ataktesfones@gmail.com

Πέμπτη, 6 Σεπτεμβρίου 2012

Δεν θα πεθάνουμε ποτέ κουφάλες νεκροθάφτες.

    

Κραχ στις εφορίες ..Ο κόσμος δεν έχει να πληρώσει τον φόρο εισοδήματος..(Εισοδήματος?)


Ενα απερίγραπτο κραχ συντελείται στις εφορίες αυτό τον καιρό, καθώς οι πολίτες αδυνατούν να πληρώσουν τους υπέρογκους φόρους που πέφτουν σαν βροχή. Από τα τελευταία στοιχεία για τις πληρωμές της δόσης του φόρου εισοδήματος (καταληκτική ημερομηνία 31/8) προκύπτει ότι, ενώ περίμεναν να εισπράξουν 4,4 δισ., στα ταμεία του Δημοσίου μπήκαν μέχρι στιγμής μόνο 1,7 δισ. ευρώ.

Η εξέλιξη είναι άκρως ανησυχητική και προμηνύει μεγάλη υστέρηση στα έσοδα του τρέχοντος Προϋπολογισμού, η οποία, όπως έχει διαμηνύσει η τρόικα, θα καλυφθεί με λήψη νέων μέτρων, ίσου ύψους με τις απώλειες που θα καταγραφούν.

Ελληνίδα καθηγήτρια καθιέρωσε τα ελληνικά ως μόνη ξένη γλώσσα σε σχολείο του Χάρλεμ!

Η ελληνικής καταγωγής διευθύντρια σε σχολείο του Χάρλεμ, Πανωραία Παναγιωσούλη, κατάφερε να καθιερώσει τα ελληνικά, ως τη μόνη ξένη γλώσσα διδασκαλίας στο πρότυπο σχολείο της.
Σύμφωνα με την Πένι Παναγιωσούλη, "Δεν πρόκειται απλά για διδασκαλία της ελληνικής γλώσσας, ξεκομμένη από το περιβάλλον της. Δείχνουμε τη σχέση των ελληνικών με διάφορα πράγματα στον κόσμο. Χάρη στη νέα τεχνολογία ο κόσμος έχει γίνει επίπεδος. Οι μαθητές μας, μέσω τις διδασκαλίας των ελληνικών και διαφορετικών πολιτισμών, θα αναπτύξουν μεγαλύτερη εκτίμηση για το ποιοι

Σύγκρουση αστυνομικών με ...αστυνομικούς!!!

 Η Ελληνική αστυνομία είναι η ασπίδα του παρακράτους, η ασπίδα όλων των προδοτών και δοσίλογων αυτού του τόπου. Είναι οι μόνοι που προστατεύουν τους φονιάδες του Ελληνικού Έθνους, χωρίς την προστασία τους θα ήταν αδύνατη η παραμονή των δοσίλογων στη χώρα.
Δεν είμαστε κατά της αστυνομίας αλλά, ρε μαλάκα μπάτσε γιατί διαμαρτύρεσαι? Εσύ είσαι που προστατεύεις κάθε προδότη, εσύ είσαι που χτυπάς με ζήλο γυναίκες, συνταξιούχους, τον πατέρα σου, τον αδελφό σου όταν κατεβαίνει στο δρόμο γιατί δεν έχει μία να ταΐσει τα παιδιά του, εσύ είσαι που οδηγείς στη φυλακή εκατοντάδες οικογενειάρχες για χρέη προς το παράνομο παρακράτος, εσύ είσαι που έχεις κλείσει χιλιάδες σπίτια, κατέστρεψες χιλιάδες οικογένειες εκτελώντας κατά γράμμα τις απάνθρωπες εντολές του σάπιου συστήματος, χωρίς ίχνος ανθρωπιάς.Αυτό μπάτσε λέγεται κατάντια!

Kύριε Πεπόνη, Ένοχοι δεν μπορούν να δικάσουν Ενόχους!


Ζούμε αναμφισβήτητα το απόλυτο πολιτικό θέατρο του παραλόγου. Όσο και να έψαξα με επιμονή και υπομονή, ΟΛΟ το διαδίκτυο, πουθενά στον κόσμο, σε καμμία άλλη χώρα, συμπεριλαμβανομένων και των χωρών του λεγόμενου "τρίτου κόσμου", δεν έχει συμβεί Εφέτης Εισαγγελέας να έχει καταθέσει φάκελλο για διαφθορά και προδοσία πολιτικών προσώπων σε Βουλή και η ...Βουλή να αρνείται κάθε είδους συζήτηση για σύσταση σχετικής επιτροπής που θα αποδώσει τις ανάλογες ευθύνες. Αυτό συμβαίνει ΜΟΝΟ στην Ελλάδα και ΜΟΝΟ απο αυτό το πολιτικό σύστημα, που έχει τόση διαφθορά, που αγγίζει και ίσως ξεπερνάει σε ορισμένες περιπτώσεις, τη περίφημη ιταλική Μαφία και τον Νόμο της Σιωπής, την περίφημη επίσης "Ομερτά" που την διέπει.
Η είδηση είναι η εξής πάνω-κάτω:

Οι δολοφόνοι της υφηλίου έκαναν τον θύμα τους να νιώθει ενοχές! Εκπονούν έρευνες οι αμερικανοί με βαρύς χαρακτηρισμούς!Στο κόλπο και τα πανεπιστήμια της Αμερικής, να κάνουν τους έλληνες να νιώσουν κλέφτες και ενοχές, για κάτι που δεν ευθύνονται ποτέ.
Το παιχνίδι της προπαγάνδας μέσω των μυστικών τους υπηρεσιών το γνωρίζουν πολύ καλά και το εφαρμόζουν στην Ελλάδα για να καλμάρουν τους έλληνες στα πιο αδυσώπητα και ανθελληνικά μέτρα που έχουν παρθεί ποτέ! Ακολουθεί το κείμενο με ψευδομάρτυρες τα αμερικανικά πανεπιστήμια και αθώους-‘ενόχους ‘ τους έλληνες..
Με προσέγγιση χιλιοστού, ειδική ομάδα επιστημόνων από τα Πανεπιστήμια του Chicago και της Virginia προχώρησε στην αποτύπωση της φοροδιαφυγής στην Ελλάδα, ανά γεωγραφικό διαμέρισμα, νομό και ανά επαγγελματική δραστηριότητα.
Το δακτυλικό αποτύπωμα του εγκλήματος.

ΚΑΤΑΝΤΙΑ... ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΑΝΑΛΓΗΣΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗ ΔΕΗ! ΈΚΟΨΕ ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΣΕ ΔΥΟ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ
Σχολεία με απλήρωτους λόγω έλλειψης χρημάτων τους λογαριασμούς της ΔΕΗ!

ΦΥΓΕΤΕ ΑΛΗΤΑΡΑΔΕΣ, ΒΡΟΜΙΖΕΤΕ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΑΣ, ΔΟΛΟΦΟΝΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ... 

ΜΑΤ εναντίον Αστυνομικών! ΤΩΡΑ επιχείρηση για απομάκρυνση των ένστολων που απέκλεισαν τη σχολή των ΜΑΤ


 “Αίσχος” φωνάζουν οι συνδικαλιστές και ζητούν την παραίτηση του Αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ.
- “Έχουμε εντολή για βίαιη απομάκρυνση” λένε τα ΜΑΤ
- “Μπλόκο” από το πρωί στις δυνάμεις των ΜΑΤ που πρόκειται να μεταφερθούν στη ΔΕΘ
- ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Πρόσωπο με πρόσωπο αυτή την ώρα οι διαμαρτυρόμενοι συνδικαλιστές αστυνομικοί με τους άνδρες των ΥΜΕΤ και των ΜΑΤ.

ΤΟΥΡΚΕ ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ ΘΑ ΕΚΔΙΚΗΘΩ! ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΟΓΚΡΟΜ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΕΥΟΥΣΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗΣ ΤΟ 1955


Τα ανθελληνικά βοθροκάναλα ξεχρεώνουν τα αιματοβαμμένα γραμμάτια!

Οι Χριστιανοί «θα πρέπει να επιλέξουν μεταξύ της εργασίας και της πίστης τους», ισχυρίζονται οι δικηγόροι της βρετανικής κυβέρνησης στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο

Οι Χριστιανοί μπορεί να χρειαστεί να θυσιάσουν τη δουλειά τους, αν θέλουν να εκφράσουν τη θρησκεία τους στην εργασία, δήλωσαν οι δικηγόροι της βρετανικής κυβέρνησης χθες.

Ζητούν από το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων (ΕΔΑΔ) στο Στρασβούργο, να απορρίψει μια υπόθεση ορόσημο που έφεραν τέσσερις χριστιανοί από την Μ. Βρετανία που δήλωσαν ότι υπέστησαν διακρίσεις εξαιτίας της πίστης τους.

Ένας καλοπερασάκιας που δεν αντιλαμβάνεται τη θέση της πατρίδας του είναι ο Παπανδρέου για το Focus...!!!

«Κάνει διακοπές πολυτελείας και δεν ενδιαφέρεται για την κρίση στην Ελλάδα», αναφέρει το γερμανικό περιοδικό.Αιχμηρή κριτική στον πρώην πρωθυπουργού κ. Γιώργο Παπανδρέου ασκεί το περιοδικό “Focus”, παρουσιάζοντάς τον ως έναν άνθρωπο που δεν αντιλαμβάνεται τι συμβαίνει στην Ελλάδα και το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι να κάνει διακοπές.Το περιοδικό επισημαίνει πως παρά το γεγονός ότι στην Ελλάδα η οικονομική κρίση αφήνει καθημερινά το στίγμα της, ο πρώην πρωθυπουργός δεν δίνει σημασία και κάνει διακοπές πολυτελείας στα ελληνικά νησιά.«Η οικονομική κρίση στην Ελλάδα αφήνει τα σημάδια της. Δεν το βλέπουν όμως όλοι αυτό. Για παράδειγμα, ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου. Ο σοσιαλιστής πολιτικός ήδη από το 2010 είχε εξοργίσει τους Έλληνες,

Τι θα γίνει τον Σεπτέμβριο;Χθες ο πρόεδρος της ένωσης των τραπεζών μίλησε στους υπαλλήλους της ένωσης τραπεζών και τους είπε, ότι ο Σεπτέμβριος θα είναι πολύ δύσκολος και να προστατέψουν τις οικογένειές τους.

ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ;

Τι περιμένουν;

ΣΥΛΛΟΓΗ ΥΠΟΓΡΑΦΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΣΥΡΣΗ ΤΟΥ ΝΕΟΘΩΜΑΝΟΥ ΣΟΥΛΕΙΜΑΝ

souleiman ant1
ΝΑ ΑΠΟΣΥΡΘΕΙ Ο ΑΜΕΣΩΣ Ο ΝΕΟΘΩΜΑΝΙΚΟΣ «ΣΟΥΛΕΪΜΑΝ»
Το θράσος του ραδιοτηλεοπτικού σταθμού Αντένα ξεπερνάει κάθε όριο. Αφού πρώτα εγκαινίασε την πλημμύρα των τουρκικών σήριαλ που επεκτάθηκαν ήδη στο Μέγκα και στον Άλφα, τώρα επιχειρεί ένα ακόμα βήμα: Να παρουσιάσει, με τυμπανοκρουσίες, έναν σφαγέα του ελληνικού και των λοιπών βαλκανικών λαών, τον Σουλεϊμάν, ως ήρωα, στην ελληνική τηλεόραση.
Ο Σουλεϊμάν, ένας από τους απηνέστερους διώκτες του ελληνισμού, κατέλαβε τη Ρόδο,

Το 34% θα φτάσει η ανεργία το 2013Πιο δυσοίωνες και ανησυχητικές από κάθε άλλη χρονιά είναι οι προβλέψεις και οι εκτιμήσεις του Ινστιτούτου της ΓΣΕΕ για την ελληνική οικονομία.
Η ετήσια έκθεση του ΙΝΕ/ΓΣΕΕ, που θα παρουσιαστεί την Πέμπτη στη Θεσσαλονίκη -παράλληλα με πρόγραμμα κινητοποιήσεων των συνδικάτων έν όψει της ΔΕΘ-, διαπιστώνει ότι με τα χαράτσια και τις μειώσεις μισθών και συντάξεων, η αγοραστική δύναμη των χαμηλόμισθων γύρισε πίσω στο 1978-1979, ενώ τα μεσαία εισοδήματα επέστρεψαν στα πρώτα χρόνια της δεκαετίας του 1980.

Έκλεισαν την Κηφισίας για τον Σαμαρά… ΦΤΟΥ ΣΑΣ ΞΕΦΤΙΛΕΣ...


Η στήλη θ' αρχίσει να πιστεύει ότι οι κυβερνώντες (οι ίδιοι που κυβερνούν τα τελευταία 40 χρόνια) το μόνο σχέδιο που έχουν εκπονήσει είναι να μας... εξοντώσουν.

Γιατί, πως αλλιώς να εξηγήσει καταγγελίες e-αναγνωστών της ότι σήμερα το πρωί κατά τις 9, για να κατέβει στο Μαξίμου από το σπίτι του στην Κηφισιά ο πρωθυπουργός Α. Σαμαράς η τροχαία είχε κλείσει όλη τη διαδρομή με προεξάρχουσες την Κηφισίας και τη Βασιλίσσης Σοφίας για τουλάχιστον μισή ώρα!