ataktesfones@gmail.com

Πέμπτη 8 Μαρτίου 2012

Ο Μιχάλης Κάλαχαν και πάλι στα… κεφάλια σας


Λένε, ότι σε μια κοινωνία τυφλών, κουμάντο πάντα κάνει ο μονόφθαλμος.
Έτσι λοιπόν, στην δική μας μικρή κοινωνία, από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου, κουμάντο πάντα κάνουν οι ίδιοι και οι ίδιοι μονόφθαλμοι, αυτοί δηλαδή που αποτελούν την πολιτική τάξη της χώρας.


Εξετάζεται το αίτημα της άρσης της ασυλίας του πρόεδρου Χριστόφια

Το θέμα της άρσης της ασυλίας του προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας, Δημήτρη Χριστόφια πρόκειται να εξεταστεί στις 3 Μαΐου έπειτα από απόφαση της Ολομέλειας του Ανώτατου Δικαστηρίου, σχετικά με τη φονική έκρηξη στη ναυτική βάση της Εθνικής Φρουράς, τον περασμένο Ιούλιο.
Το αίτημα για την άρση της ασυλίας του προέδρου Χριστόφια το έχουν υποβάλει οι συγγενείς τριών θυμάτων. Οι συγγενείς επιθυμούν να μάθουν αν...

Ήταν έτοιμος να παρέμβει ο στρατός την νύχτα του Νέου Μνημονίου!!!!


Το βράδυ της ψήφισης του Νέου Μνημονίου, στις 12 Φεβρουαρίου 2012 και ενώ οι ακτιβιστές της άκρας αριστεράς άρχισαν να καίνε την Αθήνα, η κυβέρνηση...αντιμετώπισε σοβαρά το ενδεχόμενο να κατεβάσει στο Σύνταγμα τον στρατό προκειμένου να εμποδίσει την γενίκευση των βανδαλισμών στην πρωτεύουσα.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες.......
του iefimerida.gr. εκείνες τις δραματικές ώρες σήμανε κόκκινος συναγερμός στην κυβέρνηση αφού μετά τις πρώτες πυρκαγιές υπήρξαν φόβοι ότι ενδέχεται να βρίσκεται σε εξέλιξη σχέδιο αποσταθεροποίησης της χώρας και γενίκευσης των καταστροφών στην πρωτεύουσα.

Τα ευγενή Ταμεία των δημοσιογράφων δεν συμμετέχουν στο haircut-κορόιδα είμαστε;


Eιλικρινή αισθήματα συγκίνησης απευθύνομαι στα ευγενή Ταμεία μας για να ευχαριστήσω τα προεδρεία που αποφάσισαν να μην συμμετάσχουν
στο φασιστικό κούρεμα των ομολόγων. 


Το παράδειγμα των δημοσιογράφων θα έπρεπε να ακολουθήσουν και τα Ταμεία των υπόλοιπων εργαζομένων οι οποίοι πιάστηκαν κορόιδα και δεν πρόκειται να πάρουν μία από το φαληρισμένο κράτος της διαπλοκής.
Είναι μια πράξη αντίστασης των δημοσιογράφων που γνωρίζουν το πως λειτουργεί το σύστημα από τα μέσα που λένε και δεν θέλουν να πιασθούν κορόιδα.

ΤΟ CNN ANAΦΕΡΕ ΤΟΝ ΑΠΟΕΛ ΩΣ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ...ΣΙΚΕΛΙΑΣ!


























ΤΟΥ "ΣΥΝΤΡΟΦΟΥ" ΚΟΥΤΡΟΥΜΑΝΗ!!



Για να καταλάβουμε το απύθμενο θράσος των υπουργών της κυβέρνησης Παπανδρέου -Παπαδήμου διαβάστε τι δήλωσε ο κ. Κουτρουμάνης για την τύχη των συντάξεων το προσεχές Φθινόπωρο. “Το Φθινόπωρο δεν θα υπάρχουν λεφτά για συντάξεις, αλλά ευτυχώς δεν θα είμαι τότε υπουργός” (!!).
Με το δίκαιό του σχολιάζει την δήλωση σε παραπολιτικό του ο Αδέσμευτος Τύπος "Ας μην ξεχνά όμως ο σύντροφος Κουτρουμάνης ότι θα υπάρχουν και σάπια λεμόνια και γιαούρτια και ντομάτες…"

«Ασυλία» για τον ανώμαλο δικαστή που ασελγούσε στο παιδί του"


Σχόλιο άτακτες φωνές: Ανώμαλοι δίκασαν ανώμαλο



Το παρασκήνιο της ηθικά δυσώδους υποθέσεως η οποία προκάλεσε αλλεπάλληλους τριγμούς και οξείες αντιδράσεις στους κόλπους ελληνικής Δικαιοσύνης και σχολιάστηκε ποικιλοτρόπως από την κοινή γνώμη η οποία πληροφορήθηκε ότι ανώτερος δικαστής αν και κατηγορήθηκε για αποπλάνηση του πεντάχρονου παιδιού του,... 


Φόβοι για τις παρελάσεις της 25ης Μαρτίου - Βορίδης: "Θα σφαχτούμε"


Έχουν τα μούτρα και το θράσος οι άθλιοι να εμφανιστούν και στις παρελάσεις! Οι προδότες που ξεπούλησαν τον τόπο μας, εξακολουθούν να συμπεριφέρονται σα να μη συνέβη τίποτα, και ζητούν ακόμη και την κατάργηση των παρελάσεων!!
Όσο πλησιάζει η Εθνική Επέτειος της 25ης Μαρτίου τόσο τα πολιτικά πρόσωπα όσο και η κατοχική υπόδουλη κυβέρνηση ανησυχεί για πιθανά επεισόδια και έκτροπα κατά τη διάρκεια των παρελάσεων!
Πολλοί υπουργοί είναι προβληματισμένοι για εκείνη την ημέρα και μάλιστα...

Ζωή Γεωργαντά : "Να κρεμαστεί ο Παπακωνσταντίνου"


Η κατάθεση της κ. Γεωργαντά έπεσε σαν ατομική βόμβα στην Εξεταστική Επιτροπή καθότι με τον πιο σαφή τρόπο αποδίδει τουλάχιστον πολιτικές ευθύνες σε στελέχη της πρότερης κυβέρνησεις Παπανδρέου.Μάλιστα...


 η δήλωσή της για τον Γιώργο Παπακωνσταντίνου δείχνει και πιθανότητα ποινικών ευθυνών τις οποίες θα πρέπει να υποστεί ο πρώην υπουργός.

Απο άκρη σ άκρη Ελλάδα

ΕΛΛΑΔΑΡΑ ΡΕ!!!

Απορρίφθηκε ως εκπρόθεσμη η ρύθμιση των χρεών των κομμάτων. Θα επανέλθουν όμως οι προδότες!

Δεν πέρασαν προς το παρόν οι προκλητικές ρυθμίσεις για τα υπέρογκα δάνεια που έχουν λάβει τα κόμματα υποθηκεύοντας την κρατική χρηματοδότηση και ζητούν με τροπολογία που κατέθεσαν οι γραμματείς ΠΑΣΟΚ και ΝΔ. Ωστόσο η επίμαχη τροπολογία δεν συζητήθηκε καθώς κατατέθηκε εκπρόσθεσμα. Σύμφωνα με πληροφορίες τα κόμματα θα επανέλθουν την ερχόμενη εβδομάδα.

Η τροπολογία που κατατέθηκε σε εντελώς άσχετο νομοσχέδιο του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης για «την κτηνοτροφία και τις κτηνοτροφικές εγκαταστάσεις», το οποίο αναμένεται να ψηφιστεί σήμερα, είναι ενδεικτική της οριακής οικονομικής κατάστασης στην οποία έχουν περιέλθει τα κόμματα.

Στις προτεινόμενες ρυθμίσεις περιλαμβάνεται...

Πυρηνική δύναμη είναι ήδη το Ιράν ! - Πριν 11 μήνες έκαναν δοκιμή

Υπόγεια μυστική πυρηνική δοκιμή πραγματοποίησε το Ιράν στην Βόρειο Κορέα πρίν από 11 μήνες σύμφωνα με την ισραηλινή ιστοσελίδα Debka. Το γεγονός αυτό εξηγεί σε σημαντικό βαθμό τον δισταγμό της Δύσης να χτυπήσει τις πυρηνικές εγκαταστάσεις του Ιράν. Η πληροφορία αυτή έχει επίσης δημοσιευτεί στα γερμανικά περιοδικά Der Spiegel και στην εβδομαδιαία εφημερίδα Welt am Sonntag.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, η Βόρειος Κορέα πραγματοποίησε στα μέσα Απριλίου του 2010 και τον Μάιο του ιδίου έτους, δύο υπόγειες πυρηνικές εκρήξεις ισχύος 50-200 τόνων ΤΝΤ. Δύο επικίνδυνα ισότοπα δευτέριο και το τρίτιο τα οποία είναι παράγωγα πυρηνικών δοκιμών εντοπίστηκαν στην ατμόσφαιρα από σταθμούς στην Νότιο Κορέα την Ιαπωνία και την Ρωσία.

Ο εντοπισμός του τρίτιου σε μία από τις δοκιμές οδήγησε τους ερευνητές...

Μας ταΐζουν φάρμακα made in India που απαγορεύθηκαν στις ΗΠΑ!

Το 2011 ο Αμερικανικός Οργανισμός Φαρμάκων (FDA) έβαλε λουκέτο σε 37 φαρμακοβιομηχανίες σε όλο τον κόσμο, εξαιτίας των επικίνδυνων για τη Δημόσια Υγεία σκευασμάτων που παρασκεύαζαν.
Οι περισσότερες από αυτές τις φαρμακοβιομηχανίες βρίσκονταν στην Ινδία…

Το πλέον ανησυχητικό είναι ότι τα προϊόντα των συγκεκριμένων ινδικών εργοστασίων -που απαγορεύθηκαν από τον FDA- κυκλοφορούν αφειδώς στην Ελλάδα, καθώς έχουν πάρει την έγκριση του Ελληνικού Οργανισμού Φαρμάκων (ΕΟΦ)!

Με άλλα λόγια, ο ΕΟΦ ισχυρίζεται ότι...

Ελληνική βοήθεια προς την Ευρώπη!!! Στέλνουμε τουρίστες.

Σημαντικά μειωμένη η τουριστική κίνηση φέτος στη χώρα μας. Σύμφωνα με την ITB του Βερολίνου, οι κρατήσεις από τη δυτική Ευρώπη εμφανίζουν μείωση ως και 27%!

Άντε να ξεβρομίζει σιγά, σιγά ο τόπος.

Επειδή όμως εμείς δεν κρατάμε κακία και πολύ πιθανόν η κερδοσκοπία της δυτικής Ευρώπης εις βάρος μας να μην έφερε τα προσδοκούμενα κέρδη στις εταίρες (χώρες)...είμαστε διατεθειμένοι να τους στείλουμε εμείς τουρίστες !

Τρία με τέσσερα εκατομμύρια  Αφρο- Ασιάτες σε πρώτη φάση. 
Δεν θα έχουν και πρόβλημα προσαρμογής γιατί μιλάνε την γλώσσα τους έχουν και τα πιστεύω τους!

ΘΑ ΕΡΘΕΙΣ ΣΑΝ ΑΣΤΡΑΠΗ ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΣΠΑΝΟΥΔΑΚΗΣ

Και ξανά το βίντεο για να μην ξεχνάν οι ΠΡΟΔΟΤΕΣ 



ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Υπουργός χρεωκοπημένης χώρας με καταθέσεις 3 εκατ. ευρώ!


Δείτε το έγγραφο με τους λογαριασμούς του 

Το είδαμε και πάθαμε απανωτά εγκεφαλικά! Ο υπουργός των φτωχών Ελλήνων λέει πώς καταλαβαίνει ότι τα μέτρα που λαμβάνονται είναι επώδυνα για τους πολίτες. Πώς; Με 3 (τρία) εκατομμύρια ευρώ τραπεζικές καταθέσεις; Δείτε το έγγραφο με όλους τους λογαριασμούς του...



Καταπέλτης η Γεωργαντά για Παπακωνσταντίνου – Γεωργίου

Βαριές κατηγορίες για τον πρώην υπουργού Οικονομικών Γιώργο Παπακωνσταντίνου και τον προϊστάμενο της ΕΛΣΤΑΤ Ανδρέα Γεωργίου , άφησε η κυρία Ζωή Γεωργαντά κατά την κατάθεσή της στην εξεταστική επιτροπή της Βουλής που διερευνά τις καταγγελίες περι τεχνητής αύξησης του ελλείμματος της ελληνικής Οικονομίας.

Συγκεκριμένα, το πρώην στέλεχος της στατιστικής υπηρεσίας ξεκαθάρισε πως...

Το κύπελο του Σπύρου Λούη σε δημοπρασία!!!


Με έκπληξη και αγανάκτηση πληροφορήθηκε σήμερα ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, πως στις 17 Απριλίου 2012 βγαίνει προς πώληση σε δημοπρασία του διεθνούς οίκου Christies, το κύπελλο του Έλληνα και Μαρουσιώτη Ολυμπιονίκη του Μαραθωνίου Σπύρου Λούη.

Ξεπουλιέται ένα κειμήλιο της σύγχρονης Ολυμπιακής Ιστορίας του τόπου μας και αιτία για την εξέλιξη αυτή είναι η αδιαφορία του υπουργού Πολιτισμού Παύλου Γερουλάνου, αλλά και της πρώην υφυπουργού  Άντζελας Γκερέκου, να ανταποκριθούν στις επανειλημμένες εκκλήσεις του εγγονού του Ολυμπιονίκη μας να αγοράσει το Ελληνικό Κράτος το κύπελλο που κέρδισε ο Σπύρος Λούης στους πρώτους σύγχρονους Αγώνες του 1896.

Την ώρα που η σημερινή πολιτική ηγεσία του υπουργείου Πολιτισμού ξοδεύει εκατομμύρια ευρώ των ελλήνων φορολογουμένων σε...

Μα επιτρέπεται ο χορηγός των εκδηλώσεων του αδελφού του τ. πρωθυπουργού να φεσώνει το κράτος;


Εξαρτάται από ποιά οπτική γωνιά θα το κοιτάξει κανείς. Το όνομα “Παπανδρέου” είναι άλλωστε συνώνυμο του κράτους. Το λέει η εμπειρία. Δεν είναι τυχαίο ότι όπως κατήγγειλε ο Αλέξης Τσίπρας, ο κύριος Μυτιληναίος έχει και μία κατάμαυρη επένδυση με πετρέλαιο η οποία όμως χαρακτηρίστηκε “πράσινη”, ούτε είναι τυχαίο ότι η επταμελής οικογένεια στον Πύργο μένει χωρίς ρεύμα στο καταχείμωνο επειδή χρωστάει 200 Ευρώ, αλλά ο κύριος Μυτιληναίος έχει την δυνατότητα να οφείλει δεκάδες εκατομμύρια χωρίς να κουνιέται φύλλο.

Η σύζυγος του Πάγκαλου πάει στα δικαστήρια με τους κατοίκους της Κερατέας



Στην δικαστική αίθουσα συνεχίζεται σήμερα η διαμάχη μεταξύ της συζύγου του Θεόδωρου Παγκάλου, Χριστίνας Χριστοφάκη και των κατοίκων της Κερατέας. Τον περασμένο Απρίλιο και ενώ βρισκόταν σε εξέλιξη η κόντρα για τη δημιουργία ΧΥΤΑ στην Κερατέα, η σύζυγος του κ. Πάγκαλου είχε καταθέσει.....

Με όπλα την επόμενη φορά!!


Μόλις επέστρεψα από το ασφαλιστικό μου ταμείο, όπου πήγα να ζητήσω να με απαλλάξουν από τα συντάξιμα.
Μου λέει ο υπάλληλος δεν υπάρχει τέτοιος κανονισμός. Να τον δημιουργήσετε του λέω, μέχρι χθες δεν χρειαζόταν γιατί τα χρήματα που πλήρωνα τα ελάμβανα ανταποδοτικά ως σύνταξη. Σήμερα πληρώνω για να... τα βάζει στην τσέπη του ο χοντρός.

Ο Βενιζέλος συζήτησε με τον Σόιμπλε την έξοδο από το Ευρώ

Συζήτησε το κήτος, σαν ανέκδοτο ακούγετε, αυτός μόνον διαταγές εκτελεί, δεν έχει δικαίωμα ούτε να συζητεί, ούτε να έχει άποψη, ούτε να πάρει πρωτοβουλίες .
Τα φράγκα που κερδίζει είναι μόνον για να εκτελεί τις διαταγές της τρόικας που έχουν σκοπό την διάλυση του ιερού έθνους των Ελλήνων.
Άβουλα όντα, όλοι τους, για έναν σκοπό, σε διατεταγμένη υπηρεσία εδώ και πολλά χρόνια, η στρατολόγησή τους γίνεται με αυστηρά κριτήρια ανωμαλίας.

Ξεκινούν κατασχέσεις μισθών, συντάξεων και καταθέσεων



Θα μας κλάσετε μια μάντρα παπάρια, ελάτε να τα πάρετε, μολών λαβέ ρε τσόγλανοι, μέρες μετράτε δοσίλογοι, η οργή είναι μεγάλη και θα πέσει σαν πέλεκυς πάνω στα άδεια κεφάλια σας... ΤΟΛΜΗΣΤΕ!

Βουλγάρικη προπαγάνδα σε χωριό της Δράμας

Το βίντεο δείχνει μία συνέντευξη του βούλγαρου προέδρου της δημοκρατίας.Επικαλείται ότι είναι "πρόσφυγας" απο το χωριό Πετρούσας Δράμας την οποία οι βούλγαροι (στην κατοχή) ονόμαζαν πλεύνα, από όπου και πήρε το επώνυμο του ο βούλγαρος.

Η δέσμευση Παπανδρέου για έναν εργαζόμενα / οικογένεια έγινε πράξη!



Θυμάστε την απίστευτη δήλωση Παπανδρέου ότι στόχος του ΠΑΣΟΚ είναι ένας εργαζόμενος ανά οικογένεια.

Ε, λοιπόν ήρθε η ώρα – με βάση τα επίσημα στοιχεία – να υλοποιηθεί ο στόχος του!

Η ανεργία τον Δεκέμβριο έφτασε το 21%(!) από 14,8% το Δεκέμβριο του 2010 και 20,9% το Νοέμβριο του 2011.

Όπως ανακοίνωσε η ΕΛΣΤΑΤ, το σύνολο των απασχολουμένων κατά το Δεκέμβριο του 2011 εκτιμάται ότι ανήλθε σε 3.899.319 άτομα.

Οι άνεργοι ανήλθαν σε 1.033.507 άτομα, ενώ ο οικονομικά μη ενεργός πληθυσμός ανήλθε σε 4.424.562 άτομα.

Θυμηθείτε τί είχε πει:

Η τρόικα θα λογοδοτήσει για τα σκληρά μέτρα στην Ελλάδα

Ενώπιον των ευρωβουλευτών θα κληθούν να δώσουν εξηγήσεις για τη συνταγή λιτότητας που ακολουθείται στην Ελλάδα τα στελέχη της τρόικας Πολ Τόμσεν, Ματίας Μορς και Κλάους Μαζούχ.
Η είδηση ανακοινώθηκε από την επικεφαλής της ευρωομάδας του ΠΑΣΟΚ Μαριλένα Κοππά, συνοδεία των στελεχών της "εναλλακτικής" τρόικας των ευρωσοσιαλιστών που βρίσκεται στην Αθήνα και πραγματοποιεί επαφές.
"Στις 27 Μαρτίου καλείται η πραγματική τρόικα να δώσει απαντήσεις για το πώς είναι δυνατόν να επιβάλλονται τέτοια μέτρα και άνθρωποι χωρίς νομιμοποίηση να επιδεικνύουν τέτοια συμπεριφορά απέναντι στον ελληνικό λαό", υπογράμμισε η Μαριλένα Κοππά.
Να σημειωθεί πως αυτή θα είναι η πρώτη φορά που στελέχη της τρόικας καλούνται σε επιτροπή του Ευρωκοινοβουλίου.
Η απαίτηση για την εμφάνιση της τρόικας προήλθε από...

Η χώρα πληρώνει χαράτσια, αλλά ΠΑΣΟΚ και ΝΔ εισπράττουν ρευστό!




Με (ν)τροπολογία παίρνει 15 εκ. το ΠΑΣΟΚ και πάνω από 10 η Ν.Δ.

Για τα δύο κόμματα εξουσίας «Λεφτά υπάρχουν». Ούτε 1 ούτε 2 ούτε 5 αλλά... 15 εκατομμύρια ευρώ «ζεστά-ζεστά» θα εισπράξει το ΠΑΣΟΚ άμεσα και περί τα 10 εκατομμύρια ευρώ η Νέα Δημοκρατία από την απελευθέρωση των δόσεων της κρατικής επιχορήγησης οι οποίες παρακρατούνταν λόγω χρεών.

Δήλωση του Γερμανού-Ασιάτη


Σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Saarbracker Zeitung ο Ρέσλερ δήλωσε:"Απέτυχε η Αθήνα να δεχτεί την βοήθεια της Γερμανίας". Δύο χρόνια βοήθειας από την Γερμανία φτάνει ρε αλήτη ,τόση βοήθεια έχουμε να δούμε από τον β΄παγκόσμιο πόλεμο από εσάς!
Πως γίνεται και να μη μας γουστάρετε και να επιμένετε να μας βοηθήσετε? Καίμε τις σημαίες σας, σας βρίζουμε όλη μέρα, την Γερμανική κυβέρνηση εννοώ, και σεις εκεί ρε, βοήθεια, βοήθεια.
Δεν φημίζονται στην ιστορία ούτε οι Ασιάτες αλλά ούτε και οι Γερμανοί για τόσο πονόψυχοι άνθρωποι, εσύ ρε Ρέσλερ μάλλον είσαι καλό παιδί για το λόγο ότι είσαι μπάσταρδος (με τη καλή την έννοια).
  
Το διαβάσαμε:  http://hellinik-blog.blogspot.com/

Independent: Ελλάδα – Η καλύτερη χώρα για να γεννήσεις!

Μια έρευνα της Βρετανικής εφημερίδας Independent κατατάσσει τη χώρα μας στην πρώτη θέση ως το καλύτερο μέρος για να φέρει μια γυναίκα στον κόσμο το παιδί της.

Η έρευνα, που δημοσιεύεται στην Independent της Κυριακής, έγινε με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Γυναίκας στις 8 Μαρτίου.

Η εφημερίδα δημοσιεύει μια λίστα με τα καλύτερα και χειρότερα μέρη για τις γυναίκες σε όλο τον κόσμο και σ' αυτήν συμπεριλαμβάνεται και η χώρα μας!

«Το καλύτερο μέρος για να γεννήσεις: Ελλάδα. Η Ελλάδα είναι το πιο...

Έκθεση State Department: "Ευάλωτο στο ξέπλυμα χρήματος το Βατικανό"


Οι Ηνωμένες Πολιτείες προσέθεσαν «για πρώτη φορά» το Βατικανό στη λίστα με τα κράτη, τα οποία χαρακτηρίζουν δυνητικά ευάλωτα σε ό,τι αφορά το ξέπλυμα χρήματος.

Σύμφωνα με την ετήσια έκθεση του Στέιτ Ντιπάρτμεντ σχετικά με την καταπολέμηση των ναρκωτικών, που δόθηκε στη δημοσιότητα την Τετάρτη, η Αγία Έδρα περιλαμβάνεται σε έναν κατάλογο 68 χωρών που ανήκουν στην κατηγορία «ανησυχητική κατάσταση».

Μεταξύ των χωρών αυτών είναι...

Η Ε.Ε θα στείλει έναν Γκαίμπελς στην Αθήνα για να “καθαρίσει” την κατάσταση


ΑΝΤΙ300 Οι Έλληνες βρίσκονται εκ των προτέρων σε μία καθοδική πορεία. Τώρα, η Ευρωπαϊκή Ένωση θα στείλει και τους Γκέμπελς της στην Αθήνα για να καθαρίσει την κατάσταση. Οι Έλληνες έχουν πλέον χάσει την εμπιστοσύνη τους τόσο για το μέλλον όσο και την...
εμπιστοσύνη στην υπόλοιπη Ευρώπη. Οι Έλληνες έχουν ήδη κουραστεί να αναφέρεται το όνομα τους και το πρόβλημα της Ευρωπαϊκής Ένωσης σε άμεση σχέση. Ο Ρόμπερτ – δεν είναι Ιωσήφ Και ακόμα κι αν ο Γκαίμπελς δεν είχε τίποτα να κάνει με τον υπουργό προπαγάνδας του Χίτλερ… 


«Ναι, συζήτησα με τους Έλληνες την έξοδο από το ευρώ»


Ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε δεν έκρυψε ποτέ ότι δε θα τον πείραζε καθόλου να δει την Ελλάδα εκτός ευρωζώνης. Και αποκάλυψε ότι έθεσε «πολύ ανοιχτά» το ενδεχόμενο στον Έλληνα ομόλογό του!








Ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών μίλησε για μια «πολύ ανοιχτή συζήτηση» με τον Έλληνα υπουργό, Ευάγγελο Βενιζέλο, στην οποία η γερμανική πλευρά έθεσε και το ενδεχόμενο της αποχώρησης της Ελλάδας από τη ζώνη του ευρώ και το αν θα ήταν καλύτερα για τη χώρα μας η επιστροφή στη δραχμή.

ΣΤΟΥΣ 8 ΤΗΣ ΚΟΡΥΦΑΙΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗΣ ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΗΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ Ο ΑΠΟΕΛ.


ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΠΡΟΚΡΙΣΗ
Τεράστια νίκη πήρε ο ΑΠΟΕΛ στην διαδικασία των πέναλτι επι της Λυον.. Σε ένα παιχνίδι θρίλερ, η Κυπριακή ομάδα κατάφερε το ακατόρθωτο και πέρασε δίκαια στους "8" της κορυφαίας διασυλλογικής....
διοργάνωσης! Κορυφαίος ο Χιώτης που έπιασε 2 πέναλτι.. Μπράβο σε όλα τα παιδιά! Σπουδαία νίκη.
ΕΜΕΙΣ ΑΦΙΕΡΩΝΟΥΜΕ ΕΝΑ ΒΙΝΤΕΟ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ ΑΠΟΕΛ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟΣ!!!!!!!!!!!!!



Δήλωση αξιόπουστα για τα επεισόδια.






Μεταξύ άλλων το πράμα είπε:..."Σήμερα έχουμε καθήκον να υπερασπιστούμε με ακόμη μεγαλύτερη ένταση τις αρχές και τις αξίες μας απέναντι στα φαινόμενα βίας, από όπου και αν αυτά προέρχονται"
Από τον Ελληνικό λαό προέρχονται αυτά τα φαινόμενα βίας κύριε αξιόπουστα και για να... 



ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ :"Φασιστάκια" οι Αγανακτισμένοι Ροδίτες!

               

Έχουν ξεφύγει οι μισθοφόροι δημοσιογράφοι αφού προσπαθούν να μας πείσουν οτι το 90% των Ελλήνων που αντιδρά, είναι μεμονωμένα περιστατικά, φασίστες, συριζαίοι και οτι άλλο κατέβει στο αρρωστημένο μυαλό τους!
"Φασιστάκια" οι Αγανακτισμένοι Ροδίτες είπε ο μισθοφόρος του Αλαφούζου...

που πληρώνεται για να εξυβρίζει. Ο Πορτοσάλτε που έχει αναλάβει ως έμμισθος της τρόικας να μας ενημερώνει μέσω του ΣΚΑΙ , μόλις δει

Στη δημοσιότητα το περιβόητο βίντεο του Obama από το Harvard


Το περιβόητο βίντεο από την φοιτητική ζωή του προέδρου των ΗΠΑ Barack Obama, το οποίο είχε προαναγγείλει ότι θα έφερνε στη δημοσιότητα ο Αμερικανός δημοσιογράφος Andrew Breitbart ο οποίος πέθανε την προηγούμενη εβδομάδα σε ηλικία μόλις 43 ετών, βγήκε σήμερα στη δημοσιότητα. Ο Breitbart είχε προαναγγείλει τη δημοσιοποίηση του βίντεο, λέγοντας πως μέσω αυτού θα αποκαλυπτόταν το ρατσιστικό και ριζοσπαστικό παρελθόν του Obama και ότι αυτό θα αποτελούσε ένα καίριο χτύπημα στην προσπάθειά του να επανεκλεγεί πρόεδρος των ΗΠΑ.
Στο βίντεο φαίνεται ο νεαρός Obama να μιλά σε εκδήλωση στο...

ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΕΜΟ! Κρέμασαν κι έκαψαν συνταξιούχο [ΒΙΝΤΕΟ]




ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΟ ΝΟΜΟ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΟΙ ΧΑΝΙΩΤΕΣ.        
Απίστευτη βαρβαρότητα στα Χανιά. Δείτε το βίντεο...
Δείτε το βίντεο όπως προβλήθηκε από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1.





            

πηγη