δεν μας αρμόζει να κατηγορούμε την κεφαλή της Ορθοδοξίας στην Ελλάδα.Εσείς όμως κ.κ.Ιερώνυμε  ξεπεράσατε κάθε όριο σιωπής.
Μετά από πολλές πιέσεις κάνατε χλιαρή παρέμβαση για την φυλάκιση του π. Εφραίμ.Τόσες μέρες γιατι σιωπούσατε? Μια δήλωσε υπέρ των παιδιών που πεινάν κάνατε ποτέ κ Ιερώνυμε? Μιά δήλωση υπέρ των ανέργων, πληρώματος της Ορθοδοξίας, κάνατε ποτέ? Στο συνέδριο του προδότη, εβραίου Γιώργου Παπανδρέου παραβρεθήκατε κ. Ιερώνυμε, γιατί? Για να τον ευλογήσετε? Μα αυτός και το σόι του είναι άθεοι.
Τι ρόλο παίζετε? Είναι δυνατόν η εκκλησία να μην έκανε άνω κάτω το κόσμο στην μεγαλύτερη ιστορική προδοσία του τόπου?
Τι φοβάστε? Το ΠΑΣΟΚ? Κάτι ποιο πάνω? Αν φοβάσαι τους ποιό πάνω να φύγεις γιατί θα κατηγορηθείς για ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ!

Δεν υπάρχει χρόνος, διαμηνύει το ΔΝΤ

Με επιλεκτική αμνησία τα κατοχικά ΜΜΕ εξαφανίζουν σιγά σιγά τον αρχιερέα της Προδοσίας (αρχιπροδότη) Παπακωνσταντίνου.
Ο Τσάρλς Νταλάρα (το χει η μοίρα μας να μπλέκουμε με νταλάρες) διαμήνυσε ότι η Ελλάδα βρίσκεται σε πολύ δύσκολη θέση και ο χρόνος πλέον δεν υπάρχει, πρέπει να παρθούν άμεσα νέα μέτρα λόγο των ελλειμμάτων.
Τα κατοχικά ΜΜΕ με την σειρά τους δηλώνουν ότι, μέτρα τα οποία θα παρθούν βιαστικά θα πέσουν στις πλάτες των φτωχών, προλαβαίνοντας έτσι τις τυχόν αντιδράσεις.
Ο Ελληνικός λαός γνωρίζει ότι η φράση "Νέα μέτρα" δεν πρόκειται να σταματήσει να προφέρεται από τα βρώμικα χείλη των προδοτών και ΜΜΕ μέχρι να καταστραφούν όλοι οι Έλληνες, αυτός είναι ο στόχος τους, αυτό το σχέδιό τους , αυτό υπηρετούν οι αρρωστημένοι σάπιοι εγκέφαλοι.

68 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΜΟ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ: ΕΝΑ ΦΡΙΚΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΠΟΛΕΜΟΥ ΤΩΝ "ΣΥΜΜΑΧΩΝ", ΠΟΥ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΑΤΙΜΩΡΗΤΟ!

Οι αμερικανοεβραιόδουλοι πολιτικοί ξεχνούν, εμείς ΟΧΙ!
 

«Εμάθατε στον Πειραιά επιδρομή μεγάλη, γκρεμίσανε τα σπίτια μας, πω-πω ζημιά μεγάλη / Μέρα και νύχτα ρίχνανε μπόμπες τα αεροπλάνα και χάνει η μάνα το παιδί και το παιδί τη μάνα / Σκορπούσανε το θάνατο και ρίχνανε αράδα και το λιμάνι γκρέμισαν και την Αγια Τριάδα / Μπόμπες πολλές ερίξανε μέσα στο τελωνείο και τον Περαία κάνανε σωστό νεκροταφείο»

ΑΝΤΙ ΝΑ ΜΕΙΩΘΟΥΝ, ΑΥΞΗΘΗΚΑΝ ΤΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΤΩΝ ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΕΩΝ ΣΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ - ΜΕ ΧΡΥΣΑ ΚΟΥΤΑΛΙΑ ΤΡΩΝΕ ΤΑ ΚΥΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ!


Να πλήρωσαν έστω τις πορτοκαλάδες;
Την ώρα που οι Έλληνες βιώνουν τα απεχθέστερα δημοσιονομικά μέτρα που περιορίζουν δραστικά τα εισοδήματά τους σε σημείο που πολλά νοικοκυριά αντιμετωπίζουν έντονο πρόβλημα επιβίωσης τα κόμματα του ελληνικού κοινοβουλίου αντί να μειώσουν, αύξησαν τα ποσά που λαμβάνουν ως κρατική ενίσχυση καθώς και τις ενισχύσεις «για ερευνητικούς και επιμορφωτικούς σκοπούς» που παίρνουν προκειμένου να χρηματοδοτήσουν τα διάφορα ινστιτούτα που έχουν ιδρύσει.

Στη Νεολαία μας: ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΑΙ


Katohika:Γιατί ο φόβος σου είναι το όπλο τους....
Κωνσταντίνος Βλαχοδήμος 
Μέσα στην συνεχιζόμενη εκστρατεία από τα ΜΜΕ, κυρίως τα τηλεοπτικά, τους `ειδικούς` και τους βαρύγδουπους επαγγελματίες πολιτικούς, για μια τάχα επικείμενη αδιευκρίνιστη εθνική καταστροφή όπου πολλά από τα αγαθά του υπερκαταλωτισμού θα εξαφανιστούν, η Ελληνική κοινωνία βιώνει αισθήματα θλίψης, οργής και απόγνωσης που οδηγούν σε κατάσταση συνεχούς φοβίας για το κάθε τι και κυρίως για ένα αύριο. Θα έλεγε κανείς ότι υπάρχει ένα σατανικό σχέδιο να ευνουχίσει κάθε στοιχείο δυναμισμού και να ....κρατήσει το έθνος σε λήθαργο και προθανάτιο κώμα.

Τρομερά υπερβολικά ποσά για βιβλία Αγγλικών

Νοσηροί εγκέφαλοι της δωρεάν παιδείας, κανόνισαν να πωλούνται στην Ελλάδα βιβλία Αγγλικών για φροντιστήρια σε διαστημικές τιμές.
Πίσω από τις εταιρείες κρύβονται δικοί τους.Τα ίδια τομάρια που επιβιώνουν απο τις μίζες και ζουν εις βάρος των Ελλήνων. Βδέλλες, σκουλήκια τους δόθηκε το πόστο αυτό για να μην ψοφήσουν, κι αν ξαναγεννηθούν ξανά από το υστέρημα και το κλέψιμο θα επιβίωναν. 

Σε αιφνιδιαστική δέσμευση μιας περιοχής περί τα 75 ν.μ. νοτιοδυτικά της Πύλου, στο στόμιο της εξόδου της Αδριατικής, προχώρησε σήμερα το πρωί το ρωσικό Ναυτικό με το αεροπλανοφόρο Admiral Kuznetsov και άλλα πέντε από τα συνολικά οκτώ πλοία της συνοδείας του να κατευθύνονται τώρα στην περιοχή αυτή.
Η ΝΟΤΑΜ από την Ελλάδα κατόπιν του ρωσικού αιτήματος εκδόθηκε ενωρίς το πρωί και η δέσμευση αφορά μια περιοχή μεταξύ των FIR Eλλάδος-Λιβύης-Ιταλίας, αλλά γίνεται στο σύνολό της εντός του ελληνικού FIR και για τις ώρες από 10.00 το πρωί σήμερα μέχρι τις 17.00 το απόγευμα.

Μιχάλης Χρυσοχοίδης , καταστρέψαμε την Ελλάδα!Στην  πρωινή εκπομπή του «έγκριτου» δημοσιολόγου Παπαδάκη έκανε εμφάνιση ο Μιχαλάκης.
«Μετανιωμένος» από τα έργα των πολιτικών ο Χρυσοχοίδης έβγαλε πολύ καλά έναν ρόλο έμπειρου ηθοποιού.
Εμείς, είπε, καταστρέψαμε την Ελλάδα, εμείς φταίμε για το μνημόνιο, εμείς ήμασταν οι πρωτεργάτες της αποβιομηχανοποίησης της Ελλάδος.
Οδηγήσαμε με μαθηματική ακρίβεια τους Έλληνες στην απώλεια εργασίας και περιουσίας.