ataktesfones@gmail.com

Πέμπτη 6 Ιουνίου 2013

Τι δεν έτρωγαν οι Αρχαίοι Έλληνες και ήταν τόσο έξυπνοι;


Πολλές φορές η σύγχρονη επιστήμη έχει σκύψει στον τρόπο διατροφής και ζωής των αρχαίων και έχει μελετήσει αρχαία συγγράμματα σε μια προσπάθεια να απαντήσει και σε ένα απλό ερώτημα πέρα από τα πολυσύνθετα. Γιατί οι αρχαίοι ημών πρόγονοι ήταν τόσο έξυπνοι;
Η απάντηση για πολλούς είναι μια και στηρίζεται στις αρχές που έθεσε ο πατέρας της Ιατρικής ο Ιπποκράτης, που έλεγε «νους υγιής εν σώματι υγιεί» και «φάρμακο σου είναι η τροφή σου».
Στηριζόμενη σε αυτές τις ρήσεις, η κ. Δήμητρα Τυλλιανάκη, χειρουργός οδοντίατρος, αν και ξεκίνησε από την κλασική ιατρική, στην πορεία ασχολήθηκε και με την ομοιοπαθητική αλλά και τη διεξοδική μελέτη των διατροφικών συνηθειών στις εποχές του Ιπποκράτη και του Πυθαγόρα.
Ο λόγος που το έκανε ήταν για να απαντήσει σε ένα ερώτημα που τη βασάνιζε έντονα. «Γιατί παρά την εξέλιξη της επιστήμης θερίζουν οι ασθένειες; Ο καρκίνος , τα καρδιοεγκεφαλικά και τα αυτοάνοσα νοσήματα;»

ΚΟΠΗΚΕ Η ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΣΠΙΝΟΥ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ...



ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ
ΜΕ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΜΑΞΙΜΟΥ
Πριν λίγο η διεύθυνση του EXTRA tv ζήτησε απο τον γνωστό δημοσιογράφο Α.Σπίνο να μην καλάει στην εκπομπή του στελέχη της Εθνικής παράταξης. Ο δημοσιογράφος αρνήθηκε και έτσι σταματάει η εκπομπή του ενώ σήμερα θα μεταδόσουν επαναλήψεις προηγούμενων εκπομπών...
Συνεργάτης μας επικοινώνησε με τον Άρη Σπίνο ο οποίος του είπε πως απείλεισαν απο το Μαξίμου τον τηλεωπτικό σταθμό πως θα κοπούν οι κρατικές διαφημήσεις σε περίπτοσει που καλέσει ξανά βουλευτής οι στελέχη της Χ.Α.

ΠΗΓΗ

ΧΤΥΠΗΣΕ ΞΑΝΑ Ο ΝΙΚΟΣ ΔΗΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΡΕΠΟΥΣΗ: "ΜΠΡΑΒΟ ΜΑΡΙΑ... ΣΕ ΚΑΛΟΣΩΡΙΖΩ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΤΩΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΩΝ"...!!!


Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΝΙΚΟΣ ΔΗΜΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΝΑ ΒΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΦΑΝΕΙΑ ΤΟΥ...

Οι μύθοι βούλιαξαν το ελληνικό έθνος, γράφει ο γνωστός συγγραφέας Νίκος Δήμου με αφορμή τη δήλωση της βουλευτού της ΔΗΜΑΡ Μαρίας Ρεπούση ότι ο χορός του Ζαλόγγου είναι εθνικός μύθος. Μόνο οι ανθέλληνες αγαπούν πραγματικά την πατρίδα τους γιατί λένε αλήθειες, έστω και δυσάρεστες, γράφει.

Γράφει ο Νίκος Δήμου στο άρθρο του στην lifo:

Δεν γνωρίζω τη Μαρία Ρεπούση. Ωστόσο, παρακολουθώ τα όσα λέει, γράφει

Βρετανία: Άφηναν συμμορίες πακιστανών να βιάζουν και να βασανίζουν ανήλικα κορίτσια λόγω της "αντιρατσιστικής" νομοθεσίας!!!


ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΓΙΑ 54 ΤΕΤΟΙΕΣ ΣΥΜΜΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΔΡΟΥΣΑΝ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΑ ΣΤΗΝ ΒΡΕΤΑΝΙΑ – ΟΡΓΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ! Δημόσια ομολογία Βρετανού υπουργού. 


“¨Εσπασε” Βρετανός υπουργός: Συμμορίες Πακιστανών βιάζουν και βασανίζουν ανήλικα κορίτσια! Άφηναν μικρά κορίτσια έρμαιο στα χέρια συμμοριών ισλαμιστών για να μην προβάλλουν την “θρησκευτική προέλευση” των δραστών! Πακιστανοί η συντριπτική πλειοψηφία, τους ονόμαζαν “Ασιάτες” 

Εκατοντάδες μικρά κορίτσια, εθίζονταν στα ναρκωτικά, βιάζονταν ομαδικά,

"ΑΠΙΣΤΙΑ ΣΕ ΒΑΘΜΟ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΟΣ" Βουλή: Για ποινή πάνω από 10 χρόνια κάθειρξη πάνε τον Γ.Παπακωνσταντίνου!



O υπουργός Οικονομικών που έβαλε την Ελλάδα στο ΔΝΤ και την έδεσε στα δεσμά του πρώτου Μνημονίου, ο Γ.Παπακωνσταντίνου είναι ο πρώτος που οδεύει προς το εδώλιο του ειδικού δικαστηρίου από την παπανδρεϊκή ομάδα του 2010.
 
Υπέρ της πρότασης της διεύρυνσης του κατηγορητηρίου με το αδίκημα της απιστίας στην υπηρεσία σε βαθμό κακουργήματος, για την υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ, ψήφισε η Βουλή πριν λίγο με μεγάλη πλειοψηφία. Για το συγκεκριμένο αδίκημα η ποινή είναι συνήθως πάνω από 10 χρόνια κάθειρξη
 
Για την λίστα Λαγκάρντ είναι ο μοναδικός υπεύθυνος; Όχι, φυσικά. Ο ίδιος

Ο ΝΕΟΣ ΝΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ: ΟΠΟΙΟΣ ΚΛΕΙΝΕΙ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΘΑ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ

Υπεγράφη σήμερα από τον Υπουργό Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη κ. Νικόλαο Δένδια και απεστάλη στο Συμβούλιο της Επικρατείας, δια της Γενικής Γραμματείας της Κυβέρνησης, για την προβλεπόμενη επεξεργασία, το Σχέδιο Προεδρικού Διατάγματος για την εξυπηρέτηση της οδικής κυκλοφορίας και της κοινωνικοοικονομικής ζωής της πόλης σε συναθροίσεις ιδιαίτερα μικρού μεγέθους.

Το Σχέδιο Προεδρικού Διατάγματος "Τροποποίηση του π.δ. 141/1991 (Α΄ 58/30-04-1991) «Αρμοδιότητες οργάνων και υπηρεσιακές ενέργειες του προσωπικού του Υπουργείου Δημοσίας Τάξης και θέματα οργάνωσης Υπηρεσιών», όπως έχει τροποποιηθεί και ισχύει", έχει ως ακολούθως:

Άρθρο 1

Αρμοδιότητα αστυνομικής αρχής επί δημοσίων συναθροίσεων...

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΘΑΥΜΑ! Ο ΑΓΙΟΣ ΛΟΥΚΑΣ Ο ΙΑΤΡΟΣ ΚΑΙ Ο ΑΓΙΟΣ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΩΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟ!!!



Μιά νέα κοπέλα πήγε νά χειρουργηθεί σέ νοσοκομείο τής Συμφερούπολης. Ή κατάσταση της ήταν πολύ σοβαρή καί ή εγχείρηση δύσκο­λη κι επικίνδυνη.

Ή γιατρός πού θά τη χειρουργούσε κάλεσε τή μητέρα τής ασθενούς καί τής είπε:

- Ή εγχείρηση είναι πολύ δύσκολη κι επικίνδυνη. Δέν μπορώ νά σάς εγγυηθώ τίποτα. Δέν ξέρω άν ή κόρη σας βγεί ζωντανή.

Δέν υπήρχε άλλη επιλογή. Ή νέα οδηγήθηκε στό χειρουργείο.


Σ’ όλη τή διάρκεια τής εγχείρησης ή μητέρα καθόταν στην αυλή του νοσοκο­μείου καί μέ δάκρυα στά μάτια προσευχόταν στον άγιο Λουκά τον Ιατρό καί στον άγιο Παντελεήμονα νά βοηθήσουν.

Σέ κάποια στιγμή μπροστά στά μάτια τής μητέρας εκτυλίχθηκε ένα καταπληκτικό γεγονός:ό τοίχος του νο­σοκομείου έγινε διάφανος, σάν τζάμι. Φάνηκε ή αίθουσα του χειρουργείου. Στό χειρουργικό κρεβάτι ήταν ή κόρη της καί γύρω ή γιατρός που τή χειρουργούσε μέ τους συναδέλφους της. Δίπλα της στεκόταν ή νοσοκόμα-έργαλειοδότρια πού κρατούσε τά χειρουργικά εργαλεία.

Καί τό ακόμα θαυμαστότερο:

ΒΑΛΤΕ ΦΩΤΙΑ ΣΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟΚΑΝΑΛΟ....

Βίντεο ντοκουμέντο...100 αφορολόγητα ευρώ την ημέρα βγάζουν οι Πακιστανοί των φαναριών στη Δράμα..Φανταστείτε πόσα βγάζουν στην Αθήνα.

Δουλεύετε εσείς κορόιδα για 2 και 2,5 ευρώ την ώρα...και στο τέλος να τα μοιράζεστε με την εφορία και την ΔΕΗ.

Δείτε το βίντεο...και μην ξεχνάτε ότι η "έρευνα αγοράς" έγινε σε επαρχιακή πόλη...και όχι στην Αθήνα που σου "καθαρίζουν" τα τζάμια με το ζόρι...


ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ... ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΕ ΣΠΙΤΙΑ ΚΑΙ ΑΡΠΑΖΟΥΝ ΧΡΗΣΤΕΣ ΤΟΥ TWITTER ΚΑΙ ΤΟΥ FACEBOOK ΠΟΥ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΖΑΝ ΤΙΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ... 25 ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΜΕΝΕΣ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ

Περίπου 25 χρήστες του Twitter συνελήφθησαν στην Τουρκία αντιμετωπίζοντας κατηγορίες υποκίνησης διαδηλώσεων και διάδωσης προπαγάνδας, έπειτα από πολλές ημέρες διαμαρτυριών κατά της κυβέρνησης που πήραν κατά διαστήματα βίαιη μορφή, μετέδωσε σήμερα το τηλεοπτικό δίκτυο CNN Turk.
Από το σύνολο των συλληφθέντων οι 9 κρατούνται στη Σμύρνη ενώ δεν έχει γίνει γνωστό προς το παρόν ποια ακριβώς σχόλιά τους προκάλεσαν τις συλλήψεις.

ΔΥΟ ΛΟΓΙΑ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΑΠΤΙΣΗ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΤΟΥΣ

Με μεγάλη χαρά προετοιμάζεσθε για τη βάπτιση τού παι­διού σας. Όλα σχεδόν τα έχετε προβλέ­ψει: ποιος θα είναι ο ανάδοχος, τι όνομα θα δώσετε, ποιους θα καλέσετε στη βάπτιση, από που θα αγορασθούν τα βαπτι­στικά, που θα δώσετε δεξίωση.
Θέλετε η βάπτιση τού παιδιού σας να είναι εφάμιλλη της κοινωνικής σας θέ­σης!Δεν γνωρίζω όμως αν έχετε καθόλου σκεφθεί τη βάπτιση τού παιδιού σας όχι σαν ένα κοσμικό και κοινωνικό γεγονός, αλλά σαν Μυστήριο της άγιας Ορθόδοξης Χριστιανικής Εκκλησίας.Σε παλαιότερα χρόνια αυτά όλα θεωρούνταν αυτονόητα, σήμερα ατυχώς, δεν είναι τόσο αυτονόητα.

ΣΟΚ: ΚΑΤΑΡΓΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΕΘΝΙΚΕΣ ΠΑΡΕΛΑΣΕΙΣ

parelasisΣε παλαιότερα αναρτημένο άρθρο μας είχαμε κάνει αναφορά στην πιθανότητα τερματισμού του θεσμού των παρελάσεων.
Δυστυχώς το ζήτημα αυτό επανέρχεται στο προσκήνιο, από την τρόικα, η οποία με την άφιξη της στη χώρα θα συζητήσει και το εν λόγω θέμα.