ataktesfones@gmail.com

Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2012

ΣΤΑ ΟΠΛΑ ΕΛΛΗΝΕΣ! ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΕΦΤΙΑΞΑΝ "ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ" ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΒΟΛΗ ΤΗΣ ΣΑΡΙΑΣ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ!


Στη συγκρότηση παράνομης ισλαμικής αστυνομίας προχωρούν ακραίοι μουσουλμανικοί θύλακες στο κέντρο της Αθήνας, για την επιβολή της Σαρία, του θρησκευτικού νόμου του Ισλάμ, κάτω από τη μύτη των επίσημων ελληνικών Αρχών!

Φανατικοί μουσουλμάνοι, ορμώμενοι από τα δεκάδες ανεξέλεγκτα αυτοσχέδια τζαμιά που λειτουργούν σε πολλές γειτονιές της πρωτεύουσας, εκμεταλλευόμενοι το φόβο και την ανέχεια των συμπατριωτών και ομοθρήσκων τους αλλά και την παράλυση του κράτους, οργανώνουν ομάδες «εφαρμογής του ισλαμικού Δικαίου», μετατρέποντας την Αθήνα σε Καμπούλ, κατά την έκφραση του Μιχάλη Χρυσοχοΐδη.

Κορόιδεψαν τη βουλή με τον ''κ.Φρουτάκια''

Σε Ανεξάρτητη Αρχή μετέτρεψε ο Ευάγγελος Βενιζέλος την Επιτροπή Ελέγχου και Εποπτείας Παιγνίων (αρμόδια για τα "φρουτάκια"), υποκλέπτοντας....
ουσιαστικά την ψήφο της Βουλής.
Ο νόμος που ψηφίσθηκε τον Αύγουστο του 2011 προέβλεψε τη λειτουργία της επιτροπής ως απλής διοικητικής επιτροπής. Υπουργός ήταν ο Ευ. Βενιζέλος. Τον Δεκέμβριο ο υπουργός πρότεινε ως πρόεδρο τον "διαχρονικό" συνεργάτη του Ευγένιο Γιαννακόπουλο.
Η Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας ενέκρινε τον διορισμό μόνο με τις ψήφους του ΠΑΣΟΚ (παρών δήλωσε το ΛΑΟΣ, ενώ καταψήφισαν Ν.Δ., ΚΚΕ, ΣΥΡΙΖΑ). Όμως η Βουλή ενέκρινε διορισμό για απλή επιτροπή και όχι για

ΠΟΛΕΜΑ ΕΞΥΠΝΑ..

Να θωρακιστείς.Να κάνεις το σώμα σου ατσάλι, Να πάρεις τα μέτρα σου
Μπορείς να δεις τι έρχεται ;
Μη φοβάσαι και μη λυγίζεις .. Τρομαγμένα ανθρωπάκια θέλουν, αυτό είν'όλο..

ΕΘΝΟΚΤΟΝΙΑ !!! ΛΑΕ, ΣΕ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣ ΑΚΟΜΑ ???


Αποτελεί εκρηκτικό μείγμα η συνύπαρξη της Ανεργίας και της Ύφεσης σε μιά οικονομία, και αυτό καταχωρείται ως αξίωμα στίς οικονομικές επιστήμες. Είναι η “νιτρογλυκερίνη” φυλαττομένη σε κινούμενο όχημα, για μιά οικονομία όπως την δική μας, η κατοχή της και μόνον, σε κατατάσει σε οικονομία υπό “οριακό ρίσκο έκρηξης“.

Οι δικοί μας φωστήρες, της κυβέρνησης, των οικονομικών της “παράγκας” εφαρμόζουν πολιτικές οι οποίες επιταχύνουν την ανάμιξη των “βασικών” συστατικών της “οικονομικής νιτρογλυκερίνης”.

Δείτε κάτι... "συμπτώσεις" και πως κάηκε η Πελοπόννησος το 2007



Η κυρία που βλέπετε στη φωτογραφία είναι η Τουρκάλα δημοσιογράφος Zeyno Baran


η οποία, στις 14 Μαρτίου 2007........

Το έγγραφο της συμφωνίας με τη CIA που υπέγραψε ο Ανδρέας Παπανδρέου λίγο πρίν ιδρύσει το ΠΑΣΟΚ!


Οσο προχωράει η σήψη του πολιτικού πτώματος του ΠΑΣΟΚ, τόσο μεγαλύτερη είναι η βρώμα που αναδύεται! Οσοι έχετε διαβάσει το ιστορικό μου πόνημα "Απο τον Εφιάλτη των Θεμοπυλών στον Παπακωνσταντίνου του Μνημονίου (Μέρος Δ΄ "Ανδρέας Παπανδρέου"), ίσως και να νομίσατε οτι τα στοιχεία που είχα παραθέσει για την προδοσία του ανδρέα Παπανδρέου και τις σχέσεις του με τη CIA ενδεχομένως και να ήταν ελλειπή, παρά την αφθονία των πηγών μου, τις οποίες και είχα αναρτήσει στο τέλος του άρθρου.

"Δημοκρατικό Κόμμα Αλβανοφώνων"...Οδυσσέας Τσενάι !


Σχόλιο: Οδυσσέας Τσενάι Αλβανός , και βαφτιστήρι του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου. 
Που μεσολάβησε  για να αναλάβει τις σπουδές του το ελληνικό κράτος  στα καλύτερα κολλέγια της Αμερικής για πολλά χρόνια με λεφτά του ελληνικού λαού , σαν νας και δεν υπάρχουν ελληνόπουλα φτωχά  για να τα βοηθήσει   το κράτος ! Αλήθεια  Μάκη  γιατί δεν ανάλαβες εσύ τα έξοδά του και τα φόρτωσες στον φτωχό
λαό ; Μήπως να μας πει ο κύριος ζούγκλας  και πόσο μας στοίχισε ;


Στην Στ΄ τάξη του Δημοτικού ο μαθητής θα πραγματοποιήσει «Επίσκεψη σε Συναγωγή / συνομιλία με ραβίνο»!!


Τα νέα προγράμματα σπουδών για τα Θρησκευτικά σε Δημοτικό και Γυμνάσιο που ήδη εφαρμόζονται πιλοτικά και σχεδιάζεται η συνολική εφαρμογή τους από την επόμενη χρονιά αλλάζουν ριζικά το χαρακτήρα του μαθήματος.
Ουσιαστικά το χριστιανικό μάθημα των Θρησκευτικών μετατρέπεται σε ένα μάθημα θρησκειολογικό – ιστορικό. Οι Θεολόγοι που σχεδίασαν τα προγράμματα αυτά φρόντισαν ώστε ένας μαθητής που τελειώνει το Γυμνάσιο να έχει βαθιά γνώση των ξένων θρησκευμάτων και κυρίως του Ιουδαϊσμού.



Der Spiegel:Αφήστε τους, αυτοί πτώχευσαν…Το κράτος τους δεν λειτουργεί πια!!


Στην Ελλάδα αναφέρεται σε άρθρο του και το περιοδικό Der Spiegel: «Μάθημα από τη Μυτιλήνη», είναι ο τίτλος, ενώ στον υπότιτλο διαβάζουμε: «….Τι βοηθούν νέα δάνεια και κούρεμα όταν το κράτος στο σύνολό του δεν λειτουργεί πια»;
Το γερμανικό περιοδικό σημειώνει:
«Η ανεργία έχει φθάσει σε ύψος ρεκόρ, στο 18% και η οικονομία θα συρρικνωθεί φέτος για πέμπτη συνεχή χρονιά κατά 7% σύμφωνα με τους Βρετανούς οικονομολόγους του Economist Intelligence Unit. Ως προς την ανταγωνιστικότητα η Ελλάδα καταλαμβάνει σταθερά μια από τις τελευταίες θέσεις στην κατάταξη Doing Business της Παγκόσμιας Τράπεζας. Ίσως ο λόγος να είναι ότι για να ιδρύσεις μια επιχειρήσεις υπάρχουν 120 διαφορετικοί δρόμοι. Στην Ελλάδα χρειάζονται 6 μήνες για αυτό που στη Βουλγαρία απαιτεί 5 μέρες».

ΠΑΜΜΑΚΕΔΟΝΙΚΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ ΥΦΗΛΙΟΥ προς Ελληνική Βουλή

ΠΑΜΜΑΚΕΔΟΝΙΚΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ ΥΦΗΛΙΟΥ προς Ελληνική Βουλή

Αναρτήθηκε από τον/την olympiada στο Ιανουαρίου 15, 2012
panmacedonianusa.jpg
Το παρακάτω Δελτίο Τύπου απεστάλη χθες 13 Ιανουαρίου 2012, στους Βουλευτές του Ελληνικού Κοινοβουλίου.
ΠΑΜΜΑΚΕΔΟΝΙΚΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ ΥΦΗΛΙΟΥ
Επικοινωνία:Νίνα ΓκατζούληΣυντονίστρια ΕπιτροπήςΠαμμακεδονικών Ενώσεων ΥφηλίουEmail: ninagatzΤηλ: 603-742-0466Φαξ: 603- 617-2977 Ιανουάριος 2012 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΑΜΜΑΚΕΔΟΝΙΚΩΝ ΕΝΩΣΕΩΝ ΥΦΗΛΙΟΥ
H Κυβέρνηση μετά την κατάργηση προ διετίας του Υπουργείου Μακεδονίας- Θράκης, συνεχίζει το προπαρασκευασμένο και συντονισμένο πρόγραμμα της εθνικής αποδόμησης της βορείου Ελλάδος, με την κατάργηση και της Γενικής Γραμματείας Μακεδονίας – Θράκης.

Γκάφα ολκής: Εδειξε ο Αβραμόπουλος στον Μπαγίς την απόρρητη οθόνη!

Γκάφα ολκής φέρεται να έκανε ο Υπουργός ‘Αμυνας κ Αβραμόπουλος επιδεικνύοντας στον – ανεπίσημα καλεσμένο του- Τούρκο υπουργό ΕΕ Εγκεμέν Μπαγίς το σύστημα καταγραφής της κίνησης μαχητικών αεροσκαφών της Τουρκίας στο Αιγαίο που έχει εγκατεστημένο στο γραφείο του στο Πεντάγωνο.

Το σύστημα αυτό που είναι απόρρητο είναι συνδεδεμένο με το ...
Κέντρο Επιχειρήσεων του ΓΕΕΘΑ .
Μάλιστα για την επίδειξη τον …κάρφωσε ο ίδιος ο κ. Μπαγίς με δηλώσεις του στον συνεργάτη της Vatan κ. Μουράτ Τσελίκ σε άρθρο με τίτλο «Τι βιώθηκαν στο ταξίδι του ζεύγους Μπαγίς στην Αθήνα;» . Να τι γράφει ο δημοσιογράφος επί του συγκεκριμένου- γιατί έχει και άλλα:

ΝΑ ΕΠΕΜΒΕΙ ΑΜΕΣΑ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΛΛΑΒΕΙ ΤΟΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ! ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ Ο ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗΣ ΟΜΟΛΟΓΟΥΝ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΟΥΣ!


190267_1573306218040_1397079680_31231773_1109335_n

ΔΗΛΩΣΕ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΑ ΑΝΙΚΑΝΟΣ ΚΑΙ ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΣ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΕΚΑΝΕ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ!

“Δεν ξέραμε την πραγματική κατάσταση της χώρας”, δήλωσε ο πρώην Πρωθυπουργός Γ. Παπανδρέου, στο Εθνικό Συμβούλιο του ΠΑΣΟΚ!Ουσιαστικά ομολόγησε ότι ανέλαβε τα ηνία της χώρας, κυβέρνησε τον τόπο, χωρίς να ξέρει προς τα πού πάει το σκάφος! Και το οδήγησε στα βράχια! 
Ουσιαστικά ομολόγησε την ενοχή του. Πρέπει να επέμβει άμεσα η Δικαιοσύνη! Την ώρα μάλιστα που υπάρχει η δημόσια ομολογία του Μ.

Από το 1952 γνώριζαν τι θα συμβεί στην Ελλάδα;

Από το 1952 γνώριζαν τι θα συμβεί στην Ελλάδα;

Διαβάσαμε ένα άρθρο και μας έκανε τεράστια εντύπωση.Το τελευταίο καιρό πολλοί ανακαλύπτουν τη διαχρονική γραφή ποιημάτων και άρθρων,όμως όταν έπεσε το συγκεκριμένο στην αντίληψή μας δε το πιστεύαμε το πόσο "μέσα" έπεσε στις προβλέψεις του ένας άνθρωπος ΤΟ 1952...
Κατά πάγια πολιτική μας θα εξακριβώσουμε την αλήθεια του κειμένου και τις επόμενες μέρες θα σας παρουσιάσουμε και που μπορείτε να βρείτε και εσείς οι ίδιοι το αναφερθέν βιβλίο..Διαβάστε:
Ήταν Γενάρης του 1952, όταν ο Ισίδωρος Πόσδαγλης ολοκλήρωνε το πόνημά του "Πατριωτική Οικονομική Πολιτική", ένα μικρό βιβλιαράκι που "κάποιοι" φρόντισαν να εξαφανιστεί. Αντίτυπά του μοιράζονταν από χέρι σε χέρι

ΤΟ ΚΟΥΡΕΜΑ

ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟ ΚΟΥΡΕΜΑ ΣΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΜΑΣ???

ΙΔΕΟΓΡΑΜΜΑ

Επειδή κούρεμα ή PSI ακούμε και κανένας αρμόδιος δεν μας εξηγεί τί ακριβώς θα σημάνει αυτό για την καθημερινοτητα μας, θα θέλαμε να κάνουμε τις εξής ερωτήσεις και όποιος μπορεί έστω και δια της πλαγίας (θα το καταλάβουμε για ευνόητους λόγους) να μας πει πρακτικά πώς θα υλοποιηθεί και τί αντίκτυπο θα έχει στη ζωή μας?.
Μετά το κούρεμα ή PSI:
1. Η ρευστότητα θα είναι ίδια ή χειρότερη?
2. Θα μπορούμε να κάνουμε αναλήψεις από τα χρήματα μας ή θα υπάρχει ένα ελάχιστο πιστωτικό όριο για κάθε εβδομάδα?

Τρέμουν την 25η Μαρτίου. Σχεδιάζουν «Ασπίδα» 800 αξιωματικών του Στρατού στην παρέλαση


Παρέλαση επεισόδια
Πανικός έχει καταλάβει το σύστημα διακυβέρνησης του κ. Παπαδήμου, το ασκέρι των μνημονιακών υπουργών που σέρνει πίσω του αλλά και αξιωματούχους του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, που συντηρούν την αστυνομική προστασία στους πολιτικούς για να τους προφυλάξουν από τη διογκούμενη λαϊκή οργή. Τρανή απόδειξη αποτελεί το κατεπείγον έγγραφο του ΓΕΣ, που αποκαλύπτει σήμερα η «δημοκρατία» και το οποίο προκαλεί θυμηδία αλλά και αισθήματα ντροπής για τον τρόπο που χρησιμοποιούνται μηχανισμοί του δημοφιλούς εθνικού στρατεύματος προκειμένου να θωρακιστεί το παραπαίον πολιτικό σύστημα.