ataktesfones@gmail.com

Παρασκευή, 6 Απριλίου 2012

Ρωσική πρόταση εξαγοράς και των ΕΛΠΕ!

Μετά την ΔΕΠΑ οι Ρώσοι εκδήλωσαν ενδιαφέρον και για τα ΕΛΠΕ, όπως ανακοίνωσε σήμερα η Gazprom Neft, διά του διευθύνοντος συμβούλου της. Η ρωσική εταιρεία, η πέμπτη μεγαλύτερη ρωσική πετρελαϊκή εταιρείας είναι η πρώτη που δήλωσε ότι θα καταθέσει προσφορά για τα Ελληνικά Πετρέλαια (ΕΛΠΕ).

«Εξετάζουμε την πιθανότητα να αποκτήσουμε αυτό το περιουσιακό στοιχείο. Υπάρχουν δύο αξιοπρεπείς εργοστασιακές μονάδες, με σχετικά υψηλή παραγωγική δυναμικότητα και σχετικά μεγάλο βάθος διύλισης» δήλωσε, σε δημοσιογράφους, ο Αλεξάντερ Ντιούκοφ.

Το πρακτορείο Ρόιτερς αναφέρει ότι, τον προηγούμενο μήνα, ο επικεφαλής αξιωματούχος...

Η κύρια αιτία

The bondholder

Προς Όλους τους πραγματικά αντιστεκόμενους του πολιτικού συστήματος που ψάχνουν λύσεις εφαρμόσιμες.

Ο James  Dimon Πρόεδρος και διευθύνων Σύμβουλος της JP Morgan στην Αμερική είναι Έλληνας τρίτης γενιάς. Το 1999 αφού έφτιαξε την CITY BANK απολύθηκε από τον άνθρωπο που μαζί για 20 χρόνια δημιούργησαν αυτό τον κολοσσό. Μου ζήτησε και ήρθε στην Ελλάδα –όνειρο μιας ζωής- με σκοπό να δημιουργήσει μια επενδυτική τράπεζα. Μάλιστα έφερε και την οικογένεια του για ένα μήνα.

Η επενδυτική αυτή τράπεζα θα αναλάμβανε να είναι η τράπεζα που θα έφερνε ομογενείς επενδυτές στην Ελλάδα.
Πήγαμε σε διαφόρους οικονομικούς παράγοντες, πολιτικούς, τραπεζίτες για δυο εβδομάδες. Στο σπίτι που είχε νοικιάσει στην Σαντορίνη ένα βράδυ του ήρθε μια ιδέα (είχε γρήγορα καταλάβει το παιχνίδι που παιζόταν). Να δημιουργήσει...

Δεν είναι εκλογές. Είναι μέτρηση νοημοσύνης

MHN ΒΡΙΖΕΤΑΙ ΤΑ ΜΑΤ. ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΓΙΑΤΙ .. ΔΕΝ είναι ΕΛΛΗΝΕΣ !! Είναι ΜΙΓΜΑ !


Απορούν πολλοί συμπολίτες μας για την συμπεριφορά ΟΡΙΣΜΕΝΩΝ ανδρών των ΜΑΤ ειδικά στο Σύνταγμα και ειδικότερα τις 2 τελευταίες μέρες μετα την δολοφονία - αυτοκτονία του ΕΛΛΗΝΑ Δημήτρη Χρυστούλα. Η ΒΙΑΙΟΤΗΤΑ
των ... οργάνων της τάξεως ξεπερνάει κατά πολύ τις εντολές των ανωτέρων τους που και αυτοί μένουν ΑΦΩΝΟΙ απο τα ... κατορθώματα των ανδρών τους. Με ΜΙΣΟΣ χτυπούν ανελέητα κυρίως ΓΥΝΑΙΚΕΣ και ΓΕΡΟΥΣ. ΙΔΙΩΣ αν κρατάς ΚΑΙ Ελληνική σημαία, ψαξε για ... ασθενοφόρο  επειγόντως!Το ψάξαμε λίγο το θέμα -όσο γίνεται- μάθαμε λοιπόν ότι ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ άνδρες των ΜΑΤ , ΔΕΝ είναι ΓΗΓΕΝΕΙΣ Έλληνες, αλλά ΜΙΞΗ Ελλήνων με... Βαλκάνιους που λόγω ... πολυπολιτισμικότας εισέβαλαν στα σώματα ασφαλείας κατά 100άδες και οι οποίοι σε κατ ιδίαν συζητήσεις τους βγάζουν χολή κατά της χώρας που τους τρέφει και συντηρεί τις οικογένειές τους, Νομίζουμε ότι είναι η ώρα, ΚΑΠΟΙΟΣ Βουλευτής να καταθέσει επίκαιρη ερώτηση με κατάθεση εγγράφων και να ζητά την γνωστοποίηση ΟΛΩΝ των στοιχείων των ανδρών των ΜΑΤ που ... ασχολούνται με την περιφρούρηση του Συντάγματος. ΑΝ γίνει τέτοιο, θα βγούν όχι λαυράκια, αλλά ΚΑΡΧΑΡΙΕΣ.
ΠΩΣ τους ξεχωρίζεις; Όπως λένε οι ίδιοι για ξέρουν ποιοι είναι οι δικοί τους, κρατούν ΑΝΑΠΟΔΑ τις ασπίδες και χτυπάν ανάποδα με τα γκλοπ. ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ!!
Η ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ
ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ (Aπο τις ΧΙΛΙΑΔΕΣ) ΠΟΥ ΕΝΙΣΧΥΟΥΝ ΤΟ POST !!>>>

ΝΕΟ ΒΙΝΤΕΟ.....ΠΟΛΥ ΞΥΛΟ ...Ο ΤΑΤΟΥΛΗΣ ΤΗΝ ΚΟΠΑΝΗΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΙΣΩ ΠΟΡΤΑ.


               
ΑΤΑΚΤΕΣ ΦΩΝΕΣ

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΜΕ ΛΑΘΡΟΟΡΚ!!!!!ΑΤΑΚΤΕΣ ΦΩΝΕΣ

ΙΩΝ ΣΤΕΡΙΩΤΗΣ, Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΕΦΕΡΕ ΤΟΥΣ ΡΟΘΤΣΙΛΝΤ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΜΜΕΝΟ! Υβριστής της Εκκλησίας και φανατικός υπέρμαχος του χωρισμού της από το Κράτος, έχει πολιτευτεί και με τον Καρατζαφέρη!


Ομολογούμε ότι το βιογραφικό του είναι "βαρύ", ειδικά ως προς τα οικονομικά θέματα: Αρκεί όμως αυτό για να είναι υποψήφιος σ' ένα κόμμα που λέγεται "Ανεξάρτητοι Έλληνες";

Ας δούμε ένα χαρακτηριστικό μέρος του, από την ιστοσελίδα του ΠΟΥ ΔΙΕΓΡΑΨΕ (!!!), αλλά με την βοήθεια της Google Cache ξαναφέραμε στην επιφάνεια:

"Εγκατέστησε στην Ελλάδα και διηύθυνε επί 2 χρόνια το Γραφείο Αντιπροσωπείας της γαλλικής Τράπεζας Rothschild S.A. (σήμερα Κρατική Τράπεζα BUE)."

Ο κ. Στεριώτης λοιπόν, είναι ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΦΕΡΕ ΤΟΥΣ ΑΡΧΙΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ ΡΟΘΤΣΙΛΝΤ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!

Η ΒΡΩΜΙΚΗ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΤΑΚΤΙΚΗ ΤΩΝ ΠΑΣΟΚΩΝ

koutroumanis

Άνοιξαν την κάνουλα και μοιράζουν ασύστολα κρατικό χρήμα οι κηφήνες της κυβέρνησης.
Νομίζουν ότι πετώντας ξεροκόκαλα στον ελληνικό λαό θα αλλιεύσουν ψήφους.Ο πανελίστας του Αυτιά πιστός στη βρώμικη τακτική των πασόκων εδώ και δεκαετίες, προυπολογίζει λίγο πριν τις εκλογες 132.000 ώρες υπερωρία στους εργαζόμενους του ΟΓΑ.
OGAYPERWRIES

Σε γκέτο μετατρέπονται πέντε πλατείες της Αθήνας


Σύμφωνα με έρευνα επιστημονικής ομάδας του Παντείου, η οποία διεξήχθη στις πλατείες Θεάτρου, Κοτζιά, Βάθη, Αγίου Κωνσταντίνου και Βικτωρίας ,το προηγούμενο καλοκαίρι, πέντε γειτονιές του κέντρου της Αθήνας μετατρέπονται σταδιακά σε γκέτο.

Τα πορίσματα της έρευνας είναι αποκαλυπτικά...

Άγριο ξύλο με δύο τραυματίες μεταξύ φορτοεκφορτωτών - ΜΑΤ

Τα επεισόδια έγιναν έξω από την Τράπεζα της Ελλάδας στην Πανεπιστημίου όπου οι φορτοεκφορτωτές διαμαρτύρονταν για το κούρεμα των ομολόγων των αποθεματικών τους.

Μάλιστα την ώρα που έπεφτε το άγριο ξύλο με αποτέλεσμα να τραυματιστούν 2 διαδηλωτές μέσα στην Τράπεζα της Ελλάδας βρισκοταν αντιπροσωπεία των συγκεντρωμένων.

Οι δύο τραυματίες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο.
Oπως δήλωσαν οι φορτοεκφορτωτές...

''Δεν θα μπαίνει στη Γερμανία όποιος έρχεται από Ελλάδα''


Απίστευτη δήλωση από τον υπουργό Εσωτερικών της Βαυαρίας  
- Ο ίδιος προσθέτει : ''Αν δεν μπορεί η Ελλάδα να ελέγξει τα σύνορα της τότε θα πρέπει να γίνονται έλεγχοι στη Γερμανία.Δεν θα γίνουμε πύλη εισόδου λαθρομεταναστών''
- Ήδη στα γερμανικά αεροδρόμια αστυνομικοί ερευνούν εξονυχιστικά τους επιβάτες από Ελλάδα, αποκαλύπτει η Deutsche Welle!
- Τη δυνατότητα να γίνονται περισσότεροι συνοριακοί έλεγχοι στο χώρο του Σένγκεν ζήτησε πρώτος ο ομοσπονδιακός υπουργός Εσωτερικών Χανς Πετερ Φρίτριχ
- Η αναθεώρηση της συμφωνίας Σένγκεν βρίσκεται στην ατζέντα των διαβουλεύσεων στην Ε.Ε

Ανήκουμε στη γενιά των Μαραθωνομάχων και των Σαλαμινομάχων! Οχι των δοσίλογων και των γερμανοτσολιάδων!


του παπα-Ηλία
Ανήκουμε στη γενιά των Μαραθωνομάχων και των Σαλαμινομάχων. Στη Γενιά των Μεσολογγιτών, των υπερασπιστών της Αλαμάνας και του Μανιακιού, του ’40 και της Εθνικής αντίστασης!

Και σε καμιά περίπτωση στη γενιά των δοσίλογων και των γερμανοτσολιάδων.

Κατ’ εικόνα και ομοίωση του αρχαίου, αλλά και των τωρινών εφιαλτών!…

Tο κρεματόριο των δολοφόνων!….

H Ελλάδα στο δρόμο κήρυξης ΑΟΖ;

Έτοιμη για «ουσιαστικές διαβουλεύσεις» με την Λευκωσία δηλώνει η Αθήνα, διά του στόματος του υπουργού Εξωτερικών αναφορικά με την ανακήρυξη Αποκλειστικής Οικονομική Ζώνης (ΑΟΖ). Ο Σταύρος Δήμας σε δηλώσεις του στο Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων προσπάθησε με διπλωματικό αλλά και σαφή, όσο γίνεται τρόπο, να καταδείξει την στρατηγική της χώρας αναφορικά με το κορυφαίο ζήτημα της ΑΟΖ.

Σε ερώτηση αναφορικά με την τις ενεργειακές εξελίξεις στην περιοχή σε συνδυασμό με τις τουρκικές προκλήσεις αφού εξέφρασε την αποφασιστικότητα της Αθήνας να σταθεί στο πλάι του κυπριακού ελληνισμού, δήλωσε με νόημα πως...

''Έφυγε'' απο τον καυμό του o πατέρας του ήρωα Τάσου Ισαάκ, Ισαάκ Ισαάκ !


Έφυγε χθες από τη ζωή, σε ηλικία 68 ετών, ο πατέρας του Τάσου Ισαάκ, Ισαάκ Ισαάκ. Ο γιός του Ισαάκ Ισαάκ, Τάσος, δολοφονήθηκε στις 11 Αυγούστου του 1996, στη διάρκεια αντικατοχικής διαδήλωσης, στη Δερύνεια της επαρχίας Αμμοχώστου.(Δειτε το video με την δολοφονία του ήρωα Ισαάκ !)

Ιδού γιατί θέλουν να αναβάλουν τις εκλογές: Νέα χρεοκοπία (η 3η...) στις 15 Μαϊου!

Γίνεται ένα χρεοκοπημένο («και με σφραγίδα») κράτος, δηλαδή με πληρωμή ακόμα και των ασφαλίστρων κινδύνου (CDS) στους δικαιούχους κατόχους των απλήρωτων ομολόγων, να ξαναχρεοκοπήσει δύο μήνες μετά την πρώτη του χρεοκοπία; Γίνεται, αν πρόκειται για την Ελλάδα και την κρίση χρέους της την έχουν διαχειριστεί ξένα κέντρα με πολιτικούς- μαριονέτες!

Ιδού λοιπόν, πως διαμορφώνεται η κατάσταση μόλις είκοσι ημέρες πριν από την ολοκλήρωση του περίφημου PSI (που θα «έβαζε πάτο στο βαρέλι» κατά την έκφραση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ Ε.Βενιζέλου από το περασμένο ακόμα καλοκαίρι) και πως η Ελλάδα παρ’ότι έχει πιάσει «πάτο» πλέον εν είδη γεωτρύπανου σκάβει τον πάτο του βυθού για οριστικό ενταφιασμό.

Σήμερα είναι η επέτειος της Μάχης των Οχυρών (6η Απριλίου 1941)!!! Σαν σήμερα ειπώθηκε: "Τα οχυρά δεν παραδίδονται. ΚΑΤΑΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ" (ιστορικά από Α & Β Παγκόσιο πόλεμο)

Η Μάχη στο Οχυρό Ρούπελ.

 Α' Παγκόσμιος πόλεμος

Πολύ γνωστή από τους δύο παγκοσμίους πολέμους είναι η οχυρή στενωπός του Ρούπελ, που σχηματίζεται μεταξύ του όρους Αγκίστρου και των ανατολικών προσβάσεων του Μπέλες, (μέσα από τη στενωπό αυτή ρέει ο ποταμός Στρυμόνας και κοντά στη βόρεια έξοδο της βρίσκεται η ελληνοβουλγαρική μεθόριος). Λόγω της στρατηγικής της σημασίας μετά τον Β' Βαλκανικό Πόλεμο κατασκευάσθηκε στη θέση αυτή ανασχετικό σύστημα οχυρών, από το οποία ισχυρότερο ήταν αυτό του Ρούπελ, που βρίσκεται προς τη βόρεια έξοδο της στενωπού.

Κατά τον Α' Παγκόσμιο Πόλεμο...

VIDEO: H Google παρουσιάζει το Project Glass

Google Glass Project: Θα αφήσουμε τον Big Brother της Google να βλέπει και να ζει τον κόσμο μέσα από τα μάτια μας;

H Google ανακοίνωσε και επίσημα πριν λίγο μέσω ειδικής σελίδας στο Google+ νέο project με τίτλο Project Glass. Το project αυτό φημολογείται εδώ και καιρό και προέρχεται από τα μυστικά εργαστήρια Google X της εταιρείας.

Η Google αποφάσισε να μοιραστεί δημόσια την εξέλιξη αυτού του project για να λάβει πολύτιμα σχόλια που θα βοηθήσουν στην περαιτέρω ανάπτυξη της τεχνολογίας. Μέχρι στιγμής η εταιρεία παρουσιάζει μερικές concept φωτογραφίες και ένα βίντεο για να δείξει...

«Μάλλον οι εκλογές θα γίνουν το Σεπτέμβριο»«Μάλλον οι εκλογές θα γίνουν το Σεπτέμβριο»Αργότερα αναμένει τις κάλπες ο βουλευτής της ΔΗΜ.ΑΡ. Γ. Ψαριανός...


 «Μάλλον οι εκλογές θα γίνουν το Σεπτέμβριο», εκτίμησε ο βουλευτής της Δημοκρατικής Αριστεράς, Γρηγόρης Ψαριανός, μιλώντας απόψε σε εκδήλωση του «Π80».

Χωρίς αποζημίωση θα ξενοικιάζει ακίνητα το Δημόσιο

 Με προειδοποίηση τριών μηνών και την καταβολή ενός μόνο μισθώματος στον ιδιοκτήτη θα μπορεί να ξενοικιάζει τα ακίνητα που μισθώνει το Δημόσιο. Διαβάστε πόσα εκατομμύρια ευρώ έχουν εξοικονομηθεί από μείωση των υφιστάμενων μισθωμάτων

Σε προώθηση ρύθμισης για μείωση των δαπανών ενοικίασης για τη στέγαση υπουργείων και δημόσιων υπηρεσιών βαίνει το υπουργείο Οικονομικών.

Ήδη, σύμφωνα με το υπουργείο, έχει εφαρμοστεί...

«Η Ελλάδα ήταν σπυρί, η Πορτογαλία είναι πληγή και η Ισπανία όγκος»

«Η Ελλάδα ήταν ένα σπυρί, η Πορτογαλία είναι πληγή και η Ισπανία όγκος». Αυτή είναι η κατάσταση στην ευρωζώνη αυτή στιγμή σύμφωνα με τον επικεφαλής της Pimco, Bill Gross.

Τα σχόλια αυτά ήρθαν μετά τη νέα άνοδο...

Τα ΜΜΕ στην κόψη του ξυραφιού

Σχόλιο του blog: Ευχή όλων μας είναι να κλείσουν όλα τα καθεστωτικά ΜΜΕ και να οδηγηθούν οι βρικόλακες της προπαγάνδας σε οικονομική αξαθλίωση χειρότερη απο αυτήν του λαού.


Με τη διαφημιστική δαπάνη να μην εμφανίζει σημάδια σταθεροποίησης, αντίθετα να παραμένει σε πτωτική τροχιά για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, τη μείωση της κυκλοφορίας των εντύπων να διατηρείται διψήφια, τις επισφάλειες -από το “λουκέτο” διαφημιστικών εταιρειών-  να μεγεθύνονται και τη ρευστότητα να διατηρείται ισχνή, τα οικονομικά αποτελέσματα των μεγάλων εκδοτικών επιχειρήσεων για το σύνολο της περυσινής χρονιάς ήταν απογοητευτικά. 


Η Στάη διακόπτει δύο φορές τον ρεπόρτερ για να μην περιγράψει σκηνές αστυνομικής βίας!

Σχόλιο: Δεν μας προξενεί καμία εντύπωση. Την ίδια κατάληξη με τους άλλους σκατοπροδότες θα έχει.
Έχει και ωραίο λαιμουδάκι!   

Έκοψε 2 φορές στον αέρα τον ρεπόρτερ, την ώρα που περιέγραφε τις σκηνές αστυνομικής βίας στο Σύνταγμα...
Ο ρεπόρτερ Γ. Σιδέρης περιέγραφε...

Μείωση κατώτατου μισθού.

Αναγνώστης
Ας υποθέσουμε ότι, με την μείωση του κατώτατου μισθού στα χέρια όλων των επιχειρηματιών θα μένει κάθε μήνα 1,5 δις ευρώ (τυχαίο ποσό). Το ποσό αυτό, από τα χέρια των εργαζομένων, διοχετεύονταν στην αγορά, απο τα χέρια των επιχειρηματιών που θα διοχετεύεται κύριοι αξιόπουστες? Σε επενδύσεις?....

Πάνε να πνίξουν τις εκλογές με αίμα- Υπονοούμενα Παπαδήμου για αναβολή τους

Eπικίνδυνα παιχνίδια με την εσωτερική ασφάλεια της χώρας παίζει πλέον η κυβέρνηση Παπαδήμου καθώς διαπιστώνουν ότι όχι απλά θα συντριβούν οι μνημονιακές δυνάμεις ΠΑΣΟΚ και ΝΔ, αλλά την επομένη των εκλογών το περίφημο Μνημόνιο, όπως έχουμε σημειώσει και στο παρελθόν θα αξίζει λιγότερο από την αξία του χαρτιού επάνω στο οποίο έχει γραφτεί, έτσι και αποτυπωθεί η βούληση των πολιτών όπως δείχνουν όλες οι μέχρι σήμερα δημοσκοπήσεις.

Χρησιμοποιώντας ως επιχείρημα την πραγματική αιτία για την οποία τον έκαναν πρωθυπουργό (με εκείνη την θεατρική παράσταση-«αγανακτισμένη» αποχώρηση  του Γιώργου Καρατζαφέρη προέδρου του ΛΑΟΣ την Τετάρτη 9 Νοεμβρίου στο Προεδρικό Μέγαρο), ο τραπεζίτης Λουκάς Παπαδήμος, δήλωσε σήμερα από την Κύπρο ότι «το έργο της κυβέρνησης θα ολοκληρωθεί με την ανακεφαλαιοποίηση του τραπεζικού συστήματος που θα έχει γίνει έως τις 20 Απριλίου».

Που σημαίνει ότι εκλογές δεν μπορούν να γίνουν στις...

Έξαρση της βίας εναντίον πολιτικών...(παράξενο)!

Η έξαρση της βίας εναντίον των πολιτικών που παρατηρείται τον τελευταίο καιρό είναι ένα θέμα που καίει τα παπαγαλάκια των ΜΜ"Ε". Το αναφέρουν καθημερινά κάνοντας λόγο για τρόπους αντιμετώπισης της βίας και της καταστολής των  Ελλήνων που φτάνουν στα "άκρα" να χειροδικούν όταν αντικρίζουν πολιτικό.
Κανείς από τους ταγμένους ρουφιάνους δεν μπαίνει στο κόπο να αναλύσει τους λόγους για τους οποίους μερικοί από εμάς βλέποντας πολιτικό ρίχνουν καμιά σφαλιάρα.

Η επιστολή της κόρης του αυτόχειρα Δημήτρη Χριστούλα

Για «συνειδητή πολιτική πράξη» και «κραυγή αφύπνισης» μιλά η κόρη του 77χρονου συνταξιούχου φαρμακοποιού που το πρωί της Τετάρτης αυτοκτόνησε στη πλατεία Συντάγματος.

Απύθμενο τουρκικό θράσος για τα Abrams!"Στην Ελλάδα αυτοκτονούν και αγοράζουν όπλα"!
Η Τουρκία δεν είναι γνωστή μόνο για τους “ανατολίτικους τσαμπουκάδες”.Θα πρέπει να είναι και για το απύθμενο θράσος της,το οποίο εκφράζεται και μέσα από τα τουρκικά ΜΜΕ.

Μην αυτοκτονάς... Αυτοκτόνησε τους!!!

Ω ΤΙ ΘΑΥΜΑ! Η ΜΑΡΙΑΝΝΑ ΛΑΤΣΗ ΤΗΣ EUROBANK..."ΑΓΟΡΑΣΕ" ΤΙΣ ΒΙΛΕΣ Π.ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ - ΕΙΔΑΤΕ ΚΑΜΙΑ ΔΙΑΠΛΟΚΗ;;;

marianna-latsi

 Οι πληροφορίες που έχουμε εδώ και μέρες (όχι ότι μας ενδιαφέρει ιδιαίτερα αλλά να, είμαστε περίεργοι σαν τις γάτες)λένε ότι υπάρχουν εξελίξεις στο δράμα που περνάει το ζευγάρι Πέτρος Κωστόπουλος(παλιό φιλαράκι του παραδοσιακού ΠΑΣΟΚ και του Κώστα Λαλιώτη), Τζένη Μπαλατσινού(πρώην εστεμμένη του ΑΝΤ1).

Όπως μάθαμε λοιπόν ο κ.Κωστόπουλος πούλησε το σπίτι της Φιλοθέης(υπ. 280 τμ, ισόγ.274,06τμ, α΄ορ.246,83τμ, β΄ορ.178,91τ.μ) με τίμημα 7.000.000 ευρώ την 17-2-2012 χωρις να εξαλείιψει όλα τα εμπράγματα βάρη (προσημείωση υποθηκών).

Τα βάρη φαίνεται να τα είχε εγγράψει η Eurobank και αγοραστής είναι πάλι η...

UFO Sightings 2012 Top 20 (VIDEO)

ΥΠΑΡΧΟΥΝ UFO??? ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ!!!!!


ΑΤΑΚΤΕΣ ΦΩΝΕΣ

Κάποιοι θέλουν τη Θράκη γεμάτη μιναρέδες…

Το βράδυ της Πέμπτης, 29 Μαρτίου, εγκρίθηκε από το Κοινοβούλιο, ύστερα από εισήγηση της Δημοκρατικής Συμμαχίας (ΔΗΣΥ) της Ντόρας Μπακογιάννη, η τροποποίηση του άρθρου 29 σχετικά με τα απαραίτητα έγγραφα για την παραχώρηση άδειας ανοικοδόμησης τεμενών χωρίς τίτλους ιδιοκτησίας, σε περιοχές της Δυτικής Θράκης. Ο δημοτικός σύμβουλος του δήμου Μύκης, επιχειρηματίας, Γιουσούφ Ντελή, δήλωσε ότι η Ντόρα Μπακογιάννη, τήρησε το λόγο της.
Η εισήγηση που επιμελήθηκε το κόμμα ΔΗΣΥ στο κοινοβούλιο σχετικά με αλλαγές στο νόμο περί «παραχώρησης άδειας ανοικοδόμησης στις περιοχές όπου ανοικοδομήθηκαν τεμένη», εγκρίθηκε το βράδυ της 29ης Μαρτίου και τέθηκε σε ισχύ. Σε δηλώσεις του στην ομάδα του «Azınlıkça Online», ο Γιουσούφ Ντελή, δήλωσε τα εξής:

ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΣΧΕΔΙΑΖΟΥΝ ΤΟ “ΜΕΓΑΛΟ ΚΟΛΠΟ” ΣΤΑ ΣΤΕΓΑΣΤΙΚΑ ΔΑΝΕΙΑ!


ΕΤΑΙΡΙΕΣ REAL-ESTATE ΘΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΝΤΑΙ "ΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΑΝΕΙΑ"!

ΝΕΟ ΠΕΔΙΟ ΑΓΡΙΑΣ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΑΣ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ!

Οι τράπεζες ετοιμάζουν το μεγάλο κόλπο για να λύσουν προς όφελός τους, το οξύ πρόβλημα που αντιμετωπίζουν χιλιάδες νοικοκυριά σχετικά με τα στεγαστικά δάνεια που, λόγω των καταστροφικών πολιτικών λιτότητας που εφαρμόζονται, είναι αδύνατον να εξυπηρετηθούν. Σύμφωνα με τραπεζικούς κύκλους, διαμορφώνονται σχέδια για την ίδρυση εταιριών διαχείρισης ακίνητης περιουσίας (real estate), ώστε να........

Οι Ρώσοι άνοιξαν ενημερωτικό site στα ελληνικά

Οι Ρώσοι άνοιξαν ενημερωτικό site στα ελληνικά


Εντυπωσιακή είναι η κίνηση εκδοτών της Μόσχας να δημιουργήσουν ένα διαδικτυακό τόπο στα ελληνικά δείχνοντας με αυτόν τον τρόπο την συμπαράσταση τους στους Έλληνες.
Πρόκειται… για το «Ρωσία Τώρα» (http://rbth.gr/), το οποίο είναι ο ελληνικός ιστότοπος της παγκόσμιας ρωσικής εκδοτικής πρωτοβουλίας, «Russia Now», σύμφωνα με το protothema.gr
Την ιδέα αυτή έχει αναλάβει η ιδιαιτέρως μεγάλη .....

Προωθείται σύμπραξη των κομμάτων της αντιπολίτευσης εναντίον του Γκρουέφσκι


Τέσσερα  σλαβικά κόμματα της αντιπολίτευσης έχουν προγραμματίσει να πραγματοποιήσουν μια κοινή συνάντηση στην πόλη των Σκοπίων για να συζητήσουν μια πιθανή συμφωνία μετά την πρωτοβουλία του σοσιαλιστικού κόμμματος – SDSM, να δημιουργηθεί ένα ευρύ μέτωπο της αντιπολίτευσης.


Έτσι τα σλαβικά κόμματα «Ενωμένη Μακεδονία» του Λιούμπε Μποσκόφσκι, το «Λαϊκό Κόμμα»  του Λιούμπτσο Γκεοργκιέφσκι, η ‘Αξιοπρέπεια’ και «Φιλελεύθερο Δημοκρατικό Κόμμα» του Αντρέϊ  Ζερνόφσκι θα συζητήσουν...

ΔΕΙΤΕ: Ο αποχαιρετισμός της Θύρας 13 στον 77χρονο αυτόχειρα

Η Θύρα 13 πολλές φορές έχει φροντίσει με πανό και συνθήματα στα εκάστοτε γήπεδα όπου παίζει ο Παναθηναϊκός...
να παίρνει θέσεις για όσα συμβαίνουν στην κοινωνία μας. Θετικά ή αρνητικά.

Έτσι και πριν την έναρξη του αγώνα με την Μακάμπι τα παιδιά του ιστορικότερου συνδέσμου θέλησαν να πουν το δικό τους αντίο στον 77χρονο Δημήτρη Χριστούλα ο οποίος την Τετάρτη το πρωί έδωσε τέλος στην ζωή του στην πλατεία Συντάγματος συγκλονίζοντας όλη την Ελλάδα.

 

πηγη