ataktesfones@gmail.com

Κυριακή 2 Φεβρουαρίου 2014

Άδωνις: Είπα ψέμα...Ήξερα ότι τα Μνημόνια είναι Καταστροφή

Δεν είναι κρίση συνείδησης ενός προδότη μην αυταπατάστε, είναι η αποθράσυνση των προδοτών οι οποίοι φτύνουν και χλευάζουν πλέον έναν ολόκληρο λαό άφοβα με την ικανοποίηση να ζωγραφίζετε στα πρόσωπά τους. Είναι σίγουροι για την επιτυχία τους και δεν φοβούνται ότι θα πληρώσουν για τα εγκλήματα που διέπραξαν και συνεχίζουν να διαπράττουν.Τους προστατεύουν οι δικαστικές και αστυνομικές αρχές ΤΟΥΣ!!!

ΣΥΡΙΑ 2014...

ΟΙ ΝΕΟΙ ΠΟΥ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΤΗΝ ΑΓΙΑ 
ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΡΩΜΗΩΝ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ....


Φωτογραφία: ΣΥΡΙΑ 2014...ΟΙ ΝΕΟΙ ΠΟΥ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΤΗΝ ΑΓΙΑ 
ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΡΩΜΗΩΝ  ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ....

Απλήρωτοι φόροι ύψους 7,16 δισ. ευρώ το 2013

Αυξάνονται οι φορολογούμενοι που αδυνατούν να καλύψουν ληξιπρόθεσμα χρέη
Απλήρωτοι έμειναν το 2013 φόροι ύψους 7,16 δισ. ευρώ, με αποτέλεσμα τα ληξιπρόθεσμα χρέη προς το Δημόσιο να εκτιναχθούν στα 62,29 δισ. ευρώ, από 55,130 δισ. ευρώ στα τέλη του 2012

Προέλαση του Συριακού στρατού στο Χαλέπι μεταδίδει το CNN. Ενθουσιασμός στην Συρία.

Συντριπτική προέλαση του Συριακού στρατού στις τάξεις του οποιου πολεμούν πλέον μαζικά οι Σύριοι πολίτες ανεξαρτήτως θρησκεύματος, προκαλεί ενθουσιασμό. Μέχρι και το CNN μετέδωσε νωρίτερα τις εξελίξεις στο Χαλέπι, ενώ σε όλη την χώρα έχουν…

ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΥΠΟΘΕΣΗ Συνελήφθη Τούρκος "αντιεξουσιαστής" που συντόνιζε επεισόδια στο Σύνταγμα


Τούρκος πολίτης συνελήφθη από την αστυνομία ενώ προσπαθούσε να επιτεθεί σε πολίτες που συμμετείχαν στην συγκέντρωση του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή στην συμβολή των οδών Ρηγίλλης και Βασιλίσσης Σοφίας.
Ο Τούρκος ήταν μεταξύ ατόμων που προσπάθησαν να διασπάσουν τον αστυνομικό κλοιό και να επιτεθούν στους Έλληνες που συμμετείχαν στην συγκέντρωση στις παρυφές της, στο Σύνταγμα..