ataktesfones@gmail.com

Παρασκευή 21 Ιουνίου 2013

ΕΚΤΑΚΤΟ: ΕΝΤΟΛΗ ΝΑ ΡΙΞΟΥΝ ΣΤΟ ΨΑΧΝΟ ΟΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΣΚΟΠΕΥΤΕΣ!!! ΘΕΜΑ ΩΡΩΝ Ο ΕΝΤΟΠΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΑΛΒΑΝΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ ΛΕΕΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ...

Οι έρευνες της αστυνομίας επικεντρώνονται στο Ευπάλιο της Φωκίδας. Οι ομάδες των αστυνομικών έχουν μαζί τους και ειδικά εκπαιδευμένους ελεύθερους σκοπευτές, που έχουν εντολή να ρίξουν στο «ψαχνό» αν οι άκρως επικίνδυνοι κακοποιοί αντισταθούν και σηκώσουν για μία ακόμα φορά τα καλάσνικοφ που κρατούν στα χέρια τους.


Επίσκεψη του Στρατιωτικού Ακόλουθου Άμυνας των ΗΠΑ στην 113 ΠΜ

Την Πέμπτη 20 Ιουνίου 2013, ο Διοικητής της 113 Πτέρυγας Μάχης, Σμήναρχος (Ι) Ιωάννης Παπαδόπουλος, υποδέχθηκε τον Στρατιωτικό Ακόλουθο Άμυνας των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής

,

Γιατί δεν βγαίνουν οι Έλληνες στους δρόμους;

Οι τούρκοι βγαίνουν στους δρόμους, οι βραζιλιάνοι βγαίνουν στους δρόμους, οι βούλγαροι στους δρόμους,οι ισπανοί, οι ιταλοί ,όλοι στους δρόμους, μόνο οι Έλληνες δεν βγαίνουν στους δρόμους...γιατί;
Μήπως ξεχάσαμε τις στημένες συγκεντρώσεις των "αγανακτισμένων" σε όλες τις πόλεις της Ελλάδος οι οποίες οργανώνονταν  από κάποια κωλόπαιδα του συστήματος απλά για εκτόνωση;

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΒΟΤΑΝΩΝ ΣΤΗΝ ΡΟΔΟ - ΟΡΙΣΤΙΚΟΝ..!!!!‏


Γιατί ὄχι; Δέν τούς περιμέναμε; Ἤ μήπως μᾶς ξαφνιάζει;
Στὴν Ῥόδο πάντως ξεκίνησε…
Βέβαια, ἐξ ὅσων ἀντιλαμβάνομαι, οἱ περιορισμοί, γιὰ τὴν ὥρα, ἀφοροῦν στὴν μείωσι καὶ τὸν
ἔλεγχο τῶν φουκαράδων ποὺ πασχίζουν νὰ ἐξοικονομήσουν ἕνα πιάτο τροφῆς… Φορολογικὰ κίνητρα… Οἰκονομικοὶ λόγοι… Ἐπίσημος δικαιολογία, ἐξ ὅσων φαντάζομαι πάντα.
Ἀλλά, τί λέγαμε ἐδῶ καί χρόνια; Θά μᾶς τά ἀπαγορεύσουν τά βοτάνια ἤ ὄχι;
Αστυνομική διάταξη για τη ρίγανη…

ΦΙΛΟΙ ΜΠΛΟΓΚΕΡΣ,ΣΗΚΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΤΟΝΟΥΣ,ΕΙΜΑΣΤΕ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΛΠΙΔΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ!!!

Bloomberg: Παραπαίει η κυβέρνηση συνεργασίας στην Ελλάδα

bloomberg elladaΕκτενές άρθρο για τις πολιτικές εξελίξεις στην Ελλάδα φιλοξενεί το διεθνές οικονομικό δίκτυο Bloomberg, με αφορμή τις χθεσινοβραδινές διαφωνίες μεταξύ των τριών πολιτικών αρχηγών. Όπως αναφέρει, ο πρωθυπουργός ενδέχεται να χάσει έναν εταίρο, με αφορμή το κλείσιμο της δημόσιας τηλεόρασης και την απόλυση των εργαζομένων.

ΛΥΡΙΤΖΗΣ - ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ. ΑΠΟ 342 ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΤΣΕΠΩΝΑΝ ΣΤΗΝ ΕΡΤ....



Διαβάστε την προβοκατόρικη έκθεση του Στέιτ Ντιπάρτμεντ, προκλητικοί όταν έλληνες πληρώνουν με τίμημα την ζωή τους και την δουλεία τους για κάποιους λαθραίους.

Έκθεση που παροτρύνει σε ξεσηκωμό των λαθραίων εντος της Ελλάδος!
Θύματα σωματεμπορίας και παιδικής δουλείας στην Ελλάδα -Η χώρα δεν συμμορφώνεται
Η Ελλάδα εξακολουθεί να είναι χώρα διέλευσης και προορισμού εμπορίας ανθρώπων (Trafficking) αναφέρεται στην ετήσια έκθεση του Στέιτ Ντιπάρτμεντ.
Στην έκθεση σημειώνεται ότι η ελληνική κυβέρνηση δεν συμμορφώνεται πλήρως με τα ελάχιστα κριτήρια για την εξάλειψη της σωματεμπορίας, ωστόσο, καταβάλλει σημαντικές προσπάθειες προς αυτή την κατεύθυνση.

Η ΔΗΜΑΡ φεύγει από την κυβέρνηση – Μένουν μαζί η Ν.Δ. με το ΠΑΣΟΚ και ένας Θεός ξέρει με πόσους ανεξάρτητους βουλευτές...(O τελευταίος να κλείσει την πόρτα..)

- Μετά το διάγγελμα Σαμαρά και τη στάση Βενιζέλου αποφεύγονται οι πρόωρες εκλογές 
- Ανοιχτό το ενδεχόμενο να ζητήσει ο πρωθυπουργός ψήφο εμπιστοσύνης από τη Βουλή 
- Αδιευκρίνιστη η στάση της ΔΗΜΑΡ με σενάρια απόσυρσης των υπουργών της και ψήφο ανοχής 
- Δύο ανεξάρτητοι βουλευτές της Ν.Δ. βλέπουν γρήγορα να ανοίγει η πόρτα του κόμματος 
- Άμεσα προχωράει η κυβέρνηση σε ανασχηματισμό..



NAYAΓΙΟ ΠΛΟΙΟΥ ΜΕ ΠΟΛΕΜΟΦΟΔΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΤΑΡΤΕΣ ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ - (Οι Άγγελοι είναι μαζί μας) !



Το βαπόρι για τη Συρία βούλιαξε έξω απ’ την Ινδία....
Πνίγηκαν πριν πνίξουν στο αίμα
από Βρυξέλλες , Πορφύρης Δημήτρης -Σταφυλά Πηνελόπη
Το Confort , καύχημα του στόλου της ναυτιλιακής εταιρίας ΜΟL (Mitsui Osk Lines), ναυάγησε οριστικά χθές στον Ινδικό Ωκεανό, ανοικτά της Υεμένης. Πραγματοποιούσε διαδρομή Σιγκαπούρη-Tζέντα Σαουδικής Αραβίας. Στις 17 του μήνα παρουσίασε ρήγμα λόγω κακοκαιρίας (κατά την εταιρεία) ή από υπερφόρτωση σύμφωνα με άλλες πηγές. Το στίγμα του πλοίου κατά την εκδήλωση του ρήγματος 

Κρίσιμες ώρες…


Γράφει ο Φωτεινός Παλαιολόγος 
Οι επόμενες ώρες είναι κρίσιμες τόσον γιά τήν κυβέρνηση όσο καί γιά τόν λαό. Τά ταμεία τού κράτους, είναι άδεια ενώ τά ασφαλιστικά ταμεία δέν θά μπορέσουν νά πληρώσουν τίς συντάξεις τού Ιουλίου. Τα έλειμμα τού δημοσίου έχει εκτροχιαστεί πλήρως. Δέν υπάρχει περιθώρια ούτε γιά θαύμα. Η χώρα διέρχεται δραματικές στιγμές.

ΩΜΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΔΝΤ ΣΤΗ ΧΩΡΑ: ΕΑΝ ΠΑΤΕ ΣΕ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΑΣ ΚΟΒΟΥΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ. ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΚΩΘΩΝΙΑ;

mega-amerikanoi
Η μεγάλη είδηση έσκασε στις 12 τη νύχτα της Πέμπτης.

Μήπως υπάρχει αυτή τι στιγμή μια αύξηση επισκεπτών απο Τουρκία στα Ελληνικά μπλογκ;