ataktesfones@gmail.com

Πέμπτη 17 Απριλίου 2014

Αντωνάκηηηηηη Τι κάνεις εκεί παιδί μουουου;

ΤΑ ΕΒΡΑΙΟΠΟΥΛΑ ΣΤΗ ΣΤΟΑ…

Ὅποια Ἑλληνικὴ ἐπιχείρησις ἀντέχει ἀκόμη πρέπει νὰ καταστραφῇ!!!


Πιστοί στο ραντεβού τους με την καταστροφή της Ελληνικής επιχειρηματικότητας, οι ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΙ και πληρωμένοι πράκτορες του ΠΑΜΕ, επιτίθενται κλασικά σε όλους τους εχθρούς των ΞΕΝΩΝ πολυεθνικών.
Ήρθε η σειρά της Ελληνικής αλυσίδας «Μικέλ», που η αχαλίνωτη επιτυχία τους, δεν …αρέσει στους σιωνιστές και στα ξένα αφεντικά του ΠΑΜΕ.
Το ΠΑΜΕ, ως γνωστόν, ΔΕΝ ασχολήθηκε ποτέ με τις ξένες πολυεθνικές, που έχουν αλώσει την Ελληνική αγορά, χωρίς να πληρώνουν φόρους,  εισάγοντας προϊόντα χαμηλής ποιότητας κι επικίνδυνα για την υγεία. Ὅποια Ἑλληνικὴ ἐπιχείρησις ἀντέχει ἀκόμη πρέπει νὰ καταστραφῇ!!!1
Το ΠΑΜΕ βρήκε πρόσχημα να προκαλέσει οικονομικές ζημίες σε κάθε

ΕΚΤΑΚΤΟ: "Τα πήρε όλα" η Ρωσία - Ημι-ανεξάρτητα κράτη οι ρωσόφωνες περιοχές της Α.Ουκρανίας! - Θα επιβιώσει η συμφωνία; (upd 3)


Σε μεγάλη γεωστρατηγική νίκη για την Ρωσία εξελίσσεται η ουκρανική κρίση καθώς πριν λίγο η τετραμερής διάσκεψη στην Γενύη μεταξύ Ρωσίας, ΗΠΑ, ΕΕ και Ουκρανίας κατέληξε στην ομοσπονδοποίηση της Ουκρανίας και την παροχή καθεστώτος ημιανεξαρτησίας στις ανατολικές ρωσόφωνες περιοχές.

ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΣΑΙ ΗΛΙΘΙΟΣ... ή ΜΗΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΗΛΙΘΙΟΣ???


«Βγήκαμε στις αγορές» και τα media του συ­στήματος έχουν αποφανθεί: «Σωθήκαμε». Πέρα από τους υποβολείς όμως της εικονικής πραγ­ματικότητας, υπάρχει και η πραγματικότητα αυ­τή καθεαυτήν, όπως περιγράφεται από την πλέ­ον αντικειμενική γλώσσα: τη γλώσσα των αριθ­μών...


του ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΗΛΑΚΑ

Ας αφήσουμε, λοιπόν, τους επαγγελματίες της χειραγώγησης και ας διαβάσουμε κάποιους αριθμούς. Έχουμε και λέμε, λοιπόν:...

ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΓΙΑ ΤΖΑΜΙΑ, ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΦΩΤΟΣ > Α. Παπαδόπουλος: Δεν έχω θρησκευτικά πιστεύω

Άτακτες φωνές: Αριστερός και Έλληνας δεν γίνεται.





Α. Παπαδόπουλος: Δεν έχω θρησκευτικά πιστεύω
Υπεραμύνθηκε της θέσεώς του για το Άγιο Φως, ότι είναι πολλά τα χρήματα που δαπανώνται για να έρθει στην Ελλάδα, ο υποψήφιος ευρωβουλευτής με τη ΔΗΜΑΡ Ανδρέας Παπαδόπουλος.
«Είπα το αυτονόητο», σε περίοδο κρίσης, δε μπορεί να υπάρχει το κόστος μεταφοράς του Αγίου Φωτός, οι τιμές αρχηγού κράτους και όλες αυτές οι υπερβολές, δήλωσε μιλώντας το πρωί στο Βήμα fm..

Πούτιν: "Το ΝΑΤΟ κινείται προς τα σύνορα μας"

Image
Στην τηλεοπτική επικοινωνία που έχει κάθε χρόνο με τους πολίτες ο πρόεδρος της Ρωσίας  δήλωσε οτι οι συζητήσεις που γίνονται σήμερα στην Γενεύη ειναι πολύ σημαντικές για την πορεία που θα πάρουν τα πράγματα στην Ουκρανία πως η Ρωσία "θα κάνει ό,τι είναι δυνατό" για να βοηθήσει το ρωσόφωνο πληθυσμό στην ανατολική Ουκρανία. 
Επιλέον ο κ. Πούτιν τόνισε οτι η επέμβαση στην Κριμαία δεν ηταν προμελετημένη και αποκάλεσε τις δυνάμεις του Κιέβου που βρισκονται στην Ανατολική ουκρανία "εγκλημα". 


Μια ακόμη πρωτιά για την 337Μ της 110ΠΜ στο ΝΑΤΟ

Από τη Δευτέρα 10 Μαρτίου έως την Παρασκευή 4 Απριλίου 2014, η 337 Μοίρα της 110 Πτέρυγας Μάχης (ΠΜ)/Αεροπορική Βάση Λάρισας, συμμετείχε στη 2η Εκπαιδευτική Σειρά Αέρος για το 2014 του Tactical Leadership Programme (TLP), στην Αεροπορική Βάση Albacete στην Ισπανία. Για τον σκοπό αυτό, μεταστάθμευσαν από την 110ΠΜ τέσσερα (4) αεροσκάφη F-16 Block 52+.
Σκοπός του προγράμματος TLP είναι η εκπαίδευση των Ιπταμένων του ΝΑΤΟ στη συγκρότηση και την ηγεσία μικτών σχηματισμών (COMAO), καθώς και η εξοικείωση και η συνεργασία όλου του προσωπικού που υποστηρίζει τέτοιου είδους αποστολές, σύμφωνα με τα ΝATOϊκά πρότυπα και διαδικασίες.

Ουκρανοί στρατιώτες...ήρωες;



Απ ότι δείχνουν τα πράματα δεν τους βγήκε (προς το παρόν), η έναρξη μιας εμφύλιας αιματοχυσίας στην Ουκρανία. Τα γουρούνια του ΝΑΤΟ και της ΕΕ βλέπουν τα σχέδιά τους να ανατρέπονται και η αιτία είναι ο υπάρχων Ουκρανικός στρατός ο οποίος δεν έριξε ούτε μια σφαίρα κατά των ομόδοξων συμπατριωτών του, καθώς δεν υπάρχει η παραμικρή πληροφορία για το αντίθετο.
Λύσσαξαν οι μπάσταρδοι, το σχέδιο που εφαρμόστηκε με επιτυχία σε τόσα μουσουλμανικά κράτη δεν τους βγαίνει στον Ορθόδοξο πληθυσμό της Ουκρανίας.