ataktesfones@gmail.com

Τετάρτη 5 Ιουνίου 2013

Το καλύτερο Κέντρο εξομοιωτών Αρμάτων μάχης στην Ευρώπη έχει η Ελλάδα !


Το Κέντρο, το οποίο θεωρείται ως το καλύτερο σύστημα Εξομοιωτών αρμάτων μάχης στην Ευρώπη, παρέχει τη δυνατότητα ρεαλιστικής εκπαίδευσης των πληρωμάτων των αρμάτων LEO1Α5 και LEO2HEL το οποίο θεωρείται από τα κορυφαία άρματα μάχης στον κόσμο.
 

Άφιξη έκτου ελικοπτέρου NH-90 στην Πάχη Μεγάρων

To έκτο ελικόπτερο





To έκτο ελικόπτερο NH-90 στο υπόστεγο της Πάχης Μεγάρων (Δ. Σαμπάνης).


Ο ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΑΡΧΙΡΑΤΣΙΣΤΩΝ… ΜΙΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΑ ΑΠΟΨΗ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ

PAPAHLIAS
Το, κατ' ευφημισμόν, λεγόμενο, «αντιρατσιστικό» νομοσχέδιο, δεν είναι παρά ένα ακόμη τρομοκρατικό μέτρο σε βάρος του λαού. Αφού στην οικονομική και αστυνομική έρχεται να προσθέσει και τη νομική τρομοκρατία.

Ο Μισάνθρωποι του υπ. Οικονομικών. Δολοφον ία εν ψυχρώ ο νέος πολυφόρος στα ακίνητα δι α χειρός Στουρνάρα!


Πρόκειται για εν ψυχρώ δολοφονία από τον εντολοδόχο του Σόιμπλε Γιάννη Στουρνάρα.Μιλάμε για τον νέο ανηλέητο, χυδαίο και αδίστακτο φόρο στα ακίνητα.
Η ξεφτίλα της συγκυβέρνησης δεν έχει όρια. Πρόκειται για μισάνθρωπους.

Γράφει το ΒΗΜΑ-Ντίνος Σιωμόπουλος>

Πριν χαθεί για πάντα…


Είναι γνωστή η ιστορία με τον Ινδιάνο παππού που μιλάει στο εγγονάκι του και του περιγράφει τη διαφορά ανάμεσα στο καλό και στο κακό, παρομοιάζοντας τα με λύκους.
Όταν ο μικρός Ινδιάνος ρωτά ποιος από τους δύο λύκους νικά, η απάντηση του γέροντα είναι αποστομωτική… «Αυτός που ταΐζεις περισσότερο».

'"ΑΝΥΠΟΜΟΝΟ ΛΙΟΝΤΑΡΙ" ΣΤΗΝ ΙΟΡΔΑΝΙΑ Γενική δοκιμή επέμβασης δυτικών στην Συρία με 15.000 στρατιώτες από 18 χώρες


Μεγάλη άσκηση-πρόβα σε πιθανή επέμβαση στην Συρία με την συμμετοχή 15.000 προσωπικού από 18 χώρες, μεταφορά πυραυλικών συστημάτων ΜΙΜ-104 Patriot και συμμετοχή ολόκληρων Μοιρών μαχητικών αεροσκαφών, ξεκινά στην Ιορδανία.
 
Πρόκειται για την μεγαλύτερη πολυεθνική δύναμη που έχει παραταχθεί στην περιοχή της Μ.Ανατολής μετά το 2003 όταν έγινε η επέμβαση στο Ιράκ.
 

ΑΠΟΦΑΣΗ ΠΟΛΥΜΕΛΟΥΣ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟΥ: «Οι Παπανδρέου πλούτισαν κερδοσκοπώντας στην ελληνική πτώχευση με ξένα fund» (upd)

Και? Τι θα γίνει τώρα? Θα τους κλείσουν μέσα? Η απόφαση βγήκε για να δοκιμάσουν την μηδενική πλέον αντίδραση του λαού σε προδοσίες, οι οποίες  είναι εμφανείς  πλέον και με δικαστικές αποφάσεις.

ΕΚΤΑΚΤΟ!!!ΔΕΝ ΜΕΤΕΦΕΡΕ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΚΑΦΟΣ!!!!ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΕΜΠΟΔΙΣΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΒΑΣΗ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΣΥΜΗ ΚΑΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΤΟ ΓΑΖΩΣΑΝ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΜΕ ΠΥΡΑ!!!!ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ!!!!


ΕΚΤΑΚΤΟ: ΤΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΓΑΖΩΣΕ ΜΕ ΠΥΡΑ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΚΑΦΟΣ ΤΟΥ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ


ektakti
Ακταιωρός της τουρκικής ακτοφυλακής εξαπέλυσε πυρά κατά σκάφους του Λιμενικού στην περιοχή της Σύμης, όταν το τελευταίο επιχείρησε να εμποδίσει απόβαση πλοιαρίου με 30 λαθρομετανάστες.

Κατέφθασαν στη Ρόδο πριν από λίγο οι 17 λαθρομετανάστες από τη Σύμη

                         

Πριν από λίγη ώρα κατέφθασε στη Ρόδο το καταμαράν με τους 17 λαθρομετανάστες που εντοπίστηκαν εχθές τις βραδινές ώρες από τουρκικό λιμενικό ανοιχτά της Σύμης και έπειτα συνελήφθησαν από λιμενικούς της Σύμης.

ΘΕΛΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΑ "ΣΑΠΑΚΙΑ" (upd) ...Ανατράπηκε Μ113 του Στρατού στην Εθνική Οδό Αθηνών-Λαμίας!! - Νεκρός ο στρατιώτης οδηγός!!


 Πριν απο λίγα λεπτά ο στρατιώτης οδηγός του Μ113 υπέκυψε στα σοβαρά τραύματα του. Το όχημα συμμετείχε σε φάλαγγα 18 ΤΟΜΠ του ιδίου τύπου και όδευαν προς φόρτωση σε αρματαγωγό για να συμμετάσχουν στην "Καταιγίδα", την άσκηση του ΠΝ.

Αυτό είναι το έγγραφο που έστειλαν οι Γάλλοι και «αποτελειώνει» τον Παπακωνσταντίνου


Νέο έγγραφο των Γάλλων «αποτελειώνει» τον Παπακωνσταντίνου: Ολα έγιναν με τον πλ

Το κερασάκι στην τούρτα έβαλε το απόγευμα της Τρίτης ο πρέσβης Δημήτρης Χαλαστάνης προσκομίζοντας στην προανακριτική επιτροπή έγγραφο του υπουργείου Οικονομικών της Γαλλίας με το οποίο γίνεται σαφές ότι η ελληνική κυβέρνηση είχε ζητήσει με τον πλέον επίσημο τρόπο, μέσω αλληλογραφίας και πρωτοκόλλου, την αποκαλούμενη λίστα Λαγκάρντ.


Η ...ΠΡΩΙΝΗ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ!

autoxeiras
Κλείδωσε το κατάστημά του και έδωσε τέλος στη ζωή του...Η ώρα είχε πάει εννέα και μισή και ο άτυχος πατέρας δεν είχε επιστρέψει στο σπίτι του. Συνήθως τέτοια ώρα είχε κλείσει το μαγαζί του και βρίσκονταν με την οικογένεια του.

Δεκάδες μαχητικά στον αέρα και πάνω απο 60 Μονάδες του Ναυτικού με συντονισμό απο τα ΑΣΕΠΕ Erieye (Ελληνικά AWACS) !!

 Τα Ελληνικά μαχητικά επιχειρούν από το πρωί με πάνω από   100 εξόδους  στον αέρα ενώ πάνω από 60 Μονάδες   πλέουν σε όλο το Αιγαίο και έχουν αποκόψει τα πάντα !
Τεράστια η κοινοποίηση δυνάμεων με  συντονισμό απο τα ΑΣΕΠΕ Erieye (Ελληνικά  AWACS  )να μεταδίδουν εικόνα σε real time   απο τα βάθη της Τουρκίας !


ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΕ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΜΒΑΝ ΣΤΗ ΣΥΜΗ Τρεις ώρες ο Α.Σαμαράς στα υπόγεια της ΣΔΑΜ - Κυβερνητική ανησυχία για ελληνοτουρκική κρίση;


Επί τρεις ώρες ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς βρέθηκε στα υπόγεια της Στρατιωτικής Διοίκησης Ανατολικής Μεσογείου για να παρακολουθήσει την άσκηση «ΚΑΤΑΙΓΙΣ 13» που διεξάγει το Πολεμικό Ναυτικό σε συνεργασία με την Πολεμική Αεροπορία και δυνάμεις του Στρατού Ξηράς που βρίσκονται αναπτυγμένες στα νησιά του Αιγαίου.
Η χρονική συγκυρία (ταραχές στην Τουρκία) και το ενδιαφέρον του κ. Σαμαρά για το επιχειρησιακό σκέλος της άσκησης, αλλά γενικώς για τη λειτουργία των Ένοπλων Δυνάμεων δείχνουν πώς η κυβέρνηση ανησυχεί για τις εξελίξεις στην ανατολική Μεσόγειο και το Αιγαίο από την τουρκική συμπεριφορά.