ataktesfones@gmail.com

Τρίτη 18 Ιουνίου 2013

Τιμή και δόξα στο παλικάρι μας!

ΒΙΝΤΕΟ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΤΕ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΔΙΑΣΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ!



Το βίντεο είναι 1.31' λεπτά και τα δείχνει όλα
Ο Έλληνας που έγινε είλωτας για τις επόμενες γενιές! Ο Έλληνας που χλευάζεται παγκοσμίως, με την υπογραφή των δωσιλόγων Παπανδρέου, Σαμαρά κ.α.




Δείτε το βίντεο και ΞΥΠΝΗΣΤΕ ...

Οι 10 τροφές που χαλάνε ακόμα και μέσα στο ψυγείο


Χρειάζεται λίγη μόνο προσοχή στους χρόνους και τρόπους συντήρησης μιας τροφής στο ψυγείο, γιατί δεν είναι καιροί για να πετάμε το φαγητό στα σκουπίδια…

Το ψυγείο είναι ο καλύτερος αποθηκευτικός χώρος της κουζίνας, αφού «φροντίζει» τις τροφές με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Επειδή όμως η πολύτιμη λειτουργία του είναι θέμα επιστήμης και όχι… μαγείας, τα περισσότερα τρόφιμα, ακόμα και μέσα στο ψυγείο, έχουν ημερομηνία λήξης.

Καλό είναι λοιπόν να γνωρίζουμε τι περιέχει κάθε τάπερ και κάθε δοχείο σε κάθε ράφι και συρτάρι του ψυγείου μας, καθώς ένα χαλασμένο φαγητό, μπορεί να «μοσχοβολήσει» όλο το ψυγείο και όλες τις υπόλοιπες τροφές. Και το χειρότερο είναι πως το βράδυ μετά το ξενύχτι, που θα θέλουμε να καταβροχθίσουμε εκείνες τις μελιτζάνες τις περασμένης εβδομάδας, το φαγητό μπορεί και να έχει «αποδημήσει» κι εμείς να κοιμηθούμε πάλι νηστικοί.

Κατεψυγμένο κοτόπουλο

Είτε το βρήκατε σε προσφορά, είτε φοβηθήκατε την… πτώχευση της χώρας, πέσατε στο λάθος να αγοράσετε μεγάλες ποσότητες κατεψυγμένου κοτόπουλου! Για να μην το πετάξετε όπως το πήρατε,

Σαμαράς: Τη Δευτέρα μπορεί να οδηγηθούμε σε εκλογές

                   
«. Αυτά τα λόγια φέρεται να είπε ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς λίγες ώρες πριν την κρίσιμη σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών, στα μέλη του Οργανωτικού της Νέας Δημοκρατίας, στο περιθώριο του προσυνεδρίου που διοργανώθηκε, στην Κυριακή, στο Ναύπλιο.


Τι και αν τα διάφορα στελέχη της κυβέρνησης προσπαθούσαν να ξορκίσουν τα σενάρια περί εκλογών, η αλήθεια είναι πως τα τελευταία 24ωρα,

Αυτή είναι η μεγαλύτερη λέξη της ελληνικής γλώσσας - Εχει 172 γράμματα


H μεγαλύτερη λέξη στην ελληνική γλώσσα και ίσως και στον κόσμο ανήκει σε κείμενο του Αριστοφάνη. Η λέξη, αποτελείται από 172 γράμματα, 27 συνθετικά και 78 συλλαβές και αποτελεί πραγματικό γλωσσοδέτη τόσο στο νόημα όσο και στην προφορά.

Η λέξη η οποία βρίσκεται στις «Εκκλησιάζουσες» του Αριστοφάνη (στίχοι 1169- 1175), θα δυσκολέψει ακόμη και τους πιο ενθουσιώδεις με τα αρχαία ελληνικά και είναι η ακόλουθη: