ataktesfones@gmail.com

Πέμπτη 24 Μαΐου 2012

Οι τεμπέληδες Έλληνες τρίτοι στον κόσμο σε εργατοώρες


Πρώτος στην Ευρώπη και τρίτος στον κόσμο είναι ο Έλληνας εργαζόμενος σε εργατοώρες, σύμφωνα με έρευνα του BBC, η οποία βασίζεται στα στοιχεία του Οργανισμού Συνεργασίας και Ανάπτυξης.
Κοιτάζοντας τις μέσες ετήσιες ώρες εργασίας ανά εργαζόμενο, οι Έλληνες με βάση τα στοιχεία του διεθνούς οργανισμού είναι πιο εργατικοί ακόμα και από τους Γερμανούς.
Σύμφωνα με τα στοιχεία του ΟΟΣΑ, ο μέσος Έλληνας εργαζόμενος αφιερώνει στη δουλειά του 2.017 ώρες ετησίως, καταλαμβάνοντας την πρώτη θέση στην Ευρώπη.
Από τα συνολικά 34 μέλη του ΟΟΣΑ, η χώρα μας βρίσκεται μόλις δύο θέσεις πίσω.......

Ο ¨κόκκινος Ντάνι¨ και τα πράσινα άλογα!

Ο  κόκκινος Ντάνι έχει τιμητική θέση στην τροφική αλυσίδα του καπιταλισμού. Πέρασε νύχτες σε καφενεία και οριακές τελετές. Δοκίμασε με την άκρη της γλώσσας μούστο πατημένο, ύμνησε το μεσογειακό ταπεραμέντο και την οικολογία, έγινε ο ένας και μοναδικός ανάμεσα σε πολλούς που ξεκίνησαν να δώσουν μιαν απάντηση στο θάνατο και την ανυπαρξία.

Ο κόκκινος Ντάνι φυτεύτηκε από μια παμπόνηρη αστική τάξη που είχε βρει τρόπο νʼ ανοίγει τα παράθυρα για να ξεβρομίζει το σύστημα. Μια αστική τάξη που πουλούσε αριστερισμό και επανάσταση με το τσουβάλι. Ο κόκκινος Ντάνι τα κινήματα της πατάτας και της διαχείρισης των κρίσεων τα σπούδασε στη Σορβόννη ακούγοντας γαλλοελληνικά της Αρβελέρ και φλύκταινες του Ζουράρι. Ο κόκκινος Ντάνι κρύβει ένα βαθύτατο εθνικισμό για τη μητέρα πατρίδα και την ακμή της αφού ως άλκιμη οδαλίσκη της διανόησης μάζεψε τις φίρμες και τα λαμπρά αστέρια της ψωροκώσταινας που ξεψυχούσαν γαλλιστί στην Μονμάρτη.

ΜΑΗΣ 68 ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΑ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΑΛΛΟΣ ΕΝΑΣ ΕΒΡΑΙΟΣ

Ο θάνατος της ιδέας μιάς Ευρώπης ελευθέρας, ανεξαρτήτου, ισχυράς και Ελληνόφρονος - Η πτώσις του Ντε-Γκώλ έσβυνε την τελευταία ελπίδα για το μεγάλο όραμα
            Το ψέμα παραμένει ακόμη να μνημονεύεται ως αλήθεια, η τραγική πραγματικότης να κρύβεται από τους ευρωπαϊκούς (ελληνικούς) λαούς. Ο στρατηγός Ντε-Γκώλ, η τελευταία μεγάλη ευρωπαϊκή μορφή, είχε προ πολλού (από τον πόλεμο) αντιληφθή τα σχέδια του Σιωνισμού και της Αγγλίας ιδιαιτέρως για το μέλλον της Ευρώπης.

Απαγόρευση καλλιεργειών από Ε.Ε. Εκρίζωση αμπελιών ζητάει η Ευρωπαϊκή Ένωση!



Φτάσαμε και σ΄αυτό το σημείο. Δεν έχεις το δικαίωμα να φυτεύεις ότι χρειάζεσαι στο δικό σου χωράφι! Το πρόστιμο όπως θα διαβάσετε είναι 1200€ /στρέμμα, για 10 στρέμματα σημαίνει 12.000/έτος, και μετά διπλασιάζεται! Αν δεν έχεις να τα πληρώσεις ...

Συνδυάστε το με τον νόμο περί τσιπαρίσματος όλων των οικόσιτων ο οποίος είναι ενεργός και αναμένει ... και τότε θα δούμε που ακριβώς βρισκόμαστε.

Σε πλήρη εξέλιξη η Παγκόσμια (Δια)Κυβέρνηση.

Σε περιπέτειες έχουν μπει 500 περίπου αγρότες στην Ηλεία (όπως αποκάλυψε με πρωτοσέλιδο άρθρο της η εφημ. ΠΑΤΡΙΣ) έπειτα από την αυστηρή εντολή- οδηγία που δόθηκε από την Ευρωπαική Ένωση στην χώρα μας ότι κάτοχοι αμπελοτεμαχίων που έχουν φυτευθεί δίχως αντίστοιχο δικαίωμα φύτευσης μετά την 31η Αυγούστου 1998, δεν νομιμοποιούνται και υποχρεούνται να τα εκριζώσουν.

Με τον Πούτιν συναντάται ο αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος

Με τον Πούτιν συναντάται ο αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος
Με τον Ρώσο Πρόεδρο Βλαντίμιρ Πούτιν συναντάται στον καθεδρικό ναό του Σωτήρος Χριστού στη Μόσχα, ο αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος Ιερώνυμος, παρουσία του πατριάρχη Μόσχας και πασών των Ρωσιών Κυρίλλου.
Προηγήθηκε, νωρίτερα, το συλλείτουργο των δύο προκαθημένων στον ναό της Αναστάσεως στο Κρεμλίνο, με αφορμή την ημέρα της Αναλήψεως και την ονομαστική εορτή του Ρώσου πατριάρχη. Συλλειτούργησαν και οι συνοδικοί μητροπολίτες, που συνοδεύουν τον αρχιεπίσκοπο στην επίσημη ειρηνική του επίσκεψη στη Μόσχα, η οποία ξεκίνησε χθες το απόγευμα.

ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ:ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΝΑ ΜΕ ΚΑΝΕΤΕ ΡΟΜΠΑ ΑΝ ΤΥΧΟΝ ΚΑΙ ΦΥΓΩ!!!!!!!!!!

ΑΤΑΚΤΕΣ ΦΩΝΕΣ



Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ:

ΧΑΜΟΣ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΥΛΒΟΥΚΕΛΗ! BILD: «ΑΥΤΗ Η ΕΛΛΗΝΙΔΑ, ΜΑΣ ΖΗΤΑ 70 ΔΙΣ ΕΥΡΩ!»


BILD
Το ποσό των 70 δισ. ευρώ ζητά από τη γερμανική κυβέρνηση η 29χρονη Βίκυ Βουλβουκέλη, ως αποζημίωση για τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο, όπως αναφέρει η Bild.

ΚΡΑΧ: Στο 1985 γύρισε το χρηματιστήριο!




Στα όρια του κραχ βρίσκεται το χρηματιστήριο της Αθήνας. Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση της μετοχής της Εθνικής Τράπεζας, η οποία αυτή τη στιγμή κοστίζει όσο 1 μπουκάλι νερό 1μισυ λίτρου! Διαβάστε στο planet-greece τι συμβαίνει...

"Βράζουν" οι κάτοικοι στην Πάτρα - Νέα συγκέντρωση το απόγευμα - Σε θέση μάχης η αστυνομία


- 12 προσαγωγές ατόμων για τα χθεσινά επεισόδια
- Επιστρέφει τις ευθύνες στην τοπική αυτοδιοίκηση ο πρώην υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μ. Χρυσοχοΐδης
- Διαχωρίζουν τη θέση τους από τη Χρυσή Αυγή οι κάτοικοι
- Σφραγίστηκε η Πειραϊκή Πατραϊκή


«Γιώργο, κόψε τον μπάφο!»


Απίστευτη απάντηση στο twitter του Γιώργου Παπανδρέου, που ευχαρίστησε τον κόσμο για τη στήριξή του και... πήρε μία αποστομωτική απάντηση!

ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ


M023F01BXS451
Ειδοποιητήρια με απειλές κατασχέσεων περιουσιακών στοιχείων ακόμα και για ληξιπρόθεσμα χρέη 300 ευρώ,
στέλνει σε περίπου 900.000 φορολογούμενους το υπουργείο Οικονομικών, σύμφωνα με την εφημερίδα «Τα Νέα».
Τα έσοδα του κρατικού προϋπολογισμού εμφανίζουν υστέρηση της τάξεως των 500 εκατ. ευρώ το πρώτο τετράμηνο του έτους και τα πρώτα στοιχεία για το Μάιο δείχνουν νέα βουτιά της τάξεως του 15%-20%.

Γιατί οι Γάλλοι Τραπεζίτες ανάγκασαν τον Ολάντ να δει τον Βενιζέλο;





Ταξίδι-αστραπή στο Παρίσι πραγματοποίησε ο Ευάγγελος Βενιζέλος όπου, είχε συνάντηση με τον νέο Πρόεδρο της Γαλλίας, Φρανσουά Ολάντ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, που προέρχονται από τη γαλλική προεδρία, η πρόσκληση για συνάντηση προς τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ προήλθε από τον ίδιο τον Φρανσουά Ολάντ.

Προσκαλώντας σε συνάντηση τον Ευάγγελο Βενιζέλο, το κόμμα του οποίου ήρθε τρίτο στις εκλογές της 6ης Μαΐου, λίγο μετά την άρνηση σε αντίστοιχη πρόσκληση του Αλέξη Τσίπρα, ο γάλλος πρόεδρος ίσως θέλει να δείξει ποιους θεωρεί ότι είναι οι συνομιλητές του.

Στα «δίχτυα» του ΣΔΟΕ έχουν πέσει πρώην υπουργοί, βουλευτές, νομάρχες και δήμαρχοι

Στα «δίχτυα» του ΣΔΟΕ έχουν πέσει πρώην υπουργοί, βουλευτές, νομάρχες και δήμαρχοι, οι οποίοι έπειτα από σχετικές καταγγελίες ελέγχονται εξονυχιστικά για παράνομο πλουτισμό.

Η λίστα που έχουν στα χέρια τους τα στελέχη του ΣΔΟΕ περιλαμβάνει 500 ονόματα για τα οποία έχει ξεκινήσει το άνοιγμα τραπεζικών λογαριασμών προκειμένου να διαπιστωθεί εάν όσα καταγγέλθηκαν, επώνυμα και ανώνυμα, ευσταθούν.

Η έρευνα έχει ξεκινήσει πριν από 6 μήνες, ενώ ήδη γίνονται «φύλλο και φτερό» οι δηλώσεις...

Δήλωση σοκ του Βελόπουλου στο “Αποκαλυπτικό Δελτίο” του Εxtra 3

Δήλωση ΣΟΚ του Κυριάκου Βελόπουλου στο “Αποκαλυπτικό Δελτίο” του Extra 3.

Σύμφωνα με τον κ. Βελόπουλο εδώ και 7 μήνες υπάρχει φάκελος που ο ίδιος έχει καταθέσει στον πρόεδρο της Βουλής, σχετικά με το σκάνδαλο των...

Όταν η φυλή Toulambis είδε για πρώτη φορά λευκό άνθρωπο (ΒΙΝΤΕΟ)

Το 1976, η ομάδα του εξερευνητή ανθρωπολόγου Jean-Pierre Dutilleaux ήρθε για πρώτη φορά σε επαφή με την πρωτόγονη φυλή των Toulambis στη Παπούα, Νέα Γουινέα. Τα μέλη της φυλής δεν είχαν έρθει ποτέ σε επικοινωνία με τον έξω κόσμο και ούτε είχαν ξαναδεί άνθρωπο με λευκό δέρμα. Η κάμερα αποθανάτισε την φοβισμένη και γεμάτη περιέργεια αντίδρασή τους.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Τα πολιτικά κόμματα, οι ιδιώτες επενδυτές, η ΕΕ και το ΔΝΤ, οι υπεύθυνοι της κρίσης στην Ελλάδα


Τα πολιτικά κόμματα, οι ιδιώτες επενδυτές, η ΕΕ και το ΔΝΤ, οι υπεύθυνοι της κρίσης στην ΕλλάδαΆλλοι είναι οι υπεύθυνοι για την ελληνική τραγωδία και άλλοι την πληρώνουν, συμπεραίνει στο άρθρο του ο Μοχάμεντ Ελ Εριάν, CEO της παγκόσμιας επενδυτικής εταιρείας PIMCO,
καταλήγοντας ότι σε ένα πιο δίκαιο κόσμο θα έπρεπε να δοθούν πίσω μισθοί και προνόμια στους αδύναμους "Σε έναν πιο δίκαιο κόσμο οι πιο αδύναμες κοινωνικές ομάδες θα έπρεπε να πάρουν πίσω τους μισθούς και όλα τα προνόμιά που για πολύ καιρό απολάμβαναν οι τέσσερεις πραγματικοί υπεύθυνοι για την ελληνικη κρίση: Τα πολιτικά κόμματα, οι ιδιώτες επενδυτές, η ΕΕ και το ΔΝΤ.

Με χημικό ευνουχισμό θα τιμωρούνται οι παιδόφιλοι στην Νότιο Κορέα Read more: http://www.enimerwsi.gr/2012/05/blog-post_1082.html#ixzz1vm7vOTF7

Με βάση νόμο που ψηφίστηκε στη χώρα το 2010, θα πραγματοποιηθεί για πρώτη φορά χημικός ευνουχισμός ενός κατά συρροή παιδόφιλου βιαστή στη Νότια Κορέα. Ο 45χρονος δράστης, γνωστός ως Παρκ, έχει καταδικαστεί για τέσσερις βιασμούς ή απόπειρες βιασμού παιδιών ηλικίας κάτω των 13 ετών...

Μάνα και γιος αυτοκτόνησαν πηδώντας στο κενό (Μεταξουργείο)




Τι να γράψεις για αυτή την συνεχιζόμενη εθνοκτονία… Δεν υπάρχουν λόγια, μόνο τιμωρία...

πηγη

Ενα τρίμηνο χωρίς ρεύμα, βενζίνη, φυσικό αέριο σε περίπτωση δραχμής Πηγή:www.capital.gr

Του Χάρη Φλουδόπουλου
Τεράστια προβλήματα, ελλείψεις και αδυναμία ασφαλούς προμήθειας ενεργειακών αγαθών, θα φέρει πιθανό ατύχημα εξόδου της χώρας από το ευρώ στον κρίσιμο τομέα της ενέργειας. Οι βραχυπρόθεσμες επιπτώσεις εφαρμογής ενός τέτοιου σεναρίου περιγράφονται από τους ειδικούς ως ένας ζωντανός εφιάλτης, όπου η χώρα δε θα μπορεί για ένα σημαντικό χρονικό διάστημα να εφοδιάζεται πετρέλαιο, θα αδυνατεί να εισάγει φυσικό αέριο και θα υπάρχουν σοβαρές ελλείψεις ηλεκτρικής ενέργειας. Η ενεργειακή παράλυση της χώρας θα είναι βραχυπρόθεσμη και η οδυνηρή πρώτη μεταβατική περίοδος θα διαρκέσει περίπου 3 έως 4 μήνες. Μετά την περίοδο αυτή, η κατάσταση θα ομαλοποιηθεί, ωστόσο θα επέλθουν οι μόνιμες αλλαγές στις αγορές της ενέργειας, που μεταφράζονται  είτε σε μείωση της ζήτησης ή ακόμη και σε αναγκαστική προσαρμογή των καταναλωτών στα νέα δεδομένα των περιορισμένων εισαγωγών ενεργειακών αγαθών. Σε μακροπρόθεσμο ορίζοντα πάντως, η θετική εξέλιξη αφορά στην πιθανή αξιοποίηση εγχώριων ενεργειακών πηγών, όπως ο λιγνίτης (εκ των πραγμάτων θα αναγκαστούμε να αξιοποιήσουμε τα αναξιοποίητα κοιτάσματα σε Δράμα και Ελασσόνα), οι ΑΠΕ και η επίσπευση της αξιοποίησης πιθανών κοιτασμάτων πετρελαίου. 

"Βροχή" EXOCET στο Αιγαίο - Βίντεο



Η επιχείρηση "προβολή ισχύος" συνεχίζεται από τις ΕΔ. Στις 29 Μαίου, έχουν προγραμματιστεί βολές πυραύλων EXOCET στο πεδίο βολής Κρήτης. Οι βολές θα γίνουν από μαχητικά αεροσκάφη,αλλά και από πλοία του Στόλου μας. Τα Γενικά Επιτελεία που εμπλέκονται στις βολές αυτού του εξαιρετικά σημαντικού οπλικού συστήματος μετά από πάρα πολλά χρόνια -ούτε που θυμόμαστε πόσα- δίνουν δημοσιότητα στο θέμα,καλώντας τα ΜΜΕ και τους εκπροσώπους τους που το επιθυμούν να παρακολουθήσουν τις βολές των EXOCET.

Βγαίνουμε από το "καβούκι" μας στο Αιγαίο,16 χρόνια μετά από τα Ίμια;




Του ΠΑΡΙ ΚΑΡΒΟΥΝΟΠΟΥΛΟΥ
Μετά από πολλά χρόνια στο Αιγαίο διαπιστώνουμε μια σημαντική κινητικότητα.Ασκήσεις οι οποίες δημοσιοποιούνται με έντονο τρόπο,δηλώσεις που επισημαίνουν ότι “άλλο οικονομική κρίση κι άλλο εθνική κυριαρχία” και άλλα πολλά.

Εύβοια: Κρεμασμένος στη γέφυρα απειλούσε να αυτοκτονήσει-Δείτε το βίντεο!

Δραματικές οι διαπραγματεύσεις για να πειστεί ο πατέρας ενός ανήλικου παιδιού να μην αυτοκτονήσει...

Πήδησε τα κάγκελα και κάθισε σε στάση έτοιμος να πηδήσει στο κενό. Περαστικοί ειδοποίησαν την αστυνομία και τότε σταμάτησε και η κυκλοφορία των δύο ρευμάτων στην υψηλή γέφυρα. Κανένας δεν πλησίασε την γέφυρα παρά μονο οι διαπραγματευτές. Η κατάσταση ήταν δύσκολη αφού με το που τον πλησίαζαν λίγο οι αστυνομικοί σηκώνονταν για να πηδήξει στο κενό.

Oι τουρίστες, απορούν πώς μπορούμε και ψωνίζουμε...



Οι τουρίστες, που έρχονται στην Ελλάδα, ακόμη και οι προερχόμενοι από βαλκανικές χώρες, απορούν πώς μπορούμε και ψωνίζουμε... Μας θεωρούν τελειωμένους και αξιολύπητους. Ο δημοσιογράφος Άγγελος Πυριόχος, που ζει στη Ζάκυνθο, λέει σχετικά: "Μιλώντας καθημερινά με τουρίστες, καταλαβαίνω τι νιώθουν και τι γνωρίζουν για μας. Απορούν κυρίως. Διότι έχουμε καύσιμα στα....

Δεν δίνουν τα νεογέννητα παιδιά στις ελληνίδες μητέρες τους επειδή δεν έχουν να πληρώσουν τα νοσήλια. Οι λαθρομετανάστριες γεννούν .... δωρεάν!


Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ του BBC για τα ελληνικά νοσοκομεία. Δεν δίνουν τα νεογέννητα παιδιά στις μητέρες τους επειδή δεν έχουν να πληρώσουν τα νοσήλια. Κι όμως τα όσα θα διαβάσετε συμβαίνουν στην Ελλάδα. Το ρεπορτάζ ανήκει στο BBC. Όπως αναφέρει αρκετοί Έλληνες δεν έχουν πλέον ασφαλιστική κάλυψη γιατί είναι άνεργοι ή απασχολούνται με μαύρη εργασία.

Έτσι όταν αναγκάζονται να πάνε στα νοσοκομεία είναι υποχρεωμένοι να πληρώσουν αφού καλύπτονται από ασφάλιση. Και αν δεν έχουν ιδιωτική ασφάλιση τότε τα πράγματα γίνονται ακόμη πιο δύσκολα.

Το... οικοπεδάκι του Άκη αξίας 4,6 εκατομμυρίων!


Ένας μοβ φάκελος από το γραφείο του Άκη Τσοχατζόπουλου έχει μπει στο μικροσκόπιο του ανακριτή

Το περιεχόμενο του φακέλου κίνησε το ενδιαφέρον καθώς αφορά σε ένα οικόπεδο στο Βερολίνο. Ένα οικόπεδο αξίας 4.617.455 ευρώ!

Σύμφωνα με την εφημερίδα “Τα Νέα” ο μοβ φάκελος περιέχει τέσσερις εκτυπώσεις από το Google earth, έναν χάρτη του Βερολίνου, δεκατρείς κατόψεις του χώρου, αλλά και ο προϋπολογισμός της επένδυσης...

Κρύβουν κρυφή χρηματοδότηση της Ισπανίας;


«Αιτία Πολέμου» με τους Γότθους της Φρανκφούρτης θα πρέπει να είναι για την Ελλάδα η υπόνοια – ή διαρροή – ή ανεπιβεβαίωτη πληροφορία (όπως και να το αναφέρεις το ίδιο νόημα βγαίνει…), ότι η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα, ενώ από τη μια πλευρά φαίνεται να αφήνει την Ελλάδα στον επιθανάτιο ρόγχο της, από την άλλη κόβει χρήμα – στα κρυφά – για να ενισχύσει την Ισπανία, η οποία είναι έτοιμη και η ίδια να διαβεί… τον Ρουβικώνα της Τρόικα…

Άρθρα για στρατιωτική επέμβαση στην Ελλάδα στο Γερμανικό German Foreign Policy



Σπεύδουμε να προλάβουμε τις κλασικές ψευτοπατριωτικές, ψευτοηρωικές αντιδράσεις, που επικεντρώνονται στον ανέξοδο τσαμπουκά στους "ξένους που επεμβαίνουν στα εσωτερικά μας", υπενθυμίζοντας ότι δικαιούνται να γράφουν ό,τι θέλουν για μας. Το τραβάει ο ..
οργανισμός μας. Μας αξίζει. Εμείς ξεφτιλίσαμε την πατρίδα μας, επειδή δεν είμαστε ενωμένοι, αλλά χωρισμένοι σε κόμματα. Όταν μετά από τόσα μαθήματα, δεν βάλαμε μυαλό κι ακόμη υπάρχουν εκατομμύρια ηλίθιοι, που φανατίζονται με τα κομματικά και πέφτουν θύματα των κηρυγμάτων της διχόνοιας....
Λοιπόν, να το ξαναπούμε: μην περιμένετε πολλά πράγματα από τους πολιτικούς, δεν κυβερνούν αυτοί, ούτε θα κυβερνήσουν ποτέ στο μέλλον. Σε όλο τον κόσμο κυβερνά το χρήμα και μόνο αυτό. 

Παλιό το κόλπο αλλά πάντα πιάνει!

Για να φυτέψει σαν ιδανικό ηγέτη κάποιον αρχηγό κόμματος και να τον κάνει αρεστό στον λαό, το παρακράτος της "Νέας Τάξης", δεν έχει παρά να τον κατηγορεί σαν επαναστάτη που πάει κόντρα στο σύστημα. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα οι αφελείς που ψάχνουν απελπισμένα κάποιον ηγέτη, να γαντζωθούν επάνω του. 

Τουρκία: Σκοτώνουν λαθρέμπορους, τους βαφτίζουν αντάρτες


Οι Τούρκοι σκοτώνουν αμάχους και τους παρουσιάζουν ως μαχητές του ΡΚΚ για να «ισοφαρίσουν» τις δικές τους, σοβαρές απώλειες, καθησυχάζοντας την τουρκική κοινή γνώμη!
Έτσι σε σύγκρουση στην περιοχή Τουντσελί, της νοτιοανατολικής Τουρκίας σκοτώθηκαν από Τούρκους τρία άτομα, τα οποία σύμφωνα με τις τουρκικές εφημερίδες, ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ, ότι ήταν μέλη του ΡΚΚ. Οι Τούρκοι επιχείρησαν να τους ελέγξουν, αλλά οι τρεις αρνήθηκαν. Οι Τούρκοι τότε άνοιξαν πυρ και οι τρεις απάντησαν, με αποτέλεσμα τελικά να σκοτωθούν.

Μαστίγιο και καρότο!Λαγκάρντ:"Το ΔΝΤ έτοιμο για έξοδο της Ελλάδας,η ευρωζώνη έτοιμη να βοηθήσει"!












Το ΔΝΤ είναι έτοιμο για όλα,δηλώνει στο BBC ,η επικεφαλής του Κριστίν Λαγκάρντ,αλλά πρόσθεσε ότι “μέλη της Ευρωζώνης είναι έτοιμα να προσφέρουν ακόμη μεγαλύτερη οικονομική ενίσχυση,για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα,αν παραμείνουν στην Ευρωζώνη”.