ataktesfones@gmail.com

Πέμπτη 8 Νοεμβρίου 2012

ΑΚΥΡΟ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑΣ.- Νοθεία προδοτών, δεν μιλάει κανείς από τους 300.


Γιατί πάει πίσω η δόση των 31,5 δισ. ευρώ - "Κουτσαίνει" το κυβερνητικό άλογο


"Παγωμένη" είναι η τρόϊκα από το χθεσινό αποτέλεσμα της ψηφοφορίας στην Βουλή και αυτός ήταν ένας από τους βασικούς λόγος που ο υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας, Β.Σόϊμπλε συντάχθηκε σήμερα με την άποψη του ΔΝΤ και των ΗΠΑ για αναβολή της καταβολής της δόσης.
Δεν είναι θεμα εκβιασμού, είναι πραγματιστική αντίληψη των πραγμάτων:  Από την μία πλευρά υπάρχει το θέμα της εκ νέου διαγραφής μέρους του χρεους και από την άλλη η κυβερνητική αστάθεια. Μόνο τυχαίο δεν είναι ότι οι δυτικές πρεσβείες στην Αθήνα βλέπουν "Εκλογές πολύ σύντομα".

Μαθητικό σκετς παρουσιάζει Έλληνες Στρατιώτες ως δολοφόνους!!!


Το τι αντιπροσωπεύει το «Πολυτεχνείο» για εμάς τους Χρυσαυγίτες είναι μάλλον περιττό να αναπτυχθεί πλήρως. Αρκεί μόνο να πούμε ότι το "Πολυτεχνείο" για πολλά χρόνια αποτέλεσε το σύμβολο του μεταπολιτευτικού κράτους σε σχέση με μια ψευδεπίγραφη έννοια... 


αντίστασης εναντίον του στρατιωτικού καθεστώτος της 21ης Απριλίου 1967. Σήμερα, το σαθρό

ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 1996. ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕ ΠΡΟΣΟΧΗ. ΣΗΜΕΡΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΤΑΙ.


μαλβίνα

Εθνική απονεύρωση… μειώνονται οι αντιστάσεις.
Δείτε το εξαιρετικό βίντεο με τον αιχμηρό λόγο της αξέχαστης Μαλβίνας.

Κατάντια : H διευθύντρια του Eλληνικού σχολείου... Μάλωσε την Ελληνίδα μάνα!!


Η Συνέχεια είναι ακόμη χειρότερη και δείχνει οτι πλέον στο Υπουργείο Παιδείας έχουν ξεφύγει !!!

Κατάντια ,ντροπή και όχι μόνο, μετά το σάλο που ξεσήκωσε η καταγγελία του δικηγόρου Γιώργου Γεωργίου στην εκπομπή του Δ.Κωσταντάρα '' Τα πάντα ΡΕΙ'' για τον Ρατσισμό Αλβανίδας μάνας η οποία ζήτησε

Μαρτυρία: Ενα συγκλονιστικό θαύμα του Αρχάγγελου Μιχαήλ


Το παρακάτω περιστατικό συνέβη στον π. Δανιήλ Σάπικα, κάτοικο Αθηνών, Αρχιμανδρίτη και γιατρό.
Διηγείται ο ίδιος…

“Στις 22 Απριλίου 1994 εισήχθηκα στο Ευγενίδειο Θεραπευτήριο με 4,5 κιλά εμπύημα δεξιού ημιθωρακίου, με συμπτώματα απολύτου άπνοιας, αδυναμία βάδισης, 41,5 πυρετό, ενώ υπέστην και διαβητικό σοκ αγνώστου αιτιολογίας…

Μέσα από ένα σύννεφο έβλεπα και άκουγα τα συμβαίνοντα μέσα στο χειρουργείο, και το βάσανο το μεγάλο ήταν, ότι, σαν γιατρός γνώριζα πολύ καλά την κρίσιμη κατάστασή μου…

«Θα μας κυβερνούν τραπεζίτες» είχε προφητεύσει ο Χριστόδουλος!


«Θα μας κυβερνούν τραπεζίτες» είχε προφητεύσει ο Χριστόδουλος!
Μοιάζει απίστευτο, αλλά ο Αρχιεπίσκοπος Χριστόδουλος είχε προφητεύσει πως η Ελλάδα θα κυβερνείται από τραπεζίτες και θα δουλεύουμε όλοι για ένα κομμάτι ξερό ψωμί.
Διαβάστε όσα έγραψε πριν 11 ολόκληρα χρόνια (29/5/2001), που επιβεβαιώνονται σήμερα μετά και την χθεσινή ψηφοφορία για το Μνημόνιο 3:
"Ποιος, αλήθεια, από εμάς εδώ αδυνατεί να κατανοήσει στα χέρια τίνων θα περάσει ο απόλυτος έλεγχος των media; Μήπως στα χέρια δύο-τριών Αμερικανών επιχειρηματιών; Θα 'ταν απίστευτα ρομαντική μια τέτοια υπόθεση. Σε ποιον θα περάσει ο έλεγχος της πολιτικής ζωής; Στα χέρια πέντε-δέκα χορηγών των κομμάτων; Αγγίζει τα όρια του γελοίου η ερώτηση. Ποιοι λοιπόν θα είναι αυτοί που θα ελέγχουν τη ζωή; Κάποιοι πλούσιοι τραπεζίτες μήπως;

«Είναι προδότες. Είναι δωσίλογοι. Είναι δολοφόνοι.»


Εξαγριωμένοι οι πολίτες ξεσπούν για την ψήφιση του Μνημονίου 3 και μέσω των κοινωνικών δικτύων κάνοντας λόγο για προδοσία


«Είναι προδότες. Είναι δωσίλογοι. Είναι δολοφόνοι.» είναι ένα από τα πιο χαρακτηριστικά μηνύματα που στέλνουν οι πολίτες μέσω Facebook και Twitterστους βουλευτές.

Καθόλη τη διάρκεια της χθεσινής ψηφοφορίας στη Βουλή οι χρήστες των κοινωνικών δικτύων σχολίαζαν τη στάση των βουλευτών για τα σκληρότερα μέτρα που έχουν παρθεί ποτέ στην ιστορία του ελληνικού κράτους.

Διαβάστε μερικά από τα πιο χαρακτηριστικά tweets και status που γράφτηκαν:

Οι 153 προδότες

153 Προδότες.Βγείτε λίγο έξω στον κόσμο αν τολμάτε ρε.

Πάει και το χιονοδρομικό του Φαλακρού- Πως χάνονται τα αξιοθέατα στην περιοχή μας


Πάει και το χιονοδρομικό του Φαλακρού- Πως χάνονται τα αξιοθέατα στην περιοχή μας
Φαίνεται πως αυτός ο τόπος είναι ικανός "το καλύτερο να το κάνει χειρότερο". Διαφορετικά δεν εξηγούνται όλα αυτά που διαδραματίζονται σε αυτήν την ευλογημένη για πολλούς γωνιά της Ελλάδος. Αφού λανθασμένες πολιτικές ερήμωσαν το Δάσος Δαδιάς, λανθασμένες επιλογές έκλεισαν το αναψυκτήριο στο Δέλτα του Έβρου και εγκαταλήφθηκε το οδικό δίκτυο για πρόσβαση στην περιοχή, η αντιπολίτευση στο περιφερειακό συμβούλιο επισημαίνει ένα ακόμη "αγκάθι" στην αναπτυξιακή προοπτική της περιφέρειας μας. Το χιονοδρομικό κέντρο στο Φαλακρό.

Ανήκομεν εις την δόσιν...



Μετά από πολλές δεκαετίας, αλλάζει επιτέλους το «δόγμα» της ελληνικής πολιτικής- εσωτερικής κι εξωτερικής- και αποκτούμε ένα σκοπό κι ένα νόημα στην ύπαρξη μας, ως έθνος και ως κράτος. Απ το «ανήκομεν εις την Δύσιν» περάσαμε στο: «ανήκομεν εις την…δόσιν»!!!

Ο μεγαλεπίβολος αυτός στόχος δεν είναι άλλος από τη «δόση». Του Νοεμβρίου βέβαια, γιατί απ

ΒΟΜΒΑ και από την ολομέλεια του Άρειου Πάγου! Αντισυνταγματικά τα μέτρα!

Πριν από λίγο ολομέλεια του Αρείου Πάγου που μόλις ολοκλήρωσε τη συνεδρίασή της έκρινε αντισυνταγματικά τα μέτρα που περιλαμβάνονται στο νέο μνημόνιο.      
Η ολομέλεια του Αρείου Πάγου έκρινε ότι τα όσα περιλαμβάνονται στο μνημόνιο θίγουν σωρεία

Η πρώτη στάση πληρωμών που έγινε στην αρχαία Ελλάδα

Το αρχαίο... «haircut»

Στην Ελλάδα γεννήθηκε ως γνωστόν η Δημοκρατία, η Τραγωδία, η Ιστορία. Είναι άγνωστο όμως ότι στην αρχαία Ελλάδα έγινε η πρώτη χρεοκοπία στα χρονικά. Τον 4ο αιώνα π.Χ. στο ναό της Δήλου που ήταν αφιερωμένος στον Απόλλωνα βρίσκονταν οι θησαυροί της συνομοσπονδίας των ελληνικών πόλεων - κρατών κάτω από την ηγεσία της Αθήνας.

Η απόκρυφη προέλευση της Νέας Αριστεράς (New Left)

Το περιοδικό της Νέας Αριστεράς στις ΗΠΑ (1967)

Άρθρο του Θεόδωρου Λάσκαρη από το blog Θεόδοτος:

Με τον όρο Νέα Αριστερά χαρακτηρίστηκαν διάφορα ριζοσπαστικά αριστερόστροφα κινήματα που αναπτύχθηκαν στην Αμερική και την Ευρώπη κατά τη δεκαετία του 1960, και είχαν, ως φαινομενική θεωρητική βάση, μία κριτική ερμηνεία του Μαρξισμού και της πάλης των τάξεων,

Νέα πρόκληση από τους απατεώνες Σκοπιανούς που ξαναθυμήθηκαν την "Μακεδονική Μειονότητα"!!


σχόλιο άτακτες φωνές: Τους γνωρίζουμε έναν έναν...και υπάρχει μια σφαίρα για τον καθένα!
«Ενώ διεθνείς οργανισμοί, αναγνωρίζουν την ύπαρξη «Μακεδονικής» μειονότητας, η ίδια η Ελλάδα, είναι σιωπηλή», γράφει το βουλγαρικό πρακτορείο «БГНЕС» που επικαλείται δημοσίευμα της Deutsche Welle στη βουλγαρική γλώσσα, και συνεχίζει:

«Το κόμμα των "Μακεδόνων" στην Ελλάδα ονομάζεται «Ουράνιο Τόξο» και υπάρχει ήδη εδώ και 20 χρόνια. 

Ο Δημήτρης Ιωάννου, μέλος του «Ουράνιου Τόξου» και εκδότης της μηνιαίας εφημερίδας «Νόβα Ζόρα» που διανέμεται δωρεάν θα εξηγήσει:

Αντισυνταγματικά τα μέτρα για το μνημόνια.



Αυτοκτόνησε επειδή του έκοψαν την αναπηρική σύνταξη!


«Δεν θα ξαναγυρίσω σπίτι γιατί αισθάνομαι άχρηστος. Δεν έχω να σας προσφέρω τίποτα» ήταν τα τελευταία λόγια που είπε στους συγγενείς του ένας συνταξιούχος που έβαλε τέρμα στη ζωή του στην Κοζάνη.

Μπροστά σε ένα αποτρόπαιο θέαμα βρέθηκε προχθές το απόγευμα ένας αλλοδαπός βοσκός, ο οποίος ψάχνοντας ζώα από το κοπάδι του σε ορεινή βραχώδη περιοχή της Γαλατινής, αντίκρισε έναν ανθρώπινο σκελετό σε προχωρημένη αποσύνθεση να κρέμεται από βράχο.

Κι αν αλλάξουμε το «Θυσίες Πολιτών» με το ορθόν «άνθρωποι/ Έλληνες Πεθαίνουν»;





Γράφει ο Γιώργος Ανεστόπουλος

Η Τέχνη του Λόγου είναι το πιο βασικό όπλο ενός Πολιτικού.

Και κυρίως αυτών που τους «δασκαλεύουν» ως «Επικοινωνιακοί Σύμβουλοι».

Μπορείς να πεις κάτι «ωμά» και να εξαγριώσεις τον «Δέκτη» ή μπορείς να το πεις «άχρωμα» και να μην «τσιτωθεί ούτε κατά κεραίας η Ψυχολογία του».

Οριακά..., ακόμα μια φορά πέρασαν τα νέα μέτρα.

Όλα τα Νέα μέτρα της νέας τάξης ψηφίζονται οριακά! Διαγράφονται κάποιοι απο τα κόμματα, μεταπηδούν σε άλλα, αυτοί που δεν ψήφισαν το ένα μνημόνιο ψηφίζουν το άλλο, ο ΣΥΡΙΖΑ έχει το κύριο ρόλο της τρισάθλιας αντιπολίτευσης και η δουλειά τους πάει καλά.
Λαμόγια, δωσίλογοι, προδότες, γενίτσαροι είναι οι λέξεις που χρησιμοποιούν οι Έλληνες για όλους αυτούς και όχι άδικα.
Αν μπορούσαν και με μισό ψήφο(οριακά) να περνούσαν τα νομοσχέδια θα τό καναν. Πρέπει να μένουν κάποιοι (αλήτες) αλώβητοι απο την  ψηφοφορία. Αυτοί θα είναι η (κούφια) ελπίδα του μέλλοντος  αυτοί θα είναι που θα ψηφίσουν τα επόμενα νέα μέτρα, αυτοί θα είναι που θα δημιουργήσουν ένα νέο κόμμα "ελπίδας" (βλέπε Καμένος) αυτοί είναι οι οποίοι(τάχα) τα λένε έξω απο τα δόντια. Το τραγικότερο αυτών όλων δεν είναι ότι μας κοροϊδεύουν,  ένα δεκάχρονο παιδί καταλαβαίνει πλέον το ρόλο των δοσίλογων, δηλαδή αυτό δεν το λέμε κοροϊδία αλλά μεγάλο θράσος ...

Ξημέρωσε ..νύχτα!


Γράφει ο economikos

Μετά την υπερψήφιση του πολυνομοσχεδίου στη Βουλή που περιλαμβάνει νέες περικοπές στους πολίτες.

Η εύκολη λύση για να βρεθούν λεφτά και να κλείσουν τις μαύρες τρύπες της ύφεσης που οι ίδιοι δημιούργησαν με τα προηγούμενα μνημόνια.

Η πρώτη γραμμή του έθνους, Αρχάγγελοι και πολεμική αεροπορία.

Μία από τις μεγαλύτερες γιορτές των Ελλήνων σήμερα είναι αυτή των Αρχαγγέλων, προστάτες των ένδοξων Ελλήνων Ικάρων, προστάτες του Έθνους. Έλληνες, θα γιορτάσουμε και σήμερα,παρόλο που οι προδότες μερίμνησαν έτσι ώστε η σημερινή η μέρα να περάσει στην ιστορία σαν μέρα μιας ακόμα μεγάλης προδοσίας, η οποία σίγουρα δεν είναι και η τελευταία.

Οι 153 μεγαλοπροδότες

Αυτοί είναι οι 153 που διατάχθηκαν να θάψουν τον Ελληνικό λαό. Οι υπόλοιποι πήραν διαταγή να το παίξουν αντιδραστικοί.



Μπακογιάννη Κωνσταντίνου Θεοδώρα (Ντόρα)  NAI
Αθανασίου Χριστόφα Χαράλαμπος  NAI
Λαζαρίδης Αλεξάνδρου Χρύσανθος  NAI
Μιχελάκης Σπυρίδωνος Ιωάννης NAI           >>>>>>>

Διεθνή Ρεζιλίκια..Οι Γάλλοι ξαναστέλνουν τη λίστα Λαγκάρντ....που έχασαν οι πασόκοι..



Οι Γάλλοι θα ξαναστείλουν την λίστα “Λαγκάρντ” για δεύτερη φορά στην Αθήνα, μετά από σχετικό αίτημα της ελληνικής κυβέρνησης. «Από τη στιγμή που ο κατάλογος περιλαμβάνει πληροφορίες για τους φορολογουμένους που είναι κάτοικοι άλλων κρατών-μελών με τα οποία η Γαλλία έχει υπογράψει δημοσιονομική σύμβαση, είμαστε υποχρεωμένοι να δώσουμε τις πληροφορίες αυτές, δεν έχουμε άλλη επιλογή εφόσον το επιτάσσει η σύμβαση», εξήγησε σήμερα η πηγή του Μπερσί.