ataktesfones@gmail.com

Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου 2013

Βασίλης Φίλιας: Την λύση θα δώσει το πεζοδρόμιο!


«  θα χυθεί αίμα! Πολύ αίμα! Λυπάμαι που το λέω αλλά δυστυχώς εκεί  οδηγούν την χώρα…
Την λύση θα δώσει μόνο το πεζοδρόμιο! Δεν υπάρχει άλλος δρόμος! Έχουν εξαθλιώσει τον έλληνα! …
 
Τα νιάτα, οι έφηβοι οι νεολαίοι την ώρα που πρέπει –και ξέρουν πότε και πως – θα βγουν έξω στους δρόμους. … Οι έλληνες έχουν εξαντληθεί πια! Δεν έχουμε άλλα περιθώρια! 
Λένε ψέματα όλοι τους! Όλοι τους εξαπατούν τον λαό!.. 
 

Και αν γίνει ΤΩΡΑ ένα πραξικόπημα στην Τουρκία; (Με το απαραίτητο θερμό επεισόδιο…)

Μήπως αυτοί που έσκαψαν τον λάκκο της Συρίας, πέσουν οι ίδιοι μέσα;

Ομαδική παράκρουση της Τουρκικής ηγεσίας αυτη την στιγμή που καλούν για στρατιωτική επέμβαση, μονομερή κατά της Συρίας.

Συναγερμός στις μυστικές υπηρεσίες της Δύσης.

Αυτή την στιγμή, δεκάδες χιλιάδες μισθοφόροι σουνίτες βρίσκονται υπό καθεστώς τρόμου στην Συρία, βλέποντας ότι η προβοκάτσια με τα χημικά όχι μονον δεν έχει τα αναμενόμενα αποτελέσματα, αλλά η Δϋση φαίνεται να παγώνει ακόμα και την “ενίσχυση” των ισλαμοφασιστών.

ΡΕ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΠΛΑΚΑ...;;; Η ΒΟΥΛΗ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΑ ΤΣΟΝΤΟΚΑΝΑΛΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΖΩΝΤΑΝΕΣ ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΩΝ ΤΗΣ...!!!

Από πού κι ως πού νοείται η Βουλή των Ελλήνων να πληρώνει τις ζωντανές συνδέσεις των ιδιωτικών καναλιών που γίνονται από το προαύλιό της και τις περισσότερες φορές να την απαξιώνουν; Αυτές οι 500.000 ευρώ, ναι πεντακόσιες χιλιάδες ευρώ από....




Έκτακτη Σύσκεψη στη Τουρκία Στελεχών της Κυβέρνησης -Ενόπλων Δυνάμεων και ΜΙΤ


Εκτός απο τη Παγωμάρα που έφερε  στο Λευκό Οίκο...¨ηρθαν και  τα πάνω κάτω και στη Τουρκία με  την Πρόταση ''ματ΄΄ Άσαντ-Πούτιν 
Εκτός τόπου και χρόνου φαίνεται να είναι ο Ερντογάν και ο μυστικοσύμβουλος Νταβούτουγλου με τις ραγδαίες εξελίξεις στη Συρία
αλλά και την μη αποχώρηση των Μαχητών του PKK απο το έδαφος της Τουρκίας !


ΑΝΑΛΥΣΕ ΤΟ : ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛ ΚΑΙΝΤΑ 12 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ ΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ ΠΥΡΓΟΥΣ .....




Σημειολογία για δυνατούς λύτες ή απλώς κουτόχορτο για καθυστερημένους ψηφοφόρους;Στον Πρόεδρο των ΗΠΑ Ομπάμα είχε απονεμηθεί το Νόμπελ Ειρήνης πριν καλά-καλά συμπληρωθούν εννιά μήνες από την ορκωμοσία του, ενώ η υποψηφιότητα του για το βραβείοείχε τεθεί λίγες μόνο ημέρες μετά την ανάληψη των καθηκόντων του το 2009!

Ένα αέρος εδάφους απο κάποιο αεροπλανάκι του Άσαντ στέλνει τους φονιάδες ισλαμιστές στον Αλλάχ..."δεν βρήκε χότζας να θάψει". (Βίντεο)



Ἡ ἐκκλησιόμαχη συγκυβέρνηση κατήργησε τὸ μάθημα τῶν Θρησκευτικῶν στὴν Γ΄ τάξη ΕΠΑΛ


Σχόλιο ἰστολογίου Θρησκευτικά: Ἡ τελικὴ ρύθμιση τῶν μαθημάτων Γενικῆς Παιδείας τῆς Γ΄ τάξης τοῦ ΕΠΑΛ εἶναι γιὰ μία ἀκόμη φορᾶ ὑπὲρ τοῦ μαθήματος τῆς Φυσικῆς.
Ὑπενθυμίζουμε ἐπίσης ὅτι πρὶν λίγες μόνο μέρες ἡ Μαρία Ρεπούση ἔγραφε στὸ twitter: "Θρησκευτικὰ ἀντὶ γιὰ χημεία, περισσότερα ἀπὸ τὶς φυσικὲς ἐπιστῆμες, 1 στὰ 4 ὑποχρεωτικὰ μαθήματα γιὰ ἀπολυτήριο. Αὐτὸ εἶναι τὸ Νέο Λύκειο;". Με τὴν τελικὴ ρύθμιση οἱ φυσικὲς ἐπιστῆμες δὲν θὰ εἶναι πιὰ ἀδικημένες ἀπὸ τὸ πολύωρο μάθημα τῶν Θρησκευτικῶν...
Τὰ σχόλια δικά σας...
Μὲ νομοτεχνική ρυθμιση ὁ ὑπουργὸς Παιδείας Κ. Ἀρβαντινόπουλος ἀφαιρεῖ τὸ μάθημα τῶν Θρησκευτικῶν ἀπὸ τὴν Γ' Λυκείου τῶν ΕΠΑΛ.

ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΑΚΑΛΑΝΕ ΝΑ ΕΠΕΜΒΕΙ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΩΣΕΙ... ΚΛΙΜΑΚΩΝΕΤΑΙ Η ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΣΚΟΠΙΩΝ - ΚΟΣΟΒΟΥ...


Σε αποκλεισμό των συνόρων της ΠΓΔΜ με το Κόσοβο προχώρησαν το βράδυ μεταφορείς από την ΠΓΔΜ, διαμαρτυρόμενοι για την απόφαση του Κοσόβου να επιβάλει εμπάργκο στις εισαγωγές προϊόντων από τα Σκόπια.


Η παλιά πόρνη κι άρρωστη ξαναχτυπά.

Ε δεν θα αναφέρουμε και τι ξεστόμισε και πάλι η πρώην πόρνη . Εξάλλου δεν ενδιαφέρει και κανέναν εκτός από μερικούς ηλίθιους που την ακολουθούν μήπως και τους κάτσει (σαβουρογα@@@δες) LOL. Για καμιά ταινία πορνό για ανώμαλους...καλή θα ήταν. Αλλά και η βουλή δεν διαφέρει και πολυ ρε παιδιά.

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΘΗΡΙΩΔΙΑ ΣΤΟ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ ΧΩΡΙΟ ΤΗΣ ΜΑΑΛΟΥΛΑ! ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΣΜΟΙ, ΑΠΑΓΩΓΕΣ, ΟΡΦΑΝΑ ΚΛΕΙΔΩΜΕΝΑ ΣΕ ΜΠΟΥΝΤΡΟΥΜΙΑ. ΣΙΩΠΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΥΣΗ…


Η ελληνορθόδοξη Μονή της Αγίας Θέκλας
Η ελληνορθόδοξη Μονή της Αγίας Θέκλας

Kρίσιμες ώρες για τις μοναχές και τα ορφανά της ελληνορθόδοξης μονής της Αγίας Θέκλας

ΗΡΩΪΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΟΦΥΛΑΚΗ.

ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΑΠΑΧΘΕΝΤΩΝ ΤΗΣ ΜΑΑΛΟΥΛΑ.

Βρυξέλλες,Δ.Πορφύρης/Π.Σταφυλά

Δραματικές ώρες στα χέρια αδίστακτων τζιχαιστών μεταξύ άλλων τσετσένων και λίβυων περνούν οι μοναχές και τα παιδιά του οικοτροφείου της ιστορικής ελληνορθόδοξης μονής της Αγίας Θέκλας στη Μααούλα.Όλες οι πληροφορίες και τα δημοσιεύματα συγκλίνουν ότι οι ισλαμιστές εδρεύουν πλέον στην μονή.Οι τσετσένοι τροχίζουν για άλλη μια φορά τα μαχαίρια τους σε λαιμούς ελληνορθοδόξων αφού η ατιμωρησία και η επιχειρούμενη συγκάλυψη του αποτρόπαιου σφαγιασμού των επισκόπων τους αποθρασσύνει.Η δε προαναγγελθείσα στρατιωτική επέμβαση των δυτικών  τους νομιμοποιεί.

 

Μπουκάλια στα μούτρα του Παυλόπουλου. Special video

Αυτός τώρα τι σκεφτόταν και βγήκε έτσι χύμα. Ρε ανώμαλε θα σε σκοτώσει κανένας και θα πάει τζάμπα φυλακή. Μη βγαίνετε στο κόσμο έτσι ρε δωσίλογοι. 

To Μέγαρο Μουσικής χρωστά περισσότερα από ΕΛΒΟ και ΛΑΡΚΟ. Γιατί δεν κλείνει;




Το θέμα που έχει αναδείξει και το antinews με συνεχή δημοσιεύματα (πχ Πουλήστε το Μέγαρο και στηρίξτε τα ΕΑΣ), επανέρχεται στην επικαιρότητα έπειτα από την απάντηση του αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών, Χρ. Σταϊκούρα, σε ερώτηση βουλευτών. 

ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ (ΑΜΕΣΑ...) ΠΟΛΕΜΟΣ! Ο Μ.Ομπάμα αποδέχθηκε την πρόταση της Ρωσίας - Τα πιστόλια μπαίνουν στις θήκες


O Aμερικανός πρόεδρος Μ.Ομπάμα περικυκλωμένος πανταχόθεν στο θέμα της Συρίας μετά την τρίπλα της Μόσχας για αποδοχή εκ μέρους της Δαμασκού διεθνούς ελέγχου των χημικών όπλων της Συρίας, αναγκάζεται να πει το "ναι" στην πρόταση και να "βάλει το πιστόλι πάλι πίσω στην θήκη".
Όμως μετέδωσε το NBC o M.Oμπάμα δήλωσε ότι "Η πρόταση Ρωσίας για τη Συρία είναι «δυνητικά θετική», αλλά «πρέπει να είμαστε επιφυλακτικοί»".