ataktesfones@gmail.com

Κυριακή, 7 Ιουλίου 2013

"Χαράτσι" σε όλα τα ακίνητα από το 2014 - Αγροτεμάχια, σπίτια, γραφεία, καταστήματα στο στόχαστρο

- Φόρος - "νοίκι" για 5.569.000 ιδιοκτήτες κατοικιών, γραφείων και καταστημάτων
- Ποιοι θα πληρώσουν λιγότερο φόρο και ποιοι περισσότερο
- Από 1 έως 3 ευρώ το στρέμμα θα πληρώσουν οι αγρότες για τα αγροτεμάχια
- Συγκριτικός πίνακας με το σημερινό φόρο και το νέο φόρο του 2014

"Νοίκι" για την περιουσία του θα πληρώνουν από το 2014 και εφ' όρου ζωής οι 5.569.000 ιδιοκτήτες κατοικιών, γραφείων, και καταστημάτων βάσει μία

"ΒΡΩΜΟΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΣΑΣ ΕΚΔΙΚΗΘΟΥΜΕ" ΕΓΡΑΦΕ ΜΕ ΑΙΜΑ ΘΥΜΑΤΟΣ ΤΟΥ Ο ΜΑΡΙΟ ΚΟΛΑ ΤΟ 1995!


Bρωμοέλληνες θα σας εκδικηθούμε" είχε γράψει ο Αλβανός δραπέτης Μάριο Κόλα σε τοίχο με το αίμα του άτυχου 50χρονου ταξιτζή Νίκου Τσάκαλου, που είχε δολοφονήσει με την συμμορία του τον Οκτώβριο του 1995 στη Μελίκη Ημαθίας.Ο Τσάκαλος βρέθηκε νεκρός σε ξεροπήγαδο και το κεφάλι του ήταν πολτοποιημένο από τα χτυπήματα!
Η πολύχρονη "καριέρα" του ανθέλληνα δολοφόνου Μάριο Κόλα ξεκίνησε την δεκαετία '90 με επιθέσεις σε ζευγαράκια σε πάρκινγκ της εθνικής οδού Θεσσαλονίκης-Αθηνών και σε ηλικία μόλις 18ετών σκότωνε ακόμα και για...2.000 δραχμές!

Περί ρουφιάνων στο δημόσιο βίο

Γράφει ο Χρήστος Ιακώβου

Διευθυντής του Κυπριακού Κέντρου Μελετών (ΚΥΚΕΜ)

Στη νεοελληνική υπάρχει η λέξη ρουφιάνος, η οποία αποδίδει τις έννοιες του καταδότη, του ραδιούργου, του δολοπλόκου, του συκοφάντη. H σημερινή χρήση της λέξης, με τις πιο πάνω έννοιες, αποτελεί εννοιολογική φθορά σε σχέση με την αρχική της σημασία. Στην ιταλική γλώσσα, από την οποία προέρχεται η λέξη, ruffiano σημαίνει το αδύνατο και ψωριάρικο άλογο (stallone ruffiano), το οποίο βάζουν με τη φοράδα κατά την περίοδο του οίστρου της. Επειδή η φοράδα είναι ζόρικο ζώο και τις πρώτες ημέρες του οίστρου της γίνεται πολύ επιθετική, δαγκώνοντας και κλωτσώντας, με κίνδυνο να τραυματίσει άσχημα το αρσενικό, οι εκτροφείς για να προστατεύσουν τον καθαρόαιμο επιβήτορα βάζουν για λίγες

Τουρκικά σχολικά βιβλία και ελληνικός εκγιουσουφακισμός

ottoman-nobility
Του Σταύρου Καρκαλέτση*
«Η Ελλάδα δεν έχει τη δύναμη να διατηρήσει στο Αιγαίο την ειρήνη!» Ποιος το λέει αυτό; Ακόμα δεν το είπε η Ρεπούση, την πρόλαβε το βιβλίο Ιστορίας το οποίο διδάσκεται σήμερα στις δύο μεγαλύτερες τάξεις του τουρκικού δημοτικού σχολείου. Και αφού η Ελλάδα «είναι αδύναμη» για την ειρήνη, ποιόν προτείνει το βιβλίο να «επιληφθεί» του θέματος; Την ίδια την Τουρκία, βεβαίως βεβαίως, αφού λίγο πιο κάτω, το ίδιο βιβλίο εμποτίζει καταλλήλως τους τουρκόπαιδες: «Η ειρήνη είναι δυνατόν να διατηρηθεί με την επιστροφή των νησιών του ανατολικού Αιγαίου στην Τουρκία». Το παραπάνω δεν είναι μεμονωμένη εξαίρεση. Ολόκληρη την τουρκική εκπαίδευση διαπερνά ένα σκληρό, και δηλητηριώδες, βέλος ανθελληνισμού. Από το νηπιαγωγείο μέχρι τις στρατιωτικές σχολές, ο ανελέητος επεκτατισμός υπάρχει παντού και κανονικά! Βιβλία που τιτλοφορούνται «Τα

ΓΡΟΝΘΟΚΟΠΗΣΑΝ ΤΟΝ ΚΑΜΙΝΗ – ΟΔΕΥΕΙ ΠΡΟΣ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ


Επίθεση από αγνώστους έξω από την ΚΕΔΕ δέχθηκε ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης.
Σύμφωνα με τις περιγραφές των συνεργατών του, άγνωστοι τον χτύπησαν στο κεφάλι με γροθιές κατά την έξοδο του από τα γραφεία της ΚΕΔΕ το βράδυ της Κυριακής.

Από τις πρώτες πληροφορίες φαίνεται ότι ο κ. Καμίνης υπέστη σοκ από την επίθεση αλλά δεν τραυματίστηκε. Έξω από τα γραφεία της ΚΕΔΕ είχαν συγκεντρωθεί εκατοντάδες εργαζόμενοι στην τοπική αυτοδιοίκηση που διαμαρτύρονταν για την ένταξή τους στο καθεστώς κινητικότητας.

Δύο Έλληνες πιλότοι οι καλύτεροι του ΝΑΤΟ!


ΑΤΑΚΤΕΣ ΦΩΝΕΣ

Hellenic Navy - Super Vita & Exocet


ΑΤΑΚΤΕΣ ΦΩΝΕΣ

Hellenic Navy & SEALS - Πολεμικό Ναυτικό & ΟΥΚ (ΠΝ & ΔΥΚ)


ΑΤΑΚΤΕΣ ΦΩΝΕΣ

Ο.Υ.Κ-ΛΟΚ


ΑΤΑΚΤΕΣ ΦΩΝΕΣ

Ο.Υ.Κ....ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ!


ΑΤΑΚΤΕΣ ΦΩΝΕΣ

Ο.Υ.Κ...ΘΑΝΑΤΟΣ ΓΙΑ ΜΑΣ ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ...


ΑΤΑΚΤΕΣ ΦΩΝΕΣ

ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΙΛΟΤΟΙ....ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!!!
ΑΤΑΚΤΕΣ ΦΩΝΕΣ

ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΙΛΟΤΟΙ....ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!!!
ΑΤΑΚΤΕΣ ΦΩΝΕΣ

ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΙΛΟΤΟΙ....ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!!!
ΑΤΑΚΤΕΣ ΦΩΝΕΣ

ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΙΛΟΤΟΙ....ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!!!


ΑΤΑΚΤΕΣ ΦΩΝΕΣ

ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΙΛΟΤΟΙ....ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!!!


ΑΤΑΚΤΕΣ ΦΩΝΕΣ

ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΙΛΟΤΟΙ....ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!!!

ΑΤΑΚΤΕΣ ΦΩΝΕΣ

ΧΑΡΑΤΣΙ ΕΦ' ΟΡΟΥ ΖΩΗΣ Μόνιμος ο φόρος ακινήτων - Το μόνο που ξέρουν είναι να εισπράττουν


Φόρο-«νοίκι» για την περιουσία τους θα πληρώνουν από το 2014 και εφ’ όρου ζωής 5.569.000 ιδιοκτήτες κατοικιών, γραφείων και καταστημάτων βάσει μιας νέας διευρυμένης φορολογικής κλίμακας με 33 ξεχωριστούς συντελεστές, οι οποίοι διαφοροποιούνται ανάλογα με την τιμή ζώνης της περιοχής όπου βρίσκεται η κατοικία, το γραφείο ή το κατάστημα. Πρόκειται για ένα διευρυμένο χαράτσι και μαζί με τη φορολογία των αγροτεμαχίων ο εισπρακτικός στόχος διαμορφώνεται στα 2,7 δισ. ευρώ.
Στη διαμόρφωση της κλίμακας που παρουσιάζει κατ’ αποκλειστικότητα «Το Βήμα της Κυριακής» έχουν συνυπολογιστεί τόσο το «χαράτσι» μέσω της ΔΕΗ όσο και ο Φόρος Ακίνητης Περιουσίας που ισχύει τα τελευταία χρόνια με αφορολόγητο ατομικής περιουσίας 200.000 ευρώ, αλλά ακόμη εκκρεμεί η αποστολή των εκκαθαριστικών 2011, 2012 και 2013 για να εισπραχθεί. Η νέα κλίμακα θυμίζει σε πολλά σημεία τους συντελεστές που εφαρμόζονται σήμερα για το χαράτσι.

Σήμερα η Δημ. Αστυνομία, αύριο ποιός έχει σειρά;

Τελικά όλοι οι δημόσιοι υπάλληλοι κοιμούνται όρθιοι, δεν έχουν καταλάβει ότι , αυτοί κρατούν στην εξουσία τους δωσίλογους, αρνούνται πεισματικά τόσα χρόνια να πιστέψουν, ή προσπαθούν να ξεγελάσουν τους εαυτούς τους, ότι η αποστολή των πολιτικών είναι ο αφανισμός της Ελλάδος.Αυτοί είναι που λειτουργούν όλους τους εισπρακτικούς μηχανισμούς είς βάρος των ανέργων, των γερόντων, των πολύτεκνων και όλων των υπόλοιπων Ελλήνων με την δικαιολογία ότι κάνουν την δουλειά τους!

Ποιοι θα μπουν σε διαθεσιμότητα

20130707-001806.jpg
Μέχρι το τέλος του μήνα θα πρέπει να έχουν βρεθεί οι πρώτοι 5.000 που θα μπουν σε διαθεσιμότητα, σύμφωνα με πληροφορίες, σε σύνολο 12.500 που θα αναζητήσουν μέχρι το τέλος του 2013.


ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΓΙΑ ΑΓΟΡΑ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΟΥ ΠΥΡΟΒΟΛΟΥ ΟΠΛΟΥ

                                ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΗ ΚΑΡΑΜΠΙΝΑ WINCHESTER
WINCHESTER SXP DEFENDER
Τιμή : 440.00
 1.Δύο φωτογραφίες έγχρωμες μικρές.
 2.Πιστοποιητικό από Ιατρό Παθολόγο ή Ψυχίατρο στο οποίο θα πιστοποιείται η ψυχική και σωματική σας ικανότητα για την αγορά πυροβόλου όπλου.
 3.Δύο παράβολα των τριών ευρώ αγορασμένα από την Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος υπέρ Μ.Τ.Σ. με αριθμό λογαριασμού: 04054617156 και δύο ένσημα της Ελληνικής Αστυνομίας επίσης των 3 ευρώ. (Αρμόδιο Τμήμα Ασφαλείας)
 4.Αίτηση που συμπληρώνεται στο αρμόδιο Τμήμα Ασφαλείας της περιοχής που διαμένετε, στο οποίο θα υποβληθούν όλα τα ανωτέρω δικαιολογητικά.