ataktesfones@gmail.com

Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου 2013

Νέα μπλόκα - Κλιμακώνουν τον αγώνα οι αγρότες





Με τη δημιουργία νέων μπλόκων, αλλά και την ενίσχυση των ήδη υπαρχόντων, απαντούν στις κυβερνητικές εξαγγελίες οι αγρότες της χώρας, ενώ οι περισσότεροι δήλωσαν ότι πρόκειται να μεταβούν στον κόμβο της Νίκαιας την Κυριακή, όπου θα γίνει η πανελλαδική συγκέντρωσή τους, με στόχο να αποφασιστεί από κοινού το τι μέλλει γενέσθαι.

ΕΠΕΙΓΟΝ ! ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙΣΤΕ ΤΟ ! ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΙΟ




Υπάρχει ενα βίντεο που κυκλοφορεί τώρα στο internet κ' στο facebook που δείχνει την.... εκτέλεση του Ben Laden.
 ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΚΛΙΚ ΕΠΑΝΩ ΤΟΥ !

ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ; Ο ΣΥΡΙΖΑ ρωτά γιατί δεν τραυματίστηκε κανείς αστυνομικός όταν έπιασαν τους τρομοκράτες!


Στην δημοσιότητα έδωσε η ΕΛ.ΑΣ. τις φωτογραφόιες των τεσσάρων ληστών-τρομοκρατών αμέσως μετά την πάλη που προηγήθηκε της σύλληψής τους στο Βελβενδό Κοζάνης, αλλά πραγματικά εντυπωσιάζει η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ που θεωρεί ότι είναι απόδειξη ψευδολογίας από την κυβέρνηση το γεγονός ότι "Δεν τραματίστηκε κανείς από τους αστυνομικούς" (ενώ τραυματίστηκε, αλλά αυτό είναι το ολιγότερο). Πρώτη φορά εγκαλεί την αστυνομία γιατί δεν είχε θύματα...
 

ΤΑ ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΑ ΦΩΤΑ ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΝ ΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ


Κωνσταντῖνος Χολέβας- Πολιτικός Επιστήμων
Ἡ πιό σκοτεινή ὥρα τῆς νύκτας εἶναι λίγο πρίν ἀπό τήν ἀνατολή τοῦ ἡλίου. Ἔτσι καί τώρα. Ἐνῶ ἀκούω φωνές ἀπαισιοδοξίας γιά τήν οἰκονομική, κοινωνική καί πνευματική κρίση τοῦ τόπου μας, ἀρχίζω νά βλέπω τό φῶς πού γλυκοχαράζει. Ὄχι, δέν θά σᾶς μιλήσω γιά ἀριθμούς, ποσά καί δόσεις δανείων ἀπό τούς ἑταίρους μας. Ἄλλοι εἶναι εἰδικότεροι ἐμοῦ. Θέλω νά μοιρασθῶ μαζί σας τήν ἐλπίδα πού τρέφει κάθε Χριστιανός. Τήν ἐλπίδα πού ἔρχεται μετά ἀπό προσευχή, ἀπό μελέτη τῆς Ἱστορίας μας,  ἀλλά καί ἀπό ἀνάγνωση τῶν ἐλπιδοφόρων μηνυμάτων πού φέρνει τό ξημέρωμα.

SOS ΕΠΕΙΓΟΝ SOS




ΣΟΚ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ
 
 

Το Εθνικό Κέντρο Πληροφόρησης Εμβολίων (NVIC), μια μη κερδοσκοπική ομάδα ασφάλειας των εμβολίων, διεξήγαγε πρόσφατα μια ανεξάρτητη εξέταση του περιεχομένου των εμβολίων παιδικής ηλικίας και διαπίστωσαν ότι πολλά από αυτά είναι μολυσμένα με συστατικά που θα σοκάρουν τους περισσότερους γονείς.

Αυξημένη δραστηριότητα της γρίπης παρατηρεί το ΚΕΕΛΠΝΟ

                         Σε φάση αυξημένης δραστηριότητας εισέρχεται η γρίπη, βάσει της εβδομαδιαίας έκθεσης επιδημιολογικής επιτήρησης του Κέντρου Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (ΚΕΕΛΠΝΟ). Σύμφωνα με το ΚΕΕΛΠΝΟ, την εβδομάδα από τις 28 Ιανουαρίου έως τις 2 Φεβρουαρίου οι επισκέψεις σε γιατρό για γριπώδη συνδρομή παρουσιάζουν σημαντική αύξηση σε σχέση με την προηγούμενη εβδομάδα.

Τρανσγλουταμινάση: Η «κόλλα κρέατος» που μετατρέπει τα σκουπίδια σε φιλέτο!!! (ΒΙΝΤΕΟ)

                   
Κατά καιρούς αποκαλύπτονται από τα μέσα μαζική ενημέρωσης, «έξυπνες» τεχνικές που χρησιμοποιεί η βιομηχανία τροφίμων για να «βελτιώσει» τα περιθώρια κέρδους της, συχνά εις βάρος της ποιότητας των τελικών προϊόντων.

Ανακάλυψα ένα ενδιαφέρον βίντεο, απόσπασμα από τηλεοπτικό ρεπορτάζ αμερικανικού τηλεοπτικού σταθμού, που περιγράφει μια διαδεδομένη τεχνική επεξεργασίας κρεάτων, κατά την οποία, «ρετάλια» κρεάτων ενώνονται μεταξύ τους, για να πωληθούν σαν πολύ ακριβότερα μέρη του ζώου, όπως για παράδειγμα σαν μοσχαρίσια φιλέτα.

Αλβανίδες μαθήτριες ξυλοκοπούν ... Ελληνίδα μαθήτρια 13χρονών! (Βίντεο)


Απίστευτα γεγονότα στα Ελληνικά Σχολεία ... Οι Αλβανίδες γ @ μ Ά νε ΚΑΙ δέρνουνε! Δεν είναι σκηνές από αθλητές πάλης αλλά από 13 χρονα κορίτσια της πρώτης γυμνασίου! Σκηνές που δεν φαίνεται να σοκάρουν καθόλου τους υπόλοιπους μαθητές ενός Ελληνικού σχολείου

και που αντίθετα προκαλούν γέλιο και ποικίλα σχόλια ανάμεσα στο ένθερμο κοινό που απαρτίζεται από παιδιά γυμνασίου.

- Παιδιά αν είναι να πεθάνει φέρτε το κινητό της!

- Άστην να την πηδήξει!

- Ρε παιδιά έχουμε και βίντεο!

- Φέρε τα λεφτά το έχασες το στοίχημα!

Ανατριχιαστικές ατάκες ανάμεσα σε ανήλικα παιδιά για θανάτους και στοιχήματα για το ποιος θα κερδίσει στο ξύλο και όχι στα μαθήματα.

Τούρκικη οπαδική επέλαση στη Θράκη!!!

                  

Στα Αρριανά της Ροδόπης θα ανοίξει σύνδεσμος της Φενέρμπαχτσε, σύμφωνα με το περιοδικό Ρόντοπ Ρουζγκαρί.

"Αυτοί που έχουν δώσει την καρδιά τους στη Φενέρμπαχτσε και που μένουν πάντα πιστοί στους κιτρινομπλέ, αυτή τη φορά οργανώνονται στα Αρριανά Ροδόπης.

ΟΙ 153+1 ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ 3. ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ ....



ΑΤΑΚΤΕΣ ΦΩΝΕΣ

ΕΣΤΙ ΔΙΚΗΣ ΟΦΘΑΛΜΟΣ ΟΣ ΤΑ ΠΑΝΘ' ΟΡΑ!

Η ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ! ΚΡΑΤΟΣ & ΤΡΑΠΕΖΕΣ “ΕΚΛΕΨΑΝ” 93 ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ!

ΙΔΟΥ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ Ο ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ ΜΑΣ ΧΑΡΑΤΣΩΝΕΙ ΜΕ ΔΥΣΒΑΣΤΑΧΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ, ΣΤΟΧΕΥΟΝΤΑΣ ΝΑ ΚΑΤΑΣΧΕΙ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ!!!


ΜΕΤΕΤΡΕΨΑΝ ΣΕ …ΓΙΑΦΚΑ ΤΑ ΦΕΚ!!!
Χρησιμοποίησαν τα Φύλλα της Κυβερνήσεως κατά τα κέφια τους και για να σταυρώσουν το λαό!




Ιδού:

Χουριέτ για Θεοδωρίδη: "Ούτε ο Ερντογάν δεν θα μιλούσε έτσι για Ίμια"

                            

Πρώτη "φίρμα" έχει γίνει σε όλες τις τουρκικές εφημερίδες και τα ηλεκτρονικά media το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ Νάσος Θεοδωρίδης ο οποίος προ ημερών αποκάλεσε τα Ιμια Καρντάκ προκαλώντας την διαγραφή του από την θέση που κατείχε, λόγω της καταιγίδας που ξέσπασε κατά του ΣΥΡΙΖΑ..
Μάλιστα η εφημερίδα Χουριέτ....

Πού είναι ο τεμπέλης, o μη παραγωγικός και ο μη ανταγωνίσιμος Έλληνας;

              

«Ο ιδιωτικός τομέας, δηλαδή οι Έλληνες εργαζόμενοι στον ιδιωτικό τομέα, είναι, αν όχι παραγωγικότεροι, τουλάχιστον το ίδιο παραγωγικοί σαν τους Γερμανούς. Τα νούμερα, που όπως φαίνεται σκοπίμως έλληνες και ξένοι πολιτικοί τα αγνοούν ή τα αποκρύπτουν, επιβεβαιώνουν τον ισχυρισμό μου.

Το ονομαστικό Ακαθάριστο Εθνικό Προϊόν (ΑΕΠ) της Ελλάδας ήταν το 2011 208 δισεκατομμύρια €, το αντίστοιχο της Γερμανίας ήταν....

Ο γερμανικός ΟΑΕΔ έστειλε 19χρονη για δουλειά σε οίκο ανοχής!

Άφωνη έμεινε μια 19χρονη στη Γερμανία, όταν διάβασε την επιστολή του τοπικού γραφείου ευρέσεως εργασίας, που την έστελνε για δουλειά στο μπαρ ενός οίκου ανοχής. Η νεαρή, που μένει στην πόλη Άουγκσμπουργκ, έλαβε την επιστολή που την πληροφορούσε ότι προέκυψε θέση εργασίας σερβιτόρας στον οίκο ανοχής «Colosseum».
 «Έψαχνα μια αξιοπρεπή δουλειά, όχι να δουλέψω σε οίκο ανοχής. Σοκαρίστηκα όταν άνοιξα την επιστολή. Η μητέρα μου δε άρχισε να ουρλιάζει,

πουλημένοι


ΝΕΟΙ ΕΦΙΑΛΤΕΣ Πούλησαν στην Τουρκία νησί! - Κρύβονται για να μην το ανακοινώσουν - Που πάει η χώρα;



Διαστάσεις μείζονος εθνικού σκανδάλου λαμβάνει το ξεπούλημα σε Τούρκους επιχειρηματίες οι οποίοι συνηθέστατα είναι "το μακρύ χέρι της ΜΙΤ", (αυτό δεν το λέμε εμείς, το λένε οι ίδιοι οι Τούρκοι που διαφημίζουν στη χώρα τους τα "θετικά" των τουρκικών επενδύσεων στο εξωτερικό) με πιο πρόσφατο "επίτευγμα" τη αγορά νησιού από Τούρκο επιχειρηματία! Ναι, αυτό που διαβάσατε είναι αληθινό: Πούλησαν σε Τούρκο ελληνικό νησί!

Ξέρεις τί σημαίνει, νὰ φυλᾶς τὴν Πατρίδα σου ἔτσι ὥστε αὐτὴ νὰ μπορεῖ ἀπερίσπαστα νὰ ἀσχολεῖται γιὰ τὴν πρόοδο τῶν πολιτῶν της, καὶ μετὰ νὰ ἀνακαλύπτεις ὅτι...



Πρὸς κάθε πολιτικὸ τῶν 38 τελευταίων ἐτῶν.
Σὰν Ἄνθρωπο δὲν σὲ γνωρίζω, σὰν Ἕλληνα ἀμφιβάλλω, σὰν πολιτικὸ σὲ γνώρισα ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ, (σὲ ἐνίωσα στὸ πετσί μου), γιατί μου ξύνεις πληγὲς (ζητώντας τὴν ψῆφο μου) ποὺ ἄνοιξες ἐσὺ καὶ οἱ ὅμοιοί σου καὶ τρέχει τὸ αἷμα μου, τὸ αἷμα τῶν παιδιῶν μου καὶ ὅλων τῶν σὺν-Ἑλλήνων μου. Ξέρεις τί σημαίνει, νὰ δουλεύεις σὲ οἰκοδομὲς ἀπὸ 12 χρονῶν παιδί; Ξέρεις τί σημαίνει, νὰ πετυχαίνεις σὲ στρατιωτικὴ σχολὴ μὲ μόνη βοήθεια τὴ θέλησή σου; Ξέρεις τί σημαίνει, νὰ ''σπαταλήσεις'' τὴ νιότη σου μέσα στὸ στρατόπεδο τῆς σχολῆς; Ξέρεις τί σημαίνει, νὰ ΥΠΗΡΕΤΕΙΣ τὴν ΠΑΤΡΙΔΑ γιὰ 28 συνεχόμενα χρόνια στὴ πρώτη μονάδα ἀναχαίτισης, τὴν Τανάγρα; (ἔχεις κοιμηθεῖ ποτὲ μέσα στὸ SHELTER πάνω στὴ πτέρυγα τοῦ μαχητικοῦ ἢ μέσα στὶς κάσες τῶν πυραύλων τοῦ ἐπειδὴ ἤσουν ἐπιφυλακὴ ἢ ἄσκηση κλπ καὶ ἤσουν ἕνα μὲ τὸ ἀεροσκάφος σου);

Μόνο Έλληνες στο γένος στις Ένοπλες Δυνάμεις


Θέμα και στις Ένοπλες Δυνάμεις ανακύπτει μετά την απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας να κρίνει αντισυνταγματικό το νόμο Ραγκούση για την ελληνική Ιθαγένεια καθώς βάσει των διατάξεων του εν λόγω νόμου 3838/2010, από το ακαδημαϊκό έτος 2011-2012 έχουν εισέλθει στις παραγωγικές σχολές των Ενόπλων Δυνάμεων νέοι που δεν είναι Έλληνες στο γένος.

Νέα τουρκική πρόκληση! Τουρκικά F-16 αναχαίτισαν επιβατικό αεροσκάφος πάνω από την Κύπρο!



Τουρκικά F-16, οπλισμένα με πυραύλους αέρος-αέρος, αφού παραβίασαν τον εναέριο χώρο της Κύπρου, αναχαίτισαν ένα Boeing 777-300 της εταιρείας Emirates. 

Οι Τούρκοι ζήτησαν από τον πιλότο του αεροπλάνου των Ενωμένων Αραβικών Εμιράτων να μην υπακούσει στις εντολές των ελεγκτών του εναερίου χώρου της Λάρνακας, αλλά σε αυτές του παράνομου αεροδρομίου στην κατεχόμενη Τύμπο.

Ποιες οι συνέπειες της ακύρωσης του νόμου Ραγκούση...

Κανένα παιδί δεν αποκτά την ελληνική ιθαγένεια, ακόμα και αν γεννηθεί στην Ελλάδα ή έχει φοιτήσει επί 6ετία στο ελληνικό σχολείο...

Κανένας μετανάστης - ούτε οι 13.000 που συγκέντρωναν έως τώρα τις βασικές προϋποθέσεις - δεν θα μπορεί πια να συμμετέχει στην πολιτική ζωή του τόπου, ούτε καν σε επίπεδο τοπικής κοινωνίας.

* Περίπου 3.500 θα απολέσουν την ιθαγένεια, ενώ οι αιτήσεις περίπου 10.000 άλλων θα απορριφθούν.

Υποθαλάσσια σήραγγα Θεσσαλονίκης: Πληρώσαμε 73 εκατομμύρια ευρώ για μια μακέτα


Ολημερίς το χτίζανε το βράδυ γκρεμιζόταν...

Γεφύρι της Άρτας έγινε ένα ακόμη έργο, αυτό της υποθαλάσσια σήραγγας Θεσσαλονίκης. Δεν είναι το μόνο αλλά σίγουρα είναι ενδεικτικό της ανοργανωσιάς, της γραφειοκρατίας και της αντίληψης του ελληνικού Δημοσίου για την περιβόητη ανάπτυξη.

Το ακόμη χειρότερο είναι πως το μάρμαρο για τα έργα φαντάσματα καλούνται να πληρώσουν οι Έλληνες πολίτες.

ΠΩΣ "ΒΟΥΛΙΑΞΕ" ΤΟ ΕΡΓΟ

Εχουν περάσει 30 χρόνια από τότε που...

Η μείωση του ανθρώπινου πληθυσμού της γης μπαίνει πλέον σε προτεραιότητα σύμφωνα με την UNFPA


Οι υποστηρικτές του ελέγχου του πληθυσμού μιλούν ανοικτά για επιβολή «οικογενειακού προγραμματισμού».
Διατυμπανίζουν πως η μείωση του πληθυσμού θα αποφέρει τεράστια οικονομικά και κοινωνικά οφέλη…!
Γράφει ο Clive Cookson
Όταν ο πλανήτης απέκτησε 7 δισεκατομμύρια κατοίκους τον Οκτώβριο του 2011, σύμφωνα με επίσημες εκτιμήσεις των Ηνωμένων Εθνών, τότε το θέμα του πληθυσμού της γης έγινε πιο

Έπιασαν πάτο τα έσοδα!



Στο 7% κάτω από τους προβλεπόμενους στόχους τα έσοδα του ελληνικού δημοσίου κρούουν τον κώδωνα στο οικονομικό επιτελείο που τώρα σκέπτεται να περάσει σε κατασχέσεις μισθών και συντάξεων, την ίδια ώρα που αυξάνονται με απίστευτους ρυθμούς τα ρυθμιζόμενα δάνεια των νοικοκυριών λόγω της δραματικής συρρίκνωσης των οικογενειακών προϋπολογισμών.

Κάνει πίσω ο Στουρνάρας για το φόρο στα ακίνητα

Οι εντολές που έδωσαν χθες οι τρεις πολιτικοί αρχηγοί στον υπουργό Οικονομικών, Γιάννη Στουρνάρα, για το νέο ενιαίο χαράτσι στα ακίνητα ήταν ξεκάθαρες: Μικρός ή καθόλου φόρος στα μικρά ακίνητα, κλιμακωτοί συντελεστές και χρήση κοινωνικών κριτηρίων για τον υπολογισμό της φορολογίας.

  Αναβολή στην απόφαση
 Το θέμα αποφασίστηκε να συζητηθεί σε νέα σύσκεψη των «τριών» την επόμενη εβδομάδα και αφού το υπουργείο Οικονομικών ετοιμάσει εναλλακτικά σενάρια με «αναλογικότερο και δικαιότερο» φόρο ακινήτων, από τα οποία θα επιλέξουν οι αρχηγοί. Πάντως, μετά την κατ' αρχήν

Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο : Πιο πολλές ενστάσεις κατέθεσαν οι Βούλγαροι ευρωβουλευτές από τους Έλληνες για το θέμα των Σκοπίων...!!

Οι Βούλγαροι ευρωβουλευτές κατέθεσαν 92 και οι Έλληνες άλλες 35 τροπολογίες στο σχέδιο ψηφίσματος για τα Σκόπια, το οποίο θα πρέπει να κατατεθεί τον Απρίλιο στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.

Σύμφωνα με το σκοπιανό πρακτορείο ΜΙΑ σε ανταπόκριση από τις Βρυξέλλες, εμφανίζονται μέχρι σήμερα τουλάχιστον 203 τροπολογίες στο ψήφισμα που πρότεινε ο εισηγητής για τα Σκόπια, Richard Hovit. 

Πιο ενεργείς βουλευτές από τη Βουλγαρία ήταν οι: ο φιλελεύθερος Στάνιμιρ Ιλχέρ, ο Αντρέι

ΕΛΛΑΔΑ. ΗΡΘΑΝ ΑΠΟ ΤΡΙΤΟΚΟΣΜΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ ΚΑΙ ΕΓΙΝΑΝ ΟΛΟΙ ΓΚΑΝΚΣΤΕΡΣ Αθήνα: Εξαρθρώθηκε σπείρα ληστών ηλικιωμένων!!!


Καρτέρι έστηναν δύο άνδρες έξω από τις τράπεζες περιμένοντας κάποιο ηλικιωμένο που θα έκανε ανάληψη από το ΑΤΜ.
 Στη συνέχεια τον παρακολουθούσαν διακριτικά μέχρι το σπίτι του και μόλις αυτός έμπαινε στην πολυκατοικία, απειλώντας τον και με χρήση σωματικής βίας του έπαιρναν τα χρήματα. Ο λόγος για δυο άνδρες 30 και 25 ετών και υπηκοότητος Γκάνας και Γκάμπιας αντίστοιχα, οι οποίοι σήμερα συνελήφθησαν από την αστυνομία, μετά από άλλη μία ληστεία που διέπραξαν και με την προσφιλή τους μέθοδο, αυτή τη φορά εις βάρος ενός άνδρα 81 ετών.

Η Ελλάς πωλείται. Αλλά οχι σήμερα. Απο παλιά...1980



ΑΤΑΚΤΕΣ ΦΩΝΕΣ

ΣΟΚ! Έσκασε λάστιχο από τρακτέρ σε συνεργείο στη Πρέβεζα και... δείτε τι έγινε (vid)



Ένα πραγματικά απίστευτο περιστατικό συνέβη σήμερα λίγο μετά τις 16:30 σε κατάστημα βουλκανιζατέρ στην Πρέβεζα...

Ένα λάστιχο πίσω τροχού από τρακτέρ το οποίο βρίσκονταν στον εξωτερικό χώρο του συνεργείου έσκασε με αποτέλεσμα το μεγάλο οστικό κύμα και ο αέρας που ελευθερώθηκε να τραυματίσει όσους βρίσκονταν στον χώρο. Μάλιστα δύο άτομα μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του pamepreveza.gr ο ένας έχει τραυματιστεί σοβαρά στο χέρι και στο μέτωπο, και πιθανών να κριθεί η εισαγωγή του στο χειρουργείο, ενώ δύο από τους παρευρισκόμενους....

Τέλος ο Ελληνικός δορυφόρος (HellasSat2) ...Πουλήθηκε σε Άραβες


¨Ονειρο ήταν και πάει ...Από το δορυφορικό σταθμό εδάφους των Θερμοπυλών που οι Άραβες χρησιμοποιούσαν για να τηλεφωνήσουν στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα το...Πάλαι ποτέ ,ξαναγυρίζουμε στα περιστέρια και της φρυκτωρίες !

Για να έχουμε βέβαια το απόρρητο των συνομιλιών αλλά και data στις Ένοπλες Δυνάμεις θα ρωτάμε τους Άραβες ;...Απλή ερώτηση κάνουμε !

Τη σύναψη της συμφωνίας για την πώληση του 99,05% που κατέχει στην Hellas Sat, η οποία διαχειρίζεται το δορυφόρο HellasSat2, στην ArabSat, κύριο πάροχο δορυφορικών υπηρεσιών στη Μέση Ανατολή και την Αφρική, ανακοίνωσε ο ΟΤΕ.

Τα συνολικά έσοδα του ΟΤΕ από την πώληση του μεριδίου του στην HellasSat ανέρχονται σε....