ataktesfones@gmail.com

Τρίτη 24 Ιουνίου 2014

ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ, ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ: ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ ΧΑΡΙΣΑΝ ΔΑΝΕΙΟ 133.000 ΣΕ ΑΛΒΑΝΟ, ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΕΙ 3 ΠΑΙΔΙΑ: ΤΟΥ ΕΠΕΤΡΕΨΑΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ 13 ΕΥΡΩ ΤΟΝ ΜΗΝΑ!..



Απίστευτο κι όμως αληθινό: Την στιγμή που χιλιάδες Έλληνες αυτοκτονούν καθημερινώς γιατί δεν έχουν να πληρώσουν τα Δάνειά τους, δικαστήριο στην Πάτρα χάρισε δάνειο 133.000 ευρώ σε Αλβανό πρώην λαθρομετανάστη, επειδή έχει τρία παιδιά!.. Και μόνο αυτή η είδηση αποκαλύπτει ότι οι προδότες Πολιτικάντηδες έκαναν την Ελλάδα... Παγκόσμια Πρωταθλήτρια του Μαζοχισμού: Αφήνει τα δικά της παιδιά να αυτοκτονούν και χαρίζει τα δάνεια σε πρώην λαθρομετανάστες!..
Όπως αποκαλύπτει στο σημερινό (Τρίτη 24 Ιουνίου 2014) της φύλλο η

Πόντιοι ή Ρωσοπόντιοι;

pontioi_rosia_616295547.jpg
Στη Ρωσία λέγονταν Πόντιοι και στην Ελλάδα Ρωσοπόντιοι. Είναι ο όρος σωστός ή αποκαλούνται έτσι από ρατσιστική διάθεση; Ποιά είναι η αλήθεια;
Αν ανατρέξουμε στα ιστορικά γεγονότα από την γενοκτονία μέχρι τις μέρες μας θα βρούμε την απάντηση στο ερώτημα.

Η γενοκτονία των Ποντίων, που θεωρείται η μεγαλύτερη του αιώνα, ξεκίνησε το 1916 κι ο επίλογος της γράφτηκε το 1922 με την μικρασιατική καταστροφή. Τα θύματα ξεπέρασαν τις 353.000 κι όσοι κατάφεραν να γλιτώσουν από το μένος των Τούρκων, πρόσφυγες πλέον ξεριζωμένοι από τον τόπο τους, βρήκαν καταφύγιο στην Ελλάδα.

Υπολογίζεται ότι ήταν περίπου 400.000 αυτοί που έφθασαν στην Ελλάδα, ενώ οι υπόλοιποι κατέφυγαν στην Νότια Ρωσία.
Παρά τις δύσκολες συνθήκες διαβίωσης, κάτω από τις οποίες ζούσαν στην Ρωσία,

20χρονη βιάστηκε ομαδικά από τρεις Πακιστανούς και βρέθηκε κρεμασμένη από δέντρο