ataktesfones@gmail.com

Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου 2013

ΕΚΤΑΚΤΟ: ΘΡΑΣΥΤΑΤΟΙ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ ΑΠΕΙΛΗΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΟΤΙ ΘΑ ΤΗΣ ΤΙΝΑΞΟΥΝ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΣΤΟ ΑΕΡΑ!!!!!ΒΙΝΤΕΟ

ΑΜΕΣΗ Η ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΔΙΑΣ ΡΟΔΟΥ!
Αλλά δυστιχώς η αστυνομία μας είναι με δεμένα τα χέρια!!!!!

                


Απειλές κατά της ζωής της δέχτηκε σήμερα η Ελευθερία από γνωστούς πλέον μετανάστες για την αστυνομία.
Ως γνωστό η Ελευθερία βρέθηκε σε δύσκολη κατάσταση λόγο της ανεργίας που μαστίζει την κοινωνία μας ,και ζήτησε βοήθεια από τον Ροδιακό λαό μέσο των μπλόκ μας,και όντως ο κόσμος ανταποκρίθηκε βοηθώντας την Ελευθερία με είδη πρώτης ανάγκης,μέχρι και οΚύριλλος συγκινήθηκε!!!!!,και ευχαριστεί για την ανταπόκριση των συμπατριωτών της !!!

Έλα σου όμως πως δεν άρεσε σε τρίτους η αναφορές της περί αλλοδαπών που παίρνουν της δουλειές από τους ντόπιους
Απειλώντας την πως θα της τινάξουν τα μυαλά στο αέρα αν ξανά τολμήσει να αναφερθεί για Πακιστανούς !!!!

Η Τουρκία υποστηρίζει ισλαμιστική τρομοκρατική οργάνωση εναντίον των Κούρδων

kurdistan

του Σάββα Καλεντερίδη
Τις τελευταίες ημέρες έχουν πέσει οι μάσκες και η Τουρκία προσφέρει ανοιχτά υποστήριξη, οπλισμό και ιατροφαρμακευτική περίθαλψη σε περίπου δυο χιλιάδες ισλαμιστές τρομοκράτες που προσπαθούν να πάρουν τον έλεγχο της πόλης Σερεκάνιγιε, στο Δυτικό Κουρδιστάν.
Πρόκειται για μέλη της ακραίας ισλαμιστικής οργάνωσης Τζαμπχάτ Αλ Νούσρα, που έχει χαρακτηριστεί ως τρομοκρατική και παρακλάδι της Αλ Κάιντα, από τις ΗΠΑ, που ενισχύονται από Κούρδους νεαρούς, ελεγχόμενους από τις τουρκικές υπηρεσίες, που προσπαθούν να αναστήσουν τις δομές της παρακρατικής-παραστρατιωτικής οργάνωσης

ΒΡΈΘΗΚΕ ΤΟ ΕΜΒΌΛΙΟ ΚΑΤΆ ΤΟΥ ΚΑΡΚΊΝΟΥ ΤΟΥ ΠΝΕΎΜΟΝΑ!


Μετά από 25 χρόνια έρευνας για τις ασθένειες που σχετίζονται με το κάπνισμα, οι ερευνητές και οι επιστήμονες του Κέντρου Μοριακής Ανοσολογίας (CIM) της Αβάνας, κατάφεραν να αναπτύξουν το πρώτο εμβόλιο κατά του καρκίνου του πνεύμονα.

Η δραστική ουσία του φαρμάκου στο εμβόλιο, βασίζεται σε «μια πρωτεΐνη που όλοι έχουμε, όταν ο καρκίνος είναι ανεξέλεγκτος». «Ο παράγοντας επιδερμικής αύξησης έχει σχέση με τον συνολικό πολλαπλασιασμό των κυττάρων», είπε ο Γκιζέλα Γκονζάλες, επικεφαλής ερευνητής του έργου. «Το φάρμακο θα μπορούσε να….

ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ «ΑΙΜΑΤΗΡΟΣ ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ» ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ;


Αξιωματικοί της Ελληνικής αστυνομίας μας ενημέρωσαν ότι οι διοικητές των τμημάτων στα οποία ανήκουν, τους πληροφόρησαν για μια πιθανή επανάσταση μουσουλμάνων τις επόμενες ημέρες στα μεγάλα αστικά κέντρα.

Το πιο σημαντικό όμως είναι η επικινδυνότητα αυτού του ξεσηκωμού των μουσουλμάνων, η οποία σύμφωνα και δια στόματος των ιδίων των διοικητών μπορεί να είναι πάρα πολύ μεγάλη, χαρακτηριστικά είπαν στους αξιωματικούς και υπαξιωματικούς των συγκεκριμένων τμημάτων, στην περίπτωση εξεγέρσεως να λάβουν άμεσα μέτρα προστασίας των οικογενειών τους αφού τα πράγματα δεν θα είναι καθόλου καλά και ο κίνδυνος αιματηρών επιθέσεων κατά των χριστιανών θα είναι μεγάλος.

Η απορία που δημιουργείται στον καθένα μας διαβάζοντας τα παραπάνω είναι:

ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΕΤΑΙ Η ΑΟΖ Τι σημαίνει ο προσδιορισμός της υφαλοκρηπίδας - Οι Ένοπλες Δυνάμεις σε αυξημένη επιφυλακή

                     

Καθοριστικής σημασίας για την υπεράσπιση των ενεργειακών συμφερόντων της χώρας κρίνεται ότι αποτελεί η απόφαση της ελληνικής κυβέρνησης να προσχωρήσει  σε ρηματική διακοίνωση με την οποία προσδιορίζει τα όρια της υφαλοκρηπίδας της σε όλη την περιοχή της Αν. Μεσογείου.

Ο θερισμός σιμώνει, κι έχει δουλειά πολλή...



Έχουμε δικαίωμα στο χώμα που πατάμε, στο χώμα που μας θρέφει στο χώμα αυτό που θα μας αγκαλιάσει στην αιωνιότητα. Όλοι εμείς που αυτό το χώμα το τιμούμε, που σε αυτό το χώμα βλέπουμε το αίμα το προγονικό και από αυτό το χώμα μυρίζουμε τους ανθούς της ζωής, έχουμε δικαίωμα να παλέψουμε και να δώσουμε τον νυν υπέρ πάντων αγώνα. Γιατί, αυτό το χώμα θα είναι μετά από εμάς, θα είναι μετά και από τα παιδιά μας. Αυτό το δικαίωμα δεν μπορεί να μας το στερήσει κανείς.

Ποιοι θέλουν να πουλήσουν σόγια στην Ελλάδα


Δύο από τις μεγαλύτερες πολυεθνικές των μεταλλαγμένων, η Syngenta και η Pioneer/Dupont, θέλουν να μας πείσουν ότι ενδιαφέρονται μόνο για την προώθηση της μη-μεταλλαγμένης σόγιας στην Ελλάδα σαν τη λύση στο πρόβλημα των ζωοτροφών. Αυτό το έργο όμως το έχουμε ξαναδεί...

Και στην Αργεντινή κατά την περίοδο της αντίστοιχης οικονομικής κρίσης, η καλλιέργεια σόγιας εξαπλώθηκε με το πρόσχημα της λύσης στην κρίση. Όπως και εκεί, αργά ή γρήγορα, η σόγια που θα καλλιεργηθεί και εδώ στην Ελλάδα θα είναι μεταλλαγμένη!

Υπέυθυνοι για την μικρασιατική καταστροφή… Οι Γάλλοι συνθηκολόγησαν μυστικά με τον Κεμάλ και ακύρωσαν την συνθήκη των Σεβρών!


Η μικρασιατική καταστροφή ήταν αποτέλεσμα της υποδούλωσης όλων των ελληνικών κυβερνήσεων της εποχής εκείνης για την εξυπηρέτηση των οικονομικών, πολιτικών και στρατηγικών συμφερόντων των μεγάλων δυνάμεων της εποχής. Mε τον όρο "Μικρασιατική καταστροφή" εννοούμε το τέλος του ελληνοτουρκικού πολέμου του 1918-1922.
Στην διάσκεψη του Λονδίνου το 1920 αποφασίστηκε η παραχώρηση της Θράκης και της Σμύρνης στην Ελλάδα.

Μετά από αυτή την απόφαση οι μεγάλες δυνάμεις,

O πράκτορας που πρόδωσε τη Mossad

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας για τον Αυστραλοεβραίο δικηγόρο Ben Zygier, τον περιβόητο «κρατούμενο Χ» που βρέθηκε απαγχονισμένος στο κελί του, στις ισραηλινές φυλακές υψίστης ασφαλείας Ayalon το Δεκέμβριο του 2010.
Ο Ζygier, μέλος γνωστής εβραϊκής οικογένειας της Μελβούρνης στρατολογήθηκε από τη Mossad περί το 2000 αφού ολοκλήρωσε την στρατιωτική του θητεία. Εκμεταλλευόμενος τη νομοθεσία της Αυστραλίας που επιτρέπει στους πολίτες της να αλλάζουν το ονοματεπώνυμό τους κάθε 12 μήνες, απέκτησε διάφορα διαβατήρια ως Ben Alon, Ben Allen και Benjamin Burrows, τα οποία χρησιμοποιούσε σε ισραηλινές μυστικές επιχειρήσεις στην Ευρώπη και τη Μέση Ανατολή.
Ανάμεσα στις αποστολές που φημολογείται πως συμμετείχε ήταν η ίδρυση μιας εταιρείας-βιτρίνας της Mossad στην Ιταλία με αντικείμενο...

Λαμόγιο τουρκοκύπριος πουλούσε περιουσίες στα κατεχόμενα αφού είχε κανει δωρεά στο κόμμα του Κάμερον!

Είπαμε, φιλότουρκος και δωρεάν, δεν γίνεται! Θυμάστε τις ανθελληνικές δηλώσεις Κάμερον; Διαβάστε τώρα:

Αποζημίωση 5 εκ. στερλινών από Τουρκοκύπριο επιχειρηματία σε Βρετανούς επενδυτές.

Πέντε εκατ. στερλίνες θα δώσει για αποζημίωση, σε Βρετανούς επενδυτές, ο Τουρκοκύπριος Ασίλ Ναδίρ.

Πέντε εκατομμύρια στερλίνες αποζημίωση στους εξαπατημένους Βρετανούς επενδυτές της εταιρείας Polly Peck κατέβαλε, σύμφωνα με το ΡΙΚ, ο τουρκοκύπριος επιχειρηματίας και σφετεριστής Ελληνοκυπριακών περιουσιών Ασίλ Ναδίρ.

Σκηνές από το μέλλον της Ελλάδας; - Δανειστές κατέσχεσαν στην Κύπρο το υπουργείο Εμπορίου!

Αγγλικό δίκαιο σε πλήρη εφαρμογή στην Κύπρο, αναδεικνύει τους κινδύνους που έχει αναλάβει η χώρα με την υπογραφή του Μνημονίου ΙΙΙ τον περασμένο Φεβρουάριο και την αποδοχή του από την ελληνική κυβέρνηση: Δικαστικοί κλητήρες κατέβασαν τον υπουργό Εμπορίου Βιομηχανίας και Τουρισμού Νεοκλή Συλικιώτη από το αυτοκίνητό του και το κατέσχεσαν, ενώ μπούκαραν και στο υπουργείο για να καταάσχουν την κινητή περιουσία μέχρι ύψους 15 εκατ. ευρώ!
Όλα αυτά γιατί στην Κύπρο, ισχύει...

Κοροϊδία! Ούτε ένα ευρώ δεν έχει πάει στον ΟΑΕΔ από την «Ειδική εισφορά αλληλεγγύης για την καταπολέμηση της ανεργίας»



anergia
Σύμφωνα με δημοσίευμα της Ελευθεροτυπιας Ούτε ένα ευρώ δεν έχει πάει στον ΟΑΕΔ από την «Ειδική εισφορά αλληλεγγύης για την καταπολέμηση της ανεργίας» που πληρώνουν εδώ και δύο χρόνια οι φορολογούμενοι!!!!

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ ΕΜΠΑΙΓΜΟΣ Ούτε ευρώ από την εισφορά αλληλεγγύης στους ανέργους - Όλα για τους τοκογλύφους


 Ούτε ένα ευρώ δεν έχει πάει στον ΟΑΕΔ από την «Ειδική εισφορά αλληλεγγύης για την καταπολέμηση της ανεργίας» που πληρώνουν εδώ και δύο χρόνια οι φορολογούμενοι, και δημιουργείται το ερώτημα που πάνε αυτά τα χρήματα; Προφανώς στους δανειστές.
Δεν έφτασαν ποτέ εκεί σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Ελευθεροτυπία» που επικαλείται τις σχετικές ανεπίσημες εκθέσεις του οργανισμού.Στις εκθέσεις αυτές, που έχουν στα χέρια τους στην κυβέρνηση γίνεται σαφής αναφορά ότι τα χρήματα της ειδικής εισφοράς του 2% από τους μισθούς των δημοσίων υπαλλήλων, που ξεκίνησαν να κρατούνται από το 2011 «υπέρ ανέργων».

Δείτε ποιοι είναι οι κατώτατοι μισθοί και οι τιμές των βασικών προϊόντων στον δυτικό κόσμο!!! (Θα τρομάξετε...)




Μετά το σάλο από τα σενάρια περί νέας μείωσης του κατώτατου μισθού, δείτε τι ισχύει διεθνώς με τον κατώτατο μισθό! Λοιπόν, έχουμε και λέμε:

Απίστευτο αντικείμενο κοντά στον Ήλιο - Βίντεο



Στις 6:18 στο βίντεο βλέπουμε ένα άγνωστο αντικείμενο που μοιάζει με έναν άγγελο που βρίσκεται κοντά στον Ήλιο μας. Αυτή είναι η δεύτερη φορά που το συγκεκριμένο αντικείμενο εμφανίζεται.

Tο πολύ απλό σχέδιο της Νέας Τάξης Πραγμάτων για την Ελλάδα..




 
Το σχέδιο είναι πολύ απλό και βρίσκεται σε πλήρη εφαρμογή. Πρώτα ο σκοπός τους ήταν να αφήσουν τους Έλληνες να ξοδεύουν περισσότερα από όσα ήταν το επιτρεπτό όριο στο κατα κεφαλήν εισόδημα ανα οικογένεια. Άφησαν επίτηδες τους Έλληνες να υπερκαταναλώνουν,να ξοδεύουν αλόγιστα,να γίνουν τεμπέληδες (όχι όλοι..αναφέρομαι σε συγκεκριμένη κάστα νεοελλήνων)...για να μπορέσουν μετά να δικαιολογήσουν όλα τα απάνθρωπα μέτρα που είχαν σκοπό να εφαρμόσουν εις βάρος του Ελληνικού λαού,μέχρι να τον απομονώσουν από την υπόλοιπη Ευρώπη. 

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΚΑΠΕΡΝΑΡΟΥ ΚΑΤΑ ΒΑΡΒΙΤΣΙΩΤΗ-ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ ΓΙΑ ΥΠΑΡΞΗ ΣΥΓΓΕΝΩΝ ΤΟΥΣ ΣΤΗ ΛΙΣΤΑ ΛΑΓΚΑΡΝΤ!



varvgeorgkapernar200213
Καταγγελία "βόμβα" του βουλευτή των ΑΝΕΛ, Β. Καπερνάρου για συγγενικά πρόσωπα των Γεωργιάδη και Βαρβιτσιώτη, που περιλαμβάνονται στη λίστα Λαγκάρντ. Ζητά την απομάκρυνσή τους από την Προανακριτική Επιτροπή. Τι απαντούν οι βουλευτές της ΝΔ

Λυσσάξανε οι Τούρκοι ψάχνοντας τους ''Ελληνικούς '' Exocet ...Σε νησιά του ΑΙγαίου !



Σοβαρές πληροφορίες που δείχνουν πλέον με τον ποιο κατηγορηματικό τρόπο τι ψάχνουν οι Τούρκοι καθημερινά στο Αιγαίο ...Η μετατροπή των Ελληνικών   exocet  και η τοποθέτηση τους σε εποχούμενα οχήματα του Πολεμικού Ναυτικού έχουν γίνει εφιάλτης των Τούρκων !






Ψάχνουν τον συνεργάτη του Παπακωνσταντίνου

Ψάχνουν τον συνεργάτη του Παπακωνσταντίνου


Ψάχνουν τον συνεργάτη του Παπακωνσταντίνου 

Σε αναζήτηση του συνεργάτη του Γιώργου Παπακωνσταντίνου, ο οποίος πήρε προς φύλαξη -όπως είπε ο πρώην υπουργός Οικονομικών- το επίμαχο CD με την λίστα Λαγκάρντ που έφθασε στην Αθήνα από το γαλλικό υπουργείο Οικονομικών, βρίσκεται η Προανακριτική Επιτροπή. 

Τελεσίγραφο έφερε ο Ρούμπιν: «Αν προχωρήσετε σε ανακήρυξη ΑΟΖ, η Τουρκία θα προκαλέσει «θερμό επεισόδιο»


Το ίδιο επανέλαβε και στον Τσίπρα ο Aμερικανός βοηθός υπουργός Εξωτερικών σε μυστική συνάντηση που είχαν
Γιατί τέτοια πρεμούρα των ΗΠΑ;

Διασύρει την χώρα διεθνώς! Οργισμένο άρθρο του Fox News για τον καταστροφέα.


Papa don’t preach!! Ελληνική Τραγωδία, καθώς καλείται ο ΓΑΠ να διδάξει πως να διαχειριστείς μια κρίση! Είναι ο τίτλος. “Μπορεί να θέλει να τους διδάξει πώς να διευθύνουν μια οικονομία στην καταστροφή.”
papandreou.jpg
To Αμερικάνικο συντηρητικό ειδησεογραφικό δίκτυο Fox News, ανέρτησε στην ιστοσελίδα του ενα άκρως επιθετικό άρθρο για την επιλογή του School of International and Public Affairs, του Πανεπιστημίου του Κολούμπια να φέρει τον Γιώργο Παπανδρέου, να διδάξει σχετικά με την οικονομική κρίση.

ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΦΡΕΝΙΤΙΔΑ Κλίμα έντασης από Άγκυρα: 21 παραβιάσεις και παραβάσεις από δεκάδες α/φ και πλοία


Κατακόρυφη αύξηση των παραβιάσεων του Εθνικού Εναέριου και Θαλάσσιου χώρου της Ελλάδας σημειώθηκε από τουρκικά μαχητικά και βέβαια την κορβέτα του τουρκικού Ναυτικού που έπλεε στις Κυκλάδες σήμερα, επιβεβαιώνοντας απόλυτα το πρωινό σημείωμα του defencenet.gr περί επικείμενων μεθοδευμένων προκλήσεων οι οποίες είχαν υποπέσει στην αντίληψη των Επιτελείων. Τα οποία άλλωστε ήταν προετοιμασμένα για κάτι τέτοιο.

ΣΟΚ: Τσιμέντωσαν βουλευτή - Βρέθηκε νεκρός σε μεταλλικό βαρέλι

ΣΟΚ: Τσιμέντωσαν βουλευτή - Βρέθηκε νεκρός σε μεταλλικό βαρέλι
Μικαήλ Παχόμοβ, σε ιδιωτικό γκαράζ στο προάστιο Νογκίνσκι.
Ο 36χρονος, Μικαήλ Παχόμοβ, που είχε απαχθεί στις 12 Φεβρουαρίου, ανήκε στο κόμμα του προέδρου, Βλαντιμίρ Πούτιν, ενώ ήταν ιδιαίτερα δημοφιλής στην περιοχή Λιπέτσκ στη νότια Μόσχα.
Κατά πληροφορίες, εις βάρος του βουλευτή εκκρεμούσαν απλήρωτα χρέη.
Σύμφωνα με το ρωσικό ειδησεογραφικό πρακτορείο «RIA Novosti» που επικαλείται εκπρόσωπο της ρωσικής ερευνητικής Αρχής, οι Αρχές έχουν

Ένα ξεχασμένο ιστορικό έγκλημα: Το κομμουνιστικό παιδομάζωμα του συμμοριτοπόλεμου


Της Μελίνα Τσιλιμίγκρα-Φοιτήτρια Νομικής Αθηνών-
……28.000 παιδιά αρπάχτηκαν από τις οικογένειές τους για να ανατραφούν στις δορυφόρες χώρες της Σ. Ενώσεως. Εκεί λαμβάνουν μίαν μόρφωσιν φανατικήν, η όποια θα τα κάνει στρατιώτες ικανούς να εγκαθιδρύσουν με την βίαν ένα ολοκληρωτικών καθεστώς στην Ελλάδα …..»( Απόσπασμα από τη διακύρυξη του Εθνικού Συμβουλείου Γυναικών Γαλλίας με τίτλο: «ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ».)
Αναρωτιέμαι συχνά πυκνά, τι ιστορία γνωρίζει ο κόσμος, ο μέσος ψηφοφόρος.. Τι ιστορία του επιβάλλουν να διαβάζει και να διαδίδει..

10 χρόνια φυλάκιση για πρωταγωνίστρια του Σειρηνάκη


Οι περισσότεροι γνώρισαν την Βίβιαν Ιωακείμ από την αισθησιακή ταινία του..
Δημήτρη Σειρηνάκη που είχε πρωταγωνιστήσει.
Σε ηλικία 16 χρονών, άρχισε να κάνει τα πρώτα της βήματα στον χώρο της μόδας και στην συνέχεια ένα μικρό πέρασμα από το τραγούδι.

Σήμερα, το κορίτσι που βρέθηκε δίπλα στην Μαριάννα Ντούβλη στην αισθησιακή ταινία «S e x  in the city of Athens», βρίσκεται στις φυλακές του Ελαιώνα Θηβών. Σύμφωνα με το περιοδικό ciao, πριν λίγες μέρες, η Βίβιαν