ataktesfones@gmail.com

Σάββατο 8 Μαρτίου 2014

ΙΕΡΕΑΣ ΤΗΣ ΣΑΗΕΝΤΟΛΟΓΙΑΣ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ

ΙΕΡΑΤΕΙΟ  ΣΑΗΕΝΤΟΛΟΓΩΝ ΚΑΙ  ΒΑΠΤΙΣΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΑΕΙ ΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ
Δ.Πορφύρης/Π.Σταφυλά, Βρυξέλλες για το pentapostagma.gr
Μετά την αποκάλυψη ότι ο μεταβατικός πρόεδρος της Ουκρανίας, Alexander Turchinov τυγχάνει πάστορας της Εκκλησίας των Βαπτιστών, πληροφορούμαστε ότι και ο μεταβατικός πρωθυπουργός της χώρας Arseniy Yatsenyuk είναι  ιερέας ( auditor) της  Εκκλησίας της Σαηεντολογίας .

Δεν πρέπει να τη χάσουμε - Παρουσίαση νομισμάτων από τα ελληνικά βασιλεία της Βακτρίας και της Ινδίας

Την Τρίτη 11 Μαρτίου, στις 7 το απόγευμα, στο Νομισματικό Μουσείο, στην αίθουσα των Εσπερίδων του Ιλίου Μελάθρου, θα πραγματοποιηθεί διάλεξη του Dr Osmund Bopearachchi, Καθηγητή των Πανεπιστημίων Σορβόννης και Μπέρκλεϋ.

«Αντεπανάσταση» και σύγκρουση στην ανατολική Ουκρανία;

Μεγάλες διαδηλώσεις κατά της νέας ουκρανικής κυβέρνησης του Κιέβου έλαβαν χώρα σήμερα στις πόλεις Ντόνετσκ και Λουγκάνσκ, στην ανατολική Ουκρανία, η οποία κατοικείται από ρωσικής καταγωγής κατοίκους, στην πλειοψηφία τους. Το Ντόνετσκ, ειδικά, αποτελούσε το «άντρο» του Γιανουκόβιτς.

Ποιοί ἦταν οἱ πιό γρήγοροι ἀφισσοκολλητές τοῦ ΠΑΣΟΚ;

Σταύρος Θεοδωράκης και Πέτρος Κωστόπουλος…Ποιοί ἦταν οἱ πιό γρήγοροι ἀφισσοκολλητές τοῦ ΠΑΣΟΚ;4

"Δουλεύουν" το λαό με το κατοχικό δάνειο και τις πολεμικές αποζημιώσεις

Χθες ο λαός έμεινε ικανοποιημένος, τα καθεστωτικά ΜΜΕ πανηγύριζαν. Επιτέλους, ο ανώτατος πολιτικός άρχων της Ελλάδας, δηλαδή ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας έθεσε επίσημα το θέμα του κατοχικού δανείου και των πολεμικών αποζημιώσεων στον ανώτατο πολιτικό άρχοντα της Γερμανίας, τον εκεί ΠτΔ. Είναι έτσι όμως τα πράγματα, όπως φαίνονται;
Πόσοι άραγε συμπολίτες μας γνωρίζουν ότι ούτε ο Έλληνας Πρόεδρος,... ούτε ο Γερμανός Πρόεδρος έχουν οποιαδήποτε αρμοδιότητα για να θέσουν ή να συζητήσουν αυτό το θέμα; Και ο μεν πρόεδρος της Γερμανίας ήταν ειλικρινής όταν είπε ότι είναι αναρμόδιος (μάλιστα έμμεσα μετέφερε και την αρνητική στάση της γερμανικής κυβέρνησης), ο δε Έλληνας Πρόεδρος δεν το είπε κάν, αλλά άφησε το λαό με την εντύπωση ότι το θέμα τέθηκε

ΠΩΣ Η ΡΩΣΙΑ ΞΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΤΩΝ ROTHSCHILDS

1000963_746802238663159_1284401537_n

Όταν ο Βλαντιμίρ Πούτιν εξελέγη πρόεδρος της Ρωσίας το 2000, η Ρωσία ειχε πεσει σε πτώχευση.
Η Ρωσία χρωστουσε 16,6 δισεκατομμύρια δολάρια στο ΔΝΤ ( Διεθνές Νομισματικό Ταμείο ), το εργαλειο της οικογενειας Rothschild.
Επιπλέον, η Ρωσία είχε ένα δάνειο 36 δισ. δολαρίων στην – επίσης ελέγχομενη από τους Rothschilds – Paris & London Club of Creditors (Λέσχη Πιστωτών Παρισιου και Λονδινου).
Ο Πούτιν χρησημοποιησε την ανοδο των διεθνών τιμών του πετρελαίου και μέρος των κερδών της μεγαλύτερης ρωσικής εταιριας Gazprom, έτσι ώστε να ξεπληρωσει τα χρέη. Η σταδιακή αύξηση της τιμής του πετρελαίου σήμαινε ότι η Ρωσία σταματησε να ελεγχεται από τις τράπεζες των Rothschilds και εγινε οικονομικά ανεξάρτητη.

Η Ρωσία μερικές φορές εξαπατησε τους ‘σωτηρες’ της οταν αποφασισε να