ataktesfones@gmail.com

Δευτέρα, 8 Απριλίου 2013

Θαύμα! Φύτρωσαν πόδια σε λαθρομετανάστη, ανάπηρο, ζητιάνο.


ΟΜΟΛΟΓΙΑ – ΣΟΚ ΤΗΣ ΚΛΙΝΤΟΝ: ΝΑΙ, ΕΜΕΙΣ ΦΤΙΑΞΑΜΕ ΤΗΝ ΑΛ ΚΑΪΝΤΑ!Η σφαγέας των εθνών προκειμένου να αμυνθεί από τις κατηγορίες που την βαρύνουν για την δολοφονία του πρέσβη στην Λιβύη, έκανε την αποκάλυψη μεγατόνων προσπαθώντας να χρεώσει σε προηγούμενες κυβερνήσεις την μάστιγα του ισλαμοφασισμού που η ίδια χρησιμοποίησε.
Γ@μ#στε το δικτάτορα...φώναξαν οι γυμν0στηθες διαδηλώτριες μπροστά στην Μέρκελ και Πούτιν - Δείτε το ύφος του Πούτιν (είναι για γέλια)


Με το στόμα ανοικτό έμειναν η Aνγκελα Μέρκελ και ο Βλαντiμ;iρ Πούτιν στη Διεθνή Eκθεση Βιομηχανίας του Ανόβερο, όταν μπροστά τους εμφανίστηκαν γυμν0στηθες διαδηλώτριες.

ΤΟ ΒΕΡΟΛΙΝΟ ΜΑΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ... Der Spiegel: "Ερχεται και στην Ελλάδα η" θεραπεία "που εφαρμόστηκε στην Κύπρο"!


Το γερμανικό περιοδικό Der Spiegel επιβεβαιώνει πλήρως ΤΟ defencenet.gr ΣΕ ότι προκύψει αφορά ΤΗΝ Αποκάλυψη ΓΙΑ ενδεχόμενο κατάσχεσης ποσοστού τραπεζικών καταθέσεων ΣΤΗΝ Ελλάδα Μετα ΤΗΝ άρνηση Της τρόικα ΝΑ ΤΗΝ επιτρέψει συγχώνευση Της Eurobank με την Εθνική Τράπεζα!
Σε δημοσίευμά του πριν λίγο στην διαδικτυακή έκδοση σημειώνει χαρακτηριστικά:

Μετά τις αποκαλύψεις στο βιβλίο του Γιάννη Καψή, η κυρία Δαμανάκη παραμένει στην θέση της;

Στην νευραλγική μάλιστα και καλοπληρωμένη θέση από την οποία δεν έχει προσφέρει απολύτως τίποτα στην Ελλάδα πέραν τις δραχμοφοβίας και των εκβιασμών.

Συγκεκριμένα, ο Γιάννης Καψής στο βιβλίο του, χαρακτηρίζει τον αρχιπράκτορα Αχμετ Σαδίκ ως...

Όταν ο Παπανδρέου έτρωγε με τον Καραμούζη και ο κύριος Λάτσης απλώς έτρωγε…

ΟΠΟΙΟΣ ΕΦΑΓΕ ΜΕ ΤΟΝ ΓΑΠ, ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΕΙΝΑΣΕ.

Οι τρανταχτές συμπτώσεις που οι ακριβοπληρωμένοι δημοσιογράφοι λησμόνησαν τόσο γρήγορα…

Ο εντιμότατος κύριος Μιωνής (που δεν τον βρίσκει η εξεταστική), πούλησε την εταιρεία του, στην EFG.

Ο κύριος Καραμούζης ομως, εκτός από τα μυστικά δείπνα με τον κ. Παπανδρέου, προωθούσε και σεμινάρια με τον κύριο Μιωνή.

ΠΟΙΟΙ ΧΑΝΟΥΝ ΤΙΣ ΜΕΤΟΧΕΣ ΤΟΥΣ Η τουρκική Finansbank "βούλιαξε" την Εθνική - Προσπάθεια εργαζομένων για διάσωση

Η Εθνική θα ζητήσει από τους εργαζόμενούς της και όποιους διώτες θέλουν τα κεφάλαια προκειμένου να συγκεντρώσει περίπου 950 εκατ. ευρώ από ιδιώτες μετόχους και αντιστοίχως η τρέχουσα διοίκηση της Eurobank, απαλλαγμένη από τον παλαιό μέτοχό της, θα επιχειρήσει με ίδιες δυνάμεις να επιτύχει την αύξηση κεφαλαίου των περίπου 580 εκατ. ευρώ.
 
Πάντως την Εθνική την έχει βουλιάξει η εξαγορά και η εν συνεχεία αδυναμία πώλησης της τουρκικής Finansbank.Αν είχε εκείνα τα 5,1 δισ, που δήθεν ενδιαφερόντουσαν να προσφέρουν ως αντάλλαγμα οι επενδυτές από το Κατ΄ρ, τώρα όλα θα ηταν διαφορετικά.