ataktesfones@gmail.com

Τετάρτη 11 Ιουνίου 2014

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: ΑΥΤΟΣ ειναι ο νέος υπουργός οικονομικών… Που τον παρουσιάζουν ως μεγα καθηγητή.


Ναι, μοιάζει απίστευτο αλλα ειναι αλήθεια! ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΜΕΡΙΚΗΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ο άνθρωπος που παρουσιάζεται ως ο μέγας ακαδημαϊκός! Δεν πειράζει, ανήκει στο ΙΕΚ ΣΗΜΙΤΗ!

Βώλακας Δράμας-Άγιο Πνεύμα 2014

Κάπου στα Βόρεια σύνορά μας οι νέοι μας τιμούν την παράδοση και την μεγάλη γιορτή της Ορθοδοξίας μας με την ξεχωριστή,δυναμική τους παρουσία.

ΤΙ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΑΓΩΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ΤΟΥ SOUTH STREAM

τι-θα-συμβεί-στην-περιοχή-μας-μετά-το-πάγωμα-από-την-Βουλγαρία-του-south-streamΤο 2006 και το 2009 η Ρωσία σταμάτησε την παροχή φυσικού αερίου στην Ουκρανία διότι η τελευταία χρώσταγε εκατομμύρια δολάρια στην πρώτη για την αποπληρωμή των ποσοτήτων φυσικού αερίου που κατανάλωνε.
Επειδή όμως οι αγωγοί ,οι σωλήνες που τροφοδοτούν την Ουκρανία και την Ευρώπη είναι οι ίδιοι, κοινοί , αυτόματα διακόπηκε και η παροχή αερίου προς την Ευρώπη.Εμείς στην Ελλάδα δεν το ζήσαμε αυτό διότι όπως το χαλασμένο ρολόι δείχνει σωστή ώρα δύο φορές την μέρα έτσι και η αβλεψία μας να συνδεθούμε μέχρι τότε με το ευρωπαϊκό δίκτυο φυσικού αερίου μας κράτησε μακριά από την κρίση. 

Το μπλοκάρισμα του South Stream ρίχνει την βουλγαρική κυβέρνηση συνασπισμού! - "Επανάσταση" των φιλορώσων


Η απόφαση της βουλγαρικής κυβέρνησης να «παγώσει» τις διαδικασίες κατασκευής του αγωγού, υπακούοντας στις εντολές ΗΠΑ κι ΕΕ φαίνεται πώς οδηγεί στην ανατροπή της, καθώς δύο κόμματα που είναι βασικοί εταίροι στην κυβέρνηση, το «Κίνημα για τα Δικαιώματα και τις Ελευθερίες» και οι «Πολίτες για την Ευρωπαϊκή Ανάπτυξη της Βουλγαρίας» άσκησαν σφοδρή κριτική στο συγκυβερνών σοσιαλιστικό κόμμα για την απόφασή του να βάλει τα συμφέροντα ΗΠΑ και ΕΕ επάνω από τα εθνικά βουλγαρικά συμφέροντα μπλοκάροντας τον South Stream.