ataktesfones@gmail.com

Παρασκευή 2 Αυγούστου 2013

Τι μήκος και τι διάμετρο αυλού κάννης να διαλέξω;

by Arielny2011

Ένα ερώτημα που δέχτηκα πρόσφατα από 3 αναγνώστες ήταν κατά πόσο πρέπει να δώσουν σημασία στα βασικά χαρακτηριστικά της κάννης: Στο μήκος της και τη διάμετρο του αυλού της (αναφερόμαστε φυσικά στο κλασσικό 12άρι λειόκαννο).

Συνεληφθη ο σεβασμιος 80ουτης γερων μοναχος Δημητριος της μονης Φιλοθεου διοτι πηγε τροφιμα στους εγκλειστους αγωνιζομενους μοναχους ( στο κονακι ) της Ιερας Μονης Εσφιγμενου.

Πριν λίγους μήνες σε άρθρο μας αναφέραμε τον λόγο για τον οποίο οι Έλληνες έγιναν στόχος προς εξολόθρευση από τη διεθνή αλητεία.Ο εχθρός τους είναι ένας, η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ! Μια παρέα λωποδυτών νομοθετεί τα τελευταία χρόνια στις πλάτες του άμοιρου λαού.

Δουλειά ακόμα και τον Δεκαπενταύγουστο ζήτησε ο Α. Σαμαράς από τους υπουργούς

"Τελειώνετε με τους κωλοέλληνες"  Αυτή είναι η διαταγή που έλαβαν πριν μερικά χρόνια τα αφεντικά των εδώ δοσίλογων και δεν σηκώνει αμφισβήτηση! Από ποιόν την έλαβαν; Ας βάλει ο καθένας το μυαλό του να δουλέψει.

Και μη ξεχνάτε ΠΡΟΔΟΤΕΣ...

...η κατάληξή σας είναι αναπόφευκτη !

Δίχως κίνημα Κατώτερων Δικαστών η χώρα θα οδηγηθεί στο χαμό


Γράφει ο Θανάσης Αλαμπάσης 

Καθήκον εθνικό η αμφισβήτηση των εξοντωτικών τεκμηρίων διαβίωσης

Δημοσιεύω παρακάτω τη δήλωση αμφισβήτησης των τεκμηρίων διαβίωσης.

Τα ισχύοντα σήμερα τεκμήρια διαβίωσης, που θεσπίστηκαν λόγω αδυναμίας προσδιορισμού του πραγματικού κόστους διαβίωσης, οδηγούν σε τρομερές φορολογικές αυθαιρεσίες. Διότι δημιουργούν εξοντωτικά υψηλές ΕΙΚΟΝΙΚΕΣ φορολογικές υποχρεώσειςικανές να οδηγήσουν τον κοινό μέσο πολίτη στην απελπισία και σε ολοκληρωτική ψυχική κατάρρευσηΠρόκειται για προδοσία του Ελληνικού Λαού.

Το νέο σήμα για τα εστιατόρια...

Ένας στους δέκα  (σίγουρα υπερβάλουν) προμηθεύτηκαν μόνο το ειδικό σήμα για τα εστιατόρια,αυτό έχει σαν αποτέλεσμα οι μπάσταρδοι στα δελτία ειδήσεων να μην είναι ικανοποιημένοι. Τόση προπαγάνδα, τόση αλητεία και δεν τσίμπησε η πλειοψηφία;


6 τροφές για σούπερ μεταβολισμό


Είναι αλήθεια, υπάρχουν ορισμένα φαγητά τα οποία έχουν υψηλή θερμιδογόνο δράση, έτσι ώστε...
να χάνεται θερμίδες κυριολεκτικά την ώρα που τρώτε. Σας παρουσιάζουμε τις καλύτερες τροφές που θα βοηθήσουν το μεταβολισμό σας.



Ο ένας είναι σίγουρα ο Παπαντωνίου.Εκδιδονται ενταλματα



Στην τελική ευθεία βρίσκονται οι εισαγγελικές αρχές για την έκδοση δύο ενταλμάτων που αφορούν δύο υπουργούς, ο ένας προέρχεται από το χώρο της ΝΔ και ο άλλος από το ΠΑΣΟΚ.
Σύμφωνα με πληροφορίες του Lykavitos, η έκδοση ων ενταλμάτων στηρίζεται στην αποκάλυψη μαύρων λογαριασμών που προέρχονταν από τις μίζες εξοπλιστικών προγραμμάτων.

Η Ληστεια του Αιωνα ή Συγχρονο Πλιατσικο

Από τον Πόρτα – Πόρτα

Κρατουμενο 1

Φετος καναμε δηλωσεις εισοδηματος… και για πρωτη φορα μας επεβαλαν να βαλουμε τους τοκους καταθεσεων δλδ να παραδωσουμε τους τραπεζικους μας λογαριασμους οικειοθελως !

Κρατουμενο 2

Σημερα ενημερωθηκαμε -  δηθεν κατα λαθος – οτι θα υποβαλλουμε υποχρεωτικα Ε9 μονο του. Ανεξαρτητα… Αυτο δεν ειναι μπαχαλο οπως το παρουσιαζουν !! Ειναι προμελετημεο εγκλημα.

«Βγάλανε τη σημαία από τη Βουλή, σε λίγο θ’ ανεβάσουν τη γερμανική»


Εν μέσω συνθημάτων των διαδηλωτών, επανατοποθέτησαν τη γαλανόλευκη στο Κοινοβούλιο υπάλληλοι
«Βγάλανε τη σημαία από τη Βουλή, σε λίγο θ’ ανεβάσουν τη γερμανική» φωνάζουν οι διαδηλωτές της ΑΔΕΔΥ και του ΠΑΜΕ έξω από το Κοινοβούλιο.

ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑ Η LM επέλεξε την Northrop για τα ραντάρ AESA των F-16 - Ποιοι εμπλέκονται εν Ελλάδι


H αναμονή για τη επιλογή ραντάρ ενεργού διάταξηςφάσης για το F-16 τελείωσε. Η Lockheed Martin ανακοίνωσε την επιλογή του ραντάρ ηλεκτρονικής σάρωσης της Northrop Grumman, Scalable Agile Beam Radar (SABR) για το πρόγραμμα αναβάθμισης και εκσυγχρονισμού F-16  της αμερικανικής αεροπορίας, έναντι του Raytheon Advanced Combat Radar (RACR).
 

Η εφαρμογή του προγράμματος στην Ελλάδα..είναι μη ικανοποιητική σε όλους σχεδόν τους τομείς


Αναπόφευκτο και νέο κούρεμα κατά το Ινστιτούτο Ifo του Μονάχου. Αντιδράσεις στο ΔΝΤ για εμπλοκή του Ταμείου στην ευρωκρίση.
Στην άρνηση κρατών - μελών του ΔΝΤ από τη Λατινική Αμερική να υποστηρίξουν τη συνέχιση της οικονομικής βοήθειας στην Ελλάδα αναφέρεται ρεπορτάζ στη διαδικτυακή σελίδα του περιοδικού der Spiegel.
«Έρχεται νέο κούρεμα»

Κράτος σε ύφεση που δανείζεται με 14% τόκο τι ελπίδες έχει;



Είναι θέμα το πολύ ολίγων μηνών, το κούρεμα, πτώχευση, διάλυση, όπως θέλετε πείτε το. Το τι θα πάθει ο Σαμαράς και λοιπή συμμορία; Εάν δεν προλάβουν ίσως έχουν την τύχη του …Τσαουσέσκου. Η Μέρκελ πάντως δεν πρόκειται να τον σώσει.

H Αυστραλία ζήτησε από τους μουσουλμάνους να εγκαταλείψουν τη χώρα

 
  Ο Αυστραλός πρωθυπουργός είπε στους μουσουλμάνους: “Αν δεν σας αρέσει να ζείτε εδώ, όπως ζούμε όλοι, μπορείτε να φύγετε, δεν σας φέραμε με το ζόρι…”.

ΜΕΙΩΝΟΥΝ ΤΟΝ ΠΛΗΘΥΣΜΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ Τα μνημόνια ξεκλήρισαν μια πόλη 16.299 κατοίκων το 2012 - Θλιβερά στοιχεία


Μία πόλη 16.299 κατοίκων έσβησε οριστικά από το χάρτη της Ελλάδας το 2012 εξαιτίας των μνημονίων που επέβαλαν οι δανειστές και εφαρμόζουν οι κυβερνήσεις. Πρόκειται για αρνητική μεταβολή του ελληνικού πληθυσμού, αφού οι γεννήσεις μειώθηκαν κατά 5,69% και οι θάνατοι αυξήθηκαν κατά 5% μέσα σε ένα χρόνο. Το σχέδιο λοιπόν του ΔΝΤ και των Ευρωπαίων έχει τελικά… αποτέλεσμα. Ξεκληρίζει το λαό.