ataktesfones@gmail.com

Τρίτη, 16 Σεπτεμβρίου 2014

Ὀμπάμα: Ὁ Ἄσαντ προστάτευσε τοὺς χριστιανοὺς τῆς Συρίας!!!


«…Ο Πρόεδρος των ΗΠΑ ομολόγησε ενώπιον των εκκλησιαστικών αρχών :
«Γνωρίζουμε ότι ο Πρόεδρος Μπασάρ Αλ Άσαντ προστάτευσε τους χριστιανούς στην Συρία»…»

Ὀμπάμα Ὁ Ἄσαντ προστάτευσε τοὺς χριστιανοὺς τῆς Συρίας!!!

Ομπάμα: Ο Άσαντ προστάτεψε τους χριστιανούς στην Συρία


Ο Αμερικανός Πρόεδρος, Μπαράκ Ομπάμα, σε συνάντησή του με Ορθόδοξους Επισκόπους στον Λευκό Οίκο, παραδέχθηκε ότι «ο Μπασάρ αλ Άσαντ προστάτεψε τους Χριστιανούς», αφήνοντας άφωνους τους ηγέτες της μεσανατολίτικης Ορθοδοξίας, οι οποίοι εξέφρασαν την απορία: γιατί οι ΗΠΑ εξόπλισαν και χρηματοδότησαν τους ισλαμιστές σφαγείς των χριστιανών και ειδικότερα των ορθοδόξων.
Ο Ομπάμα σύμφωνα με την εφημερίδα al-akhbar συναντήθηκε για 35 λεπτά με

Αμόκ Σκοπιανών: Κατηγορούν τα διεθνή ΜΜΕ ότι αναφέρουν την Αμφίπολη ως ελληνική!

Σε τι άλλες μεθόδους άραγε να καταφύγει το κρατίδιο των Σκοπίων προκειμένου να πείσει την διεθνή κοινή γνώμη ότι δεν είναι σλάβοι αλλά «Μακεδόνες»; Τι άλλο θα σκαρφιστούν οι παραχαράκτες της ιστορίας για να κλέψουν την ελληνική ιστορική και πολιτιστική κληρονομιά; Και όμως.
Το κομμουνιστικό παρελθόν τους και τις σταλινικές μεθόδους παραχάραξης της ιστορίας θυμούνται οι σλαβοσκοπιανοί που φαίνεται ότι έχουν πάρει βαρέως το θέμα της Αμφίπολης. Αυτή τη φορά η κυβέρνηση Γκρούεφσκι που ελέγχει απολύτως τα μέσα ενημερωσης στα Σκόπια έφτασε στο σημείο να κατηγορήσει για «ερασιτεχνισμό» και «πλήρη άγνοια της ιστορίας» βρετανικά και αμερικανικά μέσα μαζικής ενημέρωσης όπως το BBC, την Washington Post και τους International Business Times.
Οι απίστευτοι σλαβοσκοπιανοί, έχουν ταυτιστεί σε τέτοιο βαθμό με τη Μακεδονία

ΑΛΗΤΕΣ-ΠΡΟΔΟΤΕΣ-ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΒΕΒΗΛΩΣΑΝ ΤΟ ΜΝΗΜΕΙΟ ΤΗΣ ΣΦΑΓΗΣ ΤΟΥ ΜΕΛΙΓΑΛΑ, ΜΕ THN ANOXH ΣΑΜΑΡΑ!


1_(7)__article

Τη νύχτα της χθεσινής επετείου της μεγάλης σφαγής (το ετήσιο μνημόσυνο γίνεται την Κυριακή 21 Σεπτεμβρίου…), αλήτες-προδότες-κομμουνιστές βεβήλωσαν το μνημείο και τον περιβάλλοντα χώρο στην Πηγάδα του Μελιγαλά! Ήταν επόμενο, μετά τις συνεχείς προκλήσεις από το ΚΚΕ (με τελευταία την απειλή βουλευτή του ΚΚΕ στο περιφερειακό συμβούλιο Δυτικής Ελλάδος: «Λίγους σφάξαμε. Έρχεται ο επόμενος γύρος και θα σας φάμε λάχανο»), τον ΣΥΡΙΖΑ και το κατασκεύασμα της αμερικανικής πρεσβείας! Είναι μια νέα πρόκληση των κομμουνιστικών σκουπιδιών εις βάρος των εθνικιστών, με την ανοχή Σαμαρά για να δείξουν ότι έχουν το πάνω χέρι και κάνουν ότι γουστάρουν στην μνημονιακή Μπανανία

Πολυπολιτισμικότητα και ποδόσφαιρο: Έχει (κυριολεκτικά) χαθεί η μπάλα

Οι "Βέλγοι" Romelu Lukaku (Ζαίρ), Christian Benteke (Κονγκό) 


ΚΟ: Θυμάμαι ακόμα ήμουν παιδάκι, (όπως λέει το γνωστό γηπεδικό άσμα), στις αγορίστικες συζητήσεις που κάναμε περί ποδοσφαίρου, και στα χαρτάκια με τα αυτοκόλλητα που μαζεύαμε («τύχες» τις λέγαμε) όλοι ξέραμε π.χ. ότι οι Σουηδοί είναι ξανθοί και ψηλοί "σαν Βίκινγκς", με ονόματα ποτ τελειώνουν σε berg (Σάντμπεργκ, Μέλμπεργκ, Μπεργκ κλπ) ή -sson (Λάρσον, Σβένσον, Έρικσον, Γιόχανσον κλπ), οι Ιταλοί είναι ντελικάτοι (και… όμορφοι για τα κορίτσια) με ονόματα που κυρίως τελειώνουν σε - i (Ρόσσι, Καμπρίνι, Ταρντέλι κλπ), οι Γερμανοί είναι απλά «γερμανόφατσες» και «πάντσερς» και ούτω καθεξής.…
Τώρα που μεγαλώσαμε είναι δύσκολο να εξηγήσουμε στα παιδιά μας ότι το