ataktesfones@gmail.com

Τρίτη 3 Ιανουαρίου 2012

2 εκ. ευρώ ζητάει το π............... από την Παρασκευή+13... θα πάρει το τρίτο το μακρύτερο

2 εκατομ.€ ζητά ο Θ.Πάγκαλος από την "Παρασκευή+13" για το φωτομοντάζ που τον παρουσιάζει με κεφαλή γουρουνιού. Δείτε το εν λόγω πρωτοσέλιδο:

“Τελική λύση” για την πλήρη υποταγή της Ελλάδας προωθεί η Τρόικα

Επειδή πίσω από τις λέξεις τις περισσότερες φορές δεν κρύβεται κανένας… Αλέξης, αν διαβάσει κάποιος το Βήμα της Κυριακής και ένα συγκεκριμένο ρεπορτάζ ίσως καταλάβει ότι κάτι μεγάλο παίζεται.Όχι πως η συγκεκριμένη εφημερίδα, βασικό όπλο της διαπλοκής, δεν παίζει τα δικά της παιχνίδια, ωστόσο, είναι πλέον εμφανές ότι...

Σφυγμομέτρηση στο κέντρο της Αθήνας

"Σε πρόσφατη έρευνα που έγινε στο κέντρο της Αθήνας, το ερώτημα που τέθηκε για να συμπληρώσουν γραπτώς οι ερωτηθέντες ήταν:
«ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΠΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ ΜEΓΑΛΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ» ;

- 21% AΠΑΝΤΗΣΕ : « NAI »

- 17% ΑΠΑΝΤΗΣΕ : « OXI »

- 62% ΑΠΑΝΤΗΣΕ : « عهد الأمن العالمي بواشنط »"

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΑΣ ΔΕΝ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΤΙΠΟΤΕ.......



Από παλιότερο διεθνές συνέδριο στην Χαλκιδική

Έβαλαν οι φωστήρες τις σημαίες της κάθε χώρας στο πάτωμα για να σταθούν επάνω της οι Πρωθυπουργοί για φωτογραφία ποδοπατώντας την. (Στις μασονικές στοές το τυπικό για να ανεβεί κάποιος στον 18 βαθμό είναι να ποδοπατήσει την σημαία της χώρας του). Ο δικός μας έτρεξε πρώτος να την πατήσει και εξευτελίστηκε μπροστά στον Τούρκο που σεβάστηκε την ημισέληνο. Και όμως
δεν είναι απύθμενη ανοησία που δέρνει τους δικούς μας. Είναι δείγματα τελείας υποταγής!!


ΧΩΡΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΛΑΝΔΙΑ


Σιωπή πληροφόρησης από την Ισλανδία. Γιατί;

Αν κάποιος πιστεύει ότι δεν υπάρχει λογοκρισία σήμερα, ας μου πει πώς, ενώ έγινε γνωστό τι συνέβη στην Αίγυπτο, δεν γράφτηκε ποτέ τι συμβαίνει στην Ισλανδία:

Στην Ισλανδία ο λαός κατάφερε να παραιτηθεί η κυβέρνηση, εθνικοποίησε τις
μεγαλύτερες τράπεζες, αποφάσισε να μην πληρώσει το χρέος που είχαν
δημιουργήσει αυτές στην Μ. Βρετανία και την Ολλανδία λόγω της κακής
οικονομικής πολιτικής τους και κατέληξε να δημιουργήσει ένα λαϊκό σώμα για την αναδιαμόρφωση του συντάγματος.

Μας κήρυξαν τον πόλεμο, μας εκτελούν εν ψυχρώ κι εμείς… σωπαίνουμε;


Έχουμε πόλεμο με την κυβέρνηση. Σαν πολίτες έχουμε στοχοποιηθεί από την κυβέρνηση του Λουκά Παπαδήμου, η οποία έχει αναλάβει ένα μοναδικό έργο. Την πώληση των πάντων, την πλήρη αποδυνάμωση και την πλήρη απώλεια αυτοσυντήρησης της πατρίδας μας. Το ξεπούλημα και οι υποθήκες, αυτό ακριβώς σημαίνουν. Η εργολαβία του Λουκά Παπαδήμου, ενός ανθρώπου του τραπεζικού συστήματος, που έχει μηδενικές αναστολές για τα αποτελέσματα των συμφωνιών που ανέλαβε να υλοποιήσει.


Συγκλονιστικό σκάνδαλο: Πούλησαν ΚΑΙ τα 4 Airbus μόνο 31 εκατ. ευρώ!


Προ ενός συγκλονιστικού σκανδάλου που δίνει διαστάσεις άγριας λεηλασίας στην περιουσία της Ελλάδας, βρίσκεται πλέον η χώρα στην υπόθεση της πώλησης των τεσσάρων Airbus A340-300, μια υπόθεση που αποκάλυψε χθες το defencenet.gr, καθώς σήμερα ομολογείται από την Διυπουργική Επιτροπή Αποκρατικοποιήσεων ότι η τιμή πώλησης των αεροσκαφών δεν ήταν 40,4 εκατ. δολάρια (31 εκατ. ευρώ) το ένα (όπως γράψαμε χθες) αλλά 40,4 εκατ. δολάρια ΚΑΙ ΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ!

Η ευρωζώνη χαροπαλεύει... ανεπιστρεπτί


Αποκαρδιωτικές είναι οι προβλέψεις-εκτιμήσεις πολλών αναλυτών, οι οποίοι εξακολουθούν στο ξεκίνημα της νέας χρονιάς να μετρούν αντίστροφα πλέον για τη βιωσιμότητα της ευρωζώνης, κρίνοντας με βάση τα τωρινά δεδομένα και την παρούσα δομή και σύνθεσή της.

Μας απειλούν με συσσίτια! Οι άνανδροι!





Αν καταλάβαμε καλά από τα πρωτοχρονιάτικα μηνύματα των κρατούντων, πάμε γραμμή για τα συσσίτια. ΟΛΟΙ! 

Διότι ουδείς εχέφρων μπορεί να υποστηρίξει πως με τη «συλλογική προσπάθεια» στην οποία αναφέρθηκε ο πρωθυπουργός κ. Παπαδήμος – και η οποία μεταφράζεται σε πειθήνια αποδοχή της βαριάς φορολογίας και των περικοπών – μπορεί να βγει το χρέος της χώρας.

Η "μοιραία χρονιά" της Ελλάδας

Στο δύσκολο για την Ελλάδα 2012, αναφέρονται τα γερμανικά ΜΜΕ, κάνοντας λόγο για "μοιραία χρονιά". Προβλέπουν νέα σκληρά μέτρα. Γιατί ο Παπαδήμος αποτελεί απειλΜε απαισιοδοξία υποδέχτηκε ο διεθνής οικονομικός Τύπος το νέο έτος, καθώς τα περισσότερα δημοσιεύματα κάνουν λόγο για ένα γκρίζο τοπίο στην Ελλάδα, αλλά ταυτόχρονα πολύ καθοριστικό, με τη χώρα μας να βρίσκεται στο σταυροδρόμι της παραμονής ή όχι στο ευρώ.
Η εφημερίδα Handelsblatt σημειώνει ότι οι προσπάθειες πρέπει να συνεχιστούν και μέσα στο

Οι οικονομικοί εισαγγελείς Πεπόνης και Μουζακίτης κατηγόρησαν τον Γ.Γ. του Υ.Οικ. Καπελέρη για μη είσπραξη προστίμων.

Με σημερινό τους έγγραφο οι οικονομικοί εισαγγελείς  ζητούν  να ανοίξει η έρευνα προκείμενου να καταθέσουν εκ νέου. Υπενθυμίζεται ότι στην αρχική έρευνα δεν προσκόμισαν στοιχεία,  ούτε κατέθεσαν ονόματα.  

Σε δηλώσεις του ο κ. Μουζακίτης διερωτήθηκε γιατί η Εισαγγελία του Αρείου Πάγου αρχειοθέτησε την υπόθεση, αφού ο αντεισαγγελέας Φώτης Μακρής τους είχε δώσει περιθώριο πέντε ημέρες να προσκομίσουν στοιχεία. 

Ο κυβερνήτης της Αγίας Πετρούπολης Γκεόργκι Πολτάφτενκο υπέγραψε την έκκληση απελευθέρωσης του ηγούμενου Εφραίμ.

Μάλιστα το ανακοίνωσε ο ίδιος μέσω Twitter, σύμφωνα με τα ρωσικά ενημέρωσης.

H συλλογή υπογραφών βρίσκεται σε εξέλιξη από τις 24 Δεκεμβρίου και η έκκληση, σύμφωνα με την ομάδα πρωτοβουλίας που συντονίζεται από το «Σύνδεσμο Φίλων...