ataktesfones@gmail.com

Σάββατο 26 Ιανουαρίου 2013

Πόσες κωλοτούμπες έχει κάνει ο Alexis το τελευταίο χρονικό διάστημα για το Μνημόνιο...;




















Δείτε το βίντεο και αρχίστε να...μετράτε

Η κόντρα Βουλγαρίας-Σκοπίων για μια ταινία για τους εβραίους της περιοχής και την κατοχή, φέρνει την Βουλγαρία πιό κοντά στα Ελληνικά συμφέροντα


σχόλιο Α/Φ:ΜΗ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΒΟΥΛΓΑΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ....ΓΙΑ ΣΦΑΙΡΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ.Η ταινία που χρηματοδοτήθηκε από την κυβέρνηση των Σκοπίων εξόργισε τους Βουλγάρους
Ιανουάριος 25, 2013.

Όποιος νομίζει ότι το καταστροφικό παιχνίδι με την ιστορία των Βαλκανίων έχει τελειώσει, μάλλον, κάνει λάθος. Μόλις τώρα πυροδοτήθηκε μία άλλη σύγκρουση μεταξύ των γειτόνων Βουλγαρίας και Σκοπίων. 

Βερολίνο. 

Και πάλι πρόκειται για την ταυτότητα, το έθνος, την ιστορία, γράφει σε άρθρο της η γερμανική εφημερίδα ‘Frankfurter Rundschau’.



Όλα ξεκίνησαν με μία ταινία των Σκοπίων....

ΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΧΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΡΟΤΑΡΥ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΣΩΝΙΑ !


Πολλοί και διάφοροι επιτήδειοι προσπαθούν να ξεγελάσουν ανυποψίαστους Χριστιανούς πως οι «Ροταριανοί Όμιλοι» δεν είναι παρά φιλανθρωπικά ιδρύματα με...κοινωνική δράση. Η αλήθεια φυσικά, είναι εντελώς διαφορετική! Πρόκειται για ΠΡΟΘΑΛΑΜΟΥΣ ΤΗΣ ΜΑΣΩΝΙΑΣ: Αἱ σχέσεις «Ρόταρυ» – Μασωνίας

Ὁ ἱδρυτής τῆς ΠΟΕ καί τοῦ «Ο.Τ.» μακαριστός Ἀρχιμανδρίτης π. Χαράλαμπος Βασιλόπουλος εἰς τά βιβλία του καί κυρίως εἰς τό βιβλίον του “Ξεσκέπασμα τοῦ Ρόταρυ” Ἐκδ. Ὀρθοδόξου Τύπου, εἶχε κάνει τεκμηριωμένας ἀποκαλύψεις, συμφώνως πρός τάς ὁποίας ἡ ὀργάνωσις τῶν «Ρόταρυ» ἔχει στενάς σχέσεις μετά τῆς Μασωνίας, ἀφοῦ εἶναι προθάλαμος, διά νά εἰσέλθη κάποιος εἰς αὐτήν.

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Υπάρχει χώρα στον κόσμο που γεμίζεις το ντεπόζιτο του αυτοκινήτου σου με...1 ευρώ!


Σύμφωνα με λίστα του Bloomberg, ένα λίτρο αμόλυβδης βενζίνης κοστίζει 2,06 ευρώ στη Νορβηγία...
και λιγότερο από 0,02 ευρώ στη
Βενεζουέλα.

Έτσι, ένα ρεζερβουάρ, 50 λίτρων, γεμίζει με 1 ευρώ στη Βενεζουέλα και με 103 ευρώ στη Νορβηγία.

Αν ληφθούν υπ’ όψιν και εισοδηματικά κριτήρια, τότε η ακριβότερη βενζίνη διατίθεται στην Ινδία, όπου το ένα λίτρο κοστίζει 1,10 ευρώ, ενώ το μέσο ημερήσιο εισόδημα ανέρχεται στα 3,07 ευρώ.

Η Νορβηγία είναι η μοναδική πετρελαιοπαραγωγός χώρα με πανάκριβα καύσιμα. Το λίτρο κοστίζει εκεί 2,06 ευρώ. Τα έσοδα από το πετρέλαιο διατίθενται στην εκπαίδευση και στη βελτίωση των υποδομών. Το μέσο ημερήσιο εισόδημα ανέρχεται στα 210 ευρώ.

<ΒΙΝΤΕΟ>Ξετίναξαν τους Έλληνες με φόρους, αλλά οι Εβραίοι παραμένουν αφορολόγητοι με νόμο του κράτους!


Γνωστές τεράστιες βιομηχανίες που λειτουργούν στην Ελλάδα, είναι εβραϊκών συμφερόντων και δεν πληρώνουν κανέναν φόρο!!!
Με βάση το υπ’ αριθμόν 182 Προεδρικό Διάταγμα (22-3-1978), βάσει του οποίου το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο, όντας Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου(!) έχει (και ασκεί) δικαιώματα, τα οποία μόνο το Κράτος κατέχει. Ειδικότερα, με αυτό το Π.Δ.!«Το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο (Ελλάδος) δικαιούται να εισπράττει φόρους, για δική του χρήση, από τους εβραίους που διαμένουν στην Ελλάδα, αντί του ελληνικού κράτους»!!!

Με απλά λόγια, κανένας εβραίος δεν πληρώνει φόρο στο ελληνικό δημόσιο, αλλά μόνο στο Κ.Ι.Σ.!!! Επειδή όμως ο νόμος «επεκτάθηκε», αργότερα, αποφασίσθηκε πως και οι χριστιανοί που μετέχουν στο Κ.Ι.Σ. απαλλάσσονται της καταβολής φόρων στο ελληνικό δημόσιο…!!!

ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΣΤΗΚΕ ΤΟ ΓΑΛΑΖΙΟ "ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΙ" ΤΗΣ ΝΔ

tsartsidou
Όλοκληρωθηκαν έπειτα από 10 ώρες οι απολογίες των εφτά συλληφθέντων που κατηγορούνται ως μέλη του κυκλωματος εικονικων γάμων
Οι έξι από τους επτά αφέθηκαν ελεύθεροι, κάποιοι με περιορισττικούς όρους και καταβαλλοντας χρηματική εγγύηση.
 Σύμφωνα με το seleo.gr προφυλακιστέα κρίθηκε μόνο η υποψήφια βουλευτής της Ν.Δ που χαρακτηρίζεται ως εγκέφαλος και η οποία και θα οδηγηθεί στις φυλακές

Ιμάμηδες και τουρκοπράκτορες: οι λυσσαλέες αντιδράσεις συνεχίζονται…



Όπως ήδη καταλάβατε, παρακολουθώντας μέσα από το «Προξενείο-Στοπ» το θέμα του διορισμού των ιμάμηδων, ήδη από την επόμενη ξεκίνησε μια πραγματική συγχορδία έντονων διαμαρτυριών, αντιδράσεων και καταγγελιών απ’ όλους τους τουρκοσυλλόγους, ενώσεις, σωματεία και λοιπά όργανα του Τουρκικού Προξενείου Κομοτηνής. Προ ολίγων ημερών σας δείξαμε τις πρώτες από αυτές (που προέρχονταν από τη λεγόμενη «Συμβουλευτική Επιτροπή Τουρκικής Μειονότητας Δυτικής Θράκης», το κόμμα DEB και τον μειονοτικό τύπο). Συνεχίζουμε σήμερα με το 2ο μέρος του…αφιερώματός μας στις αντιδράσεις αυτές, που δεν είναι καθόλου αμελητέο, γιατί βεβαίως συνθέτει ένα κλίμα μεγάλης έντασης ενόψει της εφαρμογής πλέον της τροπολογίας (που αν δεν την διασφαλίσει η ελληνική πολιτεία, υπάρχει ο κίνδυνος να υλοποιηθούν οι ξεκάθαροι πια στόχοι όλων αυτών των τουρκοπρακτόρων: να παραμείνει δηλαδή ο νόμος επί της ουσίας κενό γράμμα και να μην εφαρμοστεί ποτέ)!

Δανειολήπτρια πέτυχε κούρεμα 93%

                          
Μία ακόμα δικαίωση δανειολήπτη με χρέη δεκάδων χιλιάδων ευρώ που "κουρεύτηκαν" σε μεγάλο ποσοστό, έρχεται στο προσκήνιο. Η υπόθεση αφορά σε δανειολήπτρια στο Ρέθυμνο, με δύο ανήλικα παιδιά.

Η Ένωση Προστασίας Καταναλωτών χαρακτηρίζει σημαντική την απόφαση του Ειρηνοδικείου Ρεθύμνης. Η δανειολήπτρια είχε χρέος 113.045 Ευρώ και θα πληρώσει μόνο 7.900,32 σε βάθος τετραετίας.
Επί της ουσίας της υπόθεσης και σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΄Ένωσης Προστασίας Καταναλωτών Κρήτης, πρόκειται για μία δανειολήπτρια......

ΕΙΠΕ ΕΝΑΣ ΓΕΡΟΝΤΑΣ...

Είπε ένας Γέροντας:"Λίγο - λίγο συνήθισε την καρδιά σου να λέει για τον καθέναν από τους αδελφούς:
"Στ΄ αλήθεια, αυτός είναι πιο προχωρημένος από μένα στον δρόμο του Θεού".

Και πάλι: "Αυτός είναι καλύτερος από μένα".

Και έτσι σιγά-σιγά θα φθάσεις στο σημείο να βάζεις τον εαυτό σου κάτω από όλους, και θα κατοικήσει μέσα σου το Πνεύμα του Θεού.

Ενώ, αν περιφρονήσεις έναν άνθρωπο,

Χρυσή Αυγή για ΣΥΡΙΖΑ: Βλέπετε φαντάσματα! Δε βρέχει, σας φτύνουν!!!


Διαψεύδει η Χ.Α τη φήμη που κυκλοφόρησε από την πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ για επίθεση 4 χρυσαυγιτών στον Αλέξη Τσίπρα.

Το όλο επεισόδιο δεν υπέπεσε στην αντίληψη του Αλέξη Τσίπρα ο οποίος ενημερώθηκε εκ των υστέρων και δεν θέλησε να το σχολιάσει.
Η είδηση που κυκλοφόρησε από την πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει πως ...

ΠΡΟΣΟΧΗ:Ελέγξτε τους λογαριασμούς της ΔΕΗ


Αδειάζει τη ΔΕΗ η ΡΑΕ, δίνοντας στη δημοσιότητα έγγραφο με το οποίο καλεί τους καταναλωτές να προσέχουν τους λογαριασμούς που εκδίδονται από την επιχείρηση! Μάλιστα, κάνει λόγο για ...λανθασμένες τιμολογήσεις παρόχων ηλεκτρικού ρεύματος.

Όπως αναφέρεται στο σχετικό έγγραφο:

“Ενδέχεται οι λογαριασμοί κατά τους πρώτους μήνες του 2013 να διαφοροποιούνται λόγω της αναλογικής εφαρμογής των επιμέρους χρεώσεων, ανάλογα με την ημερομηνία εφαρμογής των νέων χρεώσεων για το 2013 και τον αριθμό των ημερών του τετραμήνου κατά τις οποίες ισχύουν οι προηγούμενες και οι νέες χρεώσεις. Τα προσφερόμενα τιμολόγια των Προμηθευτών ενδέχεται να τροποποιηθούν στο μέλλον και συνιστάται πάντα ο επανέλεγχος και η επιβεβαίωση της χρέωσης με τον εκάστοτε Προμηθευτή”.
Η ΡΑΕ προτείνει τα εξής:

H Κίνα ετοιμάζεται για πόλεμο με την ΝΕΑ ΤΑΞΗ;;


Στην Ελλάδα είμαστε απασχολημένοι με το δικό μας μικρόκοσμο της Βίλας Αμαλία και της λίστας Λαγκάρντ.


Όσο όμως εμείς ασχολούμαστε με το ποια είναι η αληθινή λίστα Λαγκάρντ κάποιοι άλλοι παίζουν ένα τεράστιο γεωστρατηγικό παιχνίδι που μας αφορά γιατί έχει να κάνει με την νομή των ενεργειακών αποθεμάτων του πλανήτη...

Η αυγή του 2013 βρίσκει την Σιωνιστική Νέα τάξη να είναι έτοιμη για την τελική έφοδο. Τα Έθνη έχουν στηθεί στον τοίχο εξαιτίας της τρομοκρατίας του χρέους και οι λαοί έχουν πιστέψει ότι δεν

Ταυτοποίηση ρίψης σκουπιδιών με ταυτότητα RFID!!

Ο εφιάλτης της Παγκόσμιας Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης (Φυλακής) εξαπλώνεται με τάχιστους ρυθμούς, καθώς στην Ολλανδία πετάνε τα σκουπίδια τους με ταυτότητα, αλλιώς τα κρατάνε σπίτι τους. 

Οπότε όπως καταλαβαίνετε σύντομα θα φορολογείστε με το κιλό, και φυσικά θα...

ξέρουν τι πετάτε (άχρηστο για εσάς, χρήσιμο για αυτούς για να γνωρίζουν το προφίλ σας).

Η Ολλανδία εξαπολύει τους ευφυείς κάδους που απαιτούν την ταυτότητα πριν να δεχτούν

Η νέα γκάφα του Στουρνάρα που θα στοιχίσει και ζωές. Να είναι και η τελευταία του;

Stournaras

Η νέα επερχόμενη γκάφα του Στουρνάρα που θα στοιχίσει ανθρώπινες ζωές πρόκειται να επισημοποιηθεί δια της υπογραφής του (όπως έγινε άλλωστε με τις αυξήσεις των φόρων στα καύσιμα και την επιβολή μιας σειράς περικοπών) σε μια απόφαση που θα έρθει να πλήξει και τις φαρμακοβιομηχανίες.
Συγκεκριμένα διαβάζουμε στο newsbomb
Μεγάλα προβλήματα αντιμετωπίζουν, ήδη, οι Ελληνες ασθενείς από την έλλειψη φαρμάκων, εξαιτίας των τεράστιων -και αδικαιολόγητων- μειώσεων των τιμών τους, που έχει επιβάλει όλο το τελευταίο διάστημα η κυβέρνηση, προκειμένου να ευθυγραμμιστεί με τις

Φορτηγό πλοίο, γεμάτο όπλα πιάστηκε στον Βόλο



Φορτηγό πλοίο το οποίο είχε αποπλεύσει από την Τουρκία με προορισμό τη Λιβύη βρίσκεται στο λιμάνι της ΑΓΕΤ στα Αστέρια Αγριάς καθώς στο φορτίο του περιλαμβάνονται και τρία κοντέινερ το περιεχόμενο των οποίων…..

είναι πυρομαχικά και όπλα (ΑΚ-47, Dragunov, RPG-7, πιστόλια κλπ). Όλα τα παραπάνω αν αι ανατολικής προελεύσεως βρίσκονται σε χρήση και στις τουρκικές ένοπλες δυνάμεις και της στρατοχωροφυλακή.

Το φορτηγό σκάφος “Alexandretta”, με σημαία Αγίου Βικεντίου είχε αποπλεύσει από άγνωστο ακόμη λιμάνι στην Τουρκία και σταμάτησε στο λιμάνι του Βόλου προκειμένου να ανεφοδιαστεί με καύσιμα (τράνζιτ πετρέλαιο) από τις εκεί εγκαταστάσεις της «Ελίν».

Που πάει η ψυχή μετά το θάνατο;

                    Ένα μεγάλο ερώτημα που μας έχει απασχολήσει όλους μας
Που πάει η ψυχή μας όταν πεθάνουμε;Στο ερώτημα μας έχουμε την αποκάλυψη του αγγέλου του Κυρίου στον Μακάριο τον Αιγύπτιο. Επίσης και πολλοί Άγιοι Πατέρες ιδιαίτερα οι νηπτικοί.(βλ.Ευερ.τ.Α υπόθεση 10) καθώς και ο Μέγας Αντώνιος μας λέει ότι όταν ο Απόστολος Παύλος μιλάει για τα εναέρια πνεύματα, εννοεί τα δαιμόνια, (τελώνια) που βρίσκονται μεταξύ ουρανού και γης. Επιπλέον γράφει ο υμνωδός στα τροπάρια των ακολουθιών των Χαιρετισμών της Θεοτόκου «αερίων τα πλήθη ήττηνται».
Όταν λοιπόν η ψυχή βγαίνει από το σώμα και ταξιδεύει προς τον ουρανό περνά μέσα από αυτά τα πνεύματα που σίγουρα θα προσπαθήσουν να κάνουν δύσκολο το ταξίδι της ψυχής. Θα προσπαθήσουν να μην φτάσει στον ουρανό και αν είναι δυνατόν να την κατασπαράξουν.

Το 25% του παγκόσμιου τζίρου σε αγορές πλοίων κάνουν οι Έλληνες εφοπλιστές


Μαύρη φτώχεια για τους ανθέλληνες προδότες εφοπλιστές που δεν φορολογούνται και ευνοούνται σκαναδαλωδώς ! Αλήθεια τι έχουν να πουν οι σιχαμένοι ακροδεξιοί, χουντικοί, χριστιαναράδες ; ΤΟΥΜΠΕΚΙ ΚΑΝΟΥΝ ΡΕ ! Γιατί απλά μισούν τον φτωχό λαό και θέλουν να εξαφανιστεί οριστικά ο Έλληνας εργαζόμενος απο τα καράβια ! Πατριώτες να χαρώ εγώ...
Με το πόδι πατημένο στο…γκάζι των επενδύσεων... μπήκαν φουλαριστοί στο 2013 οι Έλληνες εφοπλιστές στον τομέα της αγοράς πλοίων.

Στις τρεις πρώτες βδομάδες του νέου χρόνου έχουν δώσει ......

Ελληνικό πλοίο δέχτηκε πυρά στο Σουέζ! Επικοινωνία Αβραμόπουλου με Αίγυπτο


Επεισόδιο με το "Island of Rhodes" στο Πόρτ Σάιντ της Αιγύπτου - Το πλοίο δέχθηκε πυρά από αγνώστους κατά τη ...
διενέργεια τακτικής επιθεώρησης - 'Ολοι καλά στην υγεία τους - "Φλέγεται" η περιοχή μετά την απόφαση που καταδίκασε σε θάνατο 21 άτομα για την τραγωδία σε αγώνα ποδοσφαίρου Επεισόδιο σημειώθηκε σήμερα στο Πόρτ Σάιντ όταν το ελληνικής ιδιοκτησίας πλοίο "Island of Rhodes" δέχθηκε πυρά από αγνώστους κατά τη διενέργεια τακτικής επιθεώρησης από τον Προξενικό Λιμενάρχη. Σημειώνεται ότι σήμερα υπάρχει ένταση στο Πόρτ Σάιντ μετά την έκδοση δικαστικής απόφασης για.....

Ο εκτελεστής του Σάντι Χουκ πέθανε μια μέρα πριν τη σφαγή στο σχολείο;


Σημείωση: Σε καμία περίπτωση αυτό το άρθρο δεν υποστηρίζει ότι δεν υπήρξαν θύματα που πυροβολήθηκαν στο Sandy Hook Δημοτικό Σχολείο στις 14 Δεκ 2012, απλά επισημαίνει μια σύνθετη λειτουργία ψευδής επιχείρησης με πραγματικά θύματα.

Νέες πληροφορίες έχουν έρθει στο φως σχετικά με το σχολείο Sandy Hook , καθώς η « επίσημη ιστορία »που δόθηκε στο αμερικανικό κοινό είναι γεμάτη αντιφάσεις. Σύμφωνα με επιβεβαίωση από το genealogybank.com, ο φερόμενος ως μοναχικός σκοπευτής Adam Lanza που άφησε 26 ανθρώπους νεκρούς στις 14 Δεκ 2012, τεκμηριώθηκε ότι ήταν νεκρός μία ημέρα πριν από τη μαζική δολοφονία που πραγματοποιήθηκε στο σχολείο Sandy Hook στο Κονέκτικατ.

Που βρίσκουν τα λεφτά και αγοράζουν σπίτια και μαγαζιά, Πακιστανοί και Αφρικανοί ;


Μήπως από τα ημι-παράνομα ιντερνετ καφέ, που έχουν γεμίσει την πλατεία Αμερικής και τις πέριξ περιοχές;
Ή μήπως από τις πωλήσεις παράνομων cd;
Σχετικό κατάστημα, με ίντερνετ, με κινητή και σταθερή Τηλεφωνία, με φωτοκόπιες, αλλά και…

άλλα πολλά!
Εκτιμάται ότι πάνω από 120.000 κατοικίες νεόδμητες ή παλαιές έχουν περάσει τα τελευταία χρόνια στα χέρια αλλοδαπών, την ώρα που ο Έλληνας πολίτης δεν έχει να πληρώσει ούτε το ενοίκιο του σπιτιού που διαμένει. 
Τα μεσιτικά γραφεία μάλιστα τους περιγράφουν ως “καλοπληρωτές” με την κυριολεκτική έννοια του όρου. Δηλαδή αγοράζουν τα σπίτια με μετρητά ή με ελάχιστο δανεισμό. Κάτι που βάζει σε πολλές σκέψεις για την πηγή προέλευσης των χρημάτων αυτών,...

Π. Τόμσεν: Νέες περικοπές αν δεν πατάξετε τη φοροδιαφυγή

Σχόλιο Α.Φ. Της μάνας σου το μ...... που σε πέταγε!!!


Αυστηρό μήνυμα στέλνει ο εκπρόσωπος του ΔΝΤ στην Ελλάδα.“Κινδυνεύουν μισθοί και συντάξεις” αν δεν παταχθεί ηφοροδιαφυγή λέει ενώ παραδέχεται οτι το Ταμείο ήταν υπεβολικά αισιόδοξο.


Πώς διπλασίασαν την τιμή των Απάτσι σε μια νύχτα ...!



Φλέβα χρυσού, φαίνεται, ότι χτύπησαν οιΟικονομικοί Εισαγγελείς στη προμήθεια τωνΣτρατιωτικών Ελικοπτέρων Απάτσι. Διαπιστώνουν ότι με ένα μαγικό τρόπο αγοράστηκαν σε διπλάσια τιμή επί υπουργού  στο Άμυνας  Γιάννου Παπαντωνίου...
Λίγο πριν αναλάβει το υπουργείο ο κ. Γιάννος Παπαντωνίου είχε εγκριθεί από το ΚΥΣΕΑ για αγορά 24 ελικοπτέρων Απάτσι. Έγιναν οι συνεννοήσεις για διακρατική προμήθεια με τις ΗΠΑ κόστος ορίστηκε στα 920 εκατ. δολάρια.

Citi: Σε 12-18 μήνες εκτός ευρώ η Ελλάδα




Την έξοδο της Ελλάδας από το ευρώ τους επόμενους 12 – 18 μήνες προβλέπει η Citi. Διαφοροποιώντας τη στάση της από το σύνολο εκείνων που παρακολουθούν την ελληνική
οικονομία, προβλέπει πολύ βαθύτερη ύφεση στην Ελλάδα, που θα φτάσει το 2014 ακόμα και στο 11,5%....

TI ΜΕΤΑΔΙΔΕΙ TO REUTERS - Η Κυβέρνηση στηρίζει την ηγεσία της ΕΛΣΤΑΤ


Τη στήριξή της στον διωκόμενο επικεφαλής της ΕΛΣΤΑΤ εξέφρασε την Πέμπτη η κυβέρνηση, ο οποίος κατηγορείται από τους οικονομικούς εισαγγελείς ότι διόγκωσε τεχνητά το δημοσιονομικό έλλειμμα για να επιδεινώσει την εικόνα της ελληνικής κρίσης χρέους. "Το υπουργείο δεν αμφιβάλει σε καμία περίπτωση τα στατιστικά στοιχεία στα οποία βασίζεται το τρέχον πρόγραμμα", είπε στο Reuters υψηλόβαθμο στέλεχος του υπουργείου Οικονομικών που θέλησε να διατηρήσει την ανωνυμία του.