ataktesfones@gmail.com

Τρίτη, 5 Μαρτίου 2013

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΜΑΡΤΥΡΙΑ: «ΕΙΔΑ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΠΑΤΑ ΣΤΗΝ ΑΥΛΗ ΑΓΙΟΡΕΙΤΙΚΗΣ ΜΟΝΗΣ»!!!


Παναγία η Παραμυθία, Ιερά Μονή Βατοπαιδίου - Άγιον Όρος

«Το έτος 1994 επισκέφθηκα το Άγιον Όρος με τρία από τα αγόρια μου…Στην Ιερά Μονή Βατοπαιδίου, όπου φιλοξενηθήκαμε τις περισσότερες ημέρες της παραμονής μας, είδα την Υπεραγία Θεοτόκο να περπατά μέσα στη Μονή.

Το γεγονός συνέβη ως εξής:

ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΤΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΑΡΚΑΔΙΑ ΚΑΙ ΑΛΩΝΙΖΟΥΝ ΟΙ ΛΗΣΤΕΣ...

Φόβος και τρόμος στα ορεινά χωριά από τις επιδρομές κακοποιών στοιχείων τα οποία εκμεταλλεύονται την απουσία αστυνομικής δύναμης και εισβάλουν στα σπίτια πολλές φορές ακούν σωματική βία και αποχωρούν έχοντας αφαιρέσει περιουσιακά στοιχεία.
Η εγκληματικότητα στα ορεινά αυξάνει συνεχώς αφού η Πολιτεία προκειμένου να κάνει οικονομία φρόντισε να βάλει λουκέτο στα αστυνομικά τμήματα γεγονός που επέτρεψε στους ληστές να αλωνίζουν στην κυριολεξία!
Τα περιστατικά αυξάνουν συνεχώς ενώ κανείς δεν ξέρει τις προθέσεις

Ἡ πόλη κάτω ἀπὸ τὴ Θεσσαλονίκη. Σὲ δύο Μουσεῖα τὰ εὐρήματα τοῦ μετρό…

Η «Πόλη κάτω από την πόλη» έχει μυριάδες μικρά και μεγάλα μυστικά και θαυμαστές ιστορίες. Αν έρθουν στο φως, προσελκύουν και ευφραίνουν κόσμο.
1.000 από τα 10.000 ευρήματα του μετρό παίρνουν το δρόμο για τον Αρχαιολογικό Μουσείο Θεσσαλονίκης και το Μουσείο Βυζαντινού Πολιτισμού
1.000 από τα 10.000 ευρήματα του μετρό παίρνουν το δρόμο για τον Αρχαιολογικό Μουσείο Θεσσαλονίκης και το Μουσείο Βυζαντινού Πολιτισμού
Αυτό θα γίνει μέσα στην επόμενη χρονιά και στη Θεσσαλονίκη, όπου οι αρχαίες γειτονιές που ανασκάφηκαν κατά τη διάρκεια των εργασιών του μετρό θα «μιλήσουν».

Οι καλύτεροι μάρτυρες όταν έχουν φύγει οι άνθρωποι είναι, πλέον, τα έργα των

EKTAKTO - ΔΕΙΤΕ, Θέλουν χρυσό κι απ` τις ΣέρρεςΣτα 70 εκ. ευρώ, υπολογίζεται περίπου η αξία των κοιτασμάτων χρυσού στο  Άγκιστρο, στη Νιγρίτα και στο Λαγκάδι, σύμφωνα με μελέτη του....
Ινστιτούτου Γεωλογικών και Μεταλλευτικών Ερευνών (ΙΓΜΕ), που αποκαλύπτει σήμερα το infoserres.gr.

Στην έκθεση, αναφέρεται πως η εκτιμούμενη αξία των κοιτασμάτων χρυσού, με βάση πρόσφατες τιμές του μετάλλου στις διεθνείς αγορές (1.065 ευρώ η ουγγιά), αγγίζει τα13.742.000 ευρώ για το κοίτασμα του Αγκίστρου, τα 54.261.000 για τη Νιγρίτα και το1.840.000 για το κοίτασμα στο χωριό Λαγκάδι. Ακριβές σύνολο, 69.863.000 ευρώ, σύμφωνα πάντα με τις εκτιμήσεις του ΙΓΜΕ.

Ο Καραμανλής ετοιμάζει θεσμική παρέμβαση !

Ο Καραμανλής ετοιμάζει θεσμική παρέμβαση για τον ρόλο του προέδρου της Δημοκρατίας!
  Πρωτοβουλίες θεσμικού χαρακτήρα αναμένεται να αναλάβει ο πρώην Πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής το αμέσως προσεχές χρονικό διάστημα.... Όπως αναφέρουν ασφαλείς πληροφορίες ο κ. Καραμανλής ετοιμάζεται να καταθέσει ολοκληρωμένη πρόταση για τον θεσμό του Προέδρου της Δημοκρατίας. Οι ίδιες πηγές υποστηρίζουν ότι έχει ήδη εκπονήσει ολοκληρωμένο σχέδιο για την ουσιαστική αναβάθμιση του ρόλου του

ούτε ίχνος ντροπής!…

ούτε ίχνος ντροπής!...
«Και πάλιν και πολλάκις» οι διαπρεπείς μπούφοι και οι όρνιθες πολυτελείας του μνημονιακού υπόκοσμου προκαλούν και παραμιλούν.
Και στην προκειμένη περίπτωση, προκαλούν, καθώς επικαλούνται επίμονα τη νομιμότητα.

Η κυβέρνηση της Βενεζουέλα κατηγορεί τις ΗΠΑ για υποκίνηση πραξικοπήματος


Ο πρόεδρος της Βενεζουέλα, Ούγκο Τσάβες, διανύει μία από τις πιο κρίσιμες στιγμές της ζωής του, καθώς δίνει πραγματική μάχη, έπειτα και από τη νέα επιδείνωση της υγείας του, με τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης να βλέπει «ξένο δάκτυλο» και «επίθεση του εχθρού» πίσω από αυτή την υπόθεση.

Συγκεκριμένα ο αντιπρόεδρος, Νίκολας Μαδούρο, συγκάλεσε την Τρίτη έκτακτο υπουργικό συμβούλιο το οποίο μεταδόθηκε ζωντανά από την κρατική τηλεόραση, ενώ αναφορικά με την επιδείνωση της υγείας του Τσάβες μίλησε για επίθεση από τους ιστορικούς εχθρούς της χώρας.

Τάιζαν σκατά τον κοσμάκη τα ΙΚΕΑ.Αποσύρει από τα εστιατόρια του σε 23 χώρες ο σουηδικός όμιλος IKEA γλυκές τάρτες, στις οποίες οι κινεζικές υγειονομικές αρχές εντόπισαν βακτήρια, τα οποία συνήθως καταδεικνύουν μόλυνση από κόπρανα.

Ιρλανδία: Τα ''μυστικά της επιτυχίας'' στην προσέλκυση επενδυτών-1462€ ο κατώτατος μισθός


Η σταθερή και χαμηλή φορολογία των επιχειρήσεων, το ευέλικτο εργατικό δυναμικό και η σύνδεση εκπαίδευσης με τον ιδιωτικό τομέα είναι τα τρία κλειδιά επιτυχίας για την αύξηση των επενδύσεων στην Ιρλανδία παρά την κρίση, όπως τόνισε ο αντιπρόεδρος του Γραφείου Άμεσων Ξένων Επενδύσεων στην Ιρλανδία στον τομέα των νέων τεχνολογιών, Donal Flavin.
Το Γραφείο Άμεσων Ξένων Επενδύσεων της Ιρλανδίας (IDA Ireland) είναι ένας οργανισμός που ανήκει κατά το ήμισυ στο κράτος και έχει ως στόχο την προσέλκυση ξένων επενδύσεων στη χώρα. Μεταξύ των εταιρειών που έχουν επενδύσει στην Ιρλανδία μέσω του IDA Ireland είναι...

Ο Οργανισμός Ισλαμικής Συνεργασίας "χώνει τη μούρη" του στην Ελλάδα !


ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΟΦΩΝΗ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΟΦΡΟΝΗ "BIRLIK":
Στήριξη από τον Οργανισμό Ισλαμικής Συνεργασίας  προς την Τουρκική Μειονότητα Δυτικής Θράκης

Ο Οργανισμός Ισλαμικής Συνεργασίας (İİT) παρείχε την στήριξη του προς την Τουρκική Μειονότητα Δυτικής Θράκης στο θέμα του νόμου 3536/2007 και της τροπολογίας που ..

"ΠΡΙΝ ΠΕΙΝΑΣΟΥΝ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΝ" Μεγάλη άσκηση Τουρκίας-Πακιστάν με ελληνικό "άρωμα": "Σκανάρουν" τα πακιστανικά ATL2


Η Τουρκία αρχίζει πλεόν να παίζει ρόλο μεγάλης περιφερειακής δύναμης εκμεταλλευόμενη την ανυπαρξία ελληνικής στρατιωτικής πίεσης, αλλά και την επαρχιώτικη νοοτροπία των Ελλήνων πολιτικών ηγετών (πλην ελάχιστων εξαιρέσεων) σε ότι αφορά το στρατηγικό παίγνιο της περιοχής: Για πρώτη φορά κύρια σκάφη επιφανείας του τουρκικού Ναυτικού και μια σημαντική αεροπορική δύναμη της ΤΗΚ μετασταθμεύουν στο Πακιστάν συμμετέχοντας σε μείζονες ασκήσεις με τις πακιστανικές ένοπλες δυνάμες.

ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΠΟΡΦΥΡΙΟΣ: «ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΑΨΟΥΝ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΜΑΣ ΓΛΩΣΣΑ»! Η ΓΛΩΣΣΑ ΕΙΝΑΙ ΣΠΟΥΔΑΙΟ ΠΡΑΓΜΑ

Γέροντος Πορφυρίου Καυσοκαλυβίτου

«Δὲν ἔπρεπε νὰ πάψουν νὰ μαθαίνουν στὰ παιδιὰ τὴν παλιὰ γλώσσα. Εἶναι ψυχολογικοὶ οἱ λόγοι ποὺ δυσκολεύουν τὰ παιδιὰ στὴ μάθηση, ὄχι πὼς εἶναι δύσκολο νὰ μάθουν τὰ ἀρχαῖα. Καὶ ἦταν μία σπουδαία ἄσκηση αὐτὴ γιὰ τὰ παιδιά. Μία ἐξάσκηση τοῦ νοῦ. Ἡ γλώσσα εἶναι σπουδαῖο πράγμα. Ἔχουν πεῖ τόσο βαθιὰ πράγματα σ’ αὐτὴν τὴ γλώσσα καὶ δὲν πρέπει ἐμεῖς νὰ τὴν ἀφήσουμε, γιατί θὰ φτωχύνουμε πολύ. Θὰ καταργηθοῦν ὅλα, ἀλλὰ ὕστερα ἀπὸ χρόνια οἱ ἄνθρωποι θὰ...

ΒΡΕΤΑΝΙΑ: Πανικοβλημένος ο Κάμερον αποκαλεί «ρατσιστές» όσους ψήφισαν UKIP


Η άνοδος του ευρωσκεπτικιστικού αντιμεταναστευτικού UKIP (Κόμμα Ανεξαρτησίας Ηνωμένου Βασιλείου) στο 28% στο Eastleigh, δημιούργησε πανικό στους Συντηρητικούς που ψάχνουν να βρουν τα βαθύτερα αίτια της δημοτικότητας του UKIP και αν ο ευφυής «ερασιτέχνης» ηγέτης του Nigel Farage έχει πραγματικά τη δυνατότητα να στερήσει από την παλαιότερη πολιτική μηχανή στη βρετανική πολιτική σκηνή έως και 40 έδρες στις γενικές εκλογές.
Στις πρόσφατες αναπληρωματικές βουλευτικές εκλογές που διεξήχθησαν στο 'Ιστλι της νότιας Αγγλίας, το κυβερνών Συντηρητικό Κόμμα του βρετανού πρωθυπουργού Ντέιβιντ Κάμερον πήρε την τρίτη θέση, πίσω από τους...

Κόλιν Πάουελ: Έτσι με ξεγέλασε η CIA και επιτεθήκαμε στο ΙΡΑΚ!!!


To αν υπήρχαν ή όχι όπλα μαζικής καταστροφής στο Ιράκ είναι ερώτημα που προφανώς έχει απαντηθεί. Στις 19 Μαρτίου συμπληρώνονται δέκα χρόνια από την εισβολή στο Ιράκ. Δέκα χρόνια, επίσης, συμπληρώθηκαν στις 5 Φεβρουαρίου, στην "αποφράδα" για τις ΗΠΑ και την CIA ομιλία τού τότε υπουργού Εξωτερικών των ΗΠΑ Κόλιν Πάουελ στο Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ.
Οι περισσότερες «αποδείξεις» που επικαλέστηκε τότε για...

Ένα μουσείο για το ανθρώπινο σώμα

Το πρωτοποριακό αυτό μουσείο βρίσκεται στην Ολλανδία και ονομάζεται «Corpus Museum for Ηuman Βody», αποτελώντας ένα καινοτόμο project σχετικά με τον τρόπο προσέγγισης του ανθρώπινου σώματος και των λειτουργιών του.


Πρόκειται για ένα γιγαντιαίο ανθρώπινο σώμα, ενώ κάθε χώρος του αποτυπώνε...

Σφαγμένα παιδιά από τους ισλαμοφασίστες του Σόρος στα Σκόπια. Ναι, ο ίδιος που σας ταΐζει με “Μακεδονικά” παραμύθια.

Ισλαμοφασίστες ήταν οι δράστες της στυγνής δολοφονίας 4 παιδιών και ενός 45χρονου στα Σκόπια πέρυσι.
Η δολοφονία που τα σκοπιανά ΜΜ”Ε” προσπαθούσαν να υποβαθμίσουν, ήταν σαφές πως είχε γίνει από τα καθάρματα του Σόρος που αιματοκύλισαν τα Βαλκανια. Ο ίδιος άνθρωπος που χρηματοδοτεί τις “μακεδονικές” ονειρώξεις του κρατιδίου και τον καταστροφικό τους αλυτρωτισμό, την ίδια στιγμή που το νεοοθωμανικό τόξο χύνει αίμα αθώων παιδιών.
Τη σύλληψη επιβεβαίωσαν...

ΑΙΣΧΟΣ! Με φόντο την άλωση της Κων/πολις η συνέντευξη Σαμαρά Ερντογάν!

Πύργος:Ζει με τον ανάπηρο γιο της χωρίς ηλεκτρικό...


Με ένα κερί αναμμένο για να φωτίζει το σκοτάδι της και μια γεννήτρια για να ξεγελά το αδιέξοδο στο οποίο βρίσκεται το τελευταίο διάστημα, ζει μια γυναίκα από την πόλη του Πύργου, που εδώ και δεκαπέντε ημέρες διαμένει χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα στο σπίτι της, όπου συντηρεί και τον ανάπηρο γιο της, ενώ τα δικά της προβλήματα υγείας την έχουν φέρει σε απόγνωση.

OXI στην ώρα του μ@λάκ@!OXI στην ώρα του μαλάκα! Ανάβουμε ΟΛΑ τα φώτα στα σπίτια μας!
ΟΧΙ στην υποκρισία! OXI, δεν συμμετέχουμε στην ανοησία, ΔΕΝ σβήνουμε τα φώτα!
"Ώρα της Γης 2013"‎, η μεγάλη απάτη!

H ΑΓΚΥΡΑ ΤΑ ΘΕΛΕΙ ΟΛΑ Ο Ερντογάν ζήτησε την μισή ΑΟΖ - Πυρ ομαδόν από τα κόμματα της αντιπολίτευσης κατά Σαμαρά


Πύρ ομαδόν εξαπέλυσαν τα κόμματα της αντιπολίτευσης κατά της κυβέρνησης και του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά για τους χειρισμούς του στο ευαίσθητο και κρίσιμο εθνικά θέμα της ΑΟΖ κατά την επίσκεψη του στην Κωνσταντινούπολη. Ο Ταγίπ Ερντογάν έθεσε ευθέως θέμα συνεκμετάλλευσης των ελληνικών υδρογονανθράκων στο Καστελόριζο και την Κρήτη -win win όπως είπε που σημαίνει προς το συμφέρον όλων- και ο Σαμαράς κράτησε στάση που δείχνει ενδοτική.

Δολοφόνοι.H BAYER διαθέτει στην αγορά φάρμακα μολυσμένα με τον ιό του AIDS γνωρίζοντας το βέβαια. ΒΙΝΤΕΟ


Εσύ παίρνεις το φάρμακο για άλλη οχι τόσο σοβαρή αρρώστια και πεθαίνεις από aids.
Τρελό και όμως αληθινό.
Μας μολύνουν επίτηδες.(σχέδιο αποπληθυσμού)

Ούτε ασπιρίνη δεν παίρνω εγώ.

ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΙ, ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΟΥΝΤΕΣ ΤΕΝΕΚΕΔΕΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ …ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΑ

Με τον απίστευτο τίτλο «Δράσεις αλληλεγγύης» δημοσίευσε η Αυγή στις 27/2, τα αποτελέσματα του διαγωνισμού που διοργάνωσε η … Γιάννα Αγγελοπούλου στο πλαίσιο του «προγράμματος υποτροφιών Αγγελόπουλος Φέλοουσιπ» ……

Η Ελλάς ανάμεσα στις πιο εύφλεκτες περιοχές του κόσμου σύμφωνα με άρθρο καθηγητή του Κολούμπια


 
Η Ελλάς ανάμεσα στα κράτη που τείνουν να εισέλθουν στα 10 πιο θερμά σημεία στον κόσμο μαζί με Συρία, Ιράν, Πακιστάν, Αφγανιστάν, Ιράκ, Μάλι, Αίγυπτο, Σομαλία...
  • Η επιβεβαίωση του άρθρου έρχεται ήδη από τις Βρυξέλες που έχουν εκδώσει οδηγία ..αποφυγής ή προσοχής για τους Αξιωματούχους που θα βρεθούν στην  Ελλάδα το επόμενο διάστημα
  • Τι έχει σχεδιάσει η Νέα Τάξη Πραγμάτων για τη χώρα μας;

Πακιστανός λαθρομετανάστης αποπειράθηκε να βιάσει 21χρονη στην Κω..

Συνελήφθη χθες το μεσημέρι στην Κω ένας 23χρονος Πακιστανός, κατηγορούμενος για απόπειρα βιασμού σε βάρος 21χρονης Ελληνίδας και για παράνομη διαμονή στη χώρα. Ειδικότερα, χθες πρώτες πρωινές ώρες καταγγέλθηκε από 21χρονη ότι ενώ περπατούσε στην πόλη της Κω, άγνωστος άνδρας αφού την ακινητοποίησε αποπειράθηκε την εξαναγκάσει σε συνουσία.
Η 21χρονη καλώντας σε βοήθεια ανάγκασε το δράστη να τραπεί σε φυγή.