ataktesfones@gmail.com

Παρασκευή 22 Ιουνίου 2012

Επεισόδιο για την πλαστική κούκλα-Μέρκελ στις κερκίδες!

Λίγο πριν την έναρξη του προημιτελικού με τη Γερμανία, προκλήθηκε ένταση στην ελληνική κερκίδα.
Ο λόγος μία πλαστική ξανθιά κούκλα που είχε τη φανέλα των αντιπάλων μας, με το όνομα της Μέρκελ και το νούμερο 69 στην πλάτη.
 
Η Uefa έσωσε εντολή να κατέβει από την εξέδρα καθώς ήταν σαφέστατο το ...

Σάντος, "Ίσως έφτασε η ώρα..."


 
 

...να νικήσει η Ελλάδα".

Αισιόδοξος είναι ο Φερνάντο Σάντος για την αναμέτρηση της Εθνικής μας ομάδας κόντρα στην Γερμανία, όπως φάνηκε στην συνέντευξη Τύπου της Πέμπτης (21/6) στο γήπεδο του Γκντάνσκ.

Μάλιστα ο Πορτογάλος τεχνικός ανέφερε πως ίσως είναι ώρα η "γαλανόλευκη" να κερδίσει τους Γερμανούς και σε ερώτηση αν σκέφτεται τον τελικό, απάντησε πως αν δεν τον σκεφτόταν τώρα θα ήταν για ψάρεμα.


Από την πλευρά τους οι Φάνης Γκέκας και Σωκράτης Παπασταθόπουλος, τόνισαν πως ναι μεν η Γερμανία είναι το φαβορί, αλλά θα πρέπει να το αποδείξει εντός του γηπέδου.

Αναλυτικά όσα είπε ο Φερνάντο Σάντος:

Την ώρα που εμείς χαζεύουμε τη μάχη ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ, τα Σκόπια έγιναν δεκτά σε Ευρωπαϊκή Επιτροπή με το όνομα ''Δημοκρατία της Μακεδονίας''!!!




Το Ινστιτούτο Τυποποίησης των Σκοπίων έγινε πλήρες μέλος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Τυποποίησης και Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ηλεκτροτεχνικής για την καθοδήγηση των προτύπων. 

ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ...

Tεράστια πρόκληση: "Τούρκοι Δυτικής Θράκης" σε ευρωπαϊκό τουρνουά ποδοσφαίρου, με την υποστήριξη του ΥΠΕΣ της Γερμανίας...


Απίστευτα πράγματα συμβαίνουν και εμείς κοιμόμαστε τον ύπνο του δικαίου ως συνήθως...
Από 16 ως 24 Ιουνίου 2012 και παράλληλα με το EURO 2012, διεξάγεται στην Σαξονία (Sorbs Lusatian) της Γερμανίας, μια άλλη ποδοσφαιρική διοργάνωση η EUROPEADA 2012.
Σε αυτή την διοργάνωση συμμετέχουν και οι "Τούρκοι Δυτικής Θράκης" ...!!!
Μάλιστα καλά διαβάσατε.
Είναι το 2ο Ευρωπαϊκό Ποδόσφαιρο-τουρνουά των αυτοχθόνων εθνικών μειονοτήτων.

GOOD LUCK GERMANY

Ότι και να πουν ή να γράψουν οι Γερμανοί εμείς έχουμε το βαρύ πυροβολικό
πηγη

Καταρρίφθηκε από S-300PMU2 τουρκικό αεροσκάφος στη Συρία; - "MiG-29 το κατέρριψε"



Η Τουρκία ανακοίνωσε ότι έχασε την επικοινωνία με ένα στρατιωτικό αεροσκάφος την ώρα που αυτό βρισκόταν πάνω από θαλάσσια περιοχή στη νοτιοανατολική επαρχία Χατάι, στα σύνορα με τη Συρία.

Το CNN Turk μετέδωσε ότι το αεροσκάφος συνετρίβη στη Συρία, ωστόσο μέχρι στιγμής δεν υπάρχει επίσημη επιβεβαίωση της πληροφορίας. Συριακές πηγές μεταδίδουν ότι...

Τουρκικό RF 4 έπεσε κοντά στα παράλια της Συρίας!Είχε μπει και στο κυπριακό FIR


Συναγερμός στη Τουρκία.RF-4 της τουρκικής ΠΑ έπεσε σε θαλάσσια περιοχή εντός του FIR της Συρίας.

Οι Τούρκοι έχουν χάσει το αεροσκάφος από τις 12 το μεσημέρι,όταν και ενημερώθηκε το ΝΑΤΟ για “απώλεια επαφής με F −4 Phantom”. Σύμφωνα με πληροφορίες...

Πορφύριος: Οταν η χώρα πέσει σε αμαρτία, τα πολιτικά της πάνε στραβά

Ο Γέροντας Πορφύριος μας δείχνει τον δρόμο της πνευματικής ζωής και τους τρόπους για να βρούμε το πρώτο μονοπάτι.
* «Υπάρχουν τρεις τρόποι πνευματικής ζωής. Ο πρώτος είναι να έχεις μία αρρώστια.
ό δεύτερος είναι να κάνεις όλες τις δουλειές με χαρά. και ο τρίτος είναι να υπακούς σε Γέροντα. Αυτό το τελευταίον έχει τί το περισσόν».
* «Να λυώνεις επάνω στην εργασία σου. Να εργάζεσαι, όμως, μ' ευλάβεια,  να έχεις πίστη μέσα σου και προσευχή. Μ' αυτό τον τρόπο θ' αγιάσεις».
* «Να σκέπτεσαι καλά για τον άλλο. Με την προσευχή σας, μέσω του Χριστού,  επηρεάζετε ευνοϊκά τον άλλο. Να μην σκέφτεστε άσχημα για κάποιον,  διότι τότε επηρεάζετε κι' αυτόν άσχημα.
* «Οι περισσότεροι έρχονται εδώ και μου λένε:

Ξέσπασε πόλεμος μεταξύ Ερντογάν και Γκιουλέν, με φόντο την Εργενεκόν. Ποιός θα είναι ο νικητής; Του Σάββα Καλεντερίδη

Όλοι, εχθροί και «φίλοι» δέχονται ότι ο Ερντογάν και το Κόμμα Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης έχουν βάλλει τη σφραγίδα τους στη νέα Τουρκία, η οποία από επαίτης του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου (ΔΝΤ) και της διεθνούς κοινότητος, έφθασε στο σημείο να συμμετέχει στη Λέσχη των Είκοσι Πλουσιότερων Χωρών του Κόσμου (G-20) αλλά και να συμβάλλει στα αποθεματικά του ΔΝΤ με το ποσό των πέντε δισεκατομμυρίων δολαρίων, την ώρα που η Ελλάδα εκλιπαρεί οικονομική βοήθεια από τους δανειστές της, με όρους που θίγουν βάναυσα την εθνική κυριαρχία αλλά και την αξιοπρέπεια του ελληνικού λαού.
 
Το πώς έφθασε η Τουρκία από επαίτης να γίνει ένας οικονομικός γίγαντας στην περιοχή, θα το δούμε στο επόμενο άρθρο μας. Στο σημερινό θα μας απασχολήσει το πρόβλημα που έχει ενσκήψει στις σχέσεις Ερντογάν Γκιουλέν και Κόμματος Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης και «Κοινότητας», όπως αποκαλούνται τα στελέχη, τα μέλη και το απίστευτο δίκτυο οικονομικών, εκπαιδευτικών και εκδοτικών μηχανισμών και δραστηριοτήτων του ισλαμικού τάγματος Νουρ, του οποίου ηγείται ο Γκιουλέν.

Σοκ!! Ο Τούρκος πιλότος που κατέρριψε τον Σμηναγό Ηλιάκη αποκαλύπτει: ''Καταρρίψαμε τον Ηλιάκη!!! Και οι Έλληνες απάντησαν κι αυτοί με κατάρριψη''!!!

 
Ο Φάκελος της κατάρριψις του Σμηναγού Ηλιάκη πρέπει να ανοίξει Από το Τουρκικό Υπουργείο Άμυνας ανασύρουμε το φάκελο του θανάτου του ηρωικού σμηναγού, Κώστα Ηλιάκη στις 23 Μαΐου 2010, στην περιοχή της Καρπάθου. 
Στο φάκελο αυτό υπάρχει η συγκλονιστική κατάθεση του Τούρκου πιλότου του F16, Χαλί Ιμπραήμ, ο οποίος αποκαλύπτει ότι κατέρριψε τον Ηλιάκη με πύραυλο. Την Τρίτη 23 Μαΐου 2010 το ραντάρ της Κρήτης έχει εντοπίσει μια τουρκική φρεγάτα, που πλέει στην περιοχή της Καρπάθου και δύο τούρκικα αεροπλάνα F16 RF-4, που κινούνται για την προστασία της φρεγάτας. Αμέσως από τα Χανιά απογειώνονται δύο F16 για να αναχαιτίσουν τους Τούρκους. Στο ένα από αυτά χειριστής είναι...

ΕΙΧΑΤΕ ΑΜΦΙΒΟΛΙΕΣ; ΔΙΑΤΗΡΕΙ ΤΟΝ ΛΑΘΡΟΝΟΜΟ ΡΑΓΚΟΥΣΗ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ, «ΞΕΧΝΩΝΤΑΣ» ΤΙΣ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΤΟΥ!



Ήδη από χθες κυκλοφορεί και σε κομματικές νεοδημοκρατικές ιστοσελίδες και αλλού πως ο Σαμαράς ΔΕΧΘΗΚΕ να μην πειραχθεί το κατάπτυστο έκτρωμα Ραγκούση, που μοιράζει αφειδώς ιθαγένεια σε λαθρομετανάστες!

Το θέμα τώρα για τους "κεντροδεξιούς" είναι να το πλασάρουν...ομαλά στα κορόιδα, δηλαδή τους ψηφοφόρους τους: Πώς θα τους συγκρατήσουν, όταν εκείνοι θα συνειδητοποιήσουν πως ΤΟΥΣ ΚΟΡΟΙΔΕΨΑΝ ΞΑΝΑ;

Στη διοικούσα επιτροπή της ΜΚΟ των λαθρεποίκων, ο νέος Υπουργός Υποδομών Κ. Χατζηδάκης!!!

 
Στην πατρίδα μας πια, περισσεύει η υποκρισία, η αλαζονεία και η πολιτική βλακεία, η οποία εκφράζεται από πολιτικά πρόσωπα που ανήκουν σε πολιτικά κόμματα που είναι παρηκμασμένα, εξευτελισμένα και ξεπερασμένα από τις εξελίξεις. 

Αυτά τα κόμματα και τα πολιτικά πρόσωπα που τα στελεχώνουν, οδήγησαν την Ελληνική κοινωνία στην απόλυτη εξαθλίωση, οικονομική και κοινωνική. Για τον λόγο αυτό, γινόμαστε μάρτυρες καθημερινών ακραίων φαινομένων, όπως οι αυτοκτονίες των συμπολιτών μας... Είναι όλοι αυτοί που αφαίρεσαν από τους Έλληνες την υπερηφάνεια και την αξιοπρέπεια. Είναι όλοι αυτοί που...

Μαραντόνα: Οι Έλληνες θα αντισταθούν ηρωικά, σαν τους Σπαρτιάτες στις Θερμοπύλες


Ο προημιτελικός ανάμεσα στην Ελλάδα και την Γερμανία βρίσκεται στο επίκεντρο του παγκόσμιου ενδιαφέροντος και ο Ντιέγκο Μαραντόνα μίλησε με τα καλύτερα λόγια για το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα.







Ο Αργεντινός, με άρθρο του στους Times της Ινδίας αναφέρθηκε στην αποψινή μάχη χρίζοντας φαβορί τους Γερμανούς.

«Ο Φερνάντο Σάντος ξέρει ότι έχει το παιχνίδι της ζωής του στα χέρια του, αφού έχει μπροστά του μία... τεράστια ανηφορική μάχη. Αλλά αν 300 Έλληνες κατάφεραν να κρατήσουν 10.000 Πέρσες στις Θερμοπύλες, τότε 11 Έλληνες σίγουρα έχουν τη δυνατότητα απέναντι σε 11 Γερμανούς. Έκανε το θαύμα κερδίζοντας τους Ρώσους και θα πρέπει να διπλασιάσει το αγωνιστικό πνεύμα της ομάδας του το βράδυ στο Γκτανσκ», δήλωσε ο Ντιεγκίτο και πρόσθεσε:

Germany- Greece- Today, Live

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Σωματοφύλακας της Γιάννας Αγγελοπούλου ο 44χρονος που δολοφονήθηκε στο Αιγάλεω!



 


Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του planet-greece ο 44χρονος Γ.Κ. που βρέθηκε δολοφονημένος μες στο σπίτι του, στο Αιγάλεων, ήταν σωματοφύλακας της Γιάννας Αγγελοπούλου! O θηριώδης σωματοφύλακας, ύψους....

Βγάλτε μας ξανά στους δρόμους...


Βγάλτε μας ξανά στους δρόμους...
Η μεγάλη ώρα έφτασε. Η Ελλάδα αντιμετωπίζει απόψε, στις 21:45 (ΕΤ1 / Onsports), στο «PGE Arena», τη Γερμανία, στο πλαίσιο της προημιτελικής φάσης του Euro. Στο πλευρό των διεθνών θα βρίσκονται 4.000 Έλληνες, αλλά και περίπου 20 εκατομμύρια, ακόμα, παγκοσμίως, από τα σπίτια τους... 
Το σημαντικότερο παιχνίδι, μετά τον τελικό της Πορτογαλίας του 2004, δίνει απόψε (22/6) η Εθνική ομάδα της χώρας μας, με αντίπαλο τη Γερμανία. Η «Γαλανόλευκη» έχει απόψε.........

Ουρές στα φαρμακεία λόγο έλλειψη φαρμάκων.

Γιατί δεν έχει φάρμακα κύριε Σαμαρά; Αλλά εσείς δεν ευθύνεστε, τώρα αναλάβατε. Ρωτήστε τα σινάφια σας του ΠΑΣΟΚ , μήπως κάτι πήγε στραβά... άνθρωποι είμαστε.
Εμείς δεν πιστεύουμε ότι η οικονομική εξαθλίωση του λαού γίνετε βάση σχεδίου των δοσίλογων πολιτικών που κατοικούν στην Ελλάδα. Δεν μπορούμε επίσης να πιστέψουμε ότι η διάλυση της υγείας γίνεται κι αυτή βάση σχεδίου για να ασκηθεί  ψυχολογική βία στους Έλληνες .

Κομμουνιστής και (πρώην) βομβιστής ο νέος υπουργός Οικονομικών Β. Ράπανος

Κομμουνιστής και (πρώην) βομβιστής ο νέος υπουργός Οικονομικών Β. Ράπανος
Γεια σου Α. Σαμαρά που μας έσωσες από τους… παρδαλοκομμουνιστές του ΣΥΡΙΖΑ...
Μεγάλη εντύπωση στον κόσμο προκάλεσε το γεγονός ότι ο μόνος υπουργός που κατά κοινήν ομολογία είχε σίγουρη τη θέση του στην… αριστεροδεξιοκεντρώα μνημονιακή συγκυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ, τουλάχιστον δύο ημέρες προ της ορκωμοσίας της, ήταν ο Βασίλης Ράπανος. Πολλά εγράφησαν περί του νέου υπουργού Οικονομικών, για τις σπουδές του, για την έως τώρα καριέρα του κ.λπ. Υπάρχει, όμως, και κάτι που απέκρυψαν επιμελώς τα λιβανιστήρια των ΜΜΕ.

Το πολιτικό παρελθόν του Β. Ράπανου
Ρωτήσαμε συναγωνιστές από την Κω (τόπο γεννήσεώς του) και μας απήντησαν: «κομμουνιστής, απ’ αυτούς που μετά το 1974 πήγαν στο ΠΑΣΟΚ». Κι όχι μόνον κομμουνιστής της θεωρίας, αλλά και της πράξης. Της τρομοκρατικής πράξης! Βομβιστής, λοιπόν,

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΘΝΙΚΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ


Οι Γερμανοί από την ώρα που έμαθαν ότι θα αγωνιστούν με την εθνική μας προκαλούν με διάφορους τρόπους! Είτε μας ειρωνεύονται για την οικονομική μας κατάσταση, είτε χλευάζοντας τον αρχηγό μας, είτε λέγοντας πως δεν έχουμε καμία ελπίδα απέναντι στην ομάδα τους, την εθνική ”Γερμανίας”!

Όμως ποια εθνική Γερμανίας αφού οι μισοί τους παίκτες έχουν πάρει την γερμανική υπηκοότητα… 

πηγη

ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΘΛΙΒΕΡΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΨΕΥΤΗ...!!! (βίντεο)


"Αχ που 'σαι νιότη που 'λεγες πως θα γινόμουν άλλος..."


Πολιτικά σαράβαλα της ΔΕΙΜΑΡ (Δήθεν ΕΙμαστε ΑΡιστεροί) να τον χαίρεστε τον ψεύτη σας... 


Κι εσείς που ψηφίσατε τον σοβαρό και μετρημένο κύριο Κουρέλη!




Αφιερωμένο το βίντεο


Τι σημαίνει συνωστισμός (γιατί έχουμε και χιούμορ)