ataktesfones@gmail.com

Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου 2014

ΤΡΟΜΕΡΟ ΘΑΥΜΑ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΣΤΗ ΦΛΕΓΟΜΕΝΗ ΣΥΡΙΑ! ΕΣΩΣΕ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ ΑΠΟ ΠΥΡΑΥΛΟ!

syriaaaΓίνονται στις μέρες μας θαύματα; Γίνονται απαντούν όσοι τα έζησαν…
Ο Διεθνής Οργανισμός OCP News Service (International Orthodox Christian News Service) κάνει λόγο για θαύμα της Παναγίας σε ένα από τα μοναστήρια της Saydnayya.
Την ιστορία αποκάλυψε ένας από τους Χριστιανούς της Συρίας, ο οποίος επισκέφθηκε πρόσφατα την πατρίδα του. Το Θαύμα συνέβη τον περασμένο μήνα, όταν μια ομάδα ανταρτών εκτόξευσαν πυραύλους προς ένα από τα μοναστήρια.

Π. ΜΕΤΑΛΛΗΝΟΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΟ ΚΑΤΟΧΗ


Ετοιμάζεται μεθοδικά «σκηνικό» στη Θράκη, κοιμηθείτε…

Η πρόσφατη επίσκεψη του Τούρκου πρωθυπουργού στη Γερμανία είχε, από ότι φαίνεται και μια άλλη παράμετρο, η οποία έμεινε πίσω από τα φώτα της δημοσιότητας. Εντελώς τυχαία, αλίμονο, στις 4 Φεβρουαρίου βρισκόταν στη Γερμανία και αντιπροσωπεία του «Κόμματος Ισότητας, Φιλίας και Ειρήνης» (DEB), αλλά και της διαβόητης «Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Τούρκων Δυτικής Θράκης», με επικεφαλής τον Μουσταφά Αλή Τσαβούς και τον Χαλίντ Χαμπίπογλου, αντίστοιχα.
Του Παντελή Καρύκα
Οι δύο κύριοι επισκέφτηκαν τον Τούρκο γενικό πρόξενο στο Έσεν, της Γερμανίας Μετέ Ζαΐμογλου. Στην συνάντηση ο Τσαβούς έθεσε στον Τούρκο πρόξενο το ζήτημα της καταπάτησης, από την Ελλάδα, των δικαιωμάτων των «Τούρκων» της Δυτικής Θράκης, τα οποία απορρέουν από τη Συνθήκη της Λωζάνης. Δήλωσε επίσης στον πρόξενο, ότι η Ελλάδα απέχει πολύ από τις λοιπές χώρες της ΕΕ, όσον αφορά την εξασφάλιση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων της μειονότητας,αφού αγνοεί, ακόμα και την απόφαση του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, η οποία, ήταν υπέρ των «Τούρκων» της Δυτικής Θράκης.

ΤΩΡΑ: “ΝΑΙ” του Σαμαρά στον Αναστασιάδη για το Κυπρικό! Περιμένατε κάτι διαφορετικό;

SAMARAS ANASTASIADiS xeretoura_600_375_-1520156785Τη στήριξη της Ελλάδας προς την Κύπρο για την επανέναρξη των διαπραγματεύσεων για μια “βιώσιμη, δίκαιη και λειτουργική λύση για το Κυπριακό” έδωσε στον πρόεδρο της Κύπρου Ν.Αναστασιάδη ο πρωθυπουργός Αντ.Σαμαράς, κατά τη συνάντηση που είχαν στο Μέγαρο Μαξίμου.