ataktesfones@gmail.com

Τετάρτη, 6 Νοεμβρίου 2013

Ἔντονη ἡ ἐνόχληση ἀλβανικῶν κύκλων ἀπὸ τὴν ἐκδήλωση στὴν Λαμία γιὰ τὴν Βόρειο Ἤπειρο μὲ ὁμιλητὴ τὸν Μητροπολίτη Κονίτσης!

Ἀκολουθεῖ μεταφρασμένο ἀλβανικὸ δημοσίευμα τοῦ Adriatik Doci:
Ἡ Ἑλληνικὴ Ἐκκλησία ζητᾶ τὴν προσάρτηση τῆς Νότιας Ἀλβανίας
Ἐνῶ ὁ πρόεδρος τῆς Ἑλληνικῆς Δημοκρατίας, Κάρολος Παπούλιας ξεκίνησε τὴν περιοδεία του μὲ συναντήσεις μὲ τοὺς πολιτικοὺς ἡγέτες τῆς Ἀλβανίας στὰ Τίρανα, τὴν ἴδια στιγμή, οἱ ἑλληνικοὶ κύκλοι σχεδιάζουν τὴν προσάρτηση τῆς νότιας Ἀλβανίας καὶ συνθλίβουν περαιτέρω τὶς σχέσεις μεταξὺ τῶν δύο χωρῶν. Σὲ μία στιγμὴ ποὺ ὁ πρόεδρος τῆς Ἑλλάδας, Κάρολος Παπούλιας, ἀρθρώνει μηνύματα γιὰ σχέσεις καλῆς γειτονίας στὰ Τίρανα, ἡ ἑλληνικὴ ἐκκλησία ὀργανώνει δραστηριότητες γιὰ τὸ φάντασμα τῆς Βορείου Ἠπείρου.

ΛΗΣΤΕΨΑΝ ΔΟΛΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΙΔΟΥΝ… Ιδού πως θα πληρωνόντουσαν μισθοί και συντάξεις και που θα βρίσκονταν τα λεφτά!!!


ΤΟ BBC ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΓΧΩΡΙΑ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ
Η Ελλάδα είχε 2 δις πρωτογενές πλεόνασμα από το β’ εξάμηνο του 2011! 
ΤΟ ΑΠΕΚΡΥΨΕ Η ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ!
Ιδού λοιπόν πως θα “πληρωνόντουσαν μισθοί και συντάξεις” και που θα “βρίσκονταν τα λεφτά”. Είχαν ήδη βρεθεί από την αφαίμαξη των Ελλήνων. Στόχος όμως ήταν η ολοκληρωτική παράδοση της χώρας στους απατεώνες τοκογλύφους που γέμισαν με δισεκατομμύρια τα ταμεία τους. Και ακόμα γεμίζουν…

Τρόικα- εξολοθρευτής: Θα εφαρμόσετε το πρόγραμμα μέχρι τέλους

ΕπίκαιραΔιαβάστε στα “Επίκαιρα” που κυκλοφορούν την Πέμπτη 7 Νοεμβρίου στην Αθήνα και τον Πειραιά και εκτάκτως την Παρασκευή 8 Νοεμβρίου στην υπόλοιπη Ελλάδα για τη σκληρή στάση της τρόικας-οδοστρωτήρα: Θα εφαρμόσετε το πρόγραμμα μέχρι τέλους

ΤΟ ΑΙΣΧΟΣ ΤΟΥ ΝΕΟΤΑΞΙΤΙΚΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΣΕ ΜΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ Παιδάκι διαβάζει τα μαθήματά του και πουλάει χαρτομάντηλα


Το αίσχος του Μνημονίου και της εφαρμογής του από τις νεοταξίτικες "ελληνικές" κυβερνήσεις εχει τα ποθητά για την Νέα Τάξη Πραγμάτων αποτελέσματα, που είναι η εξαθλίωση αλλά και η μείωση του ελληνικού πληθυσμου. Αυτές τις σκηνές τις βλέπαμε στην Κατοχή, και τις ξαναβλέπουμε πάλι στην Ελάδα του ευρώ.
 
 

ΟΧΙ ΑΛΛΑ ΜΕΤΡΑ.


Σύσσωμος ο πολιτικός κόσμος , κυβέρνηση και αντιπολίτευση, πλέουν προς την ίδια κατεύθυνση, ΟΧΙ ΑΛΛΑ ΜΕΤΡΑ και στο βάθος του τούνελ...έρχεται  το τραίνο!  

Πλήρη απελευθέρωση των πλειστηριασμών ζητά η τρόικα

Ασφυκτικές πιέσεις προς την κυβέρνηση για την πλήρη απελευθέρωση των πλειστηριασμών ασκεί η τρόικα, απειλώντας να ανοίξει τον «ασκό του Αιόλου» και να οδηγήσει σε κατάρρευση την αγορά ακινήτων και σε μαζικές κατασχέσεις ακόμα και της πρώτης κατοικίας.

Η τρόικα έχει φροντίσει να «δείξει τα δόντια της» στην κυβέρνηση και απορρίπτει το επιχείρημα ότι οι οικονομικά αδύναμες ομάδες πρέπει να προστατευθούν.

Όπως μάλιστα λένε τα στελέχη της τρόικας, δεν είναι δυνατόν να επιτρέπονται οις κατασχέσεις για χρέη έναντι του Δημοσίου και από την άλλη πλευρά να απαγορεύονται για χρέη απέναντι στις τράπεζες

Δήλωση – “βόμβα” Όλι Ρεν ! Αποκαλύπτει την υποδούλωση της χώρας για τις επόμενες γενιές !


Τί απαντούν τώρα όσοι έλεγαν ότι πάνε να σώσουν τη χώρα και τελικά υποδούλωσαν και τις επόμενες γενιές; Τί είναι αυτό που λέει ο Όλι Ρεν; Δεν γνωρίζει ο ευρωπαίος επίτροπος πότε θα βγει η χώρα μας από το μνημόνιο;

Με μια ματιά οι τίτλοι μερικών απο των πρωινών ειδήσεων από ιστοσελίδα "μεγαλοδημοσιογράφου". Τα συμπεράσματα δικά σας.

Επεισόδια τουρκικών F-16 με αεροσκάφη Συρίας και Ρωσίας


Όταν καταγράφεται επανάληψη ενός «φαινομένου», τότε αυτό δεν μπορεί να είναι τυχαίο. Η τουρκική Αεροπορία (ΤΗΚ) απογείωσε μαχητικά αεροσκάφη τύπου F-16 για να αναχαιτίσει συριακό αεροσκάφος τύπου Sukhoi Su-24 το οποίο προσέγγιζε επικίνδυνα σε τουρκικό εναέριο χώρο.

Το περιστατικό συνέβη στην επαρχία τηςΑλεξανδρέττας (Χατάι), μια περιοχή την οποία η Τουρκία είχε αποσπάσει από τη Συρία… Το συριακό αεροσκάφος άλλαξε πορεία μόλις 3,8 μίλια απόσταση από τα τουρκικά σύνορα.

Μάκης: H Κανέλλη βάφτιζε γάτες με τον Λαμπράκη

Τι είδους τελετές ήταν αυτές που βάφτιζαν γάτες η Κανέλλη με τον Λαμπράκη; Σε ποιους χώρους κάνουν τελετές δημοσιογράφοι, πολιτικοί και επιχειρηματίες μαζί; 

Κατάντια! Αλβανός και Ρουμάνος που μετέχουν στο κλιμάκιο των κ.Τόμσεν, Μορς και Σία ελέγχουν τους υπουργούς!

Επειδή κάποιοι από την κυβέρνηση, το Μαξίμου και την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ αμφισβητήσουν ότι τη χώρα κυβερνάνε οι κατοχικές δυνάμεις, που εκπροσωπεί η «τρόικα», η οποία και μεταφέρει τις εντολές τους, τις αποδείξεις τις έχουν οι υπουργοί.Ας πουν δημόσια με ποιους διαπραγματεύονται κάθε κίνηση, κάθε μέτρο που θέλει να πάρει η κυβέρνηση. Στην τελική φάση, που συχνά γίνεται σε επίπεδο πρωθυπουργού και αντιπροέδρου, μετέχει η ίδια η «τρόικα» – Τόμσεν, Μορς και Μασούχ. 

Σκουριές – αντίσταση

20131106-085951.jpg

Ο Καραγκιόζης πολιτογραφήθηκε Τούρκος με απόφαση της UNESCO!

Τεράστια Ἑλληνικὴ ἐπένδυση στὴν Τουρκία τοῦ Ἐρντογᾶν

Άτακτες Φωνές: Εθνική τράπεζα της "Ελλάδος", όπως λέμε "Ελληνικό κοινοβούλιο"...γεμάτο με μασόνους.

Γράφει ὁ Νίκος Χειλαδάκης, 
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
Πολλὰ ἐρωτήματα γεννᾶ μία νέα μεγάλη  ἐπένδυση τῆς ἐθνικῆς τράπεζας μέσω τῆς θυγατρικῆς της Finansbank στὴν Τουρκία, τὴν ἴδια περίοδο ποὺ οἱ «κρουνοὶ» τῆς χρηματοδότησης τῆς ἑλληνικῆς οἰκονομίας ἀπὸ τὶς τράπεζες ἔχουν κλείσει καὶ ἑκατοντάδες χιλιάδες ἑλληνικὲς ἐπιχειρήσεις ἀσφυκτιοῦν ἀπὸ ρευστότητα ὁδηγούμενες στὴν πλήρη χρεοκοπία μὲ ἄμεσο ἐπακόλουθο τὴν αὔξηση τῆς ἀνεργίας καὶ τὴν μείωση τῶν κρατικῶν ἐσόδων. Τὰ ἐρωτήματα αὐτὰ μάλιστα γίνονται ἀκόμα μεγαλύτερα, καθὼς ἡ ἐπένδυση αὐτὴ γίνεται τὴν ἴδια περίοδο ποὺ ἡ «φούσκα» τῆς τουρκικῆς οἰκονομίας ἀρχίζει νὰ ραγίζει, ἐνῶ οἱ ἐξελίξεις στὴν ἀμερικανικὴ οἰκονομία ἔχουν ἀρχίσει νὰ ἔχουν τὰ πρῶτα ἄκρως δυσμενῆ ἀποτελέσματα στὴν τουρκικὴ οἰκονομία.

Με νοθεία ο τίτλος του ποιο βλαμμένου στον Jefrey!

 Ο στημένος Πρετεντέρης κάνει μια απλή, στημένη ερώτηση στη στημένη μαριονέτα της Ελληνικής πολιτικής σκηνής, η οποία ακούει στο όνομα Σαμαράς, για την δυσπιστία των νέων στο πολιτικό σύστημα.Η απάντηση; WIFI! Τελικά αναρωτιέμαι αν δίκαια ο Jefrey κατέχει το τίτλο του ποιο βλαμμένου και ηλίθιου πρωθυπουργού όλων των εποχών! Κάτι παίχτηκε ...

Πέντε δικογραφίες που στέλνουν τον Παπανδρέου ισόβια…Βαγγέλη Μεϊμαράκη, γιατί να πιστέψω ότι δεν σε κρατούν δεμένο χειροπόδαρα; Πέντε δικογραφίες που…. στέλνουν τον Παπανδρέου ισόβια κρατάς στο συρτάρι σου. Γιατί λοιπόν να μην πιστέψω ότι σε κρατούν στο χέρι;

Πιο δυνατά δεν άκουσε ο υφυπουργός! Το βίντεο που σαρώνει το διαδίκτυο!Ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας, Αθανάσιος Δαβάκης και οι Μόνιμοι Υπαξιωματικοί…

Εντυπωσιασμένος έμεινε ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας, Αθανάσιος Δαβάκης, από τους… «βροντόφωνους» εκπροσώπους της Σχολής Μόνιμων Υπαξιωματικών στα Τρίκαλα.Δείτε το βίντεο..

Η Προπαγάνδα των Ελληνικών Μ.Μ.Ε


Ο ΠΑΓΚΑΛΟΣ ΩΣ ΑΝΟΗΤΩΣ ΧΛΕΥΑΖΩΝ ΔΩΣΙΛΟΓΟΣ !


Του ΜΙΧΑΛΗ ΙΓΝΑΤΙΟΥ

Χωρίς αμφιβολία η ιστορία θα γράψει τα έργα και τις ημέρες του πρώην υπουργού Εξωτερικών, Θεόδωρου Πάγκαλου. Εχει να επιδείξει μία «λαμπρή» καριέρα πλήρη με λάθη που κόστισαν στη χώρα, με αστεία και ανέκδοτα με τα οποία γελά μόνο ο ίδιος, με φραστικές «ρουκέτες» που έχουν στόχο «συντρόφους» του και αντιπάλους, τους οποίους στη συνέχεια υπηρετεί.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα.η συμπεριφορά του εναντίον του ...

3 τόνους χρυσές λίρες πούλησαν οι Έλληνες τους τελευταίους 15 μήνες!


Η σφοδρή οικονομική κρίση που επί πέντε χρόνια σαρώνει τη χώρα, έχει φέρει τα πάνω-κάτω και στην αγορά του «Βασιλιά των μετάλλων».
Έπειτα από μια «θερμή περίοδο» έντονης ζήτησης για χρυσές λίρες, το ενδιαφέρον έχει πλέον εξασθενήσει σημαντικά.
Παράλληλα όμως, ολοένα και περισσότεροι Έλληνες σπεύδουν να πουλήσουν λίρες, είτε για να εξασφαλίσουν τους αναγκαίους πόρους διαβίωσης, είτε για να πληρώσουν τα «χαράτσια» της εφορίας και να εξοφλήσουν λογαριασμούς της ΔΕΗ.
Με βάση μια σειρά από επίσημα στοιχεία, αλλά και με την προσθήκη ορισμένων εκτιμήσεων και πληροφοριών που γίνονται από ανθρώπους της αγοράς, υπολογίζεται ότι στους τελευταίους 15 μήνες οι Έλληνες πούλησαν πάνω από 400.000 χρυσές λίρες.