ataktesfones@gmail.com

Πέμπτη 22 Νοεμβρίου 2012

Η Θράκη στο στόχαστρο της Γερμανίας και της Τουρκίας

  • Επικίνδυνα παιχνίδια Γερμανών και Τούρκων στην Θράκη
  • Η βόμβα και το φυτίλι έχουν τοποθετηθεί και αναμένεται η… πυροδότηση
  • Ανθελληνικό γεωπολιτικό πόκερ εις βάρος της Ελληνικότητας της Θράκης
Επικίνδυνο παιχνίδι εις βάρος της Ελλάδας παίζουν οι Γερμανοί στη Θράκη, στο πλαίσιο ενός ολοκληρωμένου σχεδίου του Βερολίνου για τη μετατροπή της χώρας σε κανονικό προτεκτοράτο...

… απλή λογική…


Γράφει ο Θεόφιλος Αιγινήτης*

Αν δεν παινέψεις το σπίτι σου θα πέσει να σε πλακώσει.

Έτσι δε λέει μια λαϊκή μας παροιμία;

Σπίτι μας όμως δε νοείται μόνο ο στεγασμένος χώρος που κατοικούμε με την οικογένειά μας, αλλά ο ευρύτερος χώρος που έχουμε βάλει φράχτη και λέμε πως αυτός ο χώρος μας ανήκει. Είναι ο δικός μας...

χώρος. Τον περιποιούμαστε γενικώς και φροντίζουμε να μη μας τον καταπατήσει κανένας και κάποιοι κάνουν ακόμα και φόνο για μια σπιθαμή εδάφους.

Ταφόπλακα στην Υγεία των Ελλήνων με υπογραφή Σαμαρά

Απογοήτευση... Ο πρωθυπουργός συντάχθηκε, τελικά, με τα συμφέροντα των δανειστών μας και των πολυεθνικών τους και «πούλησε» την Υγεία του ελληνικού λαού.
Τελικά, η Ιστορία θα καταγράψει τον Αντώνη Σαμαρά ως τον μοιραίο άνθρωπο. Το έχει η μοίρα του να είναι αυτός ο οποίος καταδικάζει όλες τις υποθέσεις που αναλαμβάνει. Απαριθμούμε:

Ο Πεπόνης στέλνει στη Βουλή και τον φάκελο Ρουμελιώτη!

Πλέον η Βουλή θα έχει στα χέρια της δυο φακέλους για τον Παπανδρέου και τον Παπακωνσταντίνου.

Ο ένας φάκελος για την υπόθεση των CDS και ο άλλος για τις καταγγελίες του πρώην εκπροσώπου της Ελλάδας στο ΔΝΤ Παναγιώτη Ρουμελιώτη σχετικά με την ένταξη της χώρας στον μηχανισμό διάσωσης και τις προειδοποιήσεις του προς την τότε κυβέρνηση Παπανδρέου.

Τι θα κάνει η κυβερνητική πλειοψηφία; Θα τηρηθούν οι προεκλογικές κορώνες;

  olympia

ΚΤΗΝΩΔΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ: ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΒΑΡΙΑ ΑΝΑΠΗΡΙΑ ΠΕΤΣΟΚΟΒΟΥΝ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΚΙ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ!

anapiroi

Η κυβέρνηση Σαμαρά στα μουλωχτά και με Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου πήρε πίσω την προ 10ημέρου ψηφισθείσα εξαίρεση των ατόμων με βαριά ανπηρία από τις μειώσεις συντάξεων και επιδομάτων! Προχθές, κατάργησε και αυτά τα ελάχιστα προστατευτικά μέτρα στήριξης των αναπήρων! Πρόκειται για κτηνωδία από την κυβέρνηση η οποία ενώ προεκλογικά διαφήμιζε ότι δεν ερόκειτο να θίξει τις ευπαθείς ομάδες, έρχεται και τους καρφώνει πισώπλατη μαχαιριά! 


ΕΡΧΟΜΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΚΟΣΜΟ...


Η ιστορία που ακολουθεί πρόκειται για ένα αληθινό περιστατικό που συνέβη στόν γνωστό συγγραφέα καί αγιογράφο, Φώτη Κόντογλου...

"Ένα βράδυ, τήν Δευτέρα τού Πάσχα, τού έτους 1964… , περασμένα μεσάνυχτα, λίγο πρίν κοιμηθώ, βγήκα στο μικρό περιβολάκι που έχουμε πίσω από το σπίτι μας, και στάθηκα γιά λίγο, κοιτάζοντας τον σκοτεινό ουρανό με τ΄ άστρα. 


Ένας αγιασμένος γέροντας, μου είχε πεί μια φορά, πως γύρω από αυτές τις ώρες ανοίγουν τα ουράνια…



Έξαλλος ο Σαμαράς με την Όλγα Κεφαλογιάννη...

Από το "press-gr" > Το βίντεο μπορεί να κατέβηκε, αλλά η γκάφα έχει ήδη γίνει. Έντονα δυσαρεστημένος είναι ο Αντώνης Σαμαράς με την Όλγα Κεφαλογιάννη και το διαφημιστικό βίντεο που προκάλεσε σάλο και πολλά αρνητικά σχόλια. 

Είμαστε όλοι υπό παρακολούθηση



Γερμανική εταιρεία θα μας «φακελώσει»
Ένα ακόμη βήμα για να γίνουμε γερμανική αποικία χάνοντας οποιαδήποτεπροσωπικά δεδομένα, γίνεται με το «φακέλωμα» όλων
μας από την αθώα φαινομενικά «κάρτα του πολίτη».
Ο «Μεγάλος αδελφός», όπως τον οραματίστηκε ο Όργουελ εγκαθίσταται πλέον στην Ελλάδα ώστε κάθε Έλληνας πολίτης να είναι εκτεθειμένος σε τράπεζες, αστυνομία, εφορίες ή ακόμη και ιδιώτες μέσω των ηλεκτρονικών ταυτοτήτων που θα αντικαταστήσουν τα παλιά δελτία ταυτότητας.

ΕΤΣΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕΡΑ Η ΝΥΧΤΑ ΣΤΗ ΛΕΣΒΟ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΥΦΕΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΚΑΝΕ ΣΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΤΩΝ ΒΡΩΜΟΤΟΥΡΚΩΝ... ΔΕΙΤΕ ΥΠΟΣΧΕΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ 95 ΑΔΤΕ...!





Hττημένοι, ψεύτες, έντρομοι





Η τρικομματική κωμωδία

Το χθεσινό euro group αποτελεί κόλαφο για την τρικομματική μνημονιακή συγκυβέρνηση. Όχι τόσο επειδή δεν αποφασίστηκε η εκταμίευση της δόσης των 44 δις. ευρώ, για την οποία μένει να δούμε πότε και πώς θα εκταμιευθεί. Περισσότερο αποτελεί κόλαφο σε ό,τι αφορά τους λόγους για τους οποίους δεν εκταμιεύθηκε. Η σύγκρουση ΔΝΤ- Γερμανίας σηματοδοτεί αφενός την όξυνση των ενδοσυστημικών ή ενδοκαπιταλιστικών αντιθέσεων, λόγω του βάθος και της φύσης της κρίσης. Κόντρα δηλαδή σε ό,τι πολλοί θεωρούν, το “σύστημα” ή αλλιώς το κατεστημένο διεθνώς δεν έχει μια έτοιμη λύση για όλα.

Πάτρα: 33χρονος άνεργος πατέρας κρεμάστηκε με καλώδιο από ελιά


Σοκ το πρωί στην οδό Ακρωτηρίου στην Πάτρα όταν από διερχόμενους εντοπίστηκε άνδρας που είχε κρεμαστεί με καλώδιο από μια ελιά!
Υπήρξε άμεση κινητοποίηση, τον κατέβασαν από το δένδρο ενώ ακόμα ήταν ζωντανός και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείου όπου οι γιατροί έδωσαν μάχη για να τον κρατήσουν στη ζωή, χωρίς ωστόσο να τα καταφέρουν.

Πάνω από 3.000 αυτοκτονίες ή απόπειρες σε τρία χρόνια!



Πάνω από 3.000 αυτοκτονίες ή απόπειρες σε τρία χρόνια!
Διαστάσεις επιδημίας έχει προσλάβει το φαινόμενο των αυτοκτονιών στην Ελλάδα της κρίσης, όπως δείχνουν τα επικαιροποιημένα στοιχεία για τις περιπτώσεις αυτοκτονιών (που έχουν τελεστεί ή και απόπειρες) την περίοδο από το 2009 έως το τέλος Αυγούστου του 2012, που διαβιβάστηκαν στη Βουλή από το υπουργείο Δημόσιας Τάξης & Προστασίας του Πολίτη.


Οι τελεσθείσες αυτοκτονίες ή απόπειρες ανήλθαν το διάστημα από 1/1/2009 έως 23/08/2012 σε 3.124 πανελλαδικά!

ΓΕΩΣΤΡΑTΗΓΙΚΟ “LIMIT UP” ΗΠΑ: «Ενισχύουμε τον 6ο Στόλο στην Α. Μεσόγειο - Σπάνια ευκαιρία να «ρεφάρει» η Ελλάδα


Μόνιμες εστίες έντασης βλέπουν οι ΗΠΑ στην Ανατολική Μεσόγειο και εξαιτίας αυτού του γεγονότος έχουν αποφασίσει την αύξηση της στρατιωτικής τους παρουσίας στην περιοχή. Όπως αποκάλυψαν αξιωματούχοι του αμερικανικού Πενταγώνου σε αμερικανικά ΜΜΕ το ευμετάβλητο γεωπολιτικό περιβάλλον και η έλλειψη σταθερότητας που υπάρχει στη Λιβύη, τη Συρία και τώρα στη Γάζα μες το Ισραήλ έχουν οδηγήσει την Ουάσιγκτον στην απόφαση να ενισχύσει σημαντικά τις δυνάμεις στη Α. Μεσόγειο.

ΙΔΟΥ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ Το 2020 θα επιστρέψουμε στο 2008 ως ΑΕΠ αλλά ... με έλλειμμα 20% υψηλότερο από τότε!


Μια χαμένη γενιά στην δωδεκαετία 2008-2020 και μια τεράστια απάτη σε βάρος ενεός ολόκλρου έθνους αποκαλύπτει ο τρόπος υπολογισμού του ΑΕΠ της εποχής εκείνης από την τρόϊκα: Ένα κρίσιμο στοιχείο, λοιπόν, για τον υπολογισμό της βιωσιμότητας του ελληνικού χρέους από την πλευρά της τρόϊκα, το ύψος τυ ΑΕΠ το 2020 αποκαλύπτεται ότι δεν είναι τίποτα περισσότερο παρά μια τεράστια ... "φούσκα" και ένας από τους βασικούς λόγους που το ΔΝΤ δεν ενέκρινε να δοθεί η δόση:

Εξοργιστική αποκάλυψη από τα Επίκαιρα


20121122-005410.jpgΤα “Επίκαιρα” που κυκλοφορούν την Πέμπτη 22 Νοεμβρίου αποκαλύπτουν πως Γερμανοί και Τούρκοι συμπορεύονται στη Θράκη. Πως αντιδρούν οι Αμερικανοί.
Οι Γερμανοί ζητούν την επαναχορήγηση ιθαγένειας σε 50.000 απελαθέντες μουσουλμάνους της Θράκης για να απασχοληθούν ως φθηνό εργατικό δυναμικό στην Ειδική Οικονομική Ζώνη 
που προωθούν στην περιοχή.
Πίσω από τα απαράδεκτα ούτως ή άλλως οικονομικά επιχειρήματα όμως κρύβονται γεωπολιτικές σκοπιμότητες.
Σε συμφωνία με την Άγκυρα η γερμανική “ιδέα”.

ΕΓΓΡΑΦΟ - ΣΟΚ: Στο 144% του ΑΕΠ το χρέος της Ελλάδας το 2020!




Η χώρα, όχι μόνο θα βυθιστεί σε βαθιά ύφεση, αλλά το σχέδιο μείωσης του δημόσιου χρέους σε σχέση με το ΑΕΠ δεν πρόκειται σε καμία περίπτωση να φτάσει στα επίπεδα του 2009, το 2020 όπως σχεδίαζε το οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης και η Τρόικα, αλλά λίγο πριν το 2030! Διαβάστε στο planet-greece το έγγραφο - σοκ που αποκάλυψε το Reuters...



Βόμβα στο σπίτι της εισαγγελέως της υπόθεσης Παναγόπουλου (pics & vids)



Ισχυρή έκρηξη σημειώθηκε λίγο μετά τις 01.50 τα ξημερώματα σε μονοκατοικία που βρίσκεται επί της οδού Κουντουριωτών 11 στην περιοχή του Χαλανδρίου. Στο συγκεκριμένο σπίτι διαμένει η εισαγγελέας, Παρασκευή Καλαΐτζή, που είχε εκδικάσει την υπόθεση της απαγωγής του επιχειρηματία Περικλή Παναγόπουλου.

ΘΕΛΕΙ Ο ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΤΣΟΛΙΑΣ ΝΑ ΚΡΥΦΘΕΙ, ΜΑ Η ΧΑΡΑ ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΦΗΝΕΙ. ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΔΗΛΩΣΕ Ο "ΥΠΕΡΠΑΤΡΙΩΤΗΣ" ΚΑΜΜΕΝΟΣ.



Το σκασε το παραμύθι ο Πάνος: «Να πάμε στο δολάριο»... μπράβο μεγάλε ρίξε τη μάσκα. 

 Αυτά για όσους νομίζουν ότι ο Καμμένος είναι εθνικά ανεξάρτητος και δεν συντονίζεται από την Πρεσβεία που βλέπει να χάνει στην Ελλάδα τα αυγά και τα πασχάλια από τους Ευρωπαίους και προσπαθεί να ξαναβάλει πόδι...

700.000 ευρώ πρόστιμα για τα τηλεπαιχνίδια του Antenna haber Suleimanchannel.


03af2cd8c7c76f21e6b873ff0f45e636_XL.jpg
Πρόστιμα ύψος 700.000 ευρώ επέβαλε το ΕΣΡ στους τηλεοπτικούς σταθμούς Antenna και Μακεδονία TV,
για την προβολή των
τηλεπαιχνιδιών Τηλεκύβος και Call for cash..
Το Συμβούλιο επέβαλε δυο πρόστιμα στον Antenna (100.000 και 200.000) και τρία στο Μακεδονία TV (100.000, 150.000 και 150.000).
Σύμφωνα με το ΕΣΡ, τα εν λόγω τηλεπαιχνίδια δεν είναι...

Γαριδάκια: Πόσο (ανθ)υγιεινά είναι;


του Νικόλα Γεωργιακώδη
Δρακουλίνια, Πακοτίνια, Extra, Φουντούνια, Pizza Mexicana, Pac Man, Τι & Τι, Πιτσίνια, 3D, Lotto Crunch. Κοινή ονομασία: "Γαριδάκια". Η κάθε γενιά είχε και τα δικά της, ανεξαρτήτως ονόματος...
όμως ίδιας «φιλοσοφίας» πλασαρίσματος. Ελκυστικές συσκευασίες και διαφημιστικά σποτάκια στην τηλεόραση, ακόμα πιο ελκυστικές γεύσεις και ομηρικές μάχες με τους γονείς για να μας τα αγοράσουν. Η αλήθεια είναι πως δεν είχαν και (τόσο) άδικο. Τα πεντανόστιμα αυτά σνακ έχουν κατηγορηθεί ουκ ολίγες φορές για τα ανθυγιεινά συστατικά τους,

Προωθούν το Ισλάμ στα Σχολεία

"Να φέρετε πληροφορίες για τα τζαμιά ή να επισκεφτείτε ένα τζαμί, αν υπάρχει στον τόπο σας"

Της Ελένης Παπαδοπούλου, Εκπαιδευτικού/Υπεύθυνης Νεολαίας Θεσσαλονίκης του Εθνικού Μετώπου


Ο ελληνικός λαός κατάφερε να επιβιώσει χιλιάδες χρόνια κρατώντας τις παραδόσεις και τις αξίες

Σοκ!! Τουρκοπράκτορες της Θράκης συναντούν τη Δραγώνα στο Παρίσι!!!


Νέα επίθεση εναντίον της Ελλάδας από τη γνωστή Περβίν Χαϊρουλλάχ, αυτή τη φορά στον τομέα της εκπαίδευσης, σε κοινή σύνοδο της Unesco και του OAΣΕ στο Παρίσι, όπου μετείχε μάλιστα και η (ακόμη πιο) γνωστή Θάλεια Δραγώνα…

Σας έχουμε ξαναμιλήσει αρκετές φορές στο «Προξενείο-Στοπ» για την ξεσαλωμένη πρακτοράντζα της Τουρκίας Περβίν Χαϊρουλλάχ και για τον λυσσασμένο της πόλεμο στα διεθνή

Η Ιστορία της ‘Πολιτικής Ορθότητας’

Εισαγωγή ΚΟ: Η ‘Πολιτική Ορθότητα’ (‘Political Correctness’) είναι ένα νέο ‘φρούτο’, εισαγόμενο και αυτό, που θέλει με λίγα λόγια, να μας μάθει να μιλάμε «σωστά» ή μάλλον να μας μαλώνει και να μας βάζει «πιπέρι στο στόμα» όταν «δεν μιλάμε σωστά».
Πολιτική ορθότητα λοιπόν, είναι η χρήση λέξεων ή συμπεριφορών που δεν θεωρούνται «προσβλητικές» για καμία ομάδα ανθρώπων. (Ο κατακερματισμός της κοινωνίας σε

Σοκ!!! Ενώσεις λαθρομεταναστών απειλούν ότι θα τιμωρήσουν τους Έλληνες... Ξυπνήστε!!!


Με τις ευλογίες του ΣΥΡΙΖΑ (και όσων κρύβονται πίσω του βεβαίως…), στελέχη «μεταναστευτικών κοινοτήτων» αποφάσισαν να σχηματίσουν ένα συντονιστικό όργανο για «τη διαμόρφωση ενιαίας φωνής και δράσης».


Μπροστάρης σ’ αυτό το όργανο εμφανίζεται κάποιος Σέιτ Αλντογκάν, που δηλώνει πως είναι «Κούρδος από την Τουρκία» (γιατί όχι από το κατεχόμενο από την Τουρκία Κουρδιστάν;), ο

Το τέλος των Ελλήνων Αστυνομικών... Η ΕUPOLICE έρχεται...;;;


Τέλος οι Ελληνικές Αστυνομικές σχολές για τα επόμενα δύο χρόνια (μόνο ,;) καθώς δε θα δεχθούν νεοεισερχόμενους. ...Τι έρχεται ; ΕUPOLICE


Αιτία; Το Μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα που προβλέπει ότι «το 2013 και το 2014 δε θα γίνουν προσλήψεις στο υπουργείο Δημόσιας Τάξης».

ΠΡΟΣΟΧΗ-ΕΚΤΑΚΤΟ: Υπογράφουν συμβόλαιο με εταιρεία ιδιωτικού στρατού τη στιγμή που κλείνουν αστυνομικές σχολές και αφοπλίζουν τον Ελληνικό Στρατό!


  • Η σημερινή τρικομματική κυβέρνηση υπέγραψε συμβόλαιο με την πρώην Blackwater η οποία θα παρέχει προσωπικό για συγκρότηση περιπόλων με βαριά οχήματα και βαρύ οπλισμό σε αστικά κέντρα για φύλαξη έννομης τάξης.ΔΕΙΤΕ Πατήστε εδώ
  • Η ελληνική κυβέρνηση έχει ήδη παραγγείλει θωρακισμένα οχήματα και οπλισμό που θα παρασχεθεί στην εταιρεία, ο ιδιωτικός στρατός της οποίας θα αναλάβει υπηρεσία στις αρχές του 2013.

Η Τίνα δεν... μπορεί με 7.500 €!


Το θράσος της εκλεκτής του Γιώργου Παπανδρέου Τίνας Μπιρμπίλη, η οποία έχει διοριστεί εκπρόσωπος της Ελλάδας στον ΟΟΣΑ, δεν έχει όρια.
Και αυτό γιατί η Παριζιάνα πλέον Τίνα, σύμφωνα με απάντησή της που δημοσίευσε ο «Βηματοδότης», την ώρα που οι συμπολίτες της πεινάνε, χωρίς αιδώ δηλώνει........
ότι δεν της φτάνουν τα 7.500 ευρώ που

ΟΣΜΙΟ TO AKΡΙΒΟΤΕΡΟ ΜΕΤΑΛΛΟ - Ο ΚΡΥΦΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΤΟΥ ...!



Το ιρίδιο, το όσμιο και ο κόκκινος υδράργυρος, μέταλλα στοιχεία, χρησιμοποιούνται στη βιομηχανία των πυρηνικών για τις χημικές ιδιότητές τους....
Τα έτη 1992-1994, μετά την κατάρρευση της Σοβιετικής Ενωσης, άνθησε το εμπόριο του κόκκινου υδράργυρου, ουσίας με εκρηκτικές ιδιότητες.
Κάπου 300.000 λίρες Αγγλίας ή 400.000 δολάρια ΗΠΑ το κιλό. Υπόθεση – μυστήριο με λαθρεμπόρους πυρηνικών απασχόλησε τις διωκτικές αρχές της χώρας μας τον Νοέμβριο του 1991, οπότε και έλαβε χώρα η σύλληψη Ούγγρου στην Ελλάδα που επιχειρούσε να πουλήσει κόκκινο υδράργυρο στην Αθήνα.

Για παρόμοια υπόθεση, έξι χρόνια αργότερα, κατηγορείται και ο Σαλιόνικ: ότι μετείχε σε κύκλωμα που διακινούσε κόκκινο υδράργυρο.

Απίστευτο βίντεο!!! 1994 - Κανέλλη: "Αν γίνω βουλευτής χτυπήστε με!!!"

ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΔΕΔΟΜΕΝΟΥΣ ΩΣ ΔΟΤΕΣ ΟΡΓΑΝΩΝ!!!


ΕΛΛΑΔΑ:ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΦΥΤΩΡΙΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΚΑΙ ΙΣΤΩΝ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΜΕ ΝΟΜΟ!

ΑΠΟ ΤΙΣ 01.06.2013 ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΕΩΡΟΥΝΤΑΙ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΔΟΤΕΣ ΟΡΓΑΝΩΝ
Γράφει η Χριστίνα Σαλεμή

Απόσπασμα από την καταγγελία μου στην Χάγη:
"Α4. ΠΡΟΣΘΕΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑΣ …. Ο πρώτος νόμος που θέτω υπόψιν σας είναι ονόμος 3984/ΦΕΚ 150/Α/27.06.2011 της κυβέρνησης Παπανδρέου, με τον οποίο ρυθμίζονται οι γενικές αρχές και οι προϋποθέσεις αφαίρεσης οργάνων από ζώντες και θανόντες ανθρώπους με σκοπό τη μεταμόσχευση στο ανθρώπινο σώμα.

Βάσει του νόμου αυτού, από το 2013 και εν αγνοία της πλειοψηφίας των πολιτών, η Ελλάδα μετατρέπεται ουσιαστικά σε τροφοδότη χώρα οργάνων και ανθρωπίνων ιστών για όλο τον πλανήτη. Θα είμαστε δηλαδή το παγκόσμιο φυτώριο ανθρωπίνων οργάνων και ιστών. Γιατί;

Μέχρι τώρα, τα πράγματα είχαν ως εξής : ..........

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΠΟΥ ΣΟΚΑΡΕΙ: ΜΕΤΑΒΆΛΛΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΌ ΣΤΡΑΤΌ ΣΕ ... ΠΡΌΣΚΟΠΟΥΣ! ΟΎΤΕ ΜΙΑ ΣΦΑΊΡΑ ΔΕΝ ΈΧΕΙ ΡΊΞΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΌΣ ΣΤΡΑΤΌΣ ΑΠΌ ΤΟ 2010!!


Ολόκληρο το σχέδιο διάλυσης των Ενόπλων Δυνάμεων! Πότε ξεκίνησε, ποιος το εμπνεύστηκε και γιατί! Ενα άρθρο φωτιά του Γιώργου Αδαλή προάγγελος μιας πολύ μεγάλης έρευνας που διενεργούν οι AegeanTimes

Γιώργος Αδαλής 

Ποιος διοικεί τον Ελληνικό Στρατό; Οι σρατηγοί, οι πολιτικοί ή κάποιος άλλος; Ενα ερώτημα που εσείς μας θέσατε και οδήγησε στη....

νέα μεγάλη έρευνα που διεξάγουν εδώ και καιρό οι AegeanTimes.GR! ενα ερώτημα το οποίο θα απαντηθεί σε μια σειρά άρθρων που ετοιμάζουμε και σήμερα ξεκινούμε ουσιαστικά, με μια αποκάλυψη που θα σοκάρει όσους δεν έχουν σχέση με το Στράτευμα! Γιατί για τους Ενστολους, όλα τα παρακάτω όχι απλά είναι γνωστά, αλλά αποτελούν αναπόσπαστο μέρος της καθημερινότητας που ζουν εδώ και τρία χρόνια!

Είναι γεγονός ότι το δίδυμο Παπανδρέου – Μπεγλίτη, άφησε ανεξίτηλα τα....