ataktesfones@gmail.com

Δευτέρα 24 Μαρτίου 2014

ΑΠΑΝΤΗΣΗ – ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΕΓΑ ΕΛΛΗΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗ ΣΠΑΝΟΥΔΑΚΗ. ΠΡΟΣΚΥΝΑΜΕ.

σταματης σπανουδακηςΠΑΡΕΜΒΑΣΗ-ΚΟΛΑΦΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΕΛΛΗΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗ ΣΠΑΝΟΥΔΑΚΗ!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΣΤΙΣ “ΦΗΜΕΣ” ΠΟΥ ΤΟΝ ΗΘΕΛΑΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗ ΜΕ ΤΗ ΝΔ!


"Οι αριστεροί"

ΜΟΝΟ ΤΡΕΙΣ ΣΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΑΛΕΞΗ ΣΤΑ ΙΩΑΝΝΙΝΑ.. ΟΥΤΕ Ο ΚΟΥΚΟΣ ΔΕΝ ΠΗΓΕ!!!


Τρεις κι ο κούκος. Αυτός είναι ο απολογισμός της συγκέντρωσης-ομιλίας του Αλέξη Τσίπρα στα Γιάννενα. Σύμφωνα με τα NEA, ο Αλέξης δήλωσε απογοητευμένος από την ανταπόκριση καθώς πέρα από τα κομματικά στελέχη, ο κόσμος ...

Συρία: Είχαν λόγο που έριξαν το MiG-23 της Συρίας οι Τούρκοι…



Και ξαφνικά οι αντάρτες στη Συρία έχουν επιτυχίες! Σήμερα το πρωί οι αντικαθεστωτικοί αντάρτες της Συρίας κατέλαβαν το στρατηγικής σημασίας χωριό Καζάμπ, κοντά στα σύνορα με την Τουρκία, εκεί που, εντελώς… τυχαία, εχθές, οι Τούρκοι κατέρριψαν το συριακό Mig-23.

“ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΗΚΑΝ ΟΙ ΕΠΙΣΚΟΠΟΙ! ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ” σύμφωνα με τον Γερμανικό τύπο.

ΑΠΑΧΘΕΝΤΕΣ ΕΠΙΣΚΟΠΟΙΘΥΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΕΜΕΤΙΚΗ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ ΤΩΝ ΚΑΝΑΛΙΩΝ ΓΙΑ ΔΗΘΕΝ “ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ” πριν οι Βενιζελοκουβέληδες ζητήσουν στήριξη των σφαγέων;

Τσετσένος ο δολοφόνος σύμφωνα με το δημοσίευμα, την ώρα που η “πολιτισμένη” δύση στηρίζει τους τσετσένους και ουκρανούς ναζί, αντί για την Ρωσία!

ΓΕΡΜΑΝΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ :ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΤΩΝ ΕΠΙΣΚΟΠΩΝ

Βρυξέλλες Πορφύρης Δ /Σταφυλά Π

Να βγει η υποχρέωση! - Ούτε γονείς στην μαθητική παρέλαση της 25ης Μαρτίου στην Αθήνα - Λιγότερος ο κόσμος από κάθε άλλη φορά

- Πιο πολλοί ήταν οι αστυνομικοί από τους γονείς στην παρέλαση της 25ης Μαρτίου
- Αστυνομοκρατείται το κέντρο - Κανείς δεν περνά χωρίς διαπίστευση
- Παρέλαση χωρίς κοινό, χωρίς χειροκροτήματα, χωρίς νόημα - Κανείς δεν κατάλαβε πότε άρχισε και πότε τελείωσε...
- Καψώνια στους δημοσιογράφους και τα συνεργεία με τις διαπιστεύσεις - Ερμού και Νίκης διαμαρτύρονται οι απολυμένες καθαρίστριες
ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Συγκλονιστικό το Russia Today: Στην Ελλάδα οι άνθρωποι απλά δολοφονούνται!


Ενώ στην Ελλάδα «πανηγυρίζουμε» το δίκτυο Russia Today μετέδωσε ένα συγκλονιστικό ρεπορτάζ για την κατάσταση στην χώρα μας.

Σύμφωνα με το RT, ακόμη και αν οι προβλέψεις για ανάπτυξη 0,6% επαληθευτούν, ο αριθμός αυτός «είναι αμελητέος σε μια εποχή που ακόμα και με 5% ετήσια αύξηση θα έπαιρνε στην χρεωμένη χώρα 20 χρόνια, μόνο για να ξεκινήσει να αντιμετωπίζει την ανεργία»!

Το Βερολίνο τινάζει στον αέρα τον ελληνικό τουρισμό


Το Βερολίνο τινάζει στον αέρα τον ελληνικό τουρισμό
-Ετοιμάζουν οδηγία για περιορισμό της βίζας στους Ρώσους τουρίστες. Αμήχανες κυβέρνηση και αντιπολίτευση. -1.300.000 Ρώσοι τουρίστες επισκέφθηκαν πέρυσι την Ελλάδα. Φέτος;
Οι επιπτώσεις στην κρίση στις σχέσεις της Ρωσίας με την ΕΕ και γενικότερα με τη Δύση, φαίνεται ότι θα έχουν μία και μοναδική παράπλευρη απώλεια: τον ελληνικό τουρισμό.
Η κυβέρνηση προσπαθεί να κρατήσει, με νύχια και με δόντια, χαμηλά το θέμα και σε αυτό την διευκολύνει η χλιαρή έως ανύπαρκτη αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ.

Δεκατρείς «Φονιάδες του Βυθού» ρίχνει το ΓΕΕΘΑ στο Αιγαίο !



Δεκατρείς «Φονιάδες του Βυθού » ρίχνει το ΓΕΕΘΑ στο Αιγαίο !pa3OV
 Αλλαγή σχεδίων έφερε η μη απόκτηση από ότι όλα δείχνουν των Φρεγατών ανοιχτής θάλασσας έστω και με την ενοικίαση από το Γαλλικό Ναυτικό που είχε πέσει στο τραπέζι κατά την επίσκεψη του Ολάντ στην Ελλάδα.
 Αρκετοί Έλληνες πολιτικοί τότε είχαν πανηγυρίσει με την εκλογή Ολάντ ,αλλά αποδείχθηκε τόσο λίγος και σε καμιά περίπτωση δεν μπορεί να συγκριθεί με τον Σαρκοζί .

Ρωσικά πολεμικά πλοία πλέουν πάση δυνάμει από Ταρτούς & Μ.Θάλασσα στις ακτές των συνόρων Συρίας-Τουρκίας


Ομάδα ρωσικών πολεμικών πλοίων (οι πληροφορίες μιλάνε για ένα πλοίο υποστήριξης/ηλεκτρονικού πολέμου και δύο αποβατικά) πλεει αυτή την στιγμή από την ρωσική βάση της Ταρτούς προς την περιοχή της Λάττακεια κοντά στα τουρκοσυριακά σύνορα.
 

ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ - Η ΡΩΣΙΑ ΣΤΕΚΕΤΑΙ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ - '' ΘΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΑΠΟΤΡΕΨΕΙ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΕΙΣΒΟΛΗ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ''...



H Ρωσία για πρώτη φορά μέσα από το ελεγχόμενο κρατικό κανάλι Russia Today και με αφορμή την υπογραφή της ελληνορωσικής συμφωνίας στην Ελλάδα του ΥΠΑΜ Σεργκέι Σοϊγκού αναφέρεται στην κρίση των Ιμίων τονίζοντας ότι τα ρωσικά οπλικά συστήματα θα βοηθήσουν για να μην γίνει πράξη «ο εφιάλτης της τουρκικής εισβολής στα ελληνικά νησιά»! Συγκεκριμένα όπως μεταδίδει το RT το οποίο φιλοξενεί δηλώσεις του υφυπουργού Άμυνας Ανατόλι Αντόνοφ, «Η Ελλάδα διαθέτει περίπου δυο χιλιάδες νησιά και πάνω-κάτω τα μισά από αυτά κατοικούνται. 

ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ... ΣΤΟΝ ΠΥΡΓΟ, 41ΧΡΟΝΟΣ ΒΡΕΘΗΚΕ ΚΡΕΜΑΣΜΕΝΟΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ.



Ένας 41χρονος άνδρας έδωσε τέλος στη ζωή του το βράδυ του Σαββάτου στο Ανεμοχώρι Πύργου .Ο αυτόχειρας εντοπίστηκε από τον πατέρα του, που τον αντίκρισε κρεμασμένο στην αποθήκη του σπιτιού τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ilialive.gr, ο 41χρονος ήταν χωρισμένος και το περασμένο καλοκαίρι είχε εγκαταλείψει τη δουλειά του στην Αθήνα και επέστρεψε στο πατρικό του στο χωριό.


Όταν η παρέλαση αντιμετωπίζεται ως επεισοδιακή διαδήλωση…

Απαγορευμένη ζώνη είναι σήμερα και αύριο το κέντρο της Αθήνας, με απόφαση της ΓΑΔΑ, λόγω της μαθητικής και της στρατιωτικής παρέλασης για την επέτειο της 25ης Μαρτίου, για να μείνουν μακριά οι …ανεπιθύμητοι πολίτες!
Ήδη το Μετρό δε σταματά στον κεντρικό σταθμό του Συντάγματος, ταλαιπωρώντας χιλιάδες πολίτες που θα φθάσουν μετ΄ εμποδίων στον προορισμό τους.

Αίσχος με ψεύτικη «προφητεία» για το εξαφανισμένο Boeing.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAΗ Μονή Σίνα με ανακοίνωσή της στη «δημοκρατία» καταγγέλλει την απάτη και λέει ότι δεν υπήρξε ποτέ γέροντας με το όνομα Δανιήλ.
Τις τελευταίες ημέρες η είδηση ότι υπάρχει μια προφητεία που αναφέρεται στο εξαφανισμένο επί ημέρες αεροπλάνο των αερογραμμών της Μαλαισίας και συνδέει το γεγονός με τις εξελίξεις στην Κριμαία έχει κατακλύσει το διαδίκτυο, ενώ έχει γραφτεί και σε διάφορα έντυπα. Πρόκειται για μια σαφέσταστη προσπάθεια εκμετάλλευσης του θρησκευτικού συναισθήματος, που δεν έχει σχέση με την πραγματικότητα.

Tελεσίγραφο Τουρκίας στην Συρία για έναν ... τάφο! - Φωτιά παίρνει και η Α.Μεσόγειος


Όσοι πίστεψαν ότι το χθεσινό επεισόδιο με την κατάρριψη εντός του συριακού εναέριου χωρου (εκεί τουλάχιστον έπεσε το αεροσκάφος MiG-23) ήταν τυχαίο περιστατικό και δεν υπάρχει πρόθεση από τουρκικής πλευράς για κλιμάκωση, όπως από την αρχή διείδε το defencenet.gr, μάλλον θα απογοητευθούν από το τελεσίγραφο που έστειλε ο ... «μετριοπαθής» πρόεδρος της Τουρκίας, ο Αμπντουλάχ Γκιουλ για έναν ... τάφο!