ataktesfones@gmail.com

Τρίτη, 12 Μαρτίου 2013

Επίθεση με εμπρηστικό μηχανισμό σε γραφεία Συλλόγου ! Δελτίου Τύπου της 12 Μαρ. 2013
Σήμερα και περί ώρα 04:00, τα γραφεία της Πατρ.Κιν.Πολ.Καβάλας, δέχθηκαν επίθεση με εμπρηστικό μηχανισμό από ‘αγνώστους’, ο οποίος προξένησε ζημίες στην είσοδο.

Είναι απορίας άξιο και πρωτόγνωρο συνάμα, να δέχεται επίθεση ένας Σύλλογος, ο οποίος έχει διαχωρίσει πλήρως τη θέση του και κατ’ επανάληψη δηλώνει προς όλες τις κατευθύνσεις, ότι δεν έχει καμία σχέση και δεν πρόσκειται προς ΚΑΝΕΝΑ Πολιτικό Κόμμα.

ΦΡΕΝΟ ΣΤΟ ΑΥΤΟΦΩΡΟ ΓΙΑ ΧΡΕΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΒΑΖΕΙ ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ!!!..ΤΕΛΟΣ ΟΙ ΑΠΕΙΛΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΟΧΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

Αντισυνταγματικό
το αυτόφωρο για χρέη στο Δημόσιο.
Απόφαση δικαστηρίου της Θεσσαλονίκης ανατρέπει την κυβερνητική πολιτική με τις αθρόες επ' αυτοφώρω συλλήψεις για μη καταβολή χρεών στο δημόσιο κρίνοντας, ότι οι υποθέσεις πρέπει να εισαχθούν στην τακτική διαδικασία. Στην εισαγγελική πρόταση, που υιοθετεί το μονομελές πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης, γίνονται νύξεις για ρύθμιση-μέτρο πίεσης με εισπρακτικό και μόνο χαρακτήρα, και η αυτόφωρη διαδικασία χαρακτηρίζεται αντισυνταγματική.

Τούρκικα μαχητικά και επιθετικά ελικόπτερα σε παραβιάσεις σε όλο Αιγαίο !Σε όλο το Αιγαίο , Βόρειο, 

Κεντρικό και 

Νοτιοανατολικό Αιγαίο  

Τούρκικα μαχητικά με 

συνοδεία οπλισμένων F-

16 προχώρησαν σε 

παραβιάσεις και 

παραβάσεις σε όλο το 

Αιγαίο !


Ακόμη και επιθετικά ελικόπτερα προχώρησαν μεμονωμένα σε διεισδύσεις 

αναζητώντας στόχους !

Το ΑΤΑ απογείωσε    3 ζεύγη  που πήραν στο κυνήγι τα Τούρκικα !


Η καθημερινότητα είναι σκληρή στο Αιγαίο και είναι πάντα και παντού εδώ ...
 

Για κάθε 5 αυτοκίνητα του 2002, σήμερα πωλείται μόνο ένα!

Για κάθε 5 αυτοκίνητα του 2002, σήμερα πωλείται μόνο ένα!Οι Γερμανοί που πουλάνε; Σε άλλο πλανήτη;

Πάμε για γενική ανάφλεξη στη Μ. Ανατολή; Εγκαταλείπει τα Υψίπεδα του Γκολάν ο ΟΗΕ - Σε "ακτίνα βολής" το Ισραήλ από το συριακό χάος!

Καταρρέει το "μαξιλάρι" ασφαλείας μεταξύ Ισραήλ και Συρίας στα Υψίπεδα του Γκολάν!

Καταρρέει το "μαξιλάρι" ασφαλείας μεταξύ Ισραήλ και Συρίας στα Υψίπεδα του Γκολάν, καθώς 1000 άνδρες του ΟΗΕ αποχωρούν από την περιοχή μετά τις απειλές που έχουν δεχθεί από ισλαμικές οργανώσεις, αλλά και από την συριακή κυβέρνηση για εμπόριο όπλων προς τους ισλαμιστές! 

Δε χρειάζεται να πάνε φυλακή όσοι χρωστούν στο δημόσιο… Υπάρχει κι άλλη λύση!

fylakiΦορολογικές φυλακές προτείνουν οι απεσταλμένοι της τρόικα για όσους αδυνατούν να τακτοποιήσουν τις οφειλές τους απέναντι στο ελληνικό δημόσιο.
του Στρατή Μαζίδη
stratis1 

Καλά είναι εντελώς (πλεονασμός) ηλίθιοι; Εδώ χρωστάνε λεφτά, θα μας φεσώσουν κι άλλο όταν θα πρέπει να τους ποτίζουμε, να τους ταΐζουμε και να τους ζεσταίνουμε;


Τρίκαλα: Επιστολή-σοκ διευθύντριας σχολείουΤρίκαλα: Επιστολή-σοκ διευθύντριας σχολείου
Τρίκαλα: Επιστολή-σοκ διευθύντριας σχολείου

Η Αικατερίνη Νικολαϊδου, διευθύντρια του Δημοτικού Σχολείου Γόμφων στα Τρίκαλα, αναφέρεται σε υποσιτισμένους μαθητές σχολείων της περιοχής και απευθύνει έκκληση για δράση, πριν θρηνήσουμε θύματα από την πείνα!
Μέσω μιας δραματικής επιστολής προς όλους τους συναδέλφους της εκπαιδευτικούς, φέρνοντας συγκεκριμένα παραδείγματα μικρών παιδιών που καταρρέουν μέσα στις σχολικές αίθουσες, η Αικατερίνη Νικολαϊκου προσπαθεί να ευαισθητοποιήσει την κοινωνία.

ΠΥΡΗΝΙΚΗ ΚΡΙΣΗ Με ατομικό ολοκαύτωμα απειλούν οι ΗΠΑ τη Β.Κορέα - "Θα σας ισοπεδώσουμε"


Για πρώτη φορά μετά το 1990 οι Ηνωμένες Πολιτείες απειλούν ευθέως μια χώρα με πυρηνικό πλήγμα . Πριν από λίγο ρωσικά ΜΜΕ  μετέδωσε ότι η Ουάσιγκτον προειδοποίησε την Πιονγκιάνγκ ότι ακόμη και με την υποψία προετοιμασίας χρήσης πυρηνικού όπλου θα προσβάλλει προληπτικά την Βόρεια Κορέα.
Κάτι που αφορά εγκαταστάσεις φύλαξης πυρηνικών όπλων, και στρατιωτικών σχηματισμών κοντά στην Πιονγκιάνγκ αλλά βεβαίως όταν μιλάμε για χρήση πυρηνικών  δεν είναι κάτι που μπορεί να περιοριστεί σε μια περιοχή.

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Μηχάνημα ξεγέλασε τον θάνατο!


Μια τεχνολογία που παρέχει οξυγόνο στο αίμα κάποιου που θεωρείται «εμφανώς νεκρός» και αναπτύχθηκε αρχικά για πρόωρα νεογνά αποδεικνύεται σωτήρια για ασθενείς που έχουν υποστεί καρδιακή ανακοπή.

Παράλληλα, μπορεί έως για επτά ώρες να κρατήσει έναν ασθενή στη ζωή χωρίς να λειτουργούν η καρδιά και ο εγκέφαλός του.

Θεέ μου τι ΛΑΜΟΓΙΑ είναι αυτά !!! Γλυτώνουν το 80% των προστίμων με διάταξη - ΟΙ ΚΑΤΑΘΕΤΕΣ ΤΗΣ ΛΙΣΤΑΣ ΛΑΓΚΑΡΝΤ ΠΟΥ ΕΚΡΥΨΑΝ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΑ

Με μια διάταξη που γεννάει ερωτήματα για τη σκοπιμότητά της, οι καταθέτες της περιβόητης λίστας Λαγκάρντ, οι οποίοι δεν μπορούν να δικαιολογήσουν τα ποσά που περιλαμβάνονται στα σχετικά αρχεία, αποκτούν τη δυνατότητα να γλιτώσουν το 80% των προστίμων και των προσαυξήσεων για την
απόκρυψη του εισοδήματος.

Πρόκειται για διάταξη που μεταφράζεται σε έκπτωση προστίμων και προσαυξήσεων εκατομμυρίων ευρώ καθώς με βάση την υφιστάμενη νομοθεσία οι κυρώσεις για την απόκρυψη εισοδήματος είναι πολύ αυστηρές.

H S&B σχεδιάζει να καταστρέψει και τους Δελφούς

Η εταιρεία αρνείται να δεσμευθεί εγγράφως για το “περιορισμένο της εξόρυξης! Στα «κάγκελα» οι κάτοικοι που....
χαρακτηρίζουν την S&B αναξιόπιστη

Τα όρια του παράλογου αγγίζουν οι απαιτήσεις της S&B σχετικά με τη σχεδιαζόμενη επιφανειακή εξόρυξη στη θέση «Αλεφάντω».

Οι κάτοικοι των Καστελλιών είναι σε αναβρασμό και ξεκαθαρίζουν πως δεν θα επιτρέψουν στην S&B να μετατρέψει την περιοχή τους σε «κρανίου τόπο».

Aιματολογικό τέστ βοηθά στην πρώιμη διάγνωση της Νόσου του Αλτσχάιμερ


Βρετανοί ερευνητές ανέπτυξαν ένα πρωτοποριακό αιματολογικό τεστ που επιτυγχάνει να "ανιχνεύσει" την Νόσο του Αλτσχάιμερ στα πλέον πρώιμα στάδια εμφάνισής της. Η συγκεκριμένη πρωτοποριακή διαγνωστική εξέταση ανιχνεύει τη νόσο στα πρώιμα στάδια της μέσω της εξέτασης της ύπαρξης ενός συνδυασμού αιματολογικών δεικτών, οι οποίοι είναι διαφορετικοί στα υγιή άτομα από τα άτομα που πάσχουν από τη νόσο.

Η εξέταση ελέγχει...

Λουκέτο και η Ντέλικα στην Πάτρα – 63 εργαζόμενοι στον δρόμο


Η αντίστροφη μέτρηση είχε ξεκινήσει τις τελευταίες εβδομάδες για το εργοστάσιο της SCA Hellas (πρώην Georgia Pacific), στη ΒΙΠΕ της Πάτρας. Ξεκίνησε με απολύσεις…
συμβασιούχων -όπως έγραψε η «Π»- συνεχίστηκε με διαπραγματεύσεις για τη μείωση των αμοιβών και κορυφώθηκε χθες, οπότε η εταιρεία ανακοίνωσε το κλείσιμο του εργοστασίου της Πάτρας.

Άδωνις Γεωργιάδης: "Μικρή η αύξηση των αυτοκτονιών στην Ελλάδα"

Μικρή μπορεί να θεωρηθεί η αύξηση των αυτοκτονιών στην Ελλάδα, σύμφωνα με το βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνι Γεωργιάδη.


Δείτε τη έγραψε στο twitter:

ΤΑ ΝΕΑ: Ο Μητρόπουλος (ΣΥΡΙΖΑ) δεν πλήρωσε φόρο για το 1 εκατ. δολάρια, το ΣΔΟΕ τον ψάχνει


Η εφημερίδα «Τα Νέα» επιμένει στη σημερινή της έκδοση ότι ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Μητρόπουλος δεν πλήρωσε το 1999 φόρο 45% για την αμοιβή 1 εκατ. δολαρίων που έλαβε ως δικηγόρος και εύχεται στον βουλευτή «καλά ξεμπερδέματα» με τον ΣΔΟΕ.
Γράφει το δημοσίευμα:

Στο Μαξίμου το δεξί χέρι του Πούτιν

Στην Αθήνα φτάνει ο Αλεξέι Μίλερ της ρωσικής εταιρίας Gazprom, η οποία έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον για τη ΔΕΠΑ.

Το δεξί χέρι του Βλαντιμίρ Πούτιν, στη μία και μισή θα έχει συνάντηση με τον Αντώνη Σαμαρά στο Μέγαρο Μαξίμου.

ΕΙΧΑΝ ΣΚΟΤΩΣΕΙ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΠΑΓΓΑΙΟΥ Είναι στη φυλακή για φόνο και πληρώνονται από το Δημόσιο!


Στη χώρα της "φαιδράς πορτοκαλέας" μπορεί να είσαι καταδικασμένος σε ισόβια για φόνο και να πληρώνεσαι για αυτό πίσω από της φυλακής τα σίδερα.
Τελευταία αποκάλυψη θέλει δύο φυλακισμένους ταμίες -δημοτικοί υπάλληλοι- που βρίσκονται στη φυλακή καταδικασμένοι σε ισόβια και 17 χρόνια κάθειρξης αντίστοιχα για τη δολοφονία του δημάρχου Παγγαίου, να συνεχίζουν να πληρώνονται.

Ο ΗΛΙΘΙΟΣ "ΜΑΣΗΣΕ" ΠΑΛΙ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΕΙ!! ΟΙ ΑΠΕΙΛΕΣ ΓΕΜΙΖΟΥΝ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ!! ΟΙ "ΑΣΘΕΝΕΣΤΕΡΟΙ" ΚΡΑΤΑΝΕ ΤΗΝ ΧΟΥΝΤΑ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ!! ΜΠΡΑΒΟ ΜΑΛΑΚΑ!!!

                    

Έπιασαν οι απειλές!! Συνεχίζεται το φαινόμενο "οι ασθενέστεροι πληρώνουν, οι ισχυροί όχι"Θετική έκπληξη, αλλά και… μυστήριο αποτελεί για το υπουργείο οικονομικών η αναπάντεχη μεγάλη αύξηση των εισπράξεων φόρων από τις εφορίες της χώρας, σε σημείο που να ξεπεράσουν τον μηνιαίο στόχο κατά 67% τον Ιανουάριο και κατά 20% - 30% το Φεβρουάριο!

Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία της Γενικής Διεύθυνσης Πολιτικής Εισπράξεων, παρά τη λειτουργία των ΔΟΥ με ελλιπές προσωπικό τα φορολογικά έσοδα αυξήθηκαν κατά 21,5% το Φεβρουάριο και συνολικά κατά 15,2% στο δίμηνο.

Στον αντίποδα όμως,

Αποδοκίμασαν τον βουλευτή της ΔΗΜΑΡ, Νίκο Τσούκαλη


                     
Στόχος μερίδας του πλήθους που συμμετείχε στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε από το Δήμο στη μνήμη των εκτελεσθέντων από τους Γερμανούς στο Γηροκομειό «υπόθεση Μαντζούτσου» έγινε ο βουλευτής της ΔΗΜΑΡ και υποστηρικτής της τρικομματικής κυβέρνησης Νίκος Τσούκαλης.

Σύμφωνα με το patrastimes.gr, ο αχαιός βουλευτής έγινε δυο φορές αποδέκτης δυσμενών σχολίων. Την πρώτη κατά την άφιξή του στο χώρο της εκδήλωσης και την δεύτερη όταν οι διοργανωτές τον κάλεσαν από μικροφώνου για...

Φυγάδευσαν από την πίσω πόρτα, τον Σαλμά (BINTEO)…


Οι συγκεντρωμένοι τον πήραν στο κυνήγι, ενώ δε δίστασαν να ρίξουν και πέτρες…
Απίστευτες σκηνές εκτυλίχθηκαν πριν από λίγα λεπτά κατά την διάρκεια φυγάδευσης του αναπληρωτή υπουργού Υγείας από το ξενοδοχείο, όπου βρίσκονταν αποκλεισμένος από … εκατοντάδες πολίτες που διαμαρτύρονταν για το Σχέδιο «Αθηνά», στο Μεσολόγγι.
Σύμφωνα με πληροφορίες του cityVoice.gr, o κ.Σαλμάς, βγήκε από την πίσω πόρτα και πέρασε με ιλιγγιώδη ταχύτητα μπροστά από την είσοδο του ξενοδοχείου, με τους συγκεντρωμένους πολίτες να τρέχουν πίσω από το όχημα πετώντας πέτρες, ενώ από θαύμα δεν υπήρξε τραυματισμός!!!
Την ίδια ώρα στο έδαφος έπεσε και ένας άντρας ο οποίος όπως θα δείτε στο βίντεο λιποθύμησε από ρίψη χημικών που έκανε η αστυνομία και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Νοσοκομείο.
Στο σημείο επικρατεί πανικός, καθώς οι κάτοικοι είναι εξοργισμένοι από την στάση του υπουργού ενώ διαμηνύουν ότι θα κινηθούν νομικά εναντίον του.


ΠΡΟΣ 4000 ΕΝ ΔΥΝΑΜΕΙ ΦΟΡΟΕΙΣΠΡΑΚΤΟΡΕΣ: ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΣΑΣ ΤΑ ΣΚΕΘΤΗΚΑΤΕ??... ΕΣΕΙΣ ΕΧΕΤΕ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ "ΑΝΩΝΥΜΟΙ" ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ ΤΩΝ ΜΑΤ


Η ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΤΑΛΗΞΗ ΤΟΥ ΕΝ ΔΥΝΑΜΕΙ ΚΑΡΠΑΖΟΕΙΣΠΡΑΚΤΟΡΑ

"Μισο-έθαψαν" τα τουρκικά ΜΜΕ την βοήθεια του Έλληνα γείτονα στην σωτηρία!

                  
Περιορισμένη αναφορά στην βοήθεια του Έλληνα γείτονά τους στην σωτηρία κάποιων από τους Τούρκους που πήρε φωτιά το σπίτι τους στην Γερμανία και όπου έχασαν την ζωή τους 8 Τούρκοι, κάνει ο τουρκικός Τύπος.
Ο τύπος στο σύνολό του αναφέρεται στην χθεσινή πυρκαγιά που ξέσπασε σε σπίτι όπου ζούσαν 11 Τούρκοι στην Γερμανία...