ataktesfones@gmail.com

Τρίτη 10 Ιουνίου 2014

ΣΟΚΑΡΕΙ η μητέρα της Μυρτούς : «Όταν είπα στη Μυρτώ ότι αυτός που τη χτύπησε πήγε ισόβια ...»

800068370c2f4688248391cc815ef0d3_L
Η μητέρα της Μυρτούς, του κοριτσιού που κακοποιήθηκε βάναυσα...
σε παραλία της Πάρου από τον Πακιστανό, Αχμέτ Βακάς, Μαίρη Κοτρώτσου συνεχίζει να ζει το Γολγοθά της δίπλα στο παιδί της, που νοσηλεύεται ειδικό κέντρο αποκατάστασης Animus στη Λάρισα.
Ωστόσο δεν έχει χάσει το κουράγιο της. «Πρέπει να είμαι δυνατή για τη Μυρτώ. Δεν έχω δικαίωμα επιλογής. Αν μου συμβεί κάτι, θα είναι πολύ δύσκολη η πορεία της. Η μητέρα μου είναι μεγάλη και η Ελεάννα πρέπει να ζήσει».

«Ανήσυχοι» από τα αποτελέσματα των ευρωεκλογών οι Εβραίοι της Ευρώπης ζητούν τώρα «συνεργασία» με τους μουσουλμάνους



Islam versus Europe / ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ

Υπάρχει ένα πολύ ενδιαφέρον άρθρο της Jerusalem Post, που λέει πολλά για τη στάση των Εβραίων ως προς τις πρόσφατες νίκες του Εθνικού Μετώπου και άλλων «ακροδεξιών» (όπως τα ονομάζουν) κομμάτων στην Ευρώπη. Αυτό που έχει σημασία είναι το παρακάτω:
«Ωστόσο μερικοί Εβραίοι ηγέτες βλέπουν μια χαραμάδα ελπίδας στα εκλογικά αποτελέσματα, δεδομένου ότι η άνοδος της ακροδεξιάς μπορεί να αποβεί καταλύτης στο να συνεργαστούν οι Ευρωπαίοι Εβραίοι με τους Μουσουλμάνους.

Ο Imam Ahmed Miktar, πρόεδρος του Συνδέσμου των Ιμάμηδων της Γαλλίας και μέλος του GEMJL (Gathering of European Muslim and Jewish Leaders), συμφώνησε, δηλώνοντας ότι για να πετύχουμε την προστασία των δικαιωμάτων