ataktesfones@gmail.com

Τρίτη 24 Ιουλίου 2012

Συνδικαλιστική τρέλα: Σταμάτησαν την φόρτιση των μπαταριών στα υποβρύχια Type 214!!!

 
Σε μία κίνηση εξαιρετικά αμφιβόλου συνδικαλιστικής ηθικής, αλλά και εθνικού πνεύματος, το σωματείο εργαζομένων στα ΕΝΑΕ (ναυπηγεία Σκαραμαγκά) το οποίο ελέγχεται από το ΠΑΣΟΚ, το ΚΚΕ, αποφάσισε να σταματήσει όχι απλώς...

ΜΕ ΨΕΜΑΤΑ «ΠΟΥΛΑΝΕ ΓΟΗΤΡΟ» ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΟΜΑΝΤΟ ΤΩΝ ΙΜΙΩΝ

Προφανώς για λόγους γοήτρου, καθώς τον τελευταίο καιρό το γόητρο των τουρκικών ενόπλων δυνάμεων έχει τρωθεί σε μεγάλο βαθμό και η Τουρκία δέχεται αλλεπάλληλα «χαστούκια», οι Τούρκοι τώρα ισχυρίζονται ότι η ομάδα των Κομάντος των Ίμια είναι εν ζωή και ότι κάνει δεν έχει σκοτωθεί παραδίδοντας και… «μαθήματα» ενημέρωσης. Η αλήθεια όμως είναι τελείως διαφορετική και καταπέλτης για τους Τούρκους. Οι ίδιοι έχουν μεταδώσει και έχουν ομολογήσει τον θάνατο των κομάντος που είχαν πάρει μέρος στην επιχείρηση κατάληψης της δεύτερης βραχονησίδας των Ίμια, στην μεγάλη κρίση του 1996 που είχε φέρει τις δυο χώρες στα πρόθυρα του πολέμου.

Βίντεο Σοκ:"Ακρωτηριασμένη" Ελλάδα βλέπει η WIND


Ένα πραγματικά άθλιο όσο και περίεργο διαφημιστικό βίντεο, από αυτά που έχουμε δει στην Ελλάδα από διάφορους ανθελληνικούς κύκλους που δρουν ανενόχλητοι στη χώρα, δημιούργησε αυτή τη φορά η εταιρεία κινητής τηλεφωνίας WIND.
Το διαφημιστικό αυτό σποτ υποτίθεται ότι αποτελεί μια προσπάθεια της εταιρείας για να ευαισθητοποιήσει το κοινό απέναντι στο θέμα των δασικών πυρκαγιών. Αυτό όμως που προκαλεί πραγματικά την οργή όσων το δουν είναι ο χάρτης της Ελλάδας που με περίσσιο θράσος όσοι τον δημιούργησαν εμφανίζουν, μια Ελλάδα από την οποία λείπουν ολόκληρες γεωγραφικές περιοχές!

Ποιος είναι ο Έλληνας σχεδιαστής της Ferrari για τον οποίο μίλησε ο Αλόνσο


To παγκόσμιο ενδιαφέρον προκάλεσε η πολιτική δήλωση του πρωταθλητή της Φόρμουλα Ένα, Φερνάντο Αλόνσο μετά τη νίκη του, στην οποία αναφέρθηκε και στον σχεδιαστή της Ferrari Νικόλαο Τομπάζη. Ποιος είναι όμως ο Έλληνας πίσω από τα...
διάσημα αγωνιστικά αυτοκίνητα;

Ετοιμασίες για εισβολή στη Συρία; Αποσύρεται η Ελληνική πρεσβεία;



Πληροφορίες αναφέρουν ότι το ελληνικό ΥΠΕΞ έδωσε εντολή να κλείσει η πρεσβεία στη Δαμασκό!

Μεγάλη ανησυχία για τις εξελίξεις που μεθοδεύονται σε βάρος της Συρίας, με τη συμμετοχή και της Ελλάδας, προκαλούν οι πληροφορίες σύμφωνα με τις οποίες η ελληνική κυβέρνηση, μέσω του ΥΠΕΞ, έδωσε εντολή για την εκκένωση της πρεσβείας στη Δαμασκό και την άμεση απομάκρυνση του προσωπικού.

ΠΩΣ ΟΙ ΚΟΥΡΔΟΙ ΑΝΤΑΡΤΕΣ ΑΝΑΤΙΝΑΞΑΝ ΤΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ ΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΣΑΝ ΑΤΥΧΗΜΑ ΟΙ ΜΟΓΓΟΛΟΙ...!!!



Την πρώτη φορά στις 3 Ιουλίου η “παγίδα” που είχαν στήσει οι αντάρτες του PKK σε ελικόπτερο του τουρκικού στρατού είχε γίνει αντιληπτή. Τη δεύτερη φορά η παγίδευση με εκρηκτικά του χώρου προσγείωσης του Black Hawk δεν έγινε αντιληπτή από τους χειριστές και μόλις το ελικόπτερο πήγε να προσγειωθεί οι αντάρτες πυροδότησαν τα εκρηκτικά και το τίναξαν στον αέρα σκοτώντας πέντε Τούρκους.

Στα χνάρια του Αδόλφου η Ρεπούση!


repousi1

Ο υποχρεωτικός εκκλησιασμός δεν έχει καμία θέση στο σύγχρονο ελληνικό- ευρωπαϊκό σχολείο, έλεγε σε συνεργάτες της στη Βουλή η υπεύθυνη για θέματα Παιδείας της ΔΗΜΑΡ, Μαρία Ρεπούση, η οποία προωθεί, όπως αποκάλυψε, πρόταση, για την κατάργησή του.

ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝ... ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΔΥΟ



Βίντεο: Πώς προδίδει η κυβέρνηση την Ελλάδα

Η μια είναι να περιμένει ο καθένας από μας, ταπεινωμένος τη σειρά του να θυσιαστεί στο βωμό της πολιτικής στην οποία προσκύνησαν οι "ηγέτες" μας…

Βγήκαν όπλα στον Άγιο Παντελεήμονα


Ο νόμος της βίας επικράτησε για μια ακόμη φορά στα πέριξ του Αγίου Παντελεήμονα. Δυο ομάδες αλλοδαπών ήρθαν αντιμέτωπες με αποτέλεσμα να πέσουν πυροβολισμοί και ένας άνδρας να τραυματιστεί







Η πιο πλούσια βουλευτής του ελληνικού κοινοβουλίου


Η πιο πλούσια βουλευτής του ελληνικού κοινοβουλίου
Είναι χαμηλών τόνων, αποφεύγει τη δημοσιότητα, συχνάζει στην Κερατέα και δεν μιλάει για τον εαυτό της.Ποια είναι, όμως, η πραγματική διαδρομή της από τη Βούλα ως τη Βουλή; O λόγος για την 37χρονη Γεωργία Μαρτίνου, κόρη του εφοπλιστή Θανάση Μαρτίνου, που μπήκε στο ελληνικό κοινοβούλιο.

ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΠΡΙΝ ΤΟ ΧΑΟΣ ΙΣΠΑΝΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΙΤΑΛΙΑ!


ΣΕ ΠΑΡΑΚΡΟΥΣΗ Η ΕΥΡΩΖΩΝΗ!

ΚΑΤΑΡΡΕΟΥΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑ!

ΣΤΑ ΥΨΗ ΤΑ SPREADS ΣΕ ΙΣΠΑΝΙΑ ΚΑΙ ΙΤΑΛΙΑ!...


Εκρηκτικές διαστάσεις λαμβάνει πλέον η κρίση στην Ευρωζώνη, με την Ισπανία να παραμένει σταθερά στο επίκεντρο, καθώς αυξάνονται οι ανησυχίες ότι θα χρειαστεί πλήρες μνημόνιο, σε μια εξέλιξη η οποία θα μπορούσε να «τινάξει στον αέρα» τον ευρωπαϊκό μηχανισμό σταθερότητας (ESM) με φόντο τις αλλεπάλληλες μαχητικές διαδηλώσεις και πορείες σε όλες τις μεγάλες ισπανικές πόλεις.

Ο Άσαντ «μεταφέρει χημικά όπλα σε αεροδρόμια»


Ο Άσαντ «μεταφέρει χημικά όπλα σε αεροδρόμια»
Σε ανακοίνωσή του ο Ελεύθερος Συριακός Στρατός αναφέρει: «Εμείς στους κόλπους της κοινής διοίκησης του Ελεύθερου Συριακού Στρατού γνωρίζουμε επακριβώς πού βρίσκονται τα όπλα αυτά και τη θέση τους και αποκαλύπτουμε ότι ο Άσαντ μετέφερε ορισμένα από τα όπλα αυτά και εξοπλισμό με μείγματα χημικών στοιχείων προς τα αεροδρόμια των συνόρων».

Έρχεται η τρόικα.(Βοήθεια να ούμε).

Οι πιθηκάνθρωποι  που φόρεσαν κουστούμια και παριστάνουν τους κανονικούς ανθρώπους καταφθάνουν σήμερα για να μας "ελέγξουν"!
Έτοιμοι οι ραγιάδες να υποδεχθούν τα τρισάθλια τσιράκια των ελεεινών αφεντικών τους.

ΞΕΧΕΙΛΙΖΕΙ Η ΟΡΓΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ. ΦΟΒΟΥΣ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΟΙ ΕΦΟΡΙΑΚΟΙ!



eforiakoi-fovos
Φόβους ακόμα και για τη ζωή τους εκφράζουν οι εφοριακοί, οι οποίοι είναι γεγονός πως καθημερινά γίνονται αποδέκτες της οργής των πολιτών.
Όπως τονίζουν, περιμένουν ότι η κοινωνική έκρηξη θα είναι μεγάλη και ζητούν την προστασία της πολιτείας. Καθημερινά σπάνε τα τηλέφωνα, οι διαπληκτισμοί και οι απειλές είναι συχνό φαινόμενο, η αγανάκτηση του κόσμου είναι μεγάλη και οι εφοριακοί κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου. Τι θα γίνει σε μια ακραία περίπτωση εξαγριωμένου, απελπισμένου ανθρώπου;

Έλευση βοηθού υπ. Οικονομικών των ΗΠΑ… τι μας κομίζει άραγε;


Μετά την άκρως ενδιαφέρουσα παρουσία του πρώην πλανητάρχη, Μπιλ Κλίντον στην Αθήνα και τις επαφές που είχε με την ελληνική κυβέρνηση, ήρθε η σειρά για έναν ακόμη Αμερικανό, αυτή τη φορά κυβερνητικό αξιωματούχο, ο οποίος θα επισκεφθεί τη χώρα μας, αφού πρώτα περάσει μια βόλτα από την Ιταλία…

Πρωταθλητισμό κάνει η Ελλάδα στην ακρίβεια



Μπορεί μισθοί και συντάξεις να "κουρεύονται ωστόσο οι τιμές τραβούν την ανηφόρα. Σύμφωνα με τη EUROSTAT η Ελλάδα βρίσκεται πάνω από το μέσο όρο...

Βάζει “φωτιά” στο εκρηκτικό σκηνικό η Moody’s!


20120724-015841.jpgΤο χθεσινό “μίνι κράχ” στα διεθνή χρηματιστήρια, λόγω Ισπανίας και Ελλαδας έρχεται να πάρει εκρηκτικές διαστάσεις, καθώς στο κλείσιμο της αμερικανικής αγοράς σχεδόν, ο οίκος έκανε γνωστή την προειδοποίηση του για τον σκληρό πυρήνα της Ευρωζώνης.

Κλιμακώνει ο Μ.Ομπάμα - Ευθείες απειλές κατά Άσαντ - Το "Αϊζενχάουερ" στα ανοικτά της Συρίας




Σαφώς θορυβημένες οι ΗΠΑ από την προειδοποίηση της Συρίας ότι θα χρησιμοποιήσει χημικά όπλα αν της επιτεθούν με αποτέλεσμα ο ίδιος ο πρόεδρος των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα να προχωρήσει σε απειλητική δήλωση που επιβεβαιώνει απόλυτα τις πληροφορίες που μετέδωσε το defencenet.gr περί προετοιμασίας προσβολής των τοποθεσιών της Συρίας που είναι αποθηκευμένα τα χημικά της όπλα. Συγκεκριμένα δηλώθηκε ότι "Θα ήταν τραγικό λάθος εκ μέρους του Σύρου προέδρου Μπασάρ αλ-Άσαντ να χρησιμοποιήσει τα χημικά όπλα που διαθέτει".




Δυστυχώς με άσχημη είδηση ξεκινά άλλη μια μέρα..Δυο νέα παιδιά της ομάδας ΔΙΑΣ σκοτώθηκαν σε τροχαίο ατύχημα αργά τη νύχτα..


Σύμφωνα με πηγές της αστυνομίας,δυο νέα παιδιά της ομάδας ΔΙΑΣ άφησαν την τελευταία τους πνοή στην άσφαλτο... λίγο πριν τη συμβολή της Μεσογείων με την οδό Φειδιππίδου.
Η μηχανή εξετράπη της πορείας της και προσέκρουσε σε προστατευτικές μπάρες με αποτέλεσμα ο οδηγός και ο συνοδηγός να χτυπήσουν πάρα πολύ άσχημα.Δεν θα σχολιάσω ούτε θα γράψω εγώ σε τι κατάσταση τους βρήκαν.Δεν είναι σωστό τέτοιες στιγμές.

ΒΟΜΒΑ Al Jazeera Τα ελληνικά ΜΜΕ ελέγχονται πλήρως και εξυπηρετούν τα συμφέροντα ...ΤΗΣ ΤΡΟΙΚΑΣ