ataktesfones@gmail.com

Δευτέρα, 27 Φεβρουαρίου 2012

Μουσουλμάνος μετανάστης απαίτησε να κατεβεί εικόνα της Παναγίας από νοσοκομείο.Δείτε τι έγινε στη συνέχεια όπως μας τη διηγήθηκε γιατρός.

Μουσουλμάνος (λαθρο)μετανάστης σχετικά πρόσφατα μετέφερε τη γυναίκα του σε μαιευτήριο της Πάτρας για να γεννήσει. 

Δεν γνωρίζουμε αν ήταν δημόσιο μαιευτήριο ή κάποιο Κέντρο Υγείας της ευρύτερης περιοχής των Πατρών (οι μετανάστες συνηθίζουν και πηγαίνουν σε Κέντρα Υγείας ακόμα και σε Αγροτικά Ιατρεία και δέχονται να ξεγεννήσουν τις γυναίκες τους ακόμα και γιατροί άσχετων ειδικοτήτων π.χ. οφθαλμίατροι!
 αρκεί να θεωρηθεί έκτακτο περιστατικό για να μην πληρώσουν τίποτα απολύτως).....

Και άλλη επίθεση σε βουλευτή σήμερα.....ηλικιωμένος άρχισε να τον χτυπάει με την πατερίτσα του [ΒΙΝΤΕΟ]

Ένας ηλικιωμένος άρχισε να χτυπάει με την πατερίτσα του το Βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Γιώργο Ντόλιο και μάλιστα, μπροστά στην κάμερα. 

Σύμφωνα με το thrakistime.gr ο ηλικιωμένος είναι κάτοικος των Φερών. Αμέσως επενέβη η αστυνομία που απομάκρυνε τον ηλικιωμένο.

Όλα έγιναν κατά τη διάρκεια της καρναβαλικής παρέλασης στις Φέρες.

Δείτε το βίντεο:

ΠΑΤΡΟΚΟΣΜΑΣ:"Θά ξεκινήσουν νά'ρθουν γιά νά εισπράξουν τους φόρους. Δέν θά προφθάσουν όμως, γιατί θά γίνει πόλεμος ..."
--Πότε, άγιε Παπουλάκη, θάρθουν οι Τούρκοι εδώ;  

Κι΄ εκείνος απάντησε, βάζοντας μία εικόνα της Παναγίας μέσα στην κουφάλα τού Πλατάνου.
--«Όταν θά ξεραθεί αυτός ό Πλάτανος καί θά σμίξουν οι δυό χώρες, τότε οι Τούρκοι θάρθουν ατουφέκιστοι καί θά πιουν καφέ στό Ντουγρί».--Καί πότε, Άγιε τού Θεού, θά σμίξουν οι δυό χώρες, καί ποιές είναι αυτές;
--
 «Σας είπα ότι, όταν ξεραθεί καί κοπεί ό πλάτανος καί σμίξουν οι δυο χώρες. Οι δυο χώρες είναι τό Βραχώρι καί ό τόπος πού πατάμε τώρα (ή Ντέμη). Τότε θά σάς βάλουν μεγάλους φόρους οι Ευρωπαίοι. Θά βάλουν φόρους καί στά παράθυρα καί στά χωράφια. Θά ξεκινήσουν νάρθουν γιά νά

ΠΡΟΣΟΧΗ!!!! Προς όλους τους bloggers!

                domar.ru
Το τελευταίο διάστημα στα στατιστικά των blogs εμφανίζεται το link: domar.ru ως σελίδα παραπομπής με αξιόλογο αριθμό επισκέψεων στην ημερίσια επισκεψιμότητα των blogs... συνήθως κάτω από την google

Ως εκ τούτου πολλοί μπαίνουν στον πειρασμό να ακολουθήσουν το συγκεκριμένο link(domar.ru)

ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΜΗΝ ΠΑΤΗΣΕΤΕ ΣΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ: DOMAR.RU

Υπάρχει κίνδυνος υποκλοπής κωδικών του λογαριασμού της Google. Δηλαδή, Gmail , Youtube κτλ

Στάχτη από ξύλα, η πολύτιμη
Χρήσεις της στάχτης

1. Μπορούμε να φτιάξουμε αλισίβα, απλά βράζουμε 2 με 3 κουταλάκια στάχτη σε 1 μπρίκι με νερό και μετά την σουρώνουμε με ένα φίλτρο του καφέ. Είναι το καλύτερο απορρυπαντικό γενικής χρήσης, καθαρίζει, λευκαίνει και απολυμαίνει ρούχα, πατώματα, τζάμια, ασημικά, πιάτα, σκουριές που έχουν ποτίσει στα μάρμαρα, κα.

Αγνη Παρθενε

ΥΜΝΟΣ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΜΑΣ...ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.,

ΠΗΓΗ:FOSEKFOTOS

Η οικογένεια Παπανδρέου βαθμολογείται με τρία Χ


Από το Open government μας πήγε στο Without government.
Από αντιεξουσιαστής στην εξουσία, έγινε εξουσιαστής χωρίς εξουσία.
Πήγε να σώσει την Ελλάδα, και κόντεψε να γκρεμίσει την Ευρώπη.
Από το λεφτά υπάρχουν, μας πήρε και αυτά που μέχρι τώρα είχαμε.
Από φιλοευρωπαϊκό και αγαπημένο τους παιδί, τον έκαναν οι Ευρωπαίοι αποδιοπομπαίο.
Με το όπλο που τους απείλησε, τελικά τον εκτέλεσαν οι ίδιοι.
Φέτος, θα συμμετάσχει στο μαραθώνιο ή θα πάρει τα βουνά;
Τελικά η οικογένεια Παπανδρέου θα μείνει στην ιστορία ως “τα τρία Χ”:

Προπηλακισμός βουλευτή και στις Φέρες Κατά τη διάρκεια της καρναβαλικής παρέλασης στις Φέρες στον Νομό Έβρου, ο βουλευτής του ΠΑ.ΣΟ.Κ. Γιώργος Ντόλιος προπηλακίστηκε από έναν συνταξιούχο την ώρα που παρακολουθούσε την εκδήλωση.
Ο ηλικιωμένος άνδρας επιτέθηκε με την πατερίτσα του κατά του βουλευτή και το συμβάν έληξε άμεσα με την παρέμβαση της αστυνομίας. 
Τελικά ο συνταξιούχος δεν συνελήφθη, ενώ ο βουλευτής δεν τραυματίστηκε.

«Γλύφτη» και «προδότη» φώναζαν σε βουλευτή της Ν.Δ. στον Άγιο ΝικόλαοΆγρια αποδοκιμάστηκε το πρωί της Καθαράς Δευτέρας στην Κρήτη, ο βουλευτής της ΝΔ Γ. Πλακιωτάκης, που επέλεξε να απολαύσει παρέα με ξενοδόχους τον καφέ του σε καφετέρεια στην πλατεία του Αγ. Νικολάου, 50 μέτρα από την υπό κατάληψη Αντιπεριφέρεια Λασιθίου. Ο κ. Πλακιωτάκης έγινε αντιληπτός από πολίτες που....

βρισκόταν στην πλατεία αλλά και εκείνους που συμμετέχουν στην κατάληψη της Αντιπεριφέρειας. Αγανακτισμένοι οι κάτοικοι έσπευσαν και εξέφρασαν την αποδοκιμασία τους για τη στάση του βουλευτή που ψήφισε το νέο μνημόνιο. Τον φώναζαν «γλύφτη» και «προδότη». Ο πολιτικός φυγαδεύτηκε με το βουλευτικό του αυτοκίνητο μέσα από τον πεζόδρομο της 28ης Οκτωβρίου. Δείτε τα βίντεο:

Η προσευχή της Μεγάλης Σαρακοστής

                                  Από το http://fosekfotos.blogspot.com/
 Όταν ξεκινάς ένα ταξίδι, πρέπει να ξέρεις και τον προορισμό του. Ακριβώς το ίδιο συμβαίνει και με τη Σαρακοστή. Αποτελεί ένα πνευματικό ταξίδι, με λιμάνι το Πάσχα, «την εορτήν των εορτών» , την αληθινή Αποκάλυψη. Αν η κάθε μέρα, που προσθέτει στη ζωή μας ο Κύριος, αποτελεί έκφραση της αγάπης και τους ελέους Του, η περίοδος της Μεγάλης Σαρακοστής συνιστά κορυφαία δωρεά, πνευματικό αγώνα κατά των παθών και άσκηση εν Χριστώ, για κατάκτηση των χριστιανικών αρετών.

Η ευχή του Αγίου Εφραίμ του Σύρου, ονομάστηκε προσευχή της Μεγάλης Σαρακοστής γιατί...

Παραιτήθηκε ο Χρήστος Παπουτσής ...
Την παραίτησή του υπέβαλε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Χρήστος Παπουτσής, με επιστολή που απέστειλε στον Πρωθυπουργό, Λουκά Παπαδήμο, προκειμένου να...

(όχι ρε παιδιά δεν ανοίγει ΠΡΟ.ΠΟ.τζήδικο, δεν έχει τα προσόντα άλλωστε)...
 

Αρνούνται συνάντηση οι Ιταλοί δήμαρχοι με Καμίνη Μπουτάρη.

Σε φιάσκο για τους Έλληνες δημάρχους μετατρέπετε η επίσκεψη των Ιταλών δημάρχων που δώρισαν τους μισθούς τους στην Ελλάδα.
Το γεγονός ότι κανένας Έλληνας δήμαρχος ή δημοτικό συμβούλιο δεν έδειξε την ανάλογη ευαισθησία και πατριωτισμό, έκανε τους δύο Ιταλούς δημάρχους να θέλουν να αφαιρέσουν από το πρόγραμμα τους την μέχρι χθες προγραμματισμένη συνάντηση με τους.....
δημάρχους Αθηνών Θεσσαλονίκης.
Αποτελεί πραγματικά μεγάλη ντροπή, για το σύνολο των δημοτικών συμβουλίων και δημάρχων όλης της Ελλά
δος, το γεγονός ότι κανένας τους δεν δώρισε έστω και ένα μικρό ποσοστό από τον μισθό τους στην πατρίδα, εν αντιθέσει με τους Ιταλούς συναδέλφους τους οι οποίοι, χωρίς να είναι Έλληνες, έπραξαν αυτό που τους υπαγόρευσε η ανθρώπινη τους υπόσταση.
Είναι γνωστό...

Τούρκικες υπηρεσίες πίσω από την απόπειρα δολοφονίας Πούτιν;

Ένας από τους συλληφθέντες για τη σχεδιαζόμενη απόπειρα κατά του πρωθυπουργού της Ρωσίας, Βλαντιμίρ Πούτιν, ομολόγησε ότι η ομάδα των ισλαμιστών επίδοξων δολοφόνων έφθασε στην Ουκρανία μέσω Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων και Τουρκίας!

Οι ρωσικές μυστικές υπηρεσίες απέτρεψαν σχέδιο δολοφονίας του Πούτιv, η οποία θα σημειωνόταν μετά τις προεδρικές εκλογές της 4ης Μαρτίου, σύμφωνα με όσα μετέδωσε η ρωσική, κρατική τηλεόραση.

Η συνωμοσία αποκαλύφθηκε ύστερα από...

Απαγορεύουν στον γιατρό να μας θεραπεύει!

 Μεταθέτουν την τεράστια ευθύνη επιλογής του σκευάσματος στον φαρμακοποιό, ο οποίος (αν και εξαιρετικός επιστήμονας) δεν έχει καν εξετάσει τον ασθενή!

 Ο Ελληνας γιατρός είναι ένας από τους καλύτερα καταρτισμένους επιστήμονες του κόσμου. Σπουδάζει δέκα χρόνια, ειδικεύεται ξανά και ξανά, περνά από πάρα πολλά στάδια εκπαίδευσης και έχει αποδείξει ότι «μετράει»πολύ περισσότερο από συναδέλφους του άλλων χωρών.

Κι όμως. Σε αυτόν τον επιστήμονα, το νέο πολυνομοσχέδιο για την Υγεία λέει: «Όχι, δε θα 
 επιλέγεις εσύ ποιο είναι το φάρμακο που θα θεραπεύσει τον ασθενή σου».
Παρότι είναι ο γιατρός που έχει εκπαιδευτεί...

O Eνεργειακό​ς Θησαυρός του Καστελόριζ​ου και γιατί θα κάνει τα πάντα η Τουρκία για να τον αποκτήσει!

Ένας ενεργειακός θησαυρός, άγνωστος μέχρι σήμερα στο ευρύ κοινό, βρίσκεται «κρυμμένος» στην υποθαλάσσια οροσειρά του Αναξίμανδρου νότια του Καστελόριζου. Πρόκειται για τους υδρίτες, οι οποίοι αναμένεται να αποτελέσουν σημαντική πηγή ενέργειας στο μέλλον του πλανήτη.Το μεγαλύτερο κοίτασμα της Μεσογείου βρίσκεται στο σημείο αυτό, προκαλώντας –όπως είναι φυσικό- το παγκόσμιο ενδιαφέρον των ειδικών επιστημόνων.


Τη σημασία του συγκεκριμένου κοιτάσματος ανέδειξε...

Η Ελλάδα αντικρούει τις πληροφορίες για την άρνηση του Ιράν να παραδώσει πετρέλαιο στη χώρα

Η μεγαλύτερη εταιρεία διύλισης πετρελαίου στην Ελλάδα. «Ελληνικά Πετρέλαια», συνεχίζει να λαμβάνει πετρέλαιο από το Ιράν, εναντίον του οποίου οι ΗΠΑ και η ΕΕ επέβαλε κυρώσεις σε ένα σχέδιο μειώσεων των πηγών χρηματοδότησης του πυρηνικού προγράμματος. Έτσι, τα «Ελληνικά Πετρέλαια» εμφανίστηκαν να διαψεύδουν την...

VIDEO: Όσο η Μέρκελ μας βασανίζει τόσο θα μεγαλώνει το… κοντοσούβλι!
Αυτή ήταν η απάντηση των κατοίκων της Αμφίκλειας Φθιώτιδας στα απάνθρωπα μέτρα...
της Μέρκελ!
Εμείς οι Έλληνες ακόμα και στις δύσκολες στιγμές δε χάνουμε το χιούμορ και κυρίως το καυστικό χιούμορ.
Το τεράστιο κοντοσούβλι των 120 μέτρων στήθηκε και πάλι στην Αμφίκλεια.
Το έθιμο τηρήθηκε για μια ακόμη χρονιά και προσέλκυσε τους κατοίκους της πόλης αλλά και της ευρύτερης περιοχής.

Δείτε το παρακάτω βίντεο…

Ιδού το ΠΑΠΑΡΑλήρημα του Καψή


  

Μάθαμε επιτέλους πότε θα γίνουν οι εκλογές στην Ελλάδα.Το λέει ξεκάθαρα σε ανακοίνωσή της η Αμερικανική Επιτροπή Εβραίων.
Κάτι θα ξέρουν αυτοί...


Πρώην SAS διδάσκουν αποστολές προστασίας ανθρώπων & υλικών


Σεμινάριο με αντικείμενο την άμυνα εκ του σύνεγγυς και την σωματοφυλακή, διοργανώνεται από την NNK Group στην Θεσσαλονίκη μεταξύ 12 και 18 Μαρτίου.

Το σεμινάριο στο οποίο θα συμμετάσχουν πρώην στελέχη των βρετανικών ειδικών δυνάμεων SAS, αποσκοπεί στην προετοιμασία των συμμετεχόντων για επιχειρήσεις προστασίας υψηλών προσώπων και υλικών σε περιοχές υψηλού κινδύνου
και μειωμένου επιπέδου ασφάλειας, σε ολόκληρο τον κόσμο.
Θα περιλαμβάνει
-Αξιολόγηση απειλών
-Επισκέψεις σε τοποθεσίες υψηλού ρίσκου,
-Σχεδιασμό διαφορετικών φάσεων επιχειρήσεων
-Ασκήσεις προστασίας

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Ο Ν.Κωνσταντόπουλος έχει ακόμη γραφείο στη Βουλή και διορίζει και υπαλλήλους!!!


ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Ο Ν.Κωνσταντόπουλος έχει ακόμη γραφείο στη Βουλή και διορίζει και υπαλλήλους!!!Τι είναι αυτά ρε ‘σείς;

Και ενώ κόβονται συντάξεις και μισθοί κατώτατοι, κι ενώ τα παιδιά λιποθυμούν από ασιτία και το 1/3 των Ελλήνων θρέφεται στα σισίτια, ενώ ξεπουλάμε τη δημόσια περιουσία μας ακόμη και τα αρχαία μας, αυτοί ακόμη διορίζουν στη Βουλή τους κολλητούς τους, ακόμη και τους κολλητούς των πρώην ξοφλημένων κομματαρχών !

ΔΕΝ ΒΟΛΕΥΟΥΜΕ ΜΟΝΟΝ ΤΟΥΣ ΝΥΝ ΒΟΛΕΥΤΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΡΩΗΝ ΠΟΥ ΔΙΑΤΗΡΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΠΑΡΑ ΤΟ ΟΤΙ Ο ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΕΚΛΕΞΕΙ!! ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΩΡΕ Η ΒΟΥΛΗ;; ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΟ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑ;;,......

Η Chinatown της Αθήνας... ετοιμάζει βαλίτσες ΝΑ ΜΗ ΜΕΙΝΕΙ ΟΥΤΕ ΔΕΙΓΜΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΕΔΩ ΠΕΡΑ!!! ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ!!! ΑΡΚΕΤΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΠΡΟΚΑΛΕΣΑΝ!!!Τρεις στους δέκα κινέζους μετανάστες εγκατέλειψαν τη χώρα μας, ενώ και οι υπόλοιποι της κοινότητας δύσκολα τα βγάζουν πέρα.

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΠΕΘΑΝΕ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΙΗΤΕΣ.........


Κωστής Παλαμάς

Εξηνταδύο χρόνια συμπληρώνονται φέτος από το θάνατο ενός από τους μεγαλύτερους Έλληνες ποιητές, του Κωστή Παλαμά. Ο μεγάλος μας εθνικός ποιητής πέθανε στην Αθήνα στις 27 Φεβρουαρίου 1943, μεσούσης της γερμανικής κατοχής. Η κηδεία του αποτέλεσε ένα από τα μεγαλύτερα αντικατοχικά συλλαλητήρια, καθώς σύσσωμος ο πνευματικός κόσμος της χώρας αλλά και εκατοντάδες χιλιάδες απλού λαού συνόδεψαν συγκλονισμένοι το σκήνωμα του Ποιητή στην τελευταία του κατοικία στο Α' Νεκροταφείο, τραγουδώντας τον Εθνικό Ύμνο, κάτω από τα σκυθρωπά και έκπληκτα πρόσωπα των κατακτητών.
" Ηχήστε, οι σάλπιγγες... Καμπάνες βροντερές,
δονήστε σύγκορμη τη χώρα, πέρα ως πέρα...
Βογγήστε, τύμπανα πολέμου... οι φοβερές σημαίες,
ξεδιπλωθείτε στον αέρα!
Σ' αυτό το φέρετρο ακουμπά η Ελλάδα!" 

FT: Οι δανειστές ζητούν 38 αλλαγές από την Ελλάδα...


Επιπλέον, μεταρρυθμίσεις ζητούν από την Ελλάδα οι δανειστές της σύμφωνα με τους Financial Times προκειμένου η Αθήνα να λάβει το δεύτερο πακέτο χρηματοδότησης.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της εφημερίδας, οι ευρωπαϊκές χώρες ζητούν 38 συγκεκριμένες αλλαγές στο φορολογικό σύστημα, στις δαπάνες και στο μισθολογικό. Μάλιστα, η εφημερίδα αναφέρει ότι έχει στην κατοχή της έγγραφα, όπου παρουσιάζεται ένα ολόκληρο σχέδιο με επιπλέον μεταρρυθμίσεις που αφορούν τη διαχείριση της χώρας από την κυβέρνηση στα επόμενα δύο χρόνια.

ΤΟ MEGA ΔΕΙΧΝΕΙ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΝΤΑΛΑΡΑ (ΑΝΤΡΑ ΤΗΣ SARAGUSI)ΠΟΥ ΔΙΑΦΗΜΙΖΕΙ ΕΚΧΩΡΗΣΗ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ - ΞΕΦΤΙΛΕΣ!!!


20120226-210513.jpg
 Ντροπή και αηδία στο MEGA… Μεταδίδει συναυλία αλληλεγγύης του πάμπλουτου Νταλάρα με τα λεφτά της οικογενείας σε… Ασφαλείς οικονομικούς παραδείσους!!
Ο απάνθρωπος που δεν είχε πρόβλημα με την εκχώρηση εθνικής κυριαρχίας, βγαίνει να πουλήσει αλληλεγγύη στον κατεχόμενο λαό.
Για τους πολίτες που πήγαν να τον δουν, δεν έχουμε σχόλια. 

"Με τραγούδια για τη φτώχια και την ξενιτιά, ρετιρέ φτιάχνω στην Κηφισιά"

Οι μυστικές υπηρεσίες απέτρεψαν δολοφονία του Πούτιν!


Απόπειρα δολοφονίας του Ρώσου πρωθυπουργού Βλαντίμιρ Πούτιν, η οποία θα σημειωνόταν από ισλαμιστές μετά τις προεδρικές εκλογές της 4ης Μαρτίου απέτρεψαν οι ρωσικές και οι ουκρανικές μυστικές υπηρεσίες, όπως μετέδωσε σήμερα η ρωσική κρατική τηλεόραση.
Οι ουκρανικές μυστικές υπηρεσίες αποκάλυψαν τη συνωμοσία ύστερα από έκρηξη μέσα σε ένα διαμέρισμα στην Οδησσό της νότιας Ουκρανίας, κατά την οποία ένας άνθρωπος σκοτώθηκε. Σύμφωνα με το Pervyi Kanal, το πρώτο κανάλι της δημόσιας ρωσικής τηλεόρασης, δύο ακόμη άτομα συνελήφθησαν και βεβαίωσαν ότι εργάζονταν για τον ισλαμιστή ηγέτη Ντίκου Ουμάνοφ, σφοδρό πολέμιο του Κρεμλίνου.

Πάνω από 100 εκατομμύρια ευρώ χρωστάει στη ΔΕΗ ο Μυτιληναίος

Τι αποκαλύπτει η Ισοτιμία για τα χρέη του ομίλου του επιχειρηματία, που θεωρεί χρυσορυχείο την επιστροφή στο εθνικό μας νόμισμα.
Την ώρα, που οι μισθωτοί και οι συνταξιούχοι βλέπουν το εισόδημά τους να μειώνεται συνεχώς από τα μέτρα λιτότητας…
Την ώρα, που η διαρκώς αυξανόμενη φορολόγηση βυθίζει όλο και περισσότερο στα χρέη τα ελληνικά νοικοκυριά…
Την ώρα, που όλα αυτά γίνονται για να αποφευχθεί η χρεοκοπία της χώρας και η έξοδός της από το ευρώ ο υπέρμαχος της δραχμής, Ευάγγελος Μυτιληναίος, ο μοναδικός Έλληνας επιχειρηματίας, που δήλωσε πρόσφατα σε παγκόσμιο δίκτυο (Bloomberg) ότι η επιστροφή στο εθνικό μας νόμισμα θα ήταν χρυσορυχείο για τις επιχειρήσεις του, φέρεται να χρωστά, ούτε λίγο, ούτε πολύ, 107 εκατομμύρια ευρώ στη ΔΕΗ!
Όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα...

ΞΕΠΕΡΑΣΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΡΕΚΟΡ ΙΠΟΠΠΟΤΑΜΟΥ - ΡΙΝΟΚΕΡΟΥ!Δύο χρόνια πρωτόγνωρης για την χώρα κρίσης. Ο λαός δοκιμάζεται όπως στα χρόνια της γερμανικής κατοχής του 1941-'44. Η πείνα θερίζει,  εκατοντάδες πολίτες περιμένουν στην ουρά των συσσιτίων για ένα πιάτο φαϊ , ενώ πολλοί άλλοι ψάχνουν στους κάδους των σκουπιδιών. Αλλοι από τους συμπατριώτες μας έχουν μείνει χωρίς σπίτι και βρέθηκαν άστεγοι στον δρόμο!
Μέσα σε αυτή την κατάθλίψη, την καταχνιά και την απελπίσία των Ελλήνων, αυτοί που οδήγησαν τη χώρα σε αυτό το κακό χάλι, δεν έχουν χάσει ούτε γραμμάριο βάρους. Τρώνε το...καταπέτασμα και προσθέτουν κιλά στο ήδη τεράστιο βάρος τους.
Οι δύο Αντιπρόεδροι της Κυβέρνησης, 

Handelsblatt: Τόσο καλός πελάτης όσο η Ελλάδα δε βρίσκεται


Στέλιος Μπαμιατζής

Η γερμανική εξοπλιστική βιομηχανία θησαύρισε κατά το παρελθόν από παραγγελίες εξοπλιστικών προγραμμάτων από την Ισπανία, την Πορτογαλία και την Ελλάδα, γράφει η εφημερίδα Handelsblatt. 
Πιο συγκεκριμένα, αναφέρει:
"Όποιος θέλει να δει τα πιο σύγχρονα τεθωρακισμένα της Ευρώπης, θα πρέπει να....

Κυματίζουν σημαία «ανεξάρτητης» Δ. Θράκης Προκλητικές τουρκικές κινήσεις πυροδοτούν έντονες αντιδράσεις


ΕΠΑΝΑΦΕΡΟΥΝ τη σημαία των «55 ημερών» της «ανεξάρτητης Δυτικής Θράκης», οι Τούρκοι. Η σημαία αυτά διατηρήθηκε για 55 ημέρες όταν στις αρχές του περασμένου αιώνα η μουσουλμανική μειονότητα είχε ανακηρύξει παράνομα ανεξάρτητο «κράτος». Η φωτογραφία του «τουρκικής» καταγωγής βουλευτή του ΠΑΣΟΚ στο ελληνικό Κοινοβούλιο, Τσετίν Μαντατζί, μπροστά στη «σημαία» της..
«Τουρκικής Δημοκρατίας της Δυτικής Θράκης» προκάλεσε κρίση και αντιδράσειος.