ataktesfones@gmail.com

Τετάρτη 29 Μαΐου 2013

Άσκηση εξάλειψης αεροπρογεφυρώματος από εθνοφύλακες στη Θράκη

Την ώρα που οι "φίλοι και σύμμαχοι" κάνουν επίδειξη θράσους, με "αβλαβείς" διελεύσεις ως τη Σίφνο και υποδείξεις για τις εκδηλώσεις μνήμης των γενοκτονιών που διέπραξε η χώρα τους, κάποιοι Έλληνες ασκούνται για να δώσουν σκληρό μάθημα στους θρασείς, όταν έρθει η ώρα...



ΙΣΡΑΗΛ : " Θα βομβαρδίσουμε τους S 300 πριν λειτουργήσουν στη Συρία "



Ο Σύμβουλος Εθνικής Ασφαλείας του Ισραήλ Yaakov Amidror σκιαγράφησε τι σημαίνει "κόκκινη γραμμή" της Ιερουσαλήμ για τους S-300 που η Ρωσία θα προμηθεύσει στη Συρία. Σύμφωνα με την Haaretz σε κλειστή ενημέρωση διπλωματών ειπώθηκε ότι το Ισραήλ θα αναλάβει δράση πριν οι S 300 γίνουν επιχειρησιακοί.


ΦΟΒΕΡΗ ΕΞΕΛΙΞΗ ΛΙΓΟ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΦΩΤΙΑ ΣΤΗΝ ΜΕΣΣΗΝΙΑ... ΠΙΑΣΑΝΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΤΑΔΙΩΞΗ 62ΧΡΟΝΟ ΓΕΡΜΑΝΟ ΠΟΥ ΠΥΡΟΒΟΛΗΣΕ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΕΛΕΓΧΟΥ ΚΑΙ ΕΝΩ ΟΙ ΦΩΤΙΕΣ ΚΑΛΠΑΖΑΝ...!!!

Αστυνομική επιχείρηση οργανώθηκε τα ξημερώματα στην εθνική οδό Κυπαρισσίας- Πύργου για τη σύλληψη ενός 62χρονου Γερμανού, ο οποίος απείλησε αστυνομικούς με όπλο και κατηγορείται για παράνομη οπλοκατοχή και απείθεια.




ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ! O CODEX ALIMENTARIUS ΈΡΧΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ...


SOS Προωθείστε το σε όσους περισσότερους μπορείτε.
Τα γεγονότα προχωρούν με τρομερή ταχύτητα δίχως να μας αφήνουν περιθώρια για αδράνεια. Όσο οι αλήτες τηλεκανίβαλοι, κάνουν προπαγάνδα κρατώντας μας υπνωτισμένους, κάποιοι σχεδιάζουν το μέλλον μας αθόρυβα. Στείλτε παντού το παρόν άρθρο, όσο είναι νωρίς. Το παρόν νομοσχέδιο έρχεται στην Ελλάδα τον Απρίλιο!

Νομιμοποιείται η ευθανασία και στο Βερμόντ των Η.Π.Α – «Οι ιατροί έχουν ξεχάσει τον Όρκο του Ιπποκράτη»

Η νομιμοποίηση της ευθανασίας συνεχίζεται κανονικά και επεκτείνεται σε ολοένα και περισσότερες πολιτείες των Η.Π.Α. Το Vermont αποτελεί πλέον την τέταρτη πολιτεία της χώρας η οποία νομιμοποιεί την αποτρόπαια αυτή πράξη.. Το νομοθετικό σώμα της πολιτείας υπερψήφισε τον τουλάχιστον αμφιλεγόμενο νόμο την προηγούμενη εβδομάδα.  Η νέα νομοθεσία επιτρέπει σε κάθε ασθενή άνω των 18 ετών που πάσχει από «ανίατη και μη-αναστρέψιμη νόσο» και έχει καθοριστεί ότι έχει το πολύ έξι μήνες ζωής, να λάβει συνταγή για «θανατηφόρα φάρμακα».

Η ΠΟΛΙΣ ΕΑΛΩ


ΑΤΑΚΤΕΣ ΦΩΝΕΣ

''Θερίζει'' ο καρκίνος στην Ελλάδα! Μεταλλαγμένα; Αεροψεκασμοί; Μείωση πληθυσμού; Μπαααα... θεωρίες συνομωσίας!!!!


Σε 14.353 ανέρχονται οι νέες καταγεγραμμένες περιπτώσεις καρκίνου στην Ελλάδα, ενώ σύμφωνα με τις εκτιμήσεις του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (ΠΟΥ) οι νέες περιπτώσεις στη χώρα μας φθάνουν περίπου τις 37.000.
Τα παραπάνω προκύπτουν από τα πρώτα προκαταρκτικά στοιχεία τα οποία συγκεντρώθηκαν από τους καταγραφείς καρκίνου για το 2012, στο πλαίσιο δημιουργίας ενός αξιόπιστου εθνικού αρχείου νεοπλασιών από το Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (ΚΕΕΛΠΝΟ).

Στην καταγραφή συμμετείχαν... 55 νοσοκομεία από τα 143 δημόσια, ιδιωτικά και στρατιωτικά, ενώ από τον Δεκέμβριο του 2011 υπάρχουν σχετικές εγκύκλιοι για τον ορισμό καταγραφέων καρκίνου σε όλα τα νοσηλευτικά ιδρύματα της χώρας.

SYRIZA ΚΑΙ ΔΙΑΠΛΟΚΗ – Ο MISTER TSIPRAS ΜΑΣ ΠΕΡΝΑΕΙ ΓΙΑ… ΑΜΕΡΙΚΑΝΑΚΙΑ!


Σε εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ για τα ΜΜΕ μίλησε χθες ο mister Tsipras (φέρτε μας τον φρούραρχο!), στην οποία… ξιφούλκησε κατά της διαπλοκής και παρουσίασε «σειρά προτάσεων για τη δημιουργία ενός νέου τοπίου στο χώρο των Μέσων Μαζικής Επικοινωνίας». Ιδού τι είπε, μεταξύ άλλων:

«Φιλοδοξία του ΣΥΡΙΖΑ είναι να βάλει ένα τέλος σε αυτό το σάπιο σύστημα, να βάλει ένα τέλος στη διαπλοκή. Ένα από τα πρώτα μέτρα που θα λάβει ο ΣΥΡΙΖΑ, θα είναι η αδειοδότηση για την απόκτηση άδειας λειτουργίας των ΜΜΕ από μηδενική βάση, ενώ θα αποκλείονται από τους διαγωνισμούς επιχειρήσεις που δεν έχουν ρυθμίσει τις οφειλές τους σε ασφαλιστικά ταμεία και εργαζομένους, και όσες δεν τηρούν τα προβλεπόμενα από το νόμο εργασιακά και επαγγελματικά δικαιώματα, καθώς και όσες δεν τηρούν κώδικα δημοσιογραφικής δεοντολογίας. Το μιντιακό σύστημα είναι η πλειοψηφία των μεγάλων ιδιωτικών τηλεοπτικών καναλιών εθνικής εμβέλειας και πλέον η απαξιωμένη και χειραγωγημένη ΕΡΤ, που κεντρικός στόχος της κυβέρνησης είναι να μετατραπεί σε μια σύγχρονη ΥΕΝΕΔ… Ας δούμε ποιοι είναι οι ιδιοκτήτες σε αυτά που εμείς ονομάζουμε συστημικά ΜΜΕ:

ΘΑ ΕΡΘΕΙΣ ΣΑΝ ΑΣΤΡΑΠΗ ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΣΠΑΝΟΥΔΑΚΗΣ



ΑΤΑΚΤΕΣ ΦΩΝΕΣ

Συμπλήρωση 560 χρόνων από την άλωση της Κωνσταντινούπολης (Vid)

                        
Σαν σήμερα τα στρατεύματα του σουλτάνου Μωάμεθ Β' κατέλαβαν την Πόλη μετά από πολιορκία δύο μηνών.


Η Άλωση της Κωνσταντινούπολης από τους Οθωμανούς σηματοδότησε και επίσημα το τέλος της Βυζαντινής Αυτοκρατορίας και ουσιαστικά την αρχή της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας, διατηρώντας την ίδια πρωτεύουσα με παράφραση του ονόματός της.

Πρόκειται για την δεύτερη Άλωση της Κωνσταντινούπολης μετά την κατάληψη της το 1204 από τους Σταυροφόρους.

Το χρονικό της Άλωσης:

Ο ΜΑΡΜΑΡΩΜΕΝΟΣ ΒΑΣΙΛΙΑΣ. ΓΛΥΚΕΡΙΑ



ΑΤΑΚΤΕΣ ΦΩΝΕΣ

Ένα απίστευτο προξενικό ξεσάλωμα!


Αλωνίζει κυριολεκτικά εδώ κι ένα μήνα τη Θράκη ο τουρκοπρόξενος Κομοτηνής, δορυφορούμενος βεβαίως απ’ όλο το σεσημασμένο τοπικό χαφιεδολόι της Άγκυρας! 
Ξεσάλωσε πάλι ολόκληρο τον Μάιο ο πρόξενος της Τουρκίας στην Κομοτηνή Ιλχάν Σενέρ, αφού δεν άφησε χωριό για χωριό που να μην περιόδευσε (κυρίως με αφορμή τα χάτιμ, δηλαδή τις τελετές λήξης των μαθημάτων Κορανίου που πραγματοποιούνται αυτήν την εποχή).
Συνοδευόμενος εννοείται από τους μόνιμους λακέδες του (αναλόγως του…νομού, τους ψευδομουφτήδες Ξάνθης ή Κομοτηνής, τον Τζεγκίζ Ομέρ, τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Χουσεΐν Ζεϊμπέκ, τον πολιτευτή της ΔΗΜΑΡ Ιλχάν Αχμέτ, ηγετικά στελέχη του DEB και πολλούς άλλους), πραγματοποίησε για μια ακόμη φορά τις αρχηγικές του εμφανίσεις, μοίρασε δωράκια σε παιδιά, έβγαλε λόγους και γενικά πέρασε πάλι το μήνυμα της ισχυρής…Μητέρας Πατρίδας που είναι εδώ και νοιάζεται για τα παιδιά της, τους…Τούρκους της Δυτικής Θράκης!

Ο JEFFREY ΑΡΧΙΖΕΙ ΠΕΡΙΟΔΕΙΕΣ ΑΝΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ – ΜΗΝ ΠΕΤΑΤΕ ΤΙΣ ΣΑΠΙΕΣ ΝΤΟΜΑΤΕΣ, ΘΑ ΣΑΣ ΧΡΕΙΑΣΤΟΥΝ…

                             

Αν και η είδηση προέρχεται από ένα καθαρά και ξάστερα καθεστωτικό, άρα καλά πληροφορημένο εκ των έσω ΜΜΕ («Τα Νέα» και τη στήλη «Μικροπολιτικός»), σας τη μεταφέρουμε με κάθε επιφύλαξη, γιατί μας φαίνεται απίστευτη:

«Αφήνει το εξωτερικό και ετοιμάζει περιοδείες σε διάφορα μέρη της χώρας ο πρώην Πρωθυπουργός και πρώην Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Παπανδρέου. Σύμφωνα με όσα φέρεται να είπε ο ίδιος σε έναν μικρό κύκλο συνεργατών,

ΣΥΓΧΡΟΝΟΙ ΔΙΩΓΜΟΙ Επίσημα στοιχεία: 100.000 Χριστιανοί χάνουν κάθε χρόνο την ζωή τους για την Πίστη τους


Κάθε χρόνο 100.000 Χριστιανοί πληρώνουν με τη ζωή τους την πίστη τους στο Χριστό, ενώ χιλιάδες άλλοι εκτοπίζονται, βιάζονται, διώκονται και βασανίζονται.
Τον 21ο αιώνα η ανεξιθρησκία είναι έννοια που ειδικά για τους Χριστιανούς αποδεικνύεται ανεφάρμοστη, ειδικά σε περιοχές που βρίσκονται υπό τον έλεγχο των Ισλαμιστών.