ataktesfones@gmail.com

Δευτέρα, 30 Ιανουαρίου 2012

ΕΚΟΨΕ ΠΙΤΑ Η ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΧΩΡΙΣ ΠΑΠΑ!


Μετά τον εξευτελισμό που υπέστησαν οι ΤΡΕΙΣ ΙΕΡΑΡΧΕΣ από την επίσημη ιστοσελίδα του υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων της κυρίας Διαμαντοπούλου, της γνωστής κυρίας που θέλει να αλλάξουμε τη γλώσσα μας σε αγγλική, έρχεται δεύτερο κρούσμα κατρακύλας από την πρώην συνεργάτιδα της Θάλειας Δραγώνα:

Έκοψε πίτα στο Υπουργείο της η Διαμαντοπουλου χωρίς παπά! Πάλι καλά που ήταν βασιλόπιτα δηλαδή και όχι κανένα ...ΤΣΙΖ ΚΕΙΚ!!!
Μιλάμε για ΚΑΤΡΑΚΥΛΑ....

Όταν Έλληνες ... τολμούν και αντιδρούν (περιστατικά σε Πύργο Ηλείας, σε Κω και στην Καβάλα)

Παραθέτουμε τα 3 περιστατικά, για να δείτε ότι αρκούν λίγοι Έλληνες με ΨΥΧΗ για να τραπούν άμεσα σε φυγή τα κάθε είδους τσιράκια της Νέας Τάξης:

1. Κάτοικοι αποτρέπουν την εγκατάσταση Λαθρομεταναστών στον Πύργο Ηλείας

ΛΙΓΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΡΕΙΣ ΙΕΡΑΡΧΕΣ.

Οι Τρεις Ιεράρχες πρώτευσαν σε όλους τους τομείς της πνευματικής ζωής. Κατέκτησαν με τον προσωπικό τους αγώνα και την βοήθεια της θείας Χάριτος τις κορυφές της αγιότητος και καλούσαν τους πιστούς να ανεβαίνουν στις ωραίες πνευματικές αναβάσεις.
Άσκησαν στον ύψιστο βαθμό την φιλανθρωπία και ανακούφισαν τον πόνο χιλιάδων αναξιοπαθούντων.
Δίδασκαν καθημερινά τους πιστούς αναλύοντάς τους τις θεόπνευστες αλήθειες της Πίστεώς μας και διαφωτίζοντάς τους για τα μεγάλα θέματα, που απασχολούν την ψυχή κάθε ανθρώπου.

ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ: ΑΝΕΛΕΗΤΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΓΙΑ ΤΟ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ, ΟΥΤΕ ΛΕΞΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΟΡΤΗ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΙΕΡΑΡΧΩΝ!

Από την πρόσφατη επίσκεψή της στο Ισραήλ: Συνάντηση με τον...καπελωμένο Εβραίο ομόλογό της

Ξαναχτύπησε η δεδηλωμένη εχθρός του Ελληνισμού και της Ορθοδοξίας, Άννα (Μπίλντερμπεργκ) Διαμαντοπούλου: Αυτή τη φορά, μη σεβόμενη ΟΥΤΕ ΤΟΥΣ ΤΡΕΙΣ ΙΕΡΑΡΧΕΣ που εορτάζουμε σήμερα!


ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΚΑΙ ΠΕΤΑΧΤΗΚΕ?ΜΙΛΑΝΕ ΟΛΟΙ ΜΙΛΑΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΚΩΛΟΙ!!!!!Υπόδειγμα για την Ελλάδα θεωρεί τη χώρα του ο πρόεδρος της Βουλγαρίας

Την κατάργηση τουλάχιστον 100.000 θέσεων εργασίας προτείνει στην Ελλάδα ο νέος πρόεδρος της Βουλγαρίας Ρόσεν Πλεβνέλιεφ και χαρακτηρίζει την χώρα του υπόδειγμα για την Ελλάδα στην πολιτική περιορισμού του χρέους.

Σε συνέντευξή του στην γερμανική έκδοση των Financial Times, ο κ. Πλεβνέλιεφ υποστηρίζει ότι η Βουλγαρία δεν κατάργησε απλώς 100.000 θέσεις στον κλάδο των κατασκευών, αλλά και 15.000 θέσεις στον Δημόσιο Τομέα, ενώ προχώρησε σε γρήγορες και ευρείες ιδιωτικοποιήσεις, με αποτέλεσμα το συνολικό χρέος από το 100% του ΑΕΠ την προηγούμενη δεκαετία να φθάσει σήμερα στο 16%.

Τη νύχτα των Ιμίων, όπως την έζησα...


Η  διήγηση ενός Αξιωματικού από τη νύχτα στα Ίμια, του Χρήστου Μακρυγιάννη.

Στην μνήμη των ανθρώπων κάποια γεγονότα μένουν αναλλοίωτα.
Δεν είμαι συγγραφέας και δεν φιλοδοξώ να γίνω, θέλω όμως να καταγράψω τα γεγονότα όπως τα έζησα εκείνη την νύχτα.
Την 26η Ιανουαρίου 1996 ειδοποιήθηκα από τον συνάδελφό μου Θεολόγο Γ. ότι πρέπει να επιστρέψω στην μονάδα. Εκείνη την εποχή......."Βγάλε τον σκασμό και ξέχνα τις κυρώσεις σε Γερμανία - Γαλλία"

Στο κατά πόσο η Ελλάδα θα πρέπει να είναι ο αποδιοπομπαίος τράγος της Ευρώπης στέκεται ο Allan Little του BBC. Ποιους δείχνει ως... "ένοχους"


Με τη Γερμανία να έχει παραβεί τους κανόνες του δημοσιονομικού ελλείμματος το 2003, ο Allan Little του BBC θέτει το ερώτημα εάν αποτέλεσε το κακό παράδειγμα για την Ευρωζώνη.
Εκτιμά μάλιστα πως η πραγματική απάντηση για την έναρξη της κρίσης που πλήττει την Ευρώπη δεν βρίσκεται στην Ελλάδα ή την Ιταλία αλλά πιο βόρεια.

Σκάνδαλα με ψεύτικους ράβδους χρυσού σε τράπεζες... και η GATA που μυρίστηκε την εμπλοκή Rothchild

"ότι γυαλίζει δεν είναι χρυσός"...

Αν ξεχωρίζαμε κάποια ονόματα οικογενειών, στο βάθος της σύγχρονης ιστορίας της ανθρωπότητας -από το Μεσαίωνα μέχρι σήμερα- για τις απάτες και τα εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας είναι βέβαιο πως θα φιγουράριζε ανάμεσα τους σε περίοπτη θέση αυτό της δυναστείας των Rothchild...

Ψεύτικοι ράβδοι χρυσού στην Τράπεζα της Αγγλίας και της Fort Knox των ΗΠΑ
Σύμφωνα με άρθρο της Pakistan Daily, από τις 11 Γενάρη 2010, αποκαλύφθηκε ένα μεγάλο σκάνδαλο με επιχρυσωμένες μπάρες χρυσού που κυκλοφορούν εδώ και 15 χρόνια σε μεγάλες τράπεζες χωρών, όπου ανάμεσα σε άλλους εμπλέκεται η γνωστή οικογένεια τραπεζιτών Rothchild, που μαζί με την δυναστεία των Rockefellers είναι οι τρισεκατομμυριούχοι του πλανήτη μας, που εμπλέκονται σε εκατοντάδες μικρά και μεγάλα σκάνδαλα που αποκαλύπτονται πλέον σταδιακά...

Ποιος είναι ο άνθρωπος που τροποποιεί τον καιρό της Ελλάδας με αεροψεκασμούς!

Τι είναι αυτή η Διεθνής Ένωση Τροποποίησης Καιρού και από πήραν την άδεια να τροποποιούν τον καιρό σε πλανητικό επίπεδο;Από τον Θεό; Από τη Φύση;
Από κάποια άλλη Ανώτερη Δύναμη;
Η μήπως από τον ΕΛΓΑ και τον Κώστα Σκανδαλίδη;
Πάμε λοιπόν να γνωρίσουμε από κοντά τον κο Γιώργο Φαραζουλή, ο οποίος είναι ο διευθυντής Μελετών και Εφαρμογών του ΕΛΓΑ και ο οποίος τροποποιεί τον καιρό στην Ελλάδα, όπως ο ίδιος παραδέχεται, και το δηλώνει ακόμη και στη ...σελίδα του στο Facebook>
Ενδιαφέροντα
•  
Weather Modification

Ναι στην εσχάτη προδοσία από τους πολιτικούς αρχηγούς


Δήλωση Παπαδήμιου: Απόλυτη σύγκλιση απόψεων των πολιτικών αρχηγών, δήλωσε ο υπηρεσιακός πρωθυπουργός της τρόικας.
Αναμενόμενο αποτέλεσμα απ όλους μας. Είναι φυσιολογική κατάληξη της μεγάλης προδοσίας.
Η υπογραφή για παράδοση της εθνικής κυριαρχίας μας δεν θα προχωρούσε αν τα ανθρωπόμορφα της τρόικας δεν ήταν σίγουρα ότι οι πολιτικοί του κοινοβουλίου δεν είναι 100% ΠΡΟΔΟΤΕΣ.
Φυσικά τίποτα από τα παραπάνω δεν θα ήταν εφικτό αν δεν διαμορφωνόταν το κατάλληλο κλίμα από τα ΜΜΕ των ανδρείκελων καναλαρχών και των εκδοτών άθλιων φυλλάδων.

Στην «πρέσα» οι μισθοί
Το «μάρμαρο» καλείται να πληρώσει για άλλη μια φορά η μεσαία τάξη, προκειμένου να υπογραφεί η νέα δανειακή σύμβαση, αφού στην πρέσα μπαίνουν οι μισθολογικές απολαβές από 1000 έως 1500 ευρώ περίπου 2 εκατομμυρίων εργαζομένων του ιδιωτικού και ευρύτερου δημόσιου τομέα.

Τι συνέβη με τους 10 τούρκους κομμάντος που αιχμαλώτισαν οι δύο Ελληνες οϋκάδες στην μικρή Ιμια;


20120129-175530.jpgΓιώργος Αδαλής για τους aegeantimes.gr
Σήμερα δεν θα προβούμε σε καμία απολύτως ανάλυση της ιστορικής υπόστασης εκείνης της μέρας! Εχουμε χρόνο να ασχοληθούμε αργότερα, μιας και τα γεγονότα των Ιμίων, απασχολούν σύσσωμη την ερευνητική ομάδα των AegeanTimes.gr
Απλά θα κάνουμε μια υπόθεση εργασίας και θα μπούμε στον πειρασμό να ρωτήσουμε τον κ. Πάγκαλο, τον κ.Παπανδρέου, τον κ. Σημίτη κάποια πράγματα απλά!

Φίλιπ Ρέσλερ....«Εάν οι Έλληνες δεν είναι ικανοί… θα υπάρξει έλεγχος από το εξωτερικό»


Η Ελλάδα πρέπει να παραδώσει τον έλεγχο της δημοσιονομικής πολιτικής της σε εξωτερικούς θεσμούς εφόσον αδυνατεί να εφαρμόσει τις μεταρρυθμίσεις που συνδέονται με τη λήψη μέτρων...

Απάντηση Ελλήνων: Δεν σου είπε κανείς εσένα ρε βλαμμένε Ρέσλερ ότι είμαστε δυσκολοκυβέρνητοι; Θα μας κλάσετε τα παπάρια και σεις και οι προδότες,  παρέα.