ataktesfones@gmail.com

Τρίτη, 26 Φεβρουαρίου 2013

Σε ποιούς δίνουν (ακόμη) δάνεια οι τράπεζες


Οι τραπεζικές χορηγήσεις προς τις επιχειρήσεις μειώθηκαν δραστικά την τελευταία τριετία, εξαιτίας της γενικότερης κρίσης αλλά και των προβλημάτων που
αντιμετωπίζουν οι τράπεζες. Ομως η μείωση δεν ήταν ομοιόμορφη:

Οι τράπεζες όχι μόνον δεν περιόρισαν αλλά αύξησσαν τη χρηματοδότηση προς ορισμένους κλάδους που εμφανίζουν προοπτικές.

Οπως προκύπτει από επίσημα στοιχεία που περιλαμβάνονται στην έκθεση της Tράπεζας της Ελλάδος, από τον Σεπτέμβριο 2009 μέχρι και τον Δεκεμβριο 2012, η συνολική χρηματοδότηση αυξήθηκε κατά 52,5%(!) στον τομέα ηλεκτρισμού-αερίου-ύδρευσης, όπου δραστηριοποιούνται μεγάλες, αξιόπιστες και κερδοφόρες επιχειρήσεις επιχειρήσεις (ΔΕΗ, ΕΥΔΑΠ, ΔΕΠΑ, Μυτιληναίος, ΤΕΝΕΡΓΑ, άλλοι ιδιώτες ηλεκτροπαραγωγοί κλπ).

Θα γίνει κόλαση στη Νάουσα...!!! Γυρίσματα του Σουλεϊμάν στην ματωβαμμένη πόλη της Μακεδονίας μας συμφώνησαν ο τούρκος πρόξενος με τον δήμαρχο...!!!


Η συνάντηση του δημάρχου Νάουσας κ. Καραμπατζού με τον τούρκο πρόξενο Τουρούλ Μπιλτεκίμ το πρωί της περασμένης Τετάρτης, στο δημαρχείο της πόλης, έβγαλε ...

λαβράκια για τους απανταχού της γης φανατικούς της δημοφιλούς τουρκικής σειράς «Σουλεϊμάν», την οποία παρακολουθούν… ανελλιπώς καθημερινά οι τουρκολάγνοι νεοέλληνες! Στα πλαίσια των επαφών, με τη βοήθεια του περιφερειακού συμβούλου και φίλου του πρόξενου κ. Στάθη Σαρηγιαννίδη, συμφωνήθηκε το γύρισμα 3 επεισοδίων στην περιοχή της Νάουσας, όπου θα εγκατασταθεί, για θερινές διακοπές, ο Σουλεϊμάν με την Χουρέμ και το χαρέμι του, αφού είναι γνωστή η σχέση που υπήρξε μεταξύ της Νάουσας και της εκάστοτε Βαλιντέ Χανούμ, της οποίας κτήμα ήταν η περιοχή και από εδώ έπαιρνε ροδόνερο και τριαντάφυλλα.

Ισραηλινό ενδιαφέρον για τα πετρελαϊκά κοιτάσματα της Βόρειας Ελλάδας

                    
 Toυ Χάρη Φλουδόπουλου

Την αποκάλυψη ότι οι Ισραηλινοί θα ξεκινήσουν έρευνες για φυσικό αέριο στην Β. Ελλάδαέκανε χθες από το βήμα του Athens Energy Forum, ο πρέσβης του Ισραήλ στην Ελλάδα κ. Άριε Μέκελ.

Σύμφωνα με τον κ. Μέκελ υπάρχουν Ισραηλινοί επιστήμονες οι οποίοι πιστεύουν ότι η Ελλάδα έχει φυσικό αέριο και είναι έτοιμοι να ξεκινήσουν έρευνες στη χώρα μας. Πιο συγκεκριμένα ο Ισραηλινός πρέσβης είπε πως υπάρχει...

Οι 12 αόρατοι μοναχοί του Αγίου Όρους

Η παράδοση χάνεται στα βάθη των αιώνων. Παρ’ όλα αυτά, διατηρείται αμείωτα ζωντανή: δώδεκα αόρατοι καλόγεροι κατοικούν σιην κορυφή τουΆθω, μερικές φορές εμφανίζονται για λίγο και χάνονται ξανά στην «ανυπαρξία» τους.
Δώδεκα παράξενοι άγιοι, που προκαλούν τη σκέψη και τη φαντασία μας. Πόσο μυθικοί και πόσο πραγματικοί άραγε είναι;

Στο Άγιον Όρος υπάρχει μια παλαιά και άγραφη παράδοση που λέει ότι κοντά στην κορφή του Αθωνα χειμώνα-καλοκαίρι ζουν, τρεφόμενοι από την ευχή, δώδεκα μοναχοί αόραται. Όταν ένας απ’ αυτούς κοιμηθεί, άλλος τον αντικαθιστά. Και η δωδεκάδα μένει πάντοτε…ακεραία, χωρίς να της λείπει κανείς.

Λέγεται ότι κάποιοι τους είδαν και αμέσως τους έχασαν. Κάποιοι άλλοι τους είδαν και χάθηκαν μαζί τους. Ένας νέος υποτακτικός είδε έναν απ’ αυτούς. Διηγήθηκε στον γέροντά του το γεγονός και ο γέροντας του είπε....

Νέος στόχος για την ΠΑ... Toυρκία: 20 μήνες νωρίτερα το φράγμα Yusufeli!!


Μετά από παρέμβαση του Τούρκου πρωθυπουργού Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στους κατασκευαστές του φράγματος Yusufeli, στην επαρχία Αρτβίν, οι τελευταίοι υποσχέθηκαν στον Τούρκο πρωθυπουργό...

ότι θα το παραδώσουν στις 29 Μαΐου 2018, δηλαδή είκοσι μήνες νωρίτερα από την αρχική ημερομηνία αποπεράτωσης.

«Είναι εντολή από τον αξιότιμο πρωθυπουργό μας», είπε ένας εκ των κατασκευαστών!


Το φράγμα που θα χτιστεί θα είναι το υψηλότερο και τρίτο μεγαλύτερο...

Φωτογραφία-σοκ: Κοίτα ποιος (Αλέξης Τσίπρας) μιλάει για διαπλοκή!


"Να μην κοιμούνται ήσυχοι όσοι μιλάνε για διαπλοκή γιατί θα τους κρεμάσουμε σαν τον Τσαλικίδη, θα τους παρακολουθούμε τα τηλέφωνα, θα κάνουμε εταιρείες με το Ν. Παπανδρέου, θα τους...

ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΣ ΠΡΕΣΒΕΥΤΗΣ "Ξέρουμε ότι έχετε φυσικό αέριο και στην Θεσσαλονίκη - Έρευνες στον Θερμαϊκό"


Οι Ισραηλινοί ενδιαφέρονται για κοιτάσματα φυσικού αερίου, όχι μόνο νοτίως της Κρήτης αλλά και στον Θερμαϊκό κόλπο ανοιχτά της Θεσσαλονίκης, κάτι που δείχνει ότι η γεωπολιτική θέση της χώρας ως μέγεθος ξεπερνάει πλέον κάθε προσδοκία.
Μην ξεχνάμε ότι οι δηλώσεις ανεκδιήγητου πρώην πρωθυπουργού ότι η Ελλάδα δεν έχει πετρέλαιο, και φυσικό αέριο, απέχουν μόλις λίγα χρόνια από την σημερινή εποχή. Και τώρα αποκαλύπτεται ότι η Ελλάδα "κάθεται" κυριολεκτικά σε ένα ενεργειακό "Ελντοράντο" κάτι που αποδεικνύεται από τον αριθμό, και το μέγεθος των παικτών που θέλουν να λάβουν μέρος στη διαχείρισή του.

Οι δεξιοί «κομμουνιστές» θέλουν να πάρουν και τα σπίτια με συνοπτικές διαδικασίες


Τρόπους γρήγορου ξεπουλήματος των ακινήτωνπου οι Εφορίες πρόκειται να κατασχέσουν, επεξεργάζονται τούτη την ώρα τα υπουργεία γερμανίων Οικονομικών και αφρο..σύνης, με πιθανότερο σενάριο την δημιουργία ιστοσελίδας μέσω της οποίας θα δημοσιοποιούνται όλοι οι πλειστηριασμοί ακινήτων, πιστεύοντας ότι με αυτό τον τρόπο οι ενδιαφερόμενοι θα πολλαπλασιαστούν.

Ο 8χρονος που συνέλαβαν οι αστυνομικοί,τους έκανε να δακρύσουν



Το 8χρονο παιδί εντοπίστηκε με τα κλοπιμαία στα χέρια, σε δρόμο της Αλεξανδρούπολης – Όταν άρχισε να δίνει εξηγήσεις για την κλοπή, σε αστυνομικό τμήμα, ακόμα και οι αστυνομικοί δεν μπορούσαν να κρύψουν τη συγκίνησή τους...





Ό,τι πεις στο Facebook μπορεί να χρησιμοποιηθεί εναντίον σου

Facebook logo 420 420Το
Facebook μπορεί να μοιάζει με αβλαβές χόμπι αλλά στην Αμερική αρχίζει και γίνεται επικίνδυνο: οι γκάφες που... δημοσιεύονται στις προσωπικές σελίδες μπορεί να εμφανιστούν στο δικαστήριο. Το Μάρτιο ένας άντρας από το Μίσιγκαν καταδικάστηκε για πολυγαμία μετά από δημοσίευση φωτογραφιών του δεύτερου γάμου του στο Facebook.

Η μικρή Τζέιν ειναι χαρούμενη για το τσιπ που της εμφύτεψαν

tumblr m7x6kyZ03o1qahv20o1 400ΣΟΚΑΡΙΣΜΕΝΗ είναι η εκπαιδευτική κοινότητα με τα καμώματα της μικρής Τζέιν, η οποία έρχεται από το μέλλον, έχει το δικό της blog και μέσα από αυτό υπεραμύνεται της εμφύτευσης μικροτσίπ. Πού συμβαίνουν όλα αυτά; Στο βιβλίο Αγγλικών της Α' Γυμνασίου, όπου η Τζέιν και κατ' επέκταση οι συγγραφείς του διδακτικού εγχειριδίου διδάσκουν τα οφέλη της τοποθέτησης μικροτσίπ. Μάλιστα, η Τζέιν έχει βαλθεί να πείσει τους μαθητές για το πόσο ανώδυνη και ταυτόχρονα πόσο χρήσιμη είναι η εμφύτευση μικροτσίπ.

Ανατριχιαστικό το αύριο στις Η.Π.Α! Δείτε τι ετοιμάζουν!

Τήν είδηση που ακολουθεί την εντοπίσαμε στην ιστοσελίδα 'Ελεύθερη Σκέψη' και πιστεύοντας ότι αναδεικνύει - πώς ετοιμάζουν στο παρασκήνιο ΠΑΝΤΑ - το κοντινό "αύριο" στις ΗΠΑ αρχικώς και μετά και στην Ευρώπη, σας το μεταφέρουμε φίλοι της ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ, με την προτροπή να το δείτε σοβαρά!
«Πραγματικά δεν θέλω να καλύψω αυτό το θέμα, αλλά μια προειδοποίηση πρέπει να διανεμηθεί στους αναγνώστες ειδήσεων. Ο συντάκτης του 'Infowars' Paul Joseph Watson, αποκάλυψε την απόδειξη ότι μια εταιρεία με έδρα τις ΗΠΑ

ΕΘΝΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ - ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΣ ΥΠΟΓΕΝΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΘΛΙΒΕΡΗ ΠΡΩΤΙΑ ΣΤΙΣ ΕΚΤΡΩΣΕΙΣ

Στην Ελλάδα της κρίσης τα νέα ζευγάρια σκέφτονται διπλά ή και τριπλά πριν πάρουν τη μεγάλη απόφαση να γίνουν γονείς. Το επιβεβαιώνουν τα στοιχεία των γεννήσεων και ο αριθμός των εκτρώσεων, ο οποίος στη χώρα μας σπάει κάθε παγκόσμιο ρεκόρ: 140 διακοπές κύησης ανά 1.000 Ελληνίδες.
Σύμφωνα με ρεπορτάζ της ιστοσελίδας aggelioforos, οι τοκετοί στη Θεσσαλονίκη έχουν μειωθεί κατά περίπου 20% και είναι αμφίβολο αν φτάνουν τους 8.000 ετησίως.
Την ίδια ώρα γίνονται καθημερινά, κατά μέσο όρο 40 εκτρώσεις. Συνολικά

«ΠΥΡΗΝΑΣ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ» Ο ΣΤΡΑΤΟΥΛΗΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΑΝ ΟΠΛΑ ΣΤΗΝ... ΑΠΟΔΡΑΣΗ ΒΛΑΣΤΟΥ...!!

ΤΟΥ ΧΑΛΑΣΕ Η ΠΡΟΒΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΔΡΑΣΗ και ΤΗΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ... «ΠΥΡΗΝΕΣ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ»...!!!

«Θέλει η πόρνη να κρυφτεί αλλά ο πόνος δεν την... αφήνει»...!!!
Ο γελοιοπρεπής Στρατούλης, εμφανώς και όχι προφανώς, επειδή με την αποτυχημένη απόπειρα απόδρασης του Βλαστού, χάλασε και η «πρόβα τζενεράλε» της απόδρασης της τρομοκρατικής οργάνωσης των «πυρήνων της φωτιάς», μιά και στη γιάφκα των τρομοκρατών βρέθηκαν σχέδια απόδρασης,
στη προσπαθειά του να αντιπολιτευθεί την Κυβέρνηση σήμερα στο  MEGA είπε:  

Αρνήθηκαν να συναντηθούν με την τρόικα οι δικαστικοί υπάλληλοι


«Οι πολιτικές μνημονίων έχουν οδηγήσει σε μεγάλη αρνησιδικία και διάλυση των δικαστικών υπηρεσιών», δηλώνει η ΟΔΥΕ..
Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας Δικαστικών Υπαλλήλων Ελλάδος (ΟΔΥΕ) αρνήθηκε την πρόσκληση της τρόικας για συνάντηση με αντικείμενο τα προβλήματα στο χώρο της Δικαιοσύνης. Η ΟΔΥΕ σε ανακοίνωσή της σημειώνει ότι «οι πολιτικές μνημονίων έχουν οδηγήσει σε μεγάλη αρνησιδικία και διάλυση των δικαστικών υπηρεσιών».
 Όπως αναφέρει, μεταξύ άλλων, η ΟΔΥΕ, «οι λόγοι της απόφασης αυτής έχουν

Περί Χρυσής Αυγής

images (23)
ΤΟΥ ΔΡ. ΚΩΣΤΑ ΒΙΤΚΟΥ
Η εκτίμηση του Στέλιου Παπαθεμελή ότι, εάν το κόμμα του Τσίπρα αναδειχθεί πρώτο στις επόμενες εκλογές, η Χρυσή Αυγή θα είναι δεύτερο κόμμα (ήδη είναι τρίτο, σύμφωνα με όλες τις δημοσκοπήσεις), με βρίσκει σύμφωνο.
Συμφωνώ και με τον Ανδρέα Λοβέρδο, ο οποίος δήλωσε ότι η Χρυσή Αυγή είναι «αυθεντικό κόμμα» και ότι «παράγει εμπιστοσύνη και απολαμβάνει ποσοστά». Συγκεκριμένα, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ (12/2/2013) για τη δραστηριότητα μελών της Χρυσής Αυγής, είπε μεταξύ άλλων: «Το γεγονός ότι κάνουν ακτιβισμό πάνω σε προβλήματα (μεταναστευτικό,

Αυτοκτόνησε έμπορος ρούχων

aytoktonise-emporos-rouxonΆλλο ένα θύμα της οικονομικής κρίσης, αυτή τη φορά στην Δράμα.


Τα πρώτα στοιχεία μιλούν για χρέη που έγιναν θηλιά και έπνιξαν γνωστό επιχειρηματία ρούχων. Ο αυτόχειρας έβαλε τέλος στην ζωή του αργά χτες το βράδυ.

Οι δικοί του έλεγαν πως το τελευταίο διάστημα είχε περιέλθει σε απόγνωση, καθώς είχε χρέη και φοβόταν πως θα αρχίσουν οι κατασχέσεις. 

«Είμαι αθώα, με χαπάκωνε ο Αφγανός», δηλώνει από το κελί της η "ροζ" πρωταγωνίστρια

Την δική της εκδοχή για την απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος του πρώην συντρόφου της -για την οποία καταδικάστηκε σε ποινή κάθειρξης 10 ετών και 7 μηνών- έδωσε η Βίβιαν Ιωακείμ μιλώντας σε εβδομαδιαία εφημερίδα μέσα από το κελί της στις φυλακές Ελαιώνα Θηβών...
«Είμαι αθώα και θα προσπαθήσω να αποδείξω την αθωότητά μου στο Εφετείο. Ό,τι έγινε, έγινε και θα φανεί η αλήθεια! Περιμένω εκείνη την ώρα. Πρέπει να μάθει ο κόσμος ότι δεν ήταν τίποτα προσχεδιασμένο, τίποτα οργανωμένο! Ήταν απλώς μια κακιά, μια πολύ κακιά στιγμή». Αυτό δήλωσε

Αποκάλυψη - βόμβα για τον Άδωνι Γεωργιάδη!!!


Η ιστορία που καταδεικνύει το πραγματικό πρόσωπο του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, ο οποίος με τον κυνισμό που διέπει τους κυρίαρχους της πολιτικής - επιχειρηματικής - κοινωνικής ελίτ... 


της χώρας, δεν διστάζει να "πατήσει" πάνω σε απλούς πολίτες με... δραματικό τρόπο και ταυτόχρονα να ψεύδεται ασυστόλως. Ποιος ο πραγματικός λόγος που ο Άδωνις Γεωργιάδης έκλεισε το βιβλιοπωλείο του;

Διαβάστε όλο το παρασκήνιο.

Όταν το Βήμα αναλαμβάνει να φτιάξει το φιλολαϊκό προφίλ του «πιο

ΤΟΝ ΗΠΙΕ Ο ΜΠΟΥΤΑΡΗΣ... ΑΘΩΟΣ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΠΑΜΠΟΝΤΙΑΚΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ "ΚΑΤΑΛΗΨΗ" ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑΣ...!!!


Αθώος κρίθηκε πριν από λίγο ο Γραμματέας της Παμποντιακής Γιώργος Γεωργιάδης, για το γνωστό θέμα της... "κατάληψης" της Πλατείας Αγίας Σοφίας προκειμένου να πραγματοποιηθεί εκεί η εκδήλωση για τη Γενοκτονία...
 Το ενδιαφέρον στοιχείο της υπόθεσης είναι ότι... σήμερα στα Δικαστήρια εμφανίστηκε ως εκπρόσωπος του Γιάννη Μπουτάρη ο δικηγόρος Ιορδάνης Νεστορίδης που είπε ότι η δίωξη έγινε περίπου από... λάθος και ότι ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης δεν είχε ποτέ την βούληση να προχωρήσει σε απαγόρευση της εκδήλωσης! Μίλησε επίσης για εκ παραδρομής χειρισμό της




Ενισχύονται τα σενάρια ακυβερνησίας στην Ιταλία

Εκλογικό θρίλερ με συνεχείς ανατροπές στην Ιταλία, που όλα δείχνουν ότι οδηγείται στην ακυβερνησία. Ελαφρύ προβάδισμα της κεντροαριστεράς στη Βουλή και της κεντροδεξιάς στη Γερουσία. Οι πρώτες δηλώσεις πολιτικών.

Η κεντροαριστερά έχει ελαφρό προβάδισμα, σύμφωνα με την τελευταία πρόβλεψη του τελικού αποτελέσματος της Βουλής, από τη δημοσκοπική εταιρεία Img.
Η προοδευτική συμμαχία, σύμφωνα με την Img και το ιδιωτικό κανάλι La7, θα εξασφαλίσει, τελικώς, το 29,1% των ψήφων, η μπερλουσκονική κεντροδεξιά το 28,1%, το κίνημα «Πέντε Αστέρων» του Μπέππε Γκρίλλο το 26,7% και η κεντρώα συμμαχία του Μάριο Μόντι το 10,8%.
Η εφημερίδα «Λα Ρεπούμπλικα», παράλληλα, αναφέρει ότι, βάσει των μέχρι

ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΓΧΡΟΝΟΥΣ ΜΑΥΡΑΓΟΡΙΤΕΣ, ΤΑ ΕΝΕΧΥΡΟΔΑΝΕΙΣΤΗΡΙΑ, ΠΟΥ ΞΕΦΥΤΡΩΝΟΥΝ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ!


Την παρέμβαση της Εισαγγελίας προκάλεσαν δημοσιεύματα σχετικά με την αδειοδότηση και λειτουργία ενεχυροδανειστηρίων, των δραστηριοτήτων τους, αλλά και των συναλλαγών που έχουν με τους πολίτες, οι οποίοι καταφεύγουν σε αυτά λόγω της οικονομικής κρίσης.

Η προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Π. Φάκου διέταξε τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης, με αφορμή δημοσίευμα της εφημερίδας REAL NEWS, σχετικά με παράνομη λειτουργία ενεχυροδανειστηρίων, που

Τα παιδιά των Ελλήνων τεκμήρια και τα παιδιά των μεταναστών ανθρώπινες ψυχές!!!

παιδια.jpg
Γράφει ο ..(( Λ ))..
  • Αν αυτός δεν είναι ο ορισμός του ρατσισμού τότε τι είναι;
  • Δεν είναι βλάκες, είναι προδότες που θέλουν να αφανίσουν τον ελληνικό πληθυσμό και να τον αντικαταστήσουν με ψυχές μεταναστών.
  • Η «ενοχοποίηση» των ελληνοπαίδων διευκολύνει τον εποικισμό

Απευθυνόμαστε σε όλους εσάς, τους απλούς Έλληνες πολίτες, τους απλούς ψηφοφόρους που ασυνείδητα ή και συνειδητά λόγω βλακείας ή πλήρους

Απίστευτα πράγματα στο κέντρο της Αθήνας..Κάτοικοι πολυκατοικίας σφράγισαν με κάγκελα διαμέρισμα που είχε καταληφθεί με το έτσι θέλω από αλλοδαπούς..(Βίντεο)

Δεκάδες τα περιστατικά ασυδοσίας και ατιμωρησίας..
Κάτοικοι πολυκατοικίας στο κέντρο της Αθήνας αποφάσισαν να σφραγίσουν με κάγκελα, πόρτα διαμερίσματος το οποίοι τελούσε υπό κατάληψη. Άγνωστοι είχαν εκμεταλλευτεί την απουσία του ιδιοκτήτη και εγκαταστάθηκαν στο σπίτι , συνδέοντας μόνοι τους ρεύμα και νερό.