ataktesfones@gmail.com

Κυριακή, 21 Οκτωβρίου 2012

Η πυρηνική επίθεση των ΗΠΑ εναντίον του Ιράν έχει σχεδιαστεί από το 2005Global Research

21 Οκτωβρίου 2012
Απόδοση: Ας Μιλήσουμε Επιτέλους

"Τα σχέδια των ΗΠΑ για μια επίθεση εναντίον του Ιράν με ένα μείγμα πυρηνικών και συμβατικών όπλων ήταν ήδη έτοιμα από τον Ιούνιο του 2005", υποστηρίζει διακεκριμένος Καναδός καθηγητής πολιτικών επιστημών, με ειδικότητα στις διεθνείς σχέσεις.

"
Είναι επιβεβαιωμένο από στρατιωτικά έγγραφα, καθώς και επίσημες δηλώσεις, ότι τόσο οι ΗΠΑ όσο και το Ισραήλ εξετάζουν από το 2005 τη χρήση των πυρηνικών όπλων κατά του Ιράν",

Κρήτη: Κακόμοιροι αλγερινοί σακάτεψαν στο ξύλο 24χρονο φοιτητή...!!


Αλγερινοί με πολιτικό άσυλο βεβαίως βεβαίως... Απο εκείνο που δεν δίνουν στους ελληνορθόδοξους της Συρίας... 

eglimatikotita_Ας είναι καλά οι Υπατίες και οι Ραγκουσονόμοι..Αντι να δώσουν πολιτικό άσυλο σε όσους πραγματικά το είχαν ανάγκη,έδιναν σε αλγερινομαροκινά κατακάθια του ποινικού κώδικα και σε τυχοδιώκτες..

Eφιαλτικές ώρες έζησε ένας φοιτητής σε δημόσια ουρητήρια, όταν δύο άτομα του την

Ο μυστικος κωδικας του Πλατωνα


Μυστικό κώδικα σε κείμενα του Πλάτωνα, υποστηρίζει ότι ανακάλυψε ο ερευνητής στο Κέντρο Ιστορίας της Επιστήμης, Τεχνολογίας και Ιατρικής στο Πανεπιστήμιο του...
Μάντσεστερ, δρ Τζέι Κένεντυ. Σύμφωνα με τις ανακοινώσεις του καθηγητή, ο Πλάτων ήταν οπαδός της θεωρίας του Πυθαγόρα ότι οι πλανήτες και τα αστέρια παράγουν μια μη ακουστή μουσική, την περίφημη "αρμονία των σφαιρών". "Οι μυστικοί κώδικες του Πλάτωνα, τελικά υπάρχουν!" Βαδίζοντας στα χνάρια του, έναν αιώνα μετά ο Πλάτων χρησιμοποιούσε μια μυστική διάταξη των συμβόλων, έναν "πλατωνικό κώδικα", προκειμένου να δώσει στα κείμενά του μια μουσική δομή! Αυτόν ακριβώς τον "κώδικα" υποστηρίζει ότι "έσπασε" ο δρ. Κένεντυ ανακαλύπτοντας τα κρυφά μηνύματα στα έργα του μεγάλου έλληνα φιλοσόφου.

E K T A K T O: Ξαφνικά ενεργοποιούνται και οι S -300 !!!!!!


META TO Έκτακτο προσκλητήριο για 135 καταδρομείς της Κρήτης, ΤΩΡΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ OΙ S 300

Μπορώ να κάνω βολή ακόμη και αύριο !!!! Ανώτερος Επιτελής του ΓΕΕΘΑ ανέφερε απαντώντας  σε ερώτηση ….Μετά από τόσα χρόνια θα ενεργοποιηθεί και με τη βούλα  το κορυφαίο αντιαεροπορικό   σύστημα της Ελλάδος !    …….   

Ιδού το νέο μνημόνιο... Όλα αυτά για να εξασφαλιστούν χρήματα που δεν θα δούμε ποτέ...!!
makeleio.gr_Ζητούνται προδότες βουλευτές να το ψηφίσουν...Σοκ προκαλεί σε μεσαία και χαμηλά κοινωνικά στρώματα η αποκάλυψη του νέου πακέτου των μέτρων.

Αναλυτικά τα μέτρα - φωτιά του νέου πακέτου λιτότητας που παρουσιάζει το "Βήμα της Κυριακής".

* Έρχονται μεγάλες περικοπές στα ειδικά μισθολόγια που θα ξεκινούν από 2% και θα φτάνουν κλιμακωτά ως και 35% στους δικαστές, όπου η μέση μείωση είναι 24%. Οι μειώσεις θα ισχύσουν αναδρομικά από 1ης Αυγούστου. 

* Επίσης μεγάλες περικοπές αναμένονται στις ΔΕΚΟ όπου κουρεύονται εκ νέου όλοι οι μισθοί, ώστε οι μεικτές αποδοχές των εργαζομένων να μην ξεπερνούν τα 1.900 ευρώ τον μήνα. 

Οι τούρκοι έβαλαν εκρηκτικά στην γέφυρα Κήπων!!
Eίχαν αντικαταστήσει τα παλαιά εκρηκτικά με σύγχρονα. Για ποιο λόγο οι Τούρκοι ανανέωσαν τους μηχανισμούς ανατίναξης της Γέφυρας; - Πού αποσκοπούν αυτές οι ενέργειες; - Τι περιμένουν και ετοιμάζουν;

“Για την αποφυγή ταλαιπωρίας των πολιτών που πρόκειται να ταξιδέψουν στην Τουρκία, μέσω του Συνοριακού Σημείου Διέλευσης Κήπων, η Αστυνομική Διεύθυνση Αλεξανδρούπολης ενημερώνει για την ύπαρξη διακοπής κυκλοφορίας στο παραπάνω σημείο, σήμερα κατά τις ώρες 09.00 - 17.00, λόγω εκτέλεσης εργασιών οδοποιίας στην τουρκική πλευρά”. 

Το "μακρύ χέρι" της ΜΙΤ στα Βαλκάνια - Γιατί ανησυχούν οι ελληνικές υπηρεσίες


Iδιαίτερη ανησυχία έχει προκαλέσει στις ελληνικές υπηρεσίες πληροφοριών είδηση ότι μέλη της ισχυρής τουρκικής μειονότητας στην βουλγαρική πόλη Kardzhali, της νότιας Βουλγαρίας (στην Βουλγαρία ονομάζονται "τουρκικ΄αντίθετα με... την Ελλάδα που δεν είναι τουρκική, αλλά ονομάζεται γενικά "μουσουλμανική" λόγω ύπαρξης τριών διαφορετικών εθνοτήτων καταγωγής), ελάχιστα χιλιόμετρα από τα σύνορα με την Ελλάδα, η τουρκικές μυστικές υπηρεσίες (ιδιαίτερα δραστήρια η ΜΙΤ στην περιοχή) κατάφεραν για πρώτη φορά να πετύχουν ματαίωση των εορτασμών της ... απελευθέρωσης της πόλης από τον τουρκικό ζυγό!

Αν και το blog είναι αυστηρός ακατάλληλο για προδότες, εγώ θα τους κάνω μία αφιέρωση!

Για να μην ξεχνιόμαστε προδότες..."το μέλλον είναι δικό σας"!!!

Στη βραχονησίδα Ζουράφα ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ… (ΦΩΤΟ)


Επιθεώρηση στον νέο πυρσό επί της νησίδας Ζουράφα πραγματοποίησε ο αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας, στρατηγός Μιχαήλ Κωσταράκος, σε μια κίνηση υψηλής συμβολικής σημασίας, μετά την αποκατάσταση της ζημιάς (δεν γίνονται από μόνες τους…).
Η επίσκεψη του Έλληνα αρχηγού έγινε επιβαίνοντας επί της Κανονιοφόρου ΤΟΛΜΗ. Είχε μεταβεί στη νήσο Σαμοθράκη, όπου παρέστη στις εκδηλώσεις για τον εορτασμό των 100 χρόνων από την απελευθέρωση της νήσου…

Καραγκιόζη, Ε Καραγκιόζη!

Ρῶσος ὀρθόδοξος ἱερέας σώζει 2000 βρέφη ἀπὸ ἄμβλωσηἝνας ὀρθόδοξος ἱερέας ἀπὸ τὴν περιοχὴ τοῦ Βόλγκογκραντ (πρώην Στάλινγκραντ) τῆς Ρωσίας ἐπαινέθηκε ἀπὸ τὸ ρωσικὸ Ὑπουργεῖο Ὑγείας, γιὰ τὸ ἔργο του στὴ μείωση τοῦ ἀριθμοῦ τῶν ἀμβλώσεων στὴν περιοχή του. Μὲ τὶς προσωπικές του προσπάθειες μὲ παροχὴ συμβουλῶν καὶ βοηθώντας τὶς γυναῖκες νὰ κρατήσουν τὰ μωρά τους, τὰ ποσοστὰ ἀμβλώσεων ἔχουν μειωθεῖ στὴν περιοχὴ Volgograd κατὰ 25 τοῖς ἑκατὸ κατὰ τὰ τελευταία πέντε χρόνια.Ὁ πατέρας Alexis Tarasov ἄρχισε τὸ ἔργο διάσωσης ἀνθρωπίνων ζωῶν στὴ δική του ἐνορία στὴν πόλη Voljsk, ὅπου εἶπε ὅτι πέρασε ὧρες μιλώντας μὲ γυναῖκες ποὺ σκέφτονταν νὰ κάνουν ἄμβλωση. Μετὰ ἀπὸ μία περίοδο μὲ ἐπισκέψεις στὸ τοπικὸ νοσοκομεῖο, ἀποφάσισε μαζὶ μὲ ἄλλους ὁμοϊδεάτες τοῦ ἱερεῖς, νὰ δημιουργήσει ἕνα κέντρο κρίσης ἐγκυμοσύνης. Μὲ τὴν ὑποστήριξη τῆς ἐπισκοπῆς του, πλησίασε τὶς τοπικὲς ἀρχὲς γιὰ νὰ....

ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ, ΘΡΑΣΕΙΣ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ, ΑΘΛΙΟΙ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΟΛΟΓΟΙ ΚΑΙ ΨΕΥΤΕΣ, ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΨΕΥΤΟΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΨΕΥΤΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗΣ ΔΕΞΙΑΣ ΠΟΥ ΤΟΛΜΑΝΕ ΝΑ ΜΙΛΑΝΕ ΑΚΟΜΑ ΓΙΑ ΜΕΣΑΙΩΝΕΣ ΚΑΙ ΑΝΕΛΕΥΘΕΡΙΕΣ ΤΗΣ ΤΕΧΝΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ... (ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ)


ΡΕ ΤΖΙΤΖΙΦΙΟΓΚΟΙ ΑΡΙΣΤΕ-ΡΟΥΛΗΔΕΣ, ΤΟΛΜΑΤΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΜΕΣΑΙΩΝΕΣ, ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΕΣ, ΕΛΕΥΘΕΡΙΕΣ ΤΗΣ ΤΕΧΝΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ; ΡΕ ΤΟΛΜΑΤΕ ΑΚΟΜΑ; ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΟΥΤΕ ΚΑΤ' ΕΛΑΧΙΣΤΟΝ;


Το βιβλίο "Ελένη" του συγγραφέα Νίκου Γκατζογιάννη μεταφέρθηκε με τον ίδιο τίτλο στη μεγάλη οθόνη το 1985, με πρωταγωνιστές τον Τζον Μάλκοβιτς και την Κέιτ Νέλιγκαν, αλλά η κυβέρνηση Παπανδρέου απαγόρευσε τα γυρίσματα σκηνών στην Ελλάδα και τους αυθεντικούς χώρους όπου επρόκειτο να γίνουν αρχικά (τελικά έγιναν στην Ισπανία).

20 λεπτά η παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου,υπό το φόβο επεισοδίων και με φήμες για "στρατό" στους δρόμουςΤο νέο “σήριαλ” στο οποίο πρωταγωνιστούν οι ΕΔ είναι η παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου ,την ερχόμενη Κυριακή, που αν πιστεψουμε όσα διαρέει η κυβέρνηση θα έχει 20λεπτη διάρκεια.! Τα όσα έγιναν πέρυσι στη Θεσσαλονίκη, έριξαν μια κυβέρνηση και αποτέλεσαν την αφορμή για αλλαγή όλης της στρατιωτικής ηγεσίας. Το επιτελείο Σαμαρά δεν θέλει να ρισκάρει σε καμία περίπτωση να πάθει τα ίδια και γι΄ αυτό προετοιμάζει μια “παρέλαση” δυνάμεων ασφαλείας, γύρω από τη παρέλαση.

Απόπειρα αυτοκτονίας μετατρέπει σε «φρούριο» τη Βουλή!

Νέα μέτρα ασφαλείας στη Βουλή...

Αναστάτωση έφερε στην στρατηγική ασφαλείας του Κοινοβουλίου ένα απίστευτο περιστατικό, που έμεινε μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Το γεγονός έλαβε χώρα πριν από λίγες μέρες στον χώρο του Άγνωστου Στρατιώτη, κάτω ακριβώς από τη Βουλή αφήνοντας άναυδους τους αρμόδιους, που αποφάσισαν ότι αποτελεί άμεση προτεραιότητα η «στεγανοποίηση» του συστήματος για παν ενδεχόμενο.

Δεν είναι κυβέρνηση, αλλά εισπρακτική εταιρεία της τρόικαΚυβέρνηση οπερέτα;

Γράφει ο Ιάκωβος Ποθητός 

Είναι βλάκες; Είναι άχρηστοι; Είναι πουλημένοι; Είναι απάτριδες; Αγαπούν τόσο πολύ την χώρα τους που την σφίγγουν στην αγκαλιά τους δυνατά, μέχρι να την στραγγαλίσουν;
Αυτά σκέφτονται οι απλοί Έλληνες για τους πολιτικούς και γι’ αυτό ακόμα δεν έχουν πάρει τα όπλα για να κυνηγήσουν όλους εκείνους που μας έφεραν στην χρεοκοπία, στην πτώχευση.

21 Οκτωβρίου 1931... Η Κύπρος ξεσηκώνεται και ζητά την ένωσή της με την μητέρα Ελλάδα... Ταραχές και νεκροί στο νησί μας...


Ογδόντα ένα χρόνια συμπληρώνονται σήμερα, από την εξέγερση των Ελλήνων της Κύπρου, των γνωστών Οκτωβριανών του 1931. Με το αιώνιο των Κυπρίων αίτημα: Την Ένωση της Κύπρου με τη μητέρα Ελλάδα. Εξέγερση απρογραμμάτιστη.