ataktesfones@gmail.com

Κυριακή 29 Δεκεμβρίου 2013

Φυλετικός πόλεμος και οι χρήσιμοι ηλίθιοι του «αντιρατσισμού»

Του Δανού δικηγόρου Knud Eriksen (Απρίλιος 1997) / ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ

Οι «ανθρωπιστικές οργανώσεις» είναι τα εργαλεία που χρησιμοποιούνται για την παγκόσμια δικτατορία. Αυτοί είναι οι «χρήσιμοι ηλίθιοι» της δικτατορίας του σήμερα. Αυτή τη φορά δεν κάνουν την δουλειά για το κομμουνισμό του Λένιν και του Στάλιν, αλλά για τον εμφανή φυλετικό πόλεμο που έχουν κηρύξει οι διεθνιστές εναντίον της Λευκής Δύσης.

Καθίσταται εμφανές ότι η καλπάζουσα αποικιοποίηση της Ευρώπης, από (λαθρο)μετανάστες που έρχονται από την Αφρική, την Ασία και τη Μέση Ανατολή είναι ένας εν μέρει αδήλωτος φυλετικός πόλεμος. Δεν είναι μόνο τα

Όταν ο Πούτιν έστελνε στον αγύριστο τους Σαουδάραβες και τα δολοφονικά τους δολάρια.


“Δώρο” δισεκατομμυρίων δολαρίων είχε τάξει η Σαουδική Αραβία στον Πούτιν εάν άλλαζε πλεύση και έκλεινε τα μάτια στην ισλαμοφασιστική εισβολή στην Συρία…

Επιπλέον, του είχαν εγγυηθεί “ασφαλείς Ολυμπιακούς αγώνες”!!!

Ο Πουτιν φυσικά τους έστειλε στον αγύριστο. Το σημερινό τρομοκρατικό χτύπημα συνδέεται άμεσα με την συμμορία του κακού. Σαουδάραβες, Καταριανοί και Σόρος, που είδαν την δολοφονική τους δράση στην Ρωσία να σταματά με την άνοδο του Πούτιν στην εξουσία. Ακολούθησαν εγκληματικά χτυπήματα όπως η σφαγή στο θέατρο της Μόσχας και κυρίως -το απεχθέστερο έγκλημα μετά την εισβολή στην Κύπρο- η σφαγή βρεφών στο Μπεσλάν.

Ο Πούτιν κράτησε με τον Ρωσικό λαό να γίνεται μία γροθιά απέναντι στους

Ὅπου «ἐπενδύουν» οἱ πολυεθνικές, ἀπὸ πίσω εἶναι τὸ ΠΑΜΕ!

Ὅπου «ἐπενδύουν» οἱ πολυεθνικές, ἀπὸ πίσω κρύβεται τὸ ΠΑΜΕ!1

Τὸ ΠΑΜΕ φροντίζει μεθοδικὰ νὰ καταστραφοῦν οἱ ντόπιες βιομηχανίες, μὲ πρόσχημα κάποιες καθυστερήσεις πληρωμῶν.
Πράκτορες ποὺ παριστάνουν τοὺς ἐργαζομένους, κάνουν κατάληψη,ἀ παγορεύουν στοὺς ἐργαζομένους νὰ πάνε στὶς δουλειές τους, ἐμφανίζοντας εἰκονικοὺς ἀριθμοὺς ἀπεργῶν (διὰ τῆς βίας) …κι ὅταν μέσα στὲν ἐπίθεση ποὺ δέχονται οἱ ἐπιχειρήσεις, ἀπὸ τὶς ὕαινες τῆς τοκογλυφίας …προστεθοῦν οἱι καταστροφικὲς δράσεις τῶν πρακτόρων τοῦ ΠΑΜΕ… …ἡ εἰσβολὴ τῶν σιωνιστικῶν πολυεθνικῶν εἶναι ἁπλὸς περίπατος.
Ὅπου «ἐπενδύουν» οἱ πολυεθνικές, ἀπὸ πίσω κρύβεται τὸ ΠΑΜΕ!2
Ἔτσι μπῆκε στὴν Ἑλλάδα ἡ DANON…
…γιὰ νὰ μᾶς πουλήσῃ Ἑλληνικὸ Γιαούρτι …εἰσαγωγῆς, ἀλλὰ καὶ ἡ NESTLE, γιὰ νὰ μᾶς πουλήσῃ τὰ ἑλληνικὰ παγωτὰ τῆς ΔΕΛΤΑ, ὡς δικά της.