ataktesfones@gmail.com

Δευτέρα, 27 Οκτωβρίου 2014

«Κρούσμα βίας» για το MEGA η έπαρση της σημαίας.Αίσχος!!
Συγκεκριμένα, το MEGA σε ρεπορτάζ του ανήγαγε σε κρούσμα βίας την κατάληψη που πραγματοποίησαν οι μαθητές ενός σχολείου, οι οποίοι ζητούσαν την αγορά μίας μεγάλης σημαίας και την καθημερινή έπαρσή της. 


Γράψτε τους στα παλιά σας παπούτσια και μην μασάτε αν σας έρθει εξώδικο για το δάνειο σας από ξένες εταιρείεςΕίναι σημαντικό να μην πανικοβάλλονται οι δανειολήπτες.Τα δάνεια αυτά συνεχίζουν να εκπροσωπούνται από τις Ελληνικές τράπεζες που εκδόθηκαν και το εξώδικο δεν σημαίνει ότι θα τους πάρουν τα σπίτια.

Πολλά ελληνικά δικαστήρια έχουν δικαιώσει τους δανειολήπτες.Αγνοείστε τα εξώδικα και μην το βάζετε κάτω.
Αν η τράπεζα διαπιστώσει ότι δεν μπορεί να σας πάρει το όλο ποσό θα σας κάνει από μόνη της πρόταση μείωσης(το λέω από προσωπική πείρα).Καλό είναι να ενημερωθείτε από ειδικούς δικηγόρους και μη φοβάστε αν δεν έχετε να το αποπληρώσετε.

ΕΚΤΑΚΤΟ ΣΤΡΑΤΟΔΙΚΕΙΟ ΑΜΕΣΑ ΓΙΑ ΤΗ ΜΥΣΤΙΚΗ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ


Οι εξελίξεις που διαδραματίζονται αυτή την εποχή, όχι μονάχα δεν αποσυνδέονται από την αποφράδα περίοδο της διαχείρισης των εθνικών μας υποθέσεων από τον εθνικό ολετήρα, αντίθετα όλα δείχνουν πως είναι απόλυτα συνδεδεμένες και εξαρτημένες από αυτή τη μαύρη και εντόνως αμφιλεγόμενη εποχή...


Γίνεται λοιπόν φανερό ότι αυτή η επικίνδυνη πολιτική φιγούρα και η εθνικά αμφιλεγόμενη πολιτική που άσκησε για τα εθνικά θέματα, πρέπει να καταστεί επειγόντως αντικείμενο επισταμένης διερεύνησης, πολύ δε περισσότερο που άπτεται ευθέως με ζητήματα εθνικής ασφάλειας και εθνικής κυριαρχίας. Ας γίνουμε λοιπόν πιο συγκεκριμένοι...

Οι εξελίξεις στη Μέση Ανατολή προφανώς και δεν είναι αποσυνδεδεμένες από τα όσα διαδραματίζονται αυτή τη στιγμή στην Κύπρο, και την απροσχημάτιστη κορύφωση της τουρκικής προκλητικότητας στο νησί που προσλαμβάνει ευρύτερες προεκτάσεις.

Μετά το βίντεο του Αλ Τζαζίρα για την καταπίεση των ισλαμιστών στην Ελλάδα, σειρά έχουν οι εγχώριοι μπάσταρδοι.

Το παρακάτω δημοσίευμα το αναπαράγουμε απο το OnAlert (του ακατονομαστου) , οι οποίοι το έκαναν αναδημοσίευση  απο την ΝΕΡΙΤ.
Όλα τα πουστ...ριά για έναν σκοπό...τα συμπεράσματα δικά σας.Πόρισμα κόλαφος για τα βασανιστήρια αστυνομικών σε αλλοδαπούς - Τους έβαζαν να πίνουν νερό από τη λεκάνη - Τους χτυπούσαν τα κεφάλια στον τοίχο...Πόρισμα κόλαφος για τα βασανιστήρια αστυνομικών σε αλλοδαπούς - Τους έβαζαν να πίνουν νερό από τη λεκάνη - Τους χτυπούσαν τα κεφάλια στον τοίχο

Ακούει κανείς; Μέχρι και στελέχη του Κογκρέσου καταγγέλλουν την Τουρκία… Και οι δικοί μας (σκόπιμα) τον ύπνο του δικαίουΑκούει κανείς; Μέχρι και στελέχη του Κογκρέσου καταγγέλλουν την Τουρκία… Και οι δικοί μας (σκόπιμα) τον ύπνο του δικαίου

Έντονη ήταν η αντίδραση μελών του αμερικανικού Κογκρέσου στις τελευταίες τουρκικές προκλήσεις εναντίον της Κυπριακής Δημοκρατίας. Με επιστολή τους προς τον Αμερικανό υπουργό Εξωτερικών Τζον Κέρι, 17 μέλη του Κογκρέσου καταγράφουν τις προκλητικές ενέργειες της Τουρκίας και ζητούν από την κυβέρνηση των ΗΠΑ να αντιταχθεί σ’ αυτές.

Πως πέφτει νεκρός ένας ισλαμοπίθηκος (vid)

Τα τελευταία δευτερόλεπτα του εμίρη Saifullah al Shishani που έκοβε κεφάλια...άντε στον αλαχ

"Κατεβάζει" ολόκληρο στόλο στην Κυπριακή ΑΟΖ η Τουρκία - Στέλνει ακόμη δύο πολεμικά πλοία


Δύο ακόμη πολεμικά πλοία στέλνει στην Κυπριακή ΑΟΖ η Τουρκία βάζοντας «φωτιά» στην περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου. Η Άγκυρα κλιμακώνει την ένταση τη στιγμή που επισκέπτεται την Κύπρο ο υπουργός Εξωτερικών Ευάγγελος Βενιζέλος προκειμένου να προετοιμάσει με τους ομολόγους του από την Κύπρο και την Αίγυπτο την τριμερή συνάντηση σε επίπεδο αρχηγών κρατών, η οποία σαφώς συνδέεται με την αξιοποίηση των ΑΟΖ Ελλάδας-Κύπρου-Αιγύπτου.