ataktesfones@gmail.com

Παρασκευή 27 Ιουλίου 2012

Και ο Ζαμπέτας ήταν ... ρατσιστής;

Δηλαδή αν ζούσε ο Ζαμπέτας για αυτό το τραγούδι θα τον τουφέκιζαν ως ρατσιστή! Τελικά μήπως σε όλους αυτούς τους "δήθεν" ανθρωπιστές, υποστηρικτές και υπέρμαχους των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και της ανεξέλεγκτης (σκόπιμης) λαθρομετανάστευσης  πρέπει να τους πούμε την γνωστή φράση «Βρε δεν γ@μ@ε@@@ ν' ασπρίσετε"


πηγη

Αν δεν ξεσηκωθούμε αυτοί δεν αλλάζουν ...1.560.00,00 Στα κόμματα



Την ώρα που κόβουμε το πενηντάρικο από το συνταξιούχο ,την ώρα που δεν υπάρχουν χρήματα να δώσουμε τα επιδόματα της πρόνοιας ,
την ώρα που οι άνεργοι αυξάνονται και πληθύνονται οι κομματάρχες...
παίρνουν έκτακτη επιχορήγηση και με τη (Βούλα των Δημοκρατών) της ασυδοσίας και της απόλυτης ξεφτίλας!

ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗ, ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΟΤΙ ΜΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΗΘΟΥΝ ΣΤΟ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ;


roumeliotis 
Προφανώς ο τύπος δεν έχει καταλάβει τι είπε ή κάνει ότι δεν έχει καταλάβει ή είναι ένας ακόμα από τους βαλτούς.
 Σε δηλώσεις που φέρεται να έκανε χθες στους «Νew York Times» ο πρώην εκπρόσωπος της Ελλάδας στο ΔΝΤ Π. Ρουμελιώτης, ισχυρίστηκε ότι  στο Ταμείο ήξεραν από την πρώτη στιγμή ότι το μνημόνιο ήταν αδύνατο να εφαρμοστεί διότι δεν υπήρχε κάποιο.........

Madonna : Οι Ελληνες δεν έχουν να φάνε! (video)


ΣΧΟΛΙΟ: ΜΑΘΑΝ ΟΤΙ Γ@ΜΙΟΜ@ΣΤΕ ΠΛΑΚΩΣΑΝΕ ΚΙ ΟΙ ΓΥΦΤΟΙ!!!!
Σοκ προκαλούν οι δηλώσεις που έκανε η Madonna στη συναυλία της χθες στο Olympia στο Παρίσι.

 Είπε μεταξύ άλλων πως “Ο κόσμος δεν έχει τίποτα να φάει στην Ελλάδα”.
 Δείτε το video:




Τέλος τα σήματα τελών κυκλοφορίας


Η Γενική Γραμματεία Πληροφορικών Συστημάτων έχει ήδη αρχίσει να τρέχει τον σχεδιασμό ειδικής εφαρμογής που θα αντικαταστήσει τα σήματα τελών κυκλοφορίας με αποδείξεις.

Όπως σημειώνει η εφημερίδα Τα Νέα, σύμφωνα με τους σχεδιασμούς, οι φορολογούμενοι θα μπαίνουν στο Taxisnet και πληκτρολογώντας τον αριθμό κυκλοφορίας του οχήματός τους θα εκδίδουν έναν κωδικό.
Με αυτόν θα πηγαίνουν στην τράπεζα ή θα πληρώνουν ηλεκτρονικά, θα παίρνουν την απόδειξη και αυτή θα υποκαθιστά το σήμα τελών κυκλοφορίας.

Το μπλόκο σε όσους θεωρήσουν ότι μπορούν να αποφύγουν με τη νέα μέθοδο την πληρωμή των τελών κυκλοφορίας θα στηθεί μέσω των ηλεκτρονικών δηλώσεων.
Αν ο φορολογούμενος δεν έχει πληρώσει τα τέλη κυκλοφορίας,

Έλληνας μαθητής κέρδισε την πρώτη θέση σε διεθνή διαγωνισμό έκθεσης



Ένας 14άχρονος μαθητής από τα Γιαννιτσά, ο Μάριος Χατζηδήμου, είναι ο νικητής του φετινού διεθνούς διαγωνισμού έκθεσης της Παγκόσμιας Ταχυδρομικής Ένωσης (UPU).
Το θέμα του φετινού διαγωνισμού ήταν «Γράψτε μια επιστολή σε έναν αθλητή ή μια μορφή του αθλητισμού που θαυμάζετε, για να εξηγήσετε τι σημαίνουν για εσάς οι Ολυμπιακοί Αγώνες» και διαγωνίστηκαν περισσότεροι από ένα εκατομμύριο νέοι από 55 χώρες, μέσω των ταχυδρομείων τους.

Η διεθνής κριτική επιτροπή επισημαίνει τον απλό και δημιουργικό τρόπο γραφής του Μάριου Χατζηδήμου: «Η σύνθεση είναι πρωτότυπη, πολύ προσωπική και δημιουργική, ενώ αναδεικνύονται έντονα οι Ολυμπιακές αξίες».

Ο νικητής θα βραβευθεί την..........

Τα σχέδια της κυβέρνησης για δανειολήπτες-Τειρεσία


Ανακούφιση σε δεκάδες χιλιάδες μικρομεσαίες επιχειρήσεις αλλά και για μερίδα ιδιωτών σχεδιάζει το οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης σε συνεργασία με το τραπεζικό σύστημα, εν όψει της συζήτησης για την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών.
Τα άμεσα μέτωπα που αναμένεται να αντιμετωπιστούν είναι δύο: Πρώτον, η αξιολόγηση των στοιχείων του Τειρεσία, και συγκεκριμένα ο ενδελεχής έλεγχος όσων δανειοληπτών μπήκαν στη μαύρη λίστα τα τελευταία δύο χρόνια της βαθιάς ύφεσης. Στόχος είτε η μερική είτε η ολική διαγραφή των - έως το 2010 - υγιών πελατών.....

Το δεύτερο μέτρο, που απαιτεί όμως συζήτηση και συνεννόηση μεταξύ της κυβέρνησης και των διοικήσεων των ελληνικών τραπεζών, προβλέπει την εφαρμογή της εξαγγελίας βάσει της οποίας η μηνιαία δόση δεν θα ξεπερνά το 30% του εισοδήματος, κατά τα πρότυπα της ρύθμισης που έγινε για τα δάνεια των δημοσίων υπαλλήλων στο ΤΠΔ. 

Σε ό,τι αφορά το............

1937, Ο Αδόλφος καταργεί την χριστιανική προσευχή στα σχολεία. 2012, η Ρεπούση συνεχίζει το έργο…



ΣΧΟΛΙΟ: ΑΠΟ ΑΡΧΑΙΩΝ ΧΡΟΝΩΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΗΤΑΝ ΕΥΣΕΒΕΙΣ ΠΡΟ ΤΑ ΘΕΙΑ, ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΑΝΑΔΕΙΞΕΙ ΠΛΗΘΗ ΑΓΙΩΝ, ΔΙΑΤΗΡΩΝΤΑΣ ΗΘΗ ΚΑΙ ΕΘΙΜΑ!! ΑΥΤΑ ΜΑΣ ΞΕΧΩΡΙΖΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ "ΞΕΠΕΤΑΓΜΕΝΟΥΣ" ΕΥΡΩΠΑΙΟΥΣ 

“Το Ολυμπιακό χωριό έχει γεμίσει με ξυπόλητους Έλληνες”


ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ BLOG:ΟΤΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΙΔΑΣΚΑΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ,ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΣΟΥ ΚΟΠΕΛΙΑ ΕΜΕΝΑΝ ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΔΕΝΤΡΑ.......
Αυτά είναι πραγματικά ρατσιστικά σχόλια...Τώρα έχετε τα "καρυδάκια" να βγάλετε εκτός Ολυμπιάδας την Γερμανίδα σημαιοφόρο και την Αγγλίδα αθλήτρια;
Αλλιώς είστε ΑΧΡΗΣΤΟΙ και ΤΖΑΜΠΑ ΜΑΓΚΕΣ.
ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΤΙ ΣΗΜΑΊΝΕΙ ΣΤΑ ΑΛΗΘΕΙΑ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ ΣΧΟΛΙΟ.
“Το Ολυμπιακό χωριό έχει γεμίσει με ξυπόλητους Ελληνες αθλητές. Μόλις τους βλέπουμε κάνουμε τους μαλάκες, γιατί φοβόμαστε ότι θα μας ζητήσουν δανεικά», τουίταρε η σημαιοφόρος της Γερμανίας Νατάσα Κέλερ, ενώ μια Αγγλίδα αθλήτρια κοροϊδευτικά έγραψε στο twitter της για τους Έλληνες αθλητές ότι:

ΕΟΡΤΗ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΜΕΓΑΛΟΜΑΡΤΥΡΟΣ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΟΣ

15
Γιορτάζουμε σήμερα 27 Ιουλίου, ημέρα μνήμης του Αγίου Μεγαλομάρτυρος Παντελεήμονος, του Ιαματικού, ας πούμε λίγα λόγια:
Ο Άγιος Παντελεήμων (Παντελέων το πρότερον όνομα) καταγόταν από τη Νικομήδεια της Μικράς Ασίας και έζησε στα χρόνια του Μαξιμιανού (286 - 305 μ.Χ.). Πατέρας του ήταν ο Ευστόργιος, ο οποίος ήταν εθνικός και μετά τις νουθεσίες του γιου του έγινε χριστιανός.

Μητέρα του ήταν η Ευβούλη, η οποία προερχόταν από χριστιανική οικογένεια. Εκπαιδεύτηκε στην ιατρική από τον Ευφρόσυνο και κατηχήθηκε στη χριστιανική πίστη και βαπτίσθηκε από τον πρεσβύτερο Ερμόλαο που ήταν ιερέας της Εκκλησίας της Νικομήδειας.

Κάποια στιγμή όταν οχιά δάγκωσε έναν νεαρό και ουσιαστικά τον θανάτωσε ο Άγιος Παντελεήμονας επικαλούμενος τον Χριστό τον ανάστησε...

ΠΕΡΙΕΡΓΗ... ΑΥΞΗΣΗ ΕΠΙΣΚΕΨΕΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

alt
Επίσκεψη στην Ελλάδα και την Τουρκία, πραγματοποιεί ο Αμερικανός υφυπουργός Εξωτερικών για Ευρωπαϊκές και Ευρωασιατικές Υποθέσεις, Φίλιπ Γκόρντον, σύμφωνα με χθεσινοβραδινή ανακοίνωση του Στέιτ Ντιπάρτμεντ. Η περιοδεία του θα ολοκληρωθεί στις 31 Ιουλίου.

Στην Αθήνα, όπως επισημαίνεται, κατά τις συναντήσεις του με ανώτερους κυβερνητικούς αξιωματούχους, ο κ. Γκόρντον θα υπογραμμίσει την υποστήριξη των Ηνωμένων Πολιτειών για την πραγματοποίηση σημαντικών μεταρρυθμίσεων ώστε να αποκατασταθεί η εμπιστοσύνη των αγορών, να πυροδοτηθεί οικονομική ανάπτυξη και να δημιουργηθεί ένα μέλλον ευημερίας. 
Σημειώνεται, ότι είναι η τρίτη κατά σειρά επίσκεψη αμερικανού αξιωματούχου στην Ελλάδα, μετά απο αυτες του Μπίλ Κλίντον και του υφυπουργού.......

Ελληνικές καινοτομίες: Πατέντες… made in Greece


Ελληνικές καινοτομίες (1)
Πώς μπορεί μία καινοτομία να μας αλλάξει την ζωή; Όταν ακούμε τόσο «βαρύγδουπες» φράσεις, μας έρχονται αμέσως στο μυαλό μνημειώδεις εφευρέσεις και ανακαλύψεις που στέλνουν τον άνθρωπο στο διάστημα, θεραπεύουν τον καρκίνο ή μετατρέπουν παλιοσίδερα σε χρυσάφι. Ωστόσο, η ζωή και η καθημερινότητά μας επηρεάζονται και από απλά πράγματα που μπορούν να την κάνουν ευκολότερη ή πιο διασκεδαστική.
Και αν βιαστείτε να πείτε ότι οι σημαντικότερες ελληνικές πατέντες ανήκουν στην αρχαία Ιστορία μας, είναι γιατί συχνά δεν ενημερωνόμαστε για τα καινοτόμα ελληνικά «λιθαράκια» στην σύγχρονη ζωή. Μπορεί οι χάρτες, τα συστήματα ύδρευσης, οι καταπέλτες, οι γεωμετρικές εφαρμογές να έκαναν «διάσημους» τους αρχαίους ημών, αλλά έχουν και οι… σύγχρονοι ημών την χάρη τους.
  • Επιστημονικές καινοτομίες
Ξεκινώντας την «περιήγηση» των ελληνικών καινοτομιών,

Το συγκλονιστικό γράμμα του Τσακνή στη Βούλα Παπαχρήστου


«Βούλα παιδί μου! Επίτρεψέ μου αρχικά, αυτή την προσφώνηση, γιατί ηλικιακά και μόνο θα μπορούσες να ήσουν. Ο δεύτερος γιος μου άλλωστε, γυμναστής και αθλητής ανήκει κι αυτός στην... ΑΕΚ όπως κι εσύ. Εσύ στο τριπλούν, εκείνος στο Handball. Ξέρω επομένως, από πρώτο χέρι και τους κόπους και τον ιδρώτα και τις στερήσεις και την αυτοπειθαρχία, που επιτάσσει τρόπον τινά, ο λεγόμενος επαγγελματικός αθλητισμός. 

Καμαρώνω για τις νίκες σας και συμπάσχω με τις λεγόμενες αποτυχίες ή ήττες σας. Μα πάνω απ' όλα, σας βλέπω σαν παιδιά μου. Όλους σας. Τι ωραίος αυτός ο συναγωνισμός, (το πρώτο συνθετικό της λέξης, δίνει μέγιστη σημασία στο δεύτερο, τον αγώνα-αν με εννοείς) τι ωραία η επιβράβευση των κόπων και τι μεγαλείο η προσπάθεια για υπέρβαση των ατομικών σας ορίων. Είναι σα να σε ξέρω.

Άγγελοι: Ο κόσμος των φτερωτών ταξιαρχιών



Η λέξη «άγγελος» είναι ελληνική (από το ρήμα «αγγέλλω») και χρησιμοποιείται για να δηλώσει κάποιον που αναγγέλει μια είδηση ή μεταφέρει ένα μήνυμα, τον αγγελιαφόρο.
Η ευρέως διαδεδομένη εικόνα των αγγέλων με την ανθρωπόμορφη φυσιογνωμία, τα λευκά ρούχα, τα χρυσά φτερά και τις πέραν του κόσμου τούτου ιδιότητες, φαίνεται να γεννήθηκε από τη δυτική φαντασία, η οποία θέλησε μέσω των αγγέλων να προβάλει μια πιο ιδανική και εξαγνισμένη μορφή των ανθρώπων.

ΟΙ ΑΓΓΕΛΟΙ ΣΤΗ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ
Οι άγγελοι δημιουργήθηκαν από το Θεό ως τα ανώτερα όντα στην κλίμακα της δημιουργίας και αποτελούν αναπόσπαστο μέρος και της ζωής των ανθρώπων. Βέβαια υπερτερούν κατά πολύ από τον άνθρωπο, εφόσον κατέχουν αλλόκοσμες δυνάμεις και ιδιότητες.
Η Αγία Γραφή δεν προσφέρει μαρτυρίες για το χρόνο της δημιουργίας τους, αλλά πολλοί από τους Πατέρες του Χριστιανισμού (Γρηγόριος Ναζιανζηνός, Ιωάννης Δαμασκηνός κ. ά.), υποθέτουν ότι οι άγγελοι δημιουργήθηκαν πριν δημιουργηθεί ο υλικός κόσμος. Η άποψή τους αυτή ενισχύθηκε από.........

Περί ρατσισμού ...

                          Αριστερή αφίσα της εποχής του συμμοριτοπόλεμου. Οι τότε ρατσιστές αριστεροί, έγιναν οι διαπρύσιοι αντιρατσιστές του σήμερα...

                                   AFFF
πηγη

Ντοκουμέντο: Ιδού γιατί έκοψαν την Β.Παπαχρήστου…




“Στοχοποιημένη” την είχαν την πρωταθλήτρια του τριπλούν και βασική μας ελπίδα για μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες, Βούλα Παπαχρήστου οι γνωστοί κύκλοι της παγκοσμιοποίησης (και κατά τύχη υπερασπιστές του Μνημονίου στην Ελλάδα).

Γιατί αποδεικνύεται ότι η Β.Παπαχρήστου, εκτός από εξαιρετική αθλήτρια και πειθαρχημένος χαρακτήρας είναι και ΕΛΛΗΝΙΔΑ μέχρι μυελού των οστών.




Γιατί εν τέλει αποδεικνύεται ότι την κυνήγησαν οι ξεφτιλισμένοι, γιατί απλά ένιωθε ΕΛΛΗΝΙΔΑ.

Ιδού ποιο βίντεο είχε ανεβασμένο στο twitter η Παπαχρήστου:

Παρέδωσε ο Α/ΓΕΣ Κ.Ζιαζιάς,αλλά τη παράσταση ...έκλεψε η απούσα πολιτική ηγεσία του ΥΕΘΑ!

  Παρέδωσε ο Α/ΓΕΣ Κ.Ζιαζιάς,αλλά τη παράσταση ...έκλεψε η απούσα πολιτική ηγεσία του ΥΕΘΑ! 

Με την πολιτική ηγεσία του ΥΕΘΑ να απέχει από τη τελετή παράδοσης-παραλαβής του Α/ΓΕΣ,προκαλώντας τεράστια δυσαρέσκεια και συζητήσεις σ’ όσους βρέθηκαν στη Σχολή Ευελπίδων ο στρατηγός Κώστας Ζιαζιάς παρέδωσε χωρίς φανφάρες και κορώνες την ηγεσία του ΓΕΣ στον στρατηγό Κώστα Γκίνη. 

Ο κ.Ζιαζιάς απέδωσε την απόφαση παραίτησης σε “λόγους αξιοπρέπειας” για τις “θεσμικές διαδικασίες” που δεν τηρήθηκαν και μετά αναφέρθηκε σε όσα πρόλαβε μα κάνει. Μεταξύ αυτών το κλείσιμο κάποιων φυλακίων και μονάδων της Βορείου Ελλάδος και προώθηση στη τελική φάση των διαδικασιών για την απόκτηση των αρμάτων μάχης Abrams και τεθωρακισμένων οχημάτων. 

Ωστόσο το κλίμα στη ΣΣΕ ήταν τόσο ηλεκτρισμένο από την απουσία της πολιτικής ηγεσίας που ακόμη κι.........