ataktesfones@gmail.com

Παρασκευή, 17 Ιανουαρίου 2014

Και μη ξεχνάτε προδότες...


Συνεχείς οι κινήσεις για την τουρκική ομογενοποίηση στα Βαλκάνια!s-kircaali-2

     Άλλο ένα επεισόδιο του ευρύτερου σχεδίου, με την επίσκεψη του ψευδομουφτή Κομοτηνής στο Κίρτζαλι της Βουλγαρίας…

Αδειάζει η Ελλάδα


Διαφήμιση υπέρ της μετανάστευσης των Ελλήνων συνεχίζουν να κάνουν τα τρισάθλια ΜΜΕ τη στιγμή που η χώρα ερημώνει.
Είναι η άλλη πλευρά του σχεδίου που έχουν αναλάβει οι εργολάβοι, προδότες, πολιτικοί να φέρουν εις πέρας. Διώξιμο των Ελλήνων απο την Ελλάδα και μεταφορά μουσουλμάνων με οποιοδήποτε οικονομικό κόστος.
Ερημώνουν τα χωριά στη βόρειο Ελλάδα αφήνοντας πίσω μόνο γέρους και δημόσιους υπαλλήλους.
Δεν είναι μόνο η οικονομική ανέχεια αυτή που σπρώχνει τους Έλληνες στην αυτοεξορία, είναι  το πούστικο κυνήγημα που έχουν επιβάλει οι δολοφόνοι με όλα τα μέσα που διαθέτουν, εφορία, δικαστική εξουσία, αστυνομία, αυτοί όλοι  (γνώστες και ηλίθιοι) αποτελούν την πρώτη γραμμή αφανισμού του έθνους.
Μέγα λάθος για αυτούς που πιστεύουν ότι στην Ελλάδα δεν λειτουργεί τίποτα, στην κυριολεξία όλα λειτουργούν τέλεια και το σχέδιο εφαρμόζεται κατά γράμμα, άν πιστεύεται το αντίθετο προσπαθήστε να σκεφτείτε ένα καλύτερο σχέδιο διάλυσης κράτους....δεν θα τα καταφέρεται.

Λαοφιλίες και... κουτοπονηρίες!...


Υπερήφανο το κυβερνητικό στρατόπεδο ανακοίνωσε ότι τις προάλλες κατά τις 10.30' το βράδυ, ο ''πρωθυπουργός'' πεζός και μόνος του (εννοούν ότι δυό-τρείς της προσωπικής του φρουράς ήταν καμιά πενηνταριά μέτρα πίσω του), βγήκε απ' το Μαξίμου και πήγε ως το Χίλτον, όπου είχε κάποια συνάντηση. 

Και γιατί περηφανεύονται;
Μα, γιατί έφτασε σώος!

 

ΓΙΑ 2200 € ΔΙΕΛΥΣΑΝ ΤHN ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΠΑ Πώς ημι-παρέλυσαν τις ΕΔ δύο ολέθριοι νόμοι ΝΔ και ΠΑΣΟΚ


Σε σταδιακή εξαέρωση της μαχητικής ικανότητας και  του εκπαιδευτικού προγράμματος των ΕΔ  οδήγησαν οι δυο «εμπνευσμένοι» νόμοι περί μη –ουσιαστικά- προμηθειών του 2006 (Σπηλιοτόπουλος - Μεϊμαράκης) κσι του 2010 (Ε. Βενιζέλος δια «χειρός» Βασιλάκου) παραδέχθηκε σήμερα εμμέσως πλην σαφώς ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Δημήτρης Αβραμόπουλος.
Οι  νομοί αυτοί με τα συγκεκριμένα θεσμικά πλαίσια προκάλεσαν μια πρωτοφανή ακαμψία στα επιτελεία και στο σύστημα προμηθειών των ανταλλακτικών το οποίο σε συνδυασμό με τα πενιχρά κονδύλια από το 2010 και μετά κατέστησαν τις ΕΔ μη ικανές να εκτελούν στον απολυτό βαθμό  την αποστολή τους

Η Δικαιοσύνη είναι απόλυτα συνυπεύθυνη για την κατάντια των Ελλήνων.
Όλοι γνωρίζουμε ότι αυτό που εφαρμόζεται σήμερα δεν είναι ελληνικό δίκαιο, αλλά δίκαιο δυνάμεων κατοχής.
Δυστυχώς, η ελληνική Δικαιοσύνη, αντί να επιμείνει αυστηρά στην εφαρμογή του ελληνικού δικαίου, όπως...

Ξεσαλώνουν οι Τούρκοι με την ξεφτίλα του λουκέτου λόγω…φτώχειας στο κολυμβητήριο της Ορεστιάδας

kolimvitirio-andrianoupolis

Αρκούν 40 τούρκικες λίρες (περίπου 13 ευρώ) για να εξασφαλίσουν κολυμβητήριο για ένα μήνα. Όχι δεν πρόκειται για κάποια ομάδα της Τουρκίας αλλά για τους συλλόγους της Ορεστιάδας που αναγκάζονται να ταξιδέψουν ως την γειτονική Αδριανούπολη και επί τουρκικού εδάφους για να προπονηθούν αφού το κολυμβητήριο της πόλης παραμένει κλειστό λόγω έλλειψης πετρελαίου.