ataktesfones@gmail.com

Κυριακή 5 Αυγούστου 2012

Όταν απαντάνε Έλληνες, τότε όλοι σκύβουν τα κεφάλια


Έχουν περάσει πολλά χρόνια από τότε, όταν μία παρέα Σκοπιανών πολιτικών και υπαλλήλων της Ελληνικής Διπλωματικής Αποστολής στα Σκόπια, πίνανε τον καφέ τους σε μία γνωστή καφετέρια της πρωτεύουσας της ΠΓΔΜ.

"Ούτε ένα ευρώ μείωση μισθών στρατιωτικών ".Παρέμβαση του Α/ΓΕΕΘΑ στρατηγού Κωσταράκου



Μήνυμα-παρέμβαση του Α/ΓΕΕΘΑ για τις νέες περικοπές που ετοιμάζονται για τις ΕΔ.

ΑΝΑΡΧΟΠΡΑΚΤΟΡΕΣ, ΟΙ ΗΘΙΚΟΙ ΑΥΤΟΥΡΓΟΙ ΤΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ!

   
Ποια είναι η γνώμη των ψευτοανθρωπιστών για τους εγκληματίες λαθρομετανάστες; ΑΥΤΗ:
Το...χέρι που σηκώθηκε πάνω στην 15χρονη τι θα το κάνετε, "σύντροφοι"; Θα το κόψετε ή θα το...φιλήσετε;

Πόλεμος στην Τουρκία: Επίθεση PKK, 8 στρατιώτες νεκροί



Κανονικός πόλεμος ανάμεσα στο PKK και τον τουρκικό στρατό φαίνεται πως υπάρχει στη Νοτιοανατολική Τουρκία με τους Κούρδους αντάρτες να δρουν ανενόχλητοι.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες το βράδυ του Σαββάτου Κούρδοι αντάρτες στην περιοχή Χακάρι, επιτέθηκαν ταυτόχρονα σε τρία φυλάκια και μια στρατιωτική βάση του τουρκικού στρατού. Με αποτέλεσμα να σκοτωθούν 8 άτομα , 6 στρατιώτες και δυο ένοπλοι φύλακες, και να τραυματιστούν άλλοι 15! Οι τουρκικές ένοπλες δυνάμεις αναφέρουν πως στις μάχες «ακινητοποιήθηκαν» 13 Κούρδοι. Δεν ξεκαθαρίζουν αν έχουν σκοτωθεί.

Η απόφαση ελήφθη: Η Ελλάδα θεσπίζει Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη (ΑΟΖ)


Η Αθήνα το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα, ενδεχομένως πιο σύντομα από όσο νομίζουμε (…) θα προβεί στην αυτονόητη ενέργεια – σύμφωνα πάντα με το Διεθνές Δίκαιο και τη διεθνή πρακτική – της μονομερούς ανακήρυξης Αποκλειστικής Οικονομικής Ζώνης (ΑΟΖ) και κατόπιν θα ζητήσει από τις χώρες με τις οποίες συνορεύει να καθορίσει τα όρια αυτής.

Πάμε για νέο εθνικό ακρωτηριασμό: Νέες περικοπές 2,65 δισ. ευρώ στην άμυνα!


Συστημική καταστροφή του αμυντικού ιστού της χώρας προκαλεί η απόφαση της κυβέρνησης υπό την πίεση της τρόϊκας να περικόψει συνολικά επιπλέον 2,65 δισ. ευρώ από το αμυντικό προϋπολογισμό με έμφαση στις λειτουργικές δαπάνες και τα μισθολόγια. Εκεί μας έχει οδηγήσει ο περίφημος "εξορθολογισμός" των αμυντικών δαπανών, που βέβαια δεν ήταν τίποτα περισσότερο από προκρούστεια τακτική ευνουχισμού του συστήματος ασφαλείας της χώρας για να επιτευχθουν ανενόχλητοι οι - πάσης φύσεως - στόχοι των ξένων δυνάμεων στην περιοχή.