ataktesfones@gmail.com

Τετάρτη 5 Νοεμβρίου 2014

Τούρκοι διανοούμενοι: «Η λέξη Τούρκος σήμαινε γάιδαρος, δεν υπάρχει τουρκική φυλή»!

Τούρκοι διανοούμενοι: «Η λέξη Τούρκος σήμαινε γάιδαρος, δεν υπάρχει τουρκική φυλή»!
Την πραγματικά εντυπωσιακή ιστορική ομολογία ότι ο χαρακτηρισμός «Τούρκος» σήμαινε γάιδαρος στην οθωμανική εποχή και ήταν ένας άκρως υποτιμητικός χαρακτηρισμός, έκανε και μάλιστα σε δημόσια σύσκεψη, (1/12/2013), ο καθηγητής ιστορίας του πανεπιστήμιου Gazi της Άγκυρας, Cemalettin Taşkıran.

ΤΟ “ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΘΑΝΑΤΟΥ” ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ. ΧΑΡΑΜΑΤΑ 6ΗΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ Ο ΣΟΥΛΤΑΝΟΣ ΕΡΝΤΟΓΑΝ “ΚΑΤΑΛΑΜΒΑΝΕΙ” ΤΟ ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ! ΜΕΓΑΛΗ ΑΕΡΟΝΑΥΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ ΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΥΡΑ.ΤΡΟΜΟΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ!

kast

Η Άγκυρα παίρνει τον “σφυγμό” της Αθήνας εκτελώντας συμβόλαιο “τρίτων”
Η ελληνοτουρκική φιλία πνίγηκε στην ΑΟΖ της Κύπρου, αλλά και για μία ακόμη φορά στα νερά του Αιγαίου
Τα φοβικά σύνδρομα της κυβέρνησης των Αθηνών, οδηγούν σε εθνική συντριβή

Οι τρύπιοι έκοψαν τον εθνικό ύμνο απο την ΝΕΡΙΤ;

Ήταν αναμενόμενο να το κάνουν οι τρύπιοι.

EKTAKTO: Μαζικές ρίψεις Ελλήνων αλεξιπτωτιστών στην Κύπρο - Σε θέσεις μάχης οι Επιλαρχίες των Τ-80 & ΒΜΡ-3


Σε κατάσταση πολεμικής ετοιμότητας γίνεται προσπάθεια να μεταπέσουν το ταχύτερο δυνατόν η κυπριακή Εθνοφρουρά και η ΕΛΔΥΚ, αλλά να δοκιμαστούν και τα ανακλαστικά της ελληνικής δύναμης Ταχείας Αντίδρασης.

H Ελλάδα το 2003 αρνήθηκε την ύπαρξη ΑΟΖ από το Καστελλόριζο και πίεσε την Κύπρο να υποχωρήσει στην δική της ΑΟΖ!...








Πλήρης επιβεβαίωση των αποκαλύψεων που κάναμε το 2013 εδώ στον Λόγιο Ερμή και που έφτασε και στην βουλή με την μορφή ερώτησης απο τον ανεξάρτητο βουλευτή Νίκο Νικολόπουλο! Ο πρώην υπουργός της Κύπρου Νίκος Ρολάνδης εξηγεί πώς η μικρή και αδύναμη στρατιωτικά Κύπρος κατάφερε να συμφωνήσει με την Αίγυπτο στη «μέση γραμμή» για την οριοθέτηση της Αποκλειστικής Οικονομικής Ζώνης το 2003. Την ίδια ώρα, εξηγεί πώς η Ελλάδα πίεσε την Κύπρο να υποχωρήσει μερικά ναυτικά μίλια, ώστε να μην συμπεριλάβει τ... 

«Καίει» την κυβέρνηση έγγραφο-βόμβα που έφτασε στη Βουλή

Α.Φ. Δεν ξέρω αν υπάρχει κάτι το οποίο δεν έχουν κάνει για να μας δείξουν ποιό είναι το θράσος του προδότη.

001

«Κόλαφο» για την κυβέρνηση και την κεντρική διοίκηση αποτελεί έγγραφο «βόμβα» του Γενικού Επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης Λέανδρου Ρακιντζή που διαβιβάστηκε στη Βουλή μετά από ερώτηση του Προέδρου των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Π. Καμμένου με το οποίο έρχονται στο φως 14 νομοθετικές ρυθμίσεις που «καλύπτουν αναδρομικά παραβάσεις ή απαλλάσσουν σε παρόντα και μέλλοντα χρόνο από ευθύνες δημοσίων λειτουργών».

Ήραν την βουλευτική ασυλία του Μ.Ταμήλου μόλις μίλησε για ΝΑΤΟ και Ν.Δένδια

Α.Φ. Άντε αυτοί είναι προδότες και σκύλας γιοί, εσείς της στρατιωτικής , κάποτε ένδοξης, ηγεσίας των ενόπλων δυνάμεων τη ρόλο βαράτε ρε; Του ξεφτιλισμένου δημοσίου υπαλλήλου; Αν είναι έτσι να πάτε να γ....θήται. Θα δώσετε λόγο όλοι σας ρε τομάρια στο κοντινό μέλλον και δεν θα υπάρξουν δικαιολογίες για τις μεγάλες προδοσίες στις οποίες συμμετέχετε ψυχή και σώματι ρε φθηνοί.


Μόλις μίλησε ο Μιχάλης Ταμήλος και αποκάλυψε τις ΝΑΤΟϊκές παρεμβάσεις στην επιλογή του νέου ΥΕΘΑ και για το πως η κυβέρνηση κατέληξε στην επιλογή του Ν.Δένδια, ήρθη η ασυλία του και τον στέλνουν στο δικαστήριο για υποθέσεις που αφορούν την δημαρχία του στον δήμο Τρικκαιων, και παρελθοντικές επιχειρηματικές του δραστηριότητες.
 

ΕΙΔΗΣΗ ΣΟΚ- Oι “ΣΥΜΜΑΧΟΙ” Νομιμοποιούν την EΠΙΘΕΤΙΚΟΤΗΤΑ της ΤΟΥΡΚΙΑΣ ... ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΛΟΓΟ !!!


Το ΝΑΤΟ νομιμοποιεί απόλυτα την τουρκική επιθετικότητα και την καταπάτηση κάθε έννοιας δικαίου και συνδιοργανώνει με την Άγκυρα μεγάλη άσκηση στην Ανατολική Μεσόγειο, σε μια περιοχή που περιλαμβάνει και τα Οικόπεδα (Βυθοτεμάχια) 1,2 και 3 όπου το τουρκικό ερευνητικό πλοίο Barbaros και ο τουρκικός στολίσκος που το συνοδεύει έχουν δημιουργήσει την μεγαλύτερη κρίση μετά το 1974.

Μετανάστρια μητέρα από την Κρήτη: Βρίσκομαι μακριά από την χώρα μου γιατί τα θρασίμια που την κυβερνούν με έδιωξαν Τετάρτη, 5 Νοεμβρίου 2014

elas-lyste.blogspot

"Αυτό που με εξοργίζει περισσότερο από όλα είναι ότι τα θρασίμια που κατάντησαν έτσι την χώρα μου, είναι οι δήθεν επαναστάτες της γενιάς του πολυτεχνείου το 1974"


Μεγάλο ψέμα ότι φέτος θα έχουμε τον πιο άγριο χειμώνα της τελευταίας δεκαετίας


«Έρχεται ο πιο ψυχρός χειμώνας της τελευταίας δεκαετίας» – «Ετοιμαστείτε για τον πιο άγριο χειμώνα των τελευταίων 100 ετών» – «Πολικές θερμοκρασίες – Προετοιμαστείτε για τον πιο ”σκληρό”’ χειμώνα».

Ερντογάν μέσω Χουριέτ: "Συνεκμετάλλευση της Κυπριακής ΑΟΖ ή αλλιώς πάμε σε πολεμική σύρραξη"


Εκεί που μας χρωστάγανε πάνε να μας πάρουνε και το… βόδι. Σε αυτή τη λογική κινείται η Τουρκία και αυτή ακριβώς την πολιτική του Ερντογάν εκφράζει μέσα από ένα άκρως προκλητικό δημοσίευμα η εφημερίδα «Χουριέτ» για την Κυπριακή ΑΟΖ φτάνοντας μάλιστα στο σημείο να μιλάει για πόλεμο σε περίπτωση που τα κοιτάσματα υδρογονανθράκων δεν μοιραστούν και ο Πρόεδρος Νίκος Αναστασιάδης δεν καθίσει και πάλι στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων για επίλυση του Κυπριακού στα μέτρα βέβαια της Άγκυρας.  

ΚΑΜΑΡΩΣΤΕ ΤΟ SUCCESS STORY ΤΗΣ ΛΗΣΤΟΣΥΜΜΟΡΙΑΣ: Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ ΣΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ (φωτογραφίες)

ελλαδα2Στην Ελλάδα της «ανάπτυξης», στη «Νέα Ελλάδα» των Σαμαροβενιζέλων, με τους μισθούς και τις συντάξεις της πείνας μπορούμε να περηφανευόμαστε για μια πρωτιά. Αρνητική βέβαια αλλά πρωτιά. Και δεν είναι άλλη από την ακρίβεια!!!

Η αναγγελλόμενη "συναίνεση" της κοροϊδίας

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης 
Δημοσιογράφος - Συγγραφέας - Τουρκολόγος 


Είναι φανερό πως μια χώρα πάει μπροστά και αντιμετωπίζει αποτελεσματικά τις όποιες εθνικές κρίσεις και δυσκολίες μόνο όταν υπάρχει δημιουργική συναίνεση μεταξύ των πολιτικών κομμάτων και κάποια ομοφωνία στην λήψη αποφάσεων με γνώμονα τα εθνικά συμφέροντα, την αξιοποίηση των εθνικών πόρων και την άνοδο του βιοτικού επιπέδου του λαού.

Δεν έχει βγει εδώ 16 ώρες η τουρκική κορβέτα από ελληνικά ύδατα; Το ΓΕΕΘΑ έχει απάντηση;

Image
Η τουρκική κορβέτα “Βuyucada”, βρίσκεται αυτή την ώρα μεταξύ Ανάφης και Αστυπάλαιας με πορεία νοτιοανατολική. Η εκτίμηση είναι ότι επιστρέφει στο Αξάζ.

Φρεγάτα για την Κύπρο, τέλος! - Ματαιώθηκε η αποστολή "για να μην κλιμακώσουμε"...


Καμία ενημέρωση δεν έχει λάβει μέχρι στιγμής το Πολεμικό Ναυτικό για να στείλει την περίφημη "φρεγάτα" στην Ανατολική Μεσόγειο στην διεθνή αποστολή της UNIFIL προς αντικατάσταση της ΤΠΚ "Καβαλούδης" και το πιθανότερο είναι ότι δεν θα πλεύσει ποτέ ελληνική φρεγάτα στην περιοχή.

Ντροπή σου ρε αλήτη!…

cebbceb5cf86cf84ceb1
«Δεν θα σου χαρίσω ούτε ενα ευρώ», είπε σε άνεργο οικοδόμο για χρέος 296 ευρώ, ο διοικητής του ΙΚΑ, Ροβέρτος Σπυρόπουλος!…
Άτεγκτος, με ύφος δημίου ο «σοσιαλιστής» (και παρεπιπτόντως, πλούσιος οινοπαραγωγός) κ. Ροβέρτος Σπυρόπουλος, διοικητής του ΙΚΑ, προειδοποίησε τον άνεργο οικοδόμο που βγήκε για να βρει το δίκιο του στα κανάλια (MEGA), πως, δεν πρόκειται να του χαρίσει ούτε ενα ευρώ, από την οφειλη του!

ΗΘΩΝ ΚΑΙ ΕΘΙΜΩΝ ΜΕΤΑΒΟΛΕΣ

Α
Η  ΚΑΥΣΗ ΤΩΝ ΝΕΚΡΩΝ

Υποθέτω την απορία των αναγνωστών μας: γιατί ένα ιστολόγιο που η κύρια ασχολία του είναι τα ζητήματα πολιτικής φιλοσοφίας και πολιτισμού, αποφάσισε να ασχοληθεί με ένα θέμα στενά θρησκευτικό; 

Η απάντηση μου έχει δύο σκέλη: Α) Εάν κάποιος παρατήρησε, με πόση θέρμη συγκεκριμένα τηλεοπτικά κανάλια υποστήριξαν την εφαρμογή της καύσης των νεκρών στην Ελλάδα, τότε αμέσως θα σκέφθηκε ότι…''κάποιο λάκκο έχει η φάβα'' Β) Οι θρησκευτικές παραδόσεις είναι άμεσα συνδεδεμένες με την πολιτισμική ζωή μιας κοινωνίας, και άρα την επηρεάζουν καίρια.

Ως πρώτη, γενική αιτία, για την υποστήριξη της πρακτικής της καύσης των νεκρών από τα μέσα του συστήματος, μπορεί να θεωρηθεί το γεγονός ότι αυτή πηγαίνει ενάντια στην θρησκευτική και πολιτισμική παράδοση του τόπου μας, και