ataktesfones@gmail.com

Πέμπτη 23 Μαΐου 2013

Ἅγιος Εὐγένιος Ροντιόνωφ, 19χρονος νεομάρτυς τῶν ἡμερῶν μας.

Ἅγιος Εὐγένιος Ροντιόνωφ, 19χρονος νεομάρτυς τῶν ἡμερῶν μας.

+23 Μαΐου 1996 - Τὴν εὐχή του νὰ ἔχουμε!
Τὸ παρακάτω σύντομο συναξάρι ἀποτελεῖ ἕνα εὐλαβικὸ ἀφιέρωμα. Ἡ μετάφραση τοῦ ρωσικοῦ κειμένου ποὺ λήφθηκε ἀπὸ  τὴν ἰστοσελίδα: peoples.ru ἐκπονήθηκε ἀπὸ πατέρες τῆςΙ.Μ.Παντοκράτορος.
Ὁ Νεομάρτυρας Εὐγένιος Ροντιόνωφ γεννήθηκε στὶς 23 Μαΐου 1977 κοντὰ στὴ Μόσχα καὶ συγκεκριμένα στὸ χωριὸ Κουρίλοβο, στὴν περιοχὴ τῆς πόλεως Παντόλσκ. Ἦταν τὸ μοναδικὸ παιδὶ τῆς οἰκογένειας καὶ βαπτίστηκε Ὀρθόδοξος Χριστιανὸς κατὰ τὴν παιδική του ἡλικία. Ἡ μητέρα του ὀνομάζεται Λιουμπὸβ (=ἀγάπη) Βασίλιεβνα.
Τὸ 1989 ἡ γιαγιὰ του πῆρε τὸν μικρὸ Εὐγένιο καὶ τὸν πῆγε στὴν Ἐκκλησία, γιὰ νὰ ἐξομολογηθεῖ γιὰ πρώτη φορὰ καὶ νὰ μεταλάβει τῶν ἀχράντων μυστηρίων. Ὁ ἱερέας πρόσεξε ὅτι τὸ παιδὶ δὲ φοροῦσε Σταυρὸ καὶ κατὰ τὴ διάρκεια τῆς ἐξομολόγησης τοῦ φόρεσε ἕνα Σταυρό, τὸν ὁποῖο ὁ μικρὸς Εὐγένιος δὲν τὸν ἔβγαλε ποτὲ ἀπὸ πάνω του· μάλιστα, ἔφτιαξε ἕνα χονδρὸ κορδόνι καὶ τὸν πέρασε ἐκεῖ. Ἡ μητέρα του, ὅταν εἶδε ὅτι φοροῦσε Σταυρό, τὸν προέτρεψε νὰ τὸν βγάλει, διότι, ὅπως εἶπε, θὰ τὸν περιγελάσουν οἱ συμμαθητές του. Ὁ Εὐγένιος δὲν ἀπάντησε, ἀλλὰ καὶ δὲν τὴν ὑπάκουσε.
Ὅταν τελείωσε τὶς σπουδὲς του τὸ 1994, ἐργάστηκε ὡς ἐπιπλοποιός, ἐπάγγελμα ποὺ τοῦ ἀπέφερε πολλὰ ἔσοδα.
Στὶς 25 Ἰουνίου τοῦ 1995 παρουσιάστηκε στὸ Στρατὸ καὶ μετὰ τὴ βασική του ἐκπαίδευση, στὶς 13 Ἰανουαρίου τοῦ 1996, τοποθετήθηκε στὰ συνοριακὰ φυλάκια Τσετσενίας-Ἠγκουερίνας. Ἀκριβῶς ἕνα μήνα μετά, στὶς 13 Φεβρουαρίου τοῦ 1996, αἰχμαλωτίστηκε.

Μα γιατί δεν φτιάχνουν μια κινηματογραφική εταιρία με το όνομα " Σας τρομοκρατούμαι για να μας πουλήσετε της ελευθέριες σας" .Η απατη του Λονδίνου και το στημένο σκηνικό μιας δολοφονίας!!


Τον μαυρουκο από το Λονδίνο που είναι στην φώτο τον είδαμε όλοι ! Αυτό που δεν μπορέσαμε να δούμε είναι τι πέρασε μέσα μας στο ασυνείδητο .Ένας μικρός ακόμα τρόμος ,αν δεχθείς αρκετούς τέτοιους μικρούς τρόμους γίνεσαι έτοιμος! Αύριο που θα θελήσουν να σου ξετιναξουν με κάποιο νόμο "προστασίας και ασφάλειας σου" την όποια Ελευθερία κέρδισες θα είσαι πολύ εύκολα ΘΕΤΙΚΟΣ να δεχθείς να στερηθείς Ελευθερία για μια υποτιθέμενη ασφάλεια! Το κλασικό καναρίνι δηλαδή που του ανοίγεις το κλουβι άλλα αυτό επιμένει να μην πετάει προς την Ελευθερία!!

Αντιρατσιστικό-σοκ> Σκληροί χαρακτηρισμοί Βενιζέλου για Σαμαρά και οργή από τις εβραικές κοινότητες της Ευρώπης.





Eνα νέο μέτωπο με το Ισραήλ ανοίγει ο Ελληνας πρωθυπουργός αποσύροντας το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο κι αυτό ενώ επιχειρεί να προετοιμάσει το έδαφος για το κοινό ελληνοισραηλινό υπουργικό συμβούλιο.
Οι Ισραηλινοί με κάθε τρόπο, πολύ ανοιχτά και επιτακτικά έχουν ζητήσει από τον Σαμαρά να τεθεί εκτός νόμου η Χρυσή Αυγή.

Τους πολεμάμε με τα ίδια τους τα όπλα! (ΒΙΝΤΕΟ)

ΝΟΜΙΜΗ ΔΙΑΚΟΠΗ ΠΛΗΡΩΜΩΝ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ ΕΦΟΡΙΕΣ!


Αυτό το βίντεο, σας καλώ να το δείτε με την οικογένειά σας, με τους φίλους σας, με τους γειτόνους σας και να το διαδώσετε παντού.
Σας αφορά άμεσα!

Αφορά την ΝΟΜΙΜΗ ΔΙΑΚΟΠΗ ΠΛΗΡΩΜΩΝ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ ΕΦΟΡΙΕΣ!

ΣΟΚ: 600.000 παιδιά κάτω από το όριο της φτώχειας

 
Ο αριθμός σοκάρει και εξοργίζει.. Σύμφωνα με τον Πρόεδρο της UNICEF στην Ελλάδα περίπου 600.000 παιδιά ζουν πλέον κάτω από το όριο της φτώχειας.. «Η κατάσταση είναι πολύ ανησυχητική. Τα προβλήματα φτώχειας και κοινωνικού αποκλεισμού οξύνονται», δήλωσε χθες ο Λάμπρος Κανελλόπουλος.

Σε ΄΄Ιδιωτική εταιρεία Ασφαλείας '' για αρχή τα κέντρα κράτησης Λαθρομεταναστών και έπονται οι Φυλακές;

Αλλά ...Πώς όμως θα γίνει αυτό αφού οι Υπηρεσίες Ασφαλείας που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα δεν οπλοφορούν;;;...Μήπως ήρθε η ώρα να έρθει κάποια μεγάλη Ευρωπαϊκή Ιδιωτική  Εταιρεία Ασφαλείας στην Ελλάδα  ;;

Στη φάση σύνταξης των τευχών για την πρόσληψη ιδιωτικής επιχείρησης, η οποία θα λειτουργήσει συμπληρωματικά με την ΕΛΑΣ στα κέντρα κράτησης μεταναστών που βρίσκονται παράνομα στην χώρα, βρίσκεται το υπουργείο Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη, όπως ανακοίνωσε ο αρμόδιος υπουργός, Νίκος Δένδιας.

ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΚΙ ΟΥΤΕ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ "ΕΝΣΩΜΑΤΩΘΟΥΝ" ... ΑΝΗΛΙΚΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΕΠΙΤΕΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΕΚΚΛΗΣΑΚΙ ΣΤΟ ΡΕΘΥΜΝΟ...!!!

«Γυαλιά καρφιά» στην κυριολεξία, έκαναν το εκκλησάκι του Αγίου Ιωάννη στο Αστρίτσι, δύο ανήλικοι!

Ο βανδαλισμός, με εκτεταμμένες καταστροφές, έγινε στις 17 Μαΐου και σκόρπισε ανησυχία στους κατοίκους, καθώς είδαν πραγματικές καταστροφές μέσα στο ναό, τις οποίες δε μπορούσαν να εξηγήσουν, αφού οι δράστες εκτός των καταστροφών δεν έκλεψαν τίποτα.


Δείτε το βίντεο για να καταλάβετε ποιούς προστατεύουν οι δωσίλογοι στην Ελλάδα.

Με πόσο μεγάλη άνεση ο πίθηκος, σφαγέας δίνει και συνέντευξη  μπροστά στο πτώμα του άτυχου στρατιώτη. Οι δωσίλογοι στην Ελλάδα προστατεύουν με ότι μέσα διαθέτουν τους ισλαμιστές φονιάδες αυτού του ίδους.




Εκτακτο : Υπερπτήση Τούρκικων F-4 πάνω απο το Αγαθονήσι ...Συναγερμός και καταδίωξη απο τα Ελληνικά F-16 !



Πρόκληση -Προσβολή στη μνήμη του Σμηναγού Ηλιάκη...
Σε κόκκινο συναγερμό τέθηκαν τα κέντρα αεράμυνας της Χώρας όταν σήμερα το πρωί στις 08:43 σχηματισμός  Τούρκικων Μαχητικών  αποτελούμενος απο δύο F-4 και  δύο F-16 πέταξαν  με είσοδο τους στο FIR Αθηνών πάνω απο το Αγαθονήση σε ύψος 8.000 ποδών !

Ο ισλαμιστής που κατέσφαξε τον Βρετανό στρατιώτη..είπε στην μάρτυρα που τον σταμάτησε..."Θέλω να ξεκινήσω πόλεμο απόψε στο Λονδίνο"



Συγκλονίζει το θάρρος και η δύναμη που επέδειξε μία μητέρα δύο παιδιών, η οποία αψήφησε τον κίνδυνο και δε δίστασε να συνομιλήσει με τους δύο δράστες του αποτρόπαιου εγκλήματος που συγκλονίζει το Λονδίνο. Η Ινγκριντ Λογιάου-Κένετ κατόρθωσε να διατηρήσει την ψυχραιμία της και να συζητήσει με τους δύο άνδρες που κατέσφαξαν Βρετανό στρατιώτη και εγκατέλειψαν το άψυχο κορμί του στη μέση δρόμου στο νοτιοανατολικό Λονδίνο, προκαλώντας τρόμο στους Βρετανούς. Ενώ έγινε λόγος για τρομοκρατική επίθεση, η Λογιάου-Κένετ, δεν σκέφτηκε ούτε στιγμή όταν αντίκρισε τον στρατιώτη αιμόφυρτο να βρίσκεται στο έδαφος.

 

ΕΠΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ Τουρκικές προκλήσεις προσβολή στη μνήμη του ήρωα Κ. Ηλιάκη - Εμείς κάνουμε... δεήσεις


Οι Τούρκοι προσβάλουν τη μνήμη του ήρωα σμηναγού Κώστα Ηλιάκη προβαίνοντας σε παραβιάσεις του ελληνικού εναέριου χώρου λίγα μίλια μακριά από το τραγικό συμβάν της 23ης Μαίου του 2006. Τότε που ο Τούρκος πιλότος «εμβόλισε» ανοιχτά της Καρπάθου το αεροσκάφος F-16 του Έλληνα αεροπόρου προκαλώντας την συντριβή και το θάνατο του Ηλιάκη.

Δράμα: Κάτοχος οπλοστασίου επιτέθηκε σε αστυνομικούς



Του… κακοφάνηκε η προδιαγραφόμενη  σύλληψή του για παράνομη κατοχή όπλων ενός 36χρονου σε χωριό της Δράμας και προσπάθησε να την αποφύγει σπρώχνοντας και χτυπώντας τους αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. και του τμήματος Κάτω Νευροκοπίου!
 
Ο… ζόρικος δράστης ακινητοποιήθηκε αμέσως και στο κατηγορητήριο με το οποίο παραπέμφθηκε στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Δράμας προστέθηκε η κατηγορία της αντίστασης. Στο σπίτι του είχαν ήδη κατασχεθεί δυο πολεμικά τυφέκια, δυο πιστόλια κρότου- αερίου και ένα κανονικό, δυο κλείστρα πολεμικών τυφεκίων, πέντε γεμιστήρες, μια ξιφολόγχη, 122 φυσίγγια διαφόρων διαμετρημάτων και τέσσερα φυσίγγια κρότου– αερίου.
 
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Σκοπιανοί και Αλβανοί πήγαν να σφαχτούν στο γήπεδο. Συνθήματα υπέρ του UCK!

Διεκόπη ο αποψινός τελικός κυπέλλου μεταξύ των ομάδων «Σκέντιγια» και «Τέτεξ», λόγω εθνικιστικών συνθημάτων από τους οπαδούς των δύο ομάδων.
Ο τελικός κυπέλλου άρχισε το βράδυ στο εθνικό στάδιο των Σκοπίων και διεκόπη οριστικά στο 25΄λεπτό, λόγω εθνικιστικών συνθημάτων που φώναζαν κυρίως οι περίπου 3.000 Αλβανοί οπαδοί της «Σκέντιγια».

"ΝΤΑΗΔΕΣ" ΓΕΡΜΑΝΟΙ Σκότωσαν στο ξύλο διάσημο σεφ για ένα... πιάτο!

Ο τρόπος που μαγείρεψε ένα πιάτο νουντλς με λαχανικά και μοσχαράκι έγινε η αιτία να χάσει την ζωή του ένας διάσημος Ιάπωνας σεφ Μίκι Νοζάβα, που διατηρούσε εστιατόριο στο νησί Σιλτ της Γερμανίας!
Σύμφωνα με την εφημερίδα Sylt Rundschau στο εστιατόριο είχαν πάει ως πελάτες δύο εργάτες ηλικίας 36 και 50 ετών οι οποίοι δεν ικανοποιήθηκαν από τον τρόπο που ο 57χρονος σεφ είχε μαγειρέψει το φαγητό που παρήγγειλαν. Έτσι ζήτησαν πίσω τα λεφτά τους και σύμφωνα με τον ιστότοπο Bild.de, εξαφανίστηκαν χωρίς να πληρώσουν.
Το ίδιο βράδι ο Νοζάβα, συνάντησε ξανά τυχαία τους δύο δυσαρεστημένους πελάτες σε ένα τοπικό μπαρ και ο καυγάς τους συνεχίστηκε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΑΡΘΡΟ... "Ρατσιστική" επίθεση κατά του Θ.Πάγκαλου από το BBC: Τον αποκαλούν "Χοντρομπάσταρδο"!!

"Xοντρομπάσταρδος" αυτός είναι ο χαρακτηρισμός που επιφύλασσε για τον πρώην αντιπρόεδρο των κυβερνήσεων Παπανδρέου και Παπαδήμου ο δημοσιογράφος του BBC Γκρεγκ Πάλαστ για τον πρώην υπουργό σε ένα εκπληκτικό άρθρο με τίτλο "Έτσι εκνεύρισα τον Πάγκαλο" το οποίο σίγουρα θα τον οδηγούσε στην φυλακή αν βρισκόταν στην Ελλάδα και μάλιστα σε εφαρμογή του νέου νομοσχεδίου κατά του ρατσισμού που απαγορεύει σε κάποιον να αποκαλεί έναν "χοντρό".
Πώς τον εκνεύρισε; Ερωτώντας τον αν νομίζει ότι "Θα πάει εν τέλει και ο ίδιος φυλακή;"!!!
Ο δημοσιογράφος,συνάντησε τον Θ.Πάγκαλο στομ Eurasia Media Forum στο

Νέα τροπή στο αντιρατσιστικό: μάλλον το «γειώνουν» - «έχουμε σχετικό νόμο» λέει η ΝΔ, που φοβάται διαρροές στα δεξιά της


Άνω - κάτω η κυβέρνηση, με αφορμή το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο που θέλει να καταθέσει ο Αντώνης Ρουπακιώτης. Η ΔΗΜΑΡ έχει ανέβει στα κεραμίδια, το ΠΑΣΟΚ το ίδιο, η ΝΔ το ξανασκέφτεται, διότι αντιλαμβάνεται τις εκλογικές συνέπειες. Η ανακοίνωση του γενικού γραμματέα της κυβέρνησης, έχει ως εξής:

Με αφορμή σχετικά δημοσιεύματα Τύπου ως προς την χθεσινή συνεδρίαση της Κεντρικής Νομοπαρασκευαστικής Επιτροπής της Γενικής Γραμματείας της Κυβέρνησης, θεωρούμε σκόπιμο να επισημάνουμε τα ακόλουθα:

1. Η ΚΕΝΕ συνεδρίασε χθες σε αρχική συνεδρίαση και εξέτασε το λεγόμενο αντιρατσιστικό νομοσχέδιο παρουσία εκπροσώπων του Υπουργείου

ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ...ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΤΑ ΓΕΡΑΚΙΑ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ MIT

ΤΟΥΡΚΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΑΛΩΝΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ - Χορό στην Ελλάδα έστησε η ΜΙΤ. Είναι, στην Ελλάδα τουλάχιστον, γνωστός τοις πάσι ο ρόλος της ΜΙΤ, των τουρκικών μυστικών υπηρεσιών.

Η ΜΙΤ δεν περιορίζεται μόνο στο να “στρατολογεί” λαθρομετανάστες και να τους αποστέλλει στην Ελλάδα, ούτε στο να εγκαθιστά πράκτορες και να χρηματοδοτεί «στρατούς»… υποπρακτόρων στη Θράκη για να εκβιάζεται η μουσουλμανική μειονότητα και να δηλώνει «τουρκική». Εδώ και χρόνια, οι τουρκικές μυστικές υπηρεσίες, σε αγαστή συνεργασία με το «βαθύ» παρακράτος της γείτονος, έχουν στήσει ένα παιχνίδι αποσταθεροποίησης