ataktesfones@gmail.com

Τετάρτη 13 Ιουνίου 2012

Δείτε ποιες τροφές θα σας βοηθήσουν να ξεπεράσετε το στρες .



Η σκληρή πραγματικότητα της καθημερινότητας, για τους περισσότερους από εμάς συνοδεύεται από «γενναίες» δόσεις στρες. Πέρα από τα προβλήματά μας καθ’ εαυτά, το στρες μπορεί να ενταθεί ή να αμβλυνθεί απ’ ό,τι τρώμε, καθώς μερικά τρόφιμα έχουν την...
ικανότητα να το οξύνουν, ενώ άλλα δρουν αγχολυτικά. Δείτε τα τρόφιμα «φίλους» και «εχθρούς» του στρες.

Απίστευτο! Δήμαρχοι των νησιών μας στο Αιγαίο υπέγραψαν πρωτόκολλο φιλίας με τους Τούρκικους δήμους στα κατεχόμενα νησιά μας!!!




Yπογράφηκε πρωτόκολλο φιλίας από την Ένωση των Δήμων των παραλιακών τουρκικών πόλεων του Αιγαίου και των Δήμων των ελληνικών νησιών του Αιγαίου, αναφέρει είδηση που καταχωρήθηκε στην ιστοσελίδα του πρακτορείου Dogan με τίτλο...

Δεν έχασαν λεπτό τα κοράκια του Πασόκ...!! Ενώ ξευτελίστηκαν στις εκλογές προσλήφθηκαν στην Εθνική τράπεζα!!!




Δεν πρόλαβε να διεξαχθεί η δεύτερη εκλογική αναμέτρηση και τρεις πρώην πλέον βουλευτές του ΠΑΣΟΚ που δεν εξελέγησαν στις 6 Μαΐου, επιστρέφουν στα γκισέ της Εθνικής Τράπεζας! 

Μήνυμα 18χρονου: Σύριζα καὶ ΝΔ συναγωνίζονται στὶς προδοσίες τοῦ ἑλληνικοῦ Ἔθνους




Λάβαμε μήνυμα ἀπὸ ἕναν 18χρονο ποὺ μὲ κραυγὴ ἀγωνίας ἐκφράζεται πολὺ εὔστοχα γιὰ τὰ πολιτικὰ τεκταινόμενα. Τὸ δημοσιεύουμε αὐτούσιο.
Στίς 6 Μαΐου πραγματοποιήθηκαν οἱ Ἐθνικὲς ἐκλογές. Τὰ ἀποτελέσματα ἔδειχναν μὲ σαφήνεια τὴν ἀρχὴ τοῦ τέλους(;;;) τοῦ δικομματισμού. Οἱ μέρες προχωροῦσαν καὶ ὅλοι οἱ Ἕλληνες, ἢ τουλάχιστον οἱ περισσότεροι, παρέμεναν κολλημένοι στό διαβολοκούτι, δηλαδὴ τὴν τηλεόραση γιά νά τοὺς πληροφορήσει(;;;).
Ἂς μιλήσουμε ὅμως εἰλικρινά. Μπορεῖ στίς ἐκλογὲς τῆς 6ης Μαΐου νά ψηφίσαμε μικρὰ κόμματα μὲ μεγάλη εὐκολία, τώρα ὅμως φοβόμαστε. Φοβόμαστε μήπως βγει ὁ ΣΥΡΙΖΑ. Μήπως ἐπικρατήσει ὁ "κομμουνισμός", μήπως χωρισθεῖ τὸ κράτος ἀπὸ τὴν Ἐκκλησία, μήπως καταργηθεῖ τὸ μάθημα τῶν θρησκευτικῶν καὶ ἡ πρωινὴ προσευχὴ στά σχολεῖα καθὼς καὶ ὁ ἐθνικὸς ὕμνος μαζὶ καὶ οἱ παρελάσεις. Μήπως βγάλουν τίς εἰκόνες ἀπὸ τὰ δημόσια καταστήματα. Μήπως καταργηθεῖ ὁ θρησκευτικὸς ὅρκος. Μήπως... Μήπως....

Για μετωπική πάει η Ρωσία στη Συρία -Στέλνει την "αφρόκρεμα": Κa-52 & Pantsir-S1



Επιθετικά ελικόπτερα Κa-50/52 Black Sark, και προηγμένα αντιαεροπορικά συστήματα  Pantsir-S1 στέλνει η Ρωσία στη Συρία σε μία κίνηση που δείχνει σαφή διάθεση ενίσχυσης των δυνάμεων του καθεστώτος που συκρούονται με τους φανατικούς μουσουλμάνους αντάρτες.

Επί ποδός – μη συμβατικού – πολέμου το Ισραήλ


Σε πολεμική ετοιμότητα βρίσκονται οι πολιτικές και στρατιωτικές αρχές του Ισραήλ, για τον κίνδυνο μαζικής επίθεσης εναντίον του από το Ιράν, τη Χεζμπολάχ και τη Χαμάς.
Οι ισραηλινές αρχές είναι έτοιμες να απομακρύνουν μαζικά τον πληθυσμό του Τελ Αβίβ σε περίπτωση πυραυλικής επίθεσης εναντίον της πρωτεύουσας, ενώ στο 70% των κατοίκων έχει ήδη διανεμηθεί ατομικός εξοπλισμός για την προστασία από χημικά και βιολογικά όπλα, ενώ πολύ σύντομα θα έχει ολοκληρωθεί η διανομή στο σύνολο των κατοίκων.

EXOCET Όπλο ακρβείας της Π.Α. www.polemikiaeroporia.blogspot.com.avi

Ντοκουμέντο! Πακιστανοί βάζουν αφίσες του Σύριζα στην Ομόνοια!!!





ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΙΟΜΑΣΤΕ... ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥ ΕΠΙΤΡΕΨΕΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΕΙ...

ΕΝΑ ΑΝΑΤΡΕΠΤΙΚΟ ΚΕΙΜΕΝΟ!



Κάθε γυναίκα λατρεύει έναν Φασίστα"
 

Σύλβια Πλαθ (από το ποίημα «Μπαμπά»)
 

Προς Λιάνα Κανέλλη
 
Κάτι σ’ έπιασε από προχτές και ξεθάβεις παλιές σου φωτογραφίες. Βλέπεις την καλλονή των 18 χρόνων και αναρωτιέσαι τι πήγε λάθος. 
Θα μπορούσες να ‘σαι το «αιώνιο θήλυ» και κατέληξες νταλικιέρης. 
Ποιος σου έκοψε τα όμορφα μαλλιά, σου έβαλε φόρμες, στο στόμα μόνιμα ενα τσιγάρο, βρισιές στα χείλη και αντρικό περπάτημα; 
Είναι ο κουμουνισμός, καημένη μου…. 

Φαρμακοποιός πέφτει νεκρός απο σφαίρες αλλοδαπών


Αναγνώστης




Κάθε μέρα και ένας άδικος χαμός συμπατριώτη μας, ή δύο, ή τρεις, μπορεί και παραπάνω.Το σχέδιο της γενοκτονίας των Ελλήνων καλά κρατεί.
Οι αλήτες του ΣΥΡΙΖΑ υποστηρίζουν ανοιχτά τους "φουκαράδες" λαθρομετανάστες", οι αλήτες των άλλων κομμάτων νομοθετούν υπέρ αυτών και κατά των Ελλήνων.

Ελληνικές επιχειρήσεις στέλνουν τα κεφάλαιά τους στο εξωτερικό


Ελληνικές επιχειρήσεις στέλνουν τα κεφάλαιά τους στο εξωτερικό
Στο εξωτερικό διοχετεύονται το τελευταίο δίμηνο εταιρικά κεφάλαια με νόμιμες, νομότυπες και παράνομες μεθόδους, όπως διαπιστώνουν οι κρατικές υπηρεσίες και ενώ ταυτόχρονα χάνονται σημαντικού ύψους φορολογικά έσοδα από την καθυστέρηση που εντοπίζεται σχετικά με τον έλεγχο των ενδοομιλικών συναλλαγών.

Έρχεται η ώρα που θα λογοδοτήσουν αυτοί που ευθύνονται για την εγκληματικότητα και την εθνοκάθαρση από τους αλλοδαπούς κακοποιούς.



Δεν υπάρχει τέλος στην κατρακύλα που έχει πάρει το θέμα ασφάλεια στην Ελλάδα. Η κατάσταση έχει ξεφύγει πέρα από κάθε έλεγχο, την ίδια στιγμή που ένα ανύπαρκτο κράτος, ένα κράτος απών , ένα προδοτικό σχεδόν εγκληματικό κράτος εξακολουθεί να αγνοεί την κραυγή του Έλληνα πολίτη. Και την αγνοεί επιδεικτικά τόσο αυτό όσο και οι πολιτικές δυνάμεις.

Δυνάμεις που με τεχνάσματα του τύπου «επισκεπτόμαστε το υπουργείο ΠΡΟ.ΠΟ» για να μοιράσουμε ηλίθια χαμόγελα δεξιά και αριστερά και χαιρετούρες και να μας πάρει «ο σινεμάς» την ώρα που κάνουμε εξίσου ηλίθιες δηλώσεις...
νομίζουν ότι θα προσεταιριστούν λίγες ψήφους από αυτές που έχουν ανάγκη.

Το «λάθος» δεν διορθώνεται με ένα μεγαλύτερο…




Από τον Μυστήριο

Πολλοί εξανίστανται, αν όχι να με επιπλήττουν κιόλας, για τη σκληρή μου στάση έναντι του κ. Τσίπρα και του ΣΥΡΙΖΑ. Με το λογικοφανές κατ’ αρχήν επιχείρημα, γιατί να μην εμπιστευτούμε και να δοκιμάσουμε νέα πρόσωπα και νέες πολιτικές, αποδοκιμάζοντας τις παρατάξεις και τα πρόσωπα εκείνα που μας οδήγησαν στην καταστροφή.

Κατ’ αρχήν φρονώ ότι ούτε τα πρόσωπα είναι φρέσκα, ούτε οι πολιτικές είναι ούτε νέες. Το συνονθύλευμα ιδεών και εκπροσώπων αποτελούμενο από μαρξιστές, τροτσκιστές, θιασώτες του αντάρτικου πόλεων, εργατοπατέρες του παλαιού ΠΑΣΟΚ, κρατικιστές, πολέμιους της ενωμένης Ευρώπης, ουδέν χρήσιμο και νέο έχουν να κομίσουν. Εκτός και αν ο μαρξισμός θριάμβευσε εν τέλει το 1989 και δεν μας το έχουν ακόμη πει.

Ή ΘΑ ΥΠΑΡΞΩΜΕΝ Ή ΘΑ ΠΕΣΩΜΕΝ ΟΛΟΣΧΕΡΩΣ




‘’ΕΠΕΣΤΗ ΠΛΕΟΝ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΑΝΑΒΟΛΗ ΔΕΝ ΧΩΡΕΙ. Ο ΚΩΔΩΝ ΤΗΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΚΡΙΣΕΩΣ ΕΣΗΜΑΝΕΝ … Ή ΘΑ ΥΠΑΡΞΩΜΕΝ Ή ΘΑ ΠΕΣΩΜΕΝ ΟΛΟΣΧΕΡΩΣ’’

ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΔΕΡΦΩΘΕΙΤΕ

Την ώρα που ο πλούτος της Ελλάδος φτάνει ο κάθε έλληνας να πάρει 96 δις ευρώ… Οι Έλληνες είναι χρεωμένοι; Και πληρώνουν δυσβάστακτους φόρους; Και ο λαός κοιμάται στους δρόμους; ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΠΙΟ … ΠΛΟΥΣΙΟΙ ΦΤΩΧΟΙ !

Η Ρωσία στέλνει μαχητικά στα σύνορα Αρμενίας-Αζερμπαϊτζάν



Η Ρωσία ανακοίνωσε πως θα στείλει πολεμικά αεροπλάνα στα σύνορα Αζερμπαϊτζάν-Αρμενίας, όπου τον τελευταίο καιρό υπήρξαν μεγάλες εντάσεις και παραβιάσεις της εκεχειρίας, κατά τις οποίες έχασαν την ζωή τους 8 στρατιώτες.





Οπλοφορία – οπλοχρησία – υποκρισία





Τις προάλλες συζητούσα με ένα φίλο. Μου έλεγε “είχα συνηθίσει τις νύχτες να μη με πιάνει ύπνος σκεπτόμενος το αύριο. Θα έχουμε δουλειά; Τι άλλο φόρο θα επινοήσουν; Σε ποια χώρα θα ζήσουν τα παιδιά μας; Κι αναρωτιόμουν πότε θα ερχόταν εκείνη η στιγμή που θα μπορούσα να αποκοιμηθώ δίχως τέτοιες σκέψεις να με τριγυρίζουν”.
“Και τι συνέβη;” τον ρώτησα.

Ανεκπαίδευτοι Αστυνομικοί του Αλλοδαπών ...παραλίγο τραγωδία !



Λαθρομετανάστης  πήρε το όπλο  απο γυναίκα Αστυνομικό και της το κόλλησε στα πλευρά ...φαντάσου να μην είχε και όπλα !

Χάρη σε ένα θαύμα είναι ζωντανή η γυναίκα του "Αλλοδαπών". Μετά από συμπλοκή στο κέντρο της Αθήνας ο δράστης κατάφερε να της αρπάξει το όπλο,αλλά αποδείχθηκε πως δεν ήξερε να το χρησιμοποιήσει.

Επιστολή ΦΩΤΙΑ του ανθρώπου που έγραφε τους λόγους του ΓΑΠ :« Ήξερες Παπανδρέου. Κατέστρεψες την Ελλάδα»



Η επιστολή που «καίει» τον ΓΑΠ
Πρόκειται για ένα κείμενο , δέκα σημείων στα οποία ο πρώην συνεργάτης του Γιώργου Παπανδρέου, Μάκης Ανδρινόπουλος, που σύμφωνα με πληροφορίες είχε την επιμέλεια των λόγων που εκφωνούσε ο πρώην πρωθυπουργός, εξηγεί τους λόγους για τους οποίους αποχωρεί από το κόμμα. Το ΠΑΣΟΚ γνωρίζει την ύπαρξη αυτού του κειμένου ωστόσο δεν επιβεβαιώνει την υπογραφή του Μάκη Ανδρονόπουλου, και δεν έχει αντιδράσει μέχρι αυτή την ώρα με δελτίο Τύπου.

Το περιβάλλον του πρώην πρωθυπουργού δεν σχολιάζει.


Διαβάστε το κείμενο:

Τα τρία “Χ”…

Wikileaks: Η Ν.Μπακογιάννη ζητούσε παρέμβασή των ΗΠΑ κατά Ρωσίας!!!!

 
Σημεία και τέρατα φαίνεται ότι έγιναν για να καταφέρει ο σημερινός Πατριάρχης Ιεροσολύμων Θεόφιλος να πάρει τη θέση του Ειρηναίου και να αναγνωριστεί από το Ισραήλ και την Ιορδανία. 

Σύμφωνα με έγγραφα του αμερικανικού υπουργείου Εξωτερικών, που αποκάλυψε ο ιστότοπος Wikileaks, ο τότε αμερικανός πρέσβης στην Αθήνα Τσάρλς Ρις προσκλήθηκε στο υπουργείο Εξωτερικών από τον γενικό γραμματέα Χαραλάμπη Ροκανά, κατ' εντολήν της τότε υπουργού Ντόρας Μπακογιάννη, και του ζητήθηκε να μεσολαβήσουν οι ΗΠΑ στον βασιλέα της Ιορδανίας Αμπντάλα για να υπογράψει αναγνώριση του νέου Πατριάρχη Θεόφιλου και να πιέσουν την κυβέρνηση του Ισραήλ να τον αναγνωρίσει! Ο αμερικανός πρέσβης, στο σημείωμά του προς το Στέιτ Ντιπάρτμεντ, χαρακτηριστικά ανέφερε:

Φωτογραφία έξω απο την Γερμανική Βουλή !!!




ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ...«ΝΤΙΒΑΣ» (ΑΤΖΕΛΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ) ΠΡΟΒΑΛΕΙ καί Ο ΤΣΙΠΡΑΣ...!!!



ΠΕΡΑΝ ΤΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗΣ ΤΟΥ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΘΕΛΕΙ και ΕΙΔΙΚΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΟΧΗΜΑ ΩΣ...ΠΡΟΠΟΜΠΟ...!!!

Είναι γνωστή η λαική παροιμία:
«Έκανε και η μύγα κώλο και έχ@σε τον κόσμο όλο»...
Ο Τσίπρας, όπως μας πληροφορεί ο μικροπολιτικός στα ΝΕΑ, πριν από τη προχθεσινή του άφιξη στη Χίο, ζήτησε να έχει προπομπό...!!!  
Απαίτησε δηλ., εκτός της προσωπικής του ασφάλειας, να προηγείται και... ειδικό Αστυνομικό όχημα...!!!