ataktesfones@gmail.com

Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2013

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: ΝΕΟ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ “ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ” ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ ΜΙΣΘΩΣΕΩΝ…

“Αμεση απελευθέρωση των επαγγελματικών μισθώσεων απαιτεί η τρόικα”

“Ανυποχώρητη η τρόικα στην απελευθέρωση των εμπορικών μισθώσεων”

Αυτή είναι η προπαγάνδα των καθεστωτικών μέσων τις τελευταίες ώρες για την δήθεν πίεση της Τρόικας για την “απελευθέρωση” της μίσθωσης επαγγελματικής στέγης (τίτλοι από Νεα και Καθημερινή αντίστοιχα). Βέβαια η Τρόικα το μόνο που την ενδιαφέρει είναι να γεμίζουν οι βαλίτσες που φεύγουν στο εξωτερικό αδιαφορώντας παγερά για την καταστροφή της οικονομίας και κατ’ επέκταση της κοινωνίας. Η συγκεκριμένη διάταξη λοιπόν που αρχίζουν να επωάζουν τα χαλκεία της διαπλοκής, δεν εξυπηρετεί κάποιον τέτοιο σκοπό αλλά αποκλειστικά και μόνο τους…

Το πρώτο οργανωμένο “αντάρτικο” γαλάζιων βουλευτών με αφορμή την μεθόδευση υπέρ της Nestle!

Ερώτηση σχετικά με τις φήμες για επικείμενη κατάργηση της υποχρεωτικής αναγραφής της χώρας προέλευσης της πρώτης ύλης στα γαλακτοκομικά προϊόντα, κατέθεσε από κοινού στη Βουλή, ο Βουλευτής Περιφέρειας Αττικής κ. Γεώργιος Βλάχος με άλλους 54 Βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας, στην οποία αναφέρουν τα εξής:

ΚΟΛΑΣΗ ΧΩΡΙΣ ΤΕΛΟΣ Eγκαταλείπει την κυβέρνηση το ΠΑΣΟΚ. Την παραίτηση Δένδια ζητά ο Βενιζέλος!

benito-poulo52910
Αμηχανία στο ΠΑΣΟΚ μετά το φιάσκο με την απελευθέρωση της Χρυσής Αυγής. Στην Χαριλάου Τρικούπη κάνουν λόγο για τρομακτικές ευθύνες των Σαμαρά-Δένδια ενώ πάνε ακόμη πιο μακριά και υποστηρίζουν ότι πρόκειται για ντηλάρισμα της ΝΔ με την Χρυσή Αυγή. Ετοιμάζονται δε να ζητήσουν την παραίτηση του Νίκου Δένδια! Οι εξελίξεις είναι καταιγιστικές!

ΦΟΡΕΣΑΝ ΜΑΥΡΕΣ ΠΛΕΡΕΖΕΣ ΣΤΟ MEGA ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ.ΜΕ ΜΑΥΡΟ ΤΑΓΙΕΡ Η ΤΡΕΜΗ ΜΕ ΜΑΥΡΟ ΠΑΠΙΓΙΟΝ Ο ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ

mega deltio
Με τη "Χρυσή Αυγή" δεν τα είχαμε ποτέ καλά. Μάλιστα με κάποιους από τους βουλευτές της σε εκπομπές του ΜΑΚΕΛΕΙΟ είχαμε παρεξηγηθεί.
Ο Παναγιώταρος θυμάται καλά το "μποξ" που παίξαμε στην υπόθεση Σχορτσιανίτη, ο Μιχαλολιάκος θυμάται καλά το ματς που ρίξαμε για τον "Μαύρο Πάνθηρα", Μιχάλη Τσέγκε, που απειλούσε με γδικιωμό ως αντίποινα για τα πογκρόμ στους λαθρομετανάστες.

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! Με το που βγήκε η απόφαση αποφυλάκισης, ήχησαν οι σειρήνες στην Αθήνα!

Με το που ανακοινώθηκαν οι αποφάσεις τις δικαιοσύνης για τους βουλευτές, άρχισαν να ηχούν οι σειρήνες στην Αθήνα!!! Δεν είναι αστείο, έγινε στην πραγματικότητα!

“καθαρά δοκιμαστικά” λένε πως έγινε.

Τώρα μας κάνουν πλάκα…


olympia

Παραλύει η οικονομία των ΗΠΑ

Παραλύει η οικονομία των ΗΠΑ


Τριγμούς στην οικονομία των Ηνωμένων Πολιτειών έχει προκαλέσει το αδιέξοδο στο οποίο οδηγήθηκε το Κογκρέσο, κατά την ψηφοφορία των μέτρων για συνέχιση χρηματοδότησης του προϋπολογισμού. «Αγκάθι» το σχέδιο υγειονομικής περίθαλψης, γνωστό και ως Obamacare, το οποίο αποτελεί «κόκκινο πανί» για τους συντηρητικούς Ρεπουμπλικάνους. Και ενώ πολλές ιστοσελίδες της κυβέρνησης υπολειτουργούν ή έχουν παύσει τη λειτουργία τους, η healthcare.gov λειτουργεί κανονικά...

ΤΑ ΚΑΤΑΣΧΕΙ ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΠΕΙΛΗ ΦΥΛΑΚΙΣΗΣ Έτοιμη να παραδώσει τα σπίτια των Ελλήνων στους ξένους τοκογλύφους η κυβέρνηση


Τα κλειδιά των σπιτιών των Ελλήνων ζητάει και επισήμως η κυβέρνηση μέσω των εφοριών προκειμένου να μην τους βάλει στη φυλακή για οφειλές προς το Δημόσιο. Το κράτος εξελίσσει πλέον τακτικές χειρότερες και από αυτές των τοκογλύφων και τις περνάει με νόμους από τη Βουλή.

ΝΥΧΤΑ ΘΡΙΛΕΡ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ Χ.Α. ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΝΑΤΡΟΠΕΣ

vouleftes-anakritis
Σύμφωνα με όσα πληροφορείται το ΜΑΚΕΛΕΙΟ, η νύχτα της 2ας Οκτωβρίου θα είναι πολύ μακριά. Οι δικηγόροι των κατηγορούμενων ήδη βρίσκονται στο γραφείο του ανακριτή υπερασπιζόμενοι τους πελάτες τους.

Καμία αντίδραση για τον φανατικό ραβίνο που προσέβαλλε τον Κοσμά τον Αιτωλό!


Τις τελευταίες ημέρες στο διαδίκτυο αίσθηση έκανε ένα βίντεο (ΕΔΩ) όπου κάποιος ραβίνος εκ Θεσσαλονίκης ονόματι Φριζής ομολόγησε ότι για τον θάνατο του Πατροκοσμά, το 1779 υπαίτιοι είναι οι εβραίοι της εποχής και καταφέρεται εναντίον του με βαριά λόγια. 

Αποφασισμένο το Ισραήλ να εμποδίσει την κατασκευή πυρηνικών από το Ιράν

Αποφασισμένο το Ισραήλ να εμποδίσει την κατασκευή πυρηνικών από το Ιράν

Έτοιμος να αναλάβει δράση ο πρωθυπουργός του Ισραήλ

Το Ισραήλ δεν θα επιτρέψει ποτέ στο Ιράν να αποκτήσει πυρηνικό όπλο και είναι έτοιμο να δράσει «μόνο του» για να το εμποδίσει, δήλωσε σήμερα ο πρωθυπουργός του Ισραήλ Μπενιαμίν Νετανιάχου.

Χότζας προς γυναίκες: "Να τρώτε ξύλο για να μην έχετε κυτταρίτιδα"!



Οι φανατικοί ισλαμιστές είναι γνωστό ότι τη θέση της γυναίκας στη κοινωνία την βλέπουν ας το πούμε ευγενικά ,περίεργα.


Διαβάστε το κήρυγμα ενός χότζα του του θρησκευτικού τάγματος Χαζρετουλάχ,ο οποίος απευθυνόμενος σε γυναίκες τους εξηγεί γιατί είναι καλό να τρώνε ξύλο από τους άνδρες τους.

Σύμφωνα με τη μετάφραση από τα tourkikanea.gr τέσσερις είναι ...οι ωφέλειες του ξύλου:

ΣΚΟΤΙΑ: Πρόταση στο Κοινοβούλιο να δηλώνουν οι Δικαστές εάν είναι Μασόνοι









Άτακτες Φωνές: Στην Ελλάδα δεν χρειάζεται να δηλώνουν γιατί είναι όλοι μασόνοι.


Ένας 69χρονος Σκωτσέζος, ο Tom Minogue από το Dunfermline, ζήτησε από το Κοινοβούλιο της Σκωτίας, η Σκωτία να ακολουθήσει το παράδειγμα της Νορβηγίας, που απαιτείται οι δικαστές να δηλώνουν αν είναι μέλη Μασονικών Στοών.