ataktesfones@gmail.com

Παρασκευή 14 Μαρτίου 2014

Ελιά


Ελιά: "Δημοκρατική παράταξη"...η πλήρης αποθράσυνση των δοσίλογων σε μια κοινωνία η οποία αποδέχτηκε την καταδίκη της σε θάνατο! 

Η Ρωσία απογείωσε τέσσερα στρατηγικά βομβαρδιστικά - Απάντηση στην "Cold Response" του ΝΑΤΟ


Τέσσερα στρατηγικά βομβαρδιστικά αεροσκάφη απογείωσε η Ρωσία προκειμένου να κάνουν περιπολίες στην Αρκτική, ενώ διεξάγει και άσκηση με ρίψη 350 αλεξιπτωτιστών. Πρόκειται για απάντηση στην άσκηση που διεξάγει το ΝΑΤΟ με την κινητοποίηση μεγάλων δυνάμεων στη βόρεια Νορβηγία.

Το πλεόνασμα και η απάτη!!!


Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΧΕΙ ΠΛΕΟΝΑΣΜΑ ΑΠΑΤΗΣ!!!

 Όταν δεν πληρώσεις τίποτα από τα χρέη σου, ρεύμα, εφορία, φάρμακα, δίδακτρα και όλα τα έξοδα που έχει το σπίτι ή επιχείρηση, το κράτος, λέγοντας θα στα δώσω των άλλο μήνα,  ο μισθός ή σύνταξη η τα έσοδα από την φορολογία  θα σου μείνουν, αυτό το ονόμασαν πλεόνασμα!!!!

Απαίτηση – σοκ της τρόικας

Απαίτηση – σοκ της τρόικας

Μακροχρόνια ανέργους 50άρηδες, με μισθούς 20άρηδων απαιτεί η τρόικα.
Σε πλήρη εφαρμογή βρίσκεται η προσπάθεια της τρόικας να μετατρέψει την, κάποτε, ευρωπαϊκή Ελλάδα σε μία βαλκανική χώρα με προσωπικό μικρών αποδοχών.

«Δεν άντεχα άλλο-Με τα € 600 που έχω, να πληρώσεις το ΤΕΒΕ» -Συγκλονίζει 54χρονη που πήδηξε από τα τείχη Ηρακλείου




Ανατριχίλα προκαλεί το σημείωμα που άφησε πίσω της μία 54χρονη γυναίκα, λίγο πριν πηδήξει από τα τείχη του Ηρακλείου.

ME ΑΦΙΣΕΣ ΣΤΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΥΠΟΔΕΧΤΗΚΑΝ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΣΤΗΝ... ΚΟΜΟΤΗΝΗ!!! ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΙ ΤΗΣ ΚΟΥΜΟΥΝΔΟΥΡΟΥ...

Από την Κομοτηνή αρχίζει ο Αλέξης Τσίπρας τις περιοδείες του σε όλη την Ελλάδα εν όψει των ευρωεκλογών και των αυτοδιοικητικών εκλογών του Μαϊου.


Ο κυβερνήτης Β. Βαρδινογιάννης και η κυβέρνηση των υποτακτικών


Η κυβέρνηση δεν το βάζει κάτω: πέμπτη προσπάθεια να χαριστούν τα πρόστιμα σε εφοπλιστικούς και πετρελαϊκούς ομίλους. Το UNFOLLOW είχε αποκαλύψει την προσπάθεια που έκανε η κυβέρνηση Σαμαρά να σβήσει πρόστιμα και βεβαιωμένες φορολογικές υποχρεώσεις που, μόνο για τη Motor Oil του Βαρδή Βαρδινογιάννη και μόνο για τα έτη 2010-2011, ανέρχονται στα 480 εκ. ευρώ, από 800 εκ. ευρώ που ήταν το αρχικό πρόστιμο, ενώ υπολογίζεται ότι, αν ελεγχθούν και οι άλλες χρονιές, το ποσό μπορεί να φτάσει το 1,2 δισ. ευρώ. 

Αφού οι Γερμανοί άρμεξαν την Ελλάδα και ξεφόρτωσαν τις επισφάλειες, τώρα ο Σόιμπλε κάνει πλάκα…

20140314-101300.jpg
Ιδιαίτερα ειρωνικός και επικριτικός εμφανίστηκε ο γερμανός υπουργός Οικονομικών ΒΟΛΦΓΚΑΝΓΚ ΣΟΪΜΠΛΕ, απαντώντας σε ερωτήσεις σχετικά με την εκταμίευση της επόμενης ελληνικής δόσης. «Μην ανησυχείτε, δεν πρόκειται να δώσουμε οικονομική βοήθεια με το ζόρι, εάν κάποιος δεν θέλει. Η Ελλάδα πρέπει να κάνει τα αναγκαία, ώστε οι…

Συνάντηση τελευταίας ευκαιρίας του Κέρι με τον Λαβρόφ για την Ουκρανία

Image

Ο αμερικανός υπουργός Εξωτερικών θα έχει σήμερα στο Λονδίνο μια συνομιλία τελευταίας ευκαιρίας με το ρώσο ομόλογό του σχετικά με την Κριμαία, την επομένη του θανάτου ένος υποστηρικτή της ενότητας της Ουκρανίας στο Ντονέτσκ, στη ρωσόφωνη ανατολική περιοχή της χώρας.


ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΣ! ΤΕΚΤΟΝΕΣ ΣΤΗΝ ΜΑΔΡΙΤΗ ΔΙΑΔΗΛΩΝΟΥΝ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΕΚΤΡΩΣΕΩΝ

tektonesΚαι πρώην υπουργος μαζί τους!
Το πρωτοφανές περιστατικό ΄Τεκτονες να διαδηλώνουν στους δρόμους είχαμε το Σαββατοκύριακο στη Μαδρίτη. Οι διαμαρτυρόμενοι Τέκτονες απαίτησαν να δοθεί στις γυναίκες το «δικαίωμα» στην άμβλωση, σύμφωνα με την El País. Ουδέποτε έχει ξανασυμβεί κάτι ανάλογο…

Daily Mail: 80.000 Ρώσοι πολεμιστές στα σύνορα με την Ουκρανία


Σε πρωτοφανή συγκέντρωση δυνάμεων της Ρωσίας στα σύνορα με την Ουκρανία αναφέρεται ο βρετανικός Τύπος.