ataktesfones@gmail.com

Τρίτη 31 Ιουλίου 2012

Το Ιράν άρχισε να αποθηκεύει τρόφιμα...

 
Σύμφωνα με το Ιρανικό πρακτορείο ειδήσεων Mehr το Ιράν έχει αρχίσει να αποθηκεύει προμήθειες τροφίμων για τον πληθυσμό του διαρκειας τριών μηνων.

Σύμφωνα με το πρακτορείο ο Ιρανός υφυπουργός Χασάν Ραντμαρντ δήλωσε οτι η χώρα αγοράζει σιτάρι, μαγειρικό λάδι, ζάχαρη και ρύζι για το αποθεματικό τροφίμων.

Ο Ραντμαρντ δήλωσε ότι η απόφαση ήρθε με βάση διατάγματος του προέδρου Μαχμούντ Αχμαντινετζάντ και πρόσθεσε οτι μέρος των τροφίμων έχει ήδη εισαχθεί.

Το εμπόριο του Ιράν με άλλες χώρες έχει παρεμποδιστεί από τις Ηνωμένες Πολιτείες και την Ευρωπαϊκή Ένωση καθώς επέβαλαν τραπεζικό και

Τὸ φωτομοντὰζ ἀποκάλυψε τὴ δημοσιογραφικὴ προπαγάνδα!



Παρόμοια περιστατικὰ ψεύτικης εἰδησιογραφίας πραγματοποιοῦνται σὲ ὅλες τὶς χῶρες. Γὶ΄αὐτὸ πολὺ προσοχή!
Ἡ μεγαλύτερη ἐφημερίδα τῆς Αὐστρίας ἀλλοίωσε φωτογραφία σὲ ρεπορτὰζ γιὰ τὴ Συρία.
Ἔκθετη εἶναι ἡ ἐφημερίδα Die Kronen Zeitung, ἡ ὁποία, ὅπως ἀποκαλύφθηκε, στὴν προσπάθειά της νὰ δραματοποιήσει τὰ γεγονότα στὴ Συρία, καὶ νὰ παρουσιάσει φωτορεπορτὰζ ἀπὸ τὶς μάχες στὸ Χαλέπι, προχώρησε σὲ ἕνα ἀπίστευτο φωτομοντάζ.
Ἐμφάνισε τὴ φωτογραφία ἑνὸς ζευγαριοῦ μὲ τὸ παιδὶ τοὺς νὰ 
προσπαθεῖ νὰ ξεφύγει ἀπὸ τὸ βομβαρδισμένο Χαλέπι. 

ΟΣΟ ΠΑΜΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟΣΤΕΥΟΥΜΕ! ΚΑΤΩ ΑΠΟ 10 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΠΛΗΘΥΣΜΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ!



Και για...πλάκα 2 - 3 εκατομμύρια οι λαθρομετανάστες!
Σε 9.903.268 ανέρχεται ο νόμιμος πληθυσμός της χώρα μας, σύμφωνα με τα αποτελέσματα που ανακοίνωσε σήμερα η Ελληνική Στατιστική Αρχή (ΕΛΣΤΑΤ).
Πρόκειται για τον αριθμό των δημοτών κάθε Δήμου της Χώρας, ανά Δημοτική Ενότητα, όπως αυτά προέκυψαν από την Απογραφή Πληθυσμού-Κατοικιών 2011, η οποία διενεργήθηκε κατά το χρονικό διάστημα από 10-24 Μαΐου 2011, με ημερομηνία αναφοράς την 9η Μαΐου 2011.

Στο Λεκανοπέδιο Αττικής, με βάση την απογραφή, συγκεντρώνεται ο μεγαλύτερος πληθυσμός της χώρας. Πιο συγκεκριμένα στην Περιφερειακή

Ὅταν ἡ (σημερινὴ) βασίλισσα τῆς Ἀγγλίας ἔστελνε τοὺς νέους τῆς ΕΟΚΑ στὴν ΑΓΧΟΝΗ


Σχόλιο Άτακτες φωνές: Η γνώμη μας προσωπικά για την κολώγρια,... μια άρωστη παλιά πόρνη όμοια του λαού του οποίου και ηγείται .
Εἴδαμε στὴν τελετὴ ἔναρξης τῶν Ὀλυμπιακῶν ἀγώνων στὸ Λονδίνο νὰ κατέχει ξεχωριστὴ θέση ἡ βασίλισσα τῆς Ἀγγλίας Ἐλισάβετ.
Ἂς πᾶμε ὅμως λίγες δεκαετίες πίσω, στὴν μαρτυρική Κυπρο (βρετανικὴ ἀποικία τότε), στὰ 1955-59. Λίγα χρόνια μετά τη στέψη της σημερινῆς βασίλισσας τῆς Ἀγγλίας Ἐλισάβετ (1953).
Τότε ποὺ οἱ γονεῖς τῶν νέων παλικαριῶν τῆς ΕΟΚΑ, τὴν ἐπισκέφθηκαν καὶ τῆς ζήτησαν να δώσει χάρη για νὰ μὴν ἐκτελεστοῦν τὰ παιδιὰ τοὺς στην αγχόνη.
Ὅμως ἡ «μεγαλόψυχη» βασίλισσα τῆς Ἀγγλίας ΔΕΝ ἔδωσε χάρη.
Οὔτε ἐπέτρεψε νὰ δοθοῦν τὰ νεκρὰ σώματα τῶν παιδιῶν στοὺς γονεῖς τους γιὰ νὰ γίνει ἡ ταφή τους σὲ κοιμητήριο (ἔτσι ὅλοι οἱ ἀπαγχονισθέντες θάφτηκαν διαδοχικὰ ΜΕΣΑ στὶς φυλακὲς τῶν Ἐγγλέζων στὴ Λευκωσία, γνωστὰ σήμερα ὡς "Φυλακισμένα Μνήματα").
55 χρόνια μετά, δίχως νὰ ζητήσει ποτὲ συγνώμη ..
ὁ τηλεοπτικὸς φακὸς καταγράφει τὴν "οἰκοδέσποινα" τῶν Ὀλυμπιακῶν ἀγώνων, κατὰ τὴ διάρκεια τῆς τελετῆς, νὰ καθαρίζει τὰ νύχια τῆς (ἂν δὲν πιστεύετε δεῖτε τὸ βιντεο εδῶ).
Ἀντιγράφουμε καὶ μερικὰ σχετικὰ ἀποσπάσματα ἀπὸ τὸ διαδίκτυο:
ΔΙΑΒΑΣΤΕ...

Βίντεο σοκ: Ετσι «γεννιούνται» Κινέζοι Ολυμπιονίκες


Βίντεο σοκ: Ετσι «γεννιούνται» Κινέζοι Ολυμπιονίκες
Η Κίνα αποτελεί μια άκρως παραδοσιακή δύναμη στο χώρο του αθλητισμού. Αυτό το βίντεο, όμως, έφερε σήμερα στο προσκήνιο η Daily Mail και εμφανίζει τον τρόπο με τον οποίο... χτίζονται οι Κινέζοι πρωταθλητές από μικρά παιδιά, θα σας κάνει να αλλάξετε άποψη για τον τρόπο αντιμετώπισης του ολυμπιακού πνεύματος...
Οι εικόνες σε ορισμένα σημεία του βίντεο είναι σοκαριστικές...

Ἡ ἑλληνικὴ ψυχὴ στὸ Ὀλυμπιακὸ Χωριό. Γεμάτα τὰ μπαλκόνια τῶν Ἑλλήνων ἀθλητῶν μὲ Ἑλληνικὲς σημαῖες!



Η ελληνική ψυχή στο Ολυμπιακό Χωριό









Εὖγε στοὺς Ἕλληνες ἀθλητὲς ποὺ στέκονται ἀνάχωμα στὴ Νέα Τάξη καὶ στὴ θολοκουλτούρα!
Τὸ ἑλληνικὸ στοιχεῖο, τὸ σθένος, ἡ τόλμη, ἡ ψυχή, δεσπόζουν σὲ κάθε μπαλκόνι διαμερίσματος στὸ Ὀλυμπιακὸ Χωριὸ τοῦ Λονδίνου.

ΒΙΝΤΕΟ: ΓΚΙΖΙΚΗΣ, ΜΑΚΑΡΙΟΣ, ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ, ΜΑΥΡΟΣ ΠΑΡΕΔΩΣΑΝ ΣΤΟ "ΠΙΑΤΟ" ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΜΑΣ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ


Νέες συγκλονιστικές αποκαλύψεις από τον πρόεδρο των Βετεράνων Κύπρου 1974 κ. Νίκο Αργυρόπουλο.Αυτή την φορά ο Ν. Αργυρόπουλος καλεσμένος του Κωνσταντίνου Μπογδάνου στην εκπομπή του στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΙ "ΑΛΛΙΩΣ"

Απίστευτο! Μας ετοιμάζουν κατοχικό νόμισμα!



Την παράλληλη κυκλοφορία ευρώ και «νέας δραχμής» στην Ελλάδα, προτείνει ομάδα Γερμανών οικονομολόγων και εκπροσώπων της γερμανικής οικονομίας, σύμφωνα με δημοσίευμα της οικονομικής εφημερίδας Handelsblatt.

Άμεση εμπλοκή της Κίνας στην κρίση – Έστειλε πολεμικά στις ακτές της Συρίας


Σε κίνηση αιφνιδιασμού προχώρησε η Κίνα με την αποστολή πολεμικών- σκαφών στη Μεσόγειο και κατεύθυνση τις ακτές της Συρίας.
Όπως αναφέρει δημοσίευμα  της Αιγυπτιακής εφημερίδας  Al-Shuruk τουλάχιστον μια φρεγάτα του κινεζικού Ναυτικού πέρασε εχθές από το κανάλι του Σουέζ και με κατεύθυνση την Ανατολική Μεσόγειο.
Η εφημερίδα επικαλείται πηγή από την Αιγυπτιακή αρχή διαχείρισης της διώρυγας. Στο ίδιο δημοσίευμα αναφέρεται επίσης ότι το κινεζικό σκάφος ή σκάφη έχουν ως τελικό τους προορισμό τις ακτές της Συρίας, ενώ κατά τη διάρκεια του διάπλου των κινεζικών σκαφών οι αρχές της διώρυγας είχαν λάβει έκτακτα μέτρα ασφαλείας.

ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΘΗΚΕ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ Η ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ



Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου 

Ως βόμβα μεγατόνων – για τους αφελείς και τους αδαείς - μπορούν να χαρακτηρισθούν τα .....
όσα δήλωσε σε συνέντευξη που έδωσε στην παγκόσμιου κύρους Αμερικάνικη εφημερίδα New York Times, ο πρώην εκπρόσωπος της Ελλάδας στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, Παναγιώτης Ρουμελιώτης.

ΟΙ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΑΝ.ΜΕΣΟΓΕΙΟ!!!!

«Χθες ήταν εδώ ο πάτερ. Καθώς προχωρούσαμε με το αμάξι γυρνάει ξαφνικά, με κοιτάζει και μου λέει “αυτό είναι το χιλιάρμενο που μαζεύεται στην Ανατολική Μεσόγειο!”. Έμεινα! Πήρα τηλέφωνο να σου το πω γιατί αν θυμάσαι από παλιότερα θεωρούσα ότι η Άσπρη Θάλασσα που αναφέρει ο Πατροκοσμάς είναι η Μεσόγειος…Θα σου στείλω email…».
Ο πάτερ λίγες ημέρες πριν είχε γυρίσει από το Άγιον Όρος όπου ...
έχει στενούς δεσμούς με κορυφαία ασκητική φυσιογνωμία του Αγίου Όρους…

Εύβοια:Συγκλονίζει ο σπαραγμός του παιδιού, που βρήκε νεκρό τον αδερφό του!


Μεγάλωσαν μαζί και όσοι τους γνώριζαν, είχαν να λένε για το πόσο αγαπημένα αδέρφια ήταν...


KANEI DOLCE VITA ΣΤΑ ΚΟΤΕΡΑ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ Ο ΑΡΧΙΔΟΣΙΛΟΓΟΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΣΤΡΙ




Αρμενίζει στο Αιγαίο ο Γιώργος Παπανδρέου και το φωτορεπορτάζ της REAL NEWS είναι αποκαλυπτικό. Ο πρώην πρωθυπουργός με μπαντάνα και ευχάριστη διάθεση, από το λιμάνι της Σάμου για την Πάτμο…

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΔΡΕΙΚΕΛΑ ΤΗΣ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ. 510 ΔΙΣ ΜΑΣ ΧΡΩΣΤΟΥΝ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΖΗΤΑΤΕ;



nazi-ellas
ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΔΑΝΕΙΑ(ΒΙΝΤΕΟ)

Ποιοι τους στηρίζουν στην Ελλάδα; Ποιοι ζήταγαν, δούλευαν και πολέμησαν για απόσχιση και ανεξαρτητοποίηση της Μακεδονίας;


www.echedoros-a.gr

32η συνάντηση των Σλάβων της ελληνικής Μακεδονίας στην περιφέρεια του Μοναστηριού

«Η Βουλγαρία, η Ελλάδα και η Αλβανία είναι οι κατακτητές της Μακεδονίας», δήλωσε μέλος του ‘Ουράνιου Τόξου’
 
 



ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: 45 αστυνομικοί φυλάνε τον Χρυσοχοΐδη!





Μεγάλη κουβέντα έχει ανοίξει από χθες, μετά την δημοσιοποίηση της απόφασης από τον υπουργό Δημόσιας Τάξης, Νίκο Δένδια, να αποσύρει 1.500 αστυνομικούς από την φύλαξη υψηλών προσώπων, κυρίως βουλευτών (πρώην και νυν), επιχειρηματιών και τηλεαστέρων δημοσιογράφων. Επειδή, όμως, στο planet-greece, ΠΟΤΕ δε μείναμε στην απλή αναπαραγωγή μιας είδησης, μετά από σχετική έρευνα, αποκαλύπτουμε πολλά για τον πρώην υπουργό Δημόσιας Τάξης, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, που στοιχίζει στο Ελληνικό Δημόσιο, μηνιαίως, όσο το ετήσιο εισόδημα τριων οικογενειών!.....

Στο “Έθνος” τον αφανισμό του Ελληνισμού τον έχουν για καλό!!


Το δημογραφικό πρόβλημα... λύνεται με τις γεννήσεις των αλλοδαπών!

Η υπογεννητικότητα των Ελλήνων με την ταυτόχρονη εισροή λαθρομεταναστών και ο πολλαπλασιασμός τους με γεωμετρικούς ρυθμούς οδηγούν μαθηματικά...στον αφανισμό του ελληνικού γένους, ένα μείζον εθνικό ζήτημα το οποίο έχει επισημάνει η Χρυσή Αυγή εδώ και δεκαετίες. Οι αριστεροπροοδευτικοί όμως βρήκαν τη λύση: Ας αφελληνιστούμε και να παραδώσουμε τη χώρα στους Αλβανούς και τους λοιπούς λαθρομετανάστες!